اونی که من گفتم درباره بسته rpm هستش که ظاهرا شما بسته tar رو دانلود کردید و majrix جان هم که توضیحات کامل در این مورد رو دادندنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
Printable View
اونی که من گفتم درباره بسته rpm هستش که ظاهرا شما بسته tar رو دانلود کردید و majrix جان هم که توضیحات کامل در این مورد رو دادندنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
سلام
تو هر نسخه لینوکس که یاهو نصب کردم وقتی فارسی تایپ میکنم نوشته خودم رو نمیتونم :sad: ببینم فارسی طرف مقابل هم اصلا نمیشه خوند :angry: ولی فینگلیش مشکلی نیست
به نظرتون مشکل از چیه و راه حل ساده ای داره یا نه؟
ممنون
منسجرهای چون Gaim یا Koepet همچین مشکلی ندارن این دو تا رو امتحان کن
به عقیده شرکت Novell سیستم عامل حرفه ای لینوکس SUSE تمامی خواسته های علاقه مندان دنیای کد باز را برای داشتن یک سیستم عامل مناسب جهت استفاده در منزل و یا بکارگیری در شرکتها در اختیار آنها قرار می دهد.
نگارش جدید و آزمایشی از سیستم عامل لینوکس SUSE 10.1 Beta 6 مشتمل بر صدها برنامه کاربردی جانبی است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده می شود. همچنین نسخه جدید لینوکس SUSE از تکنولوژی گرافیکی جدید با نام XGL استفاده می کند که محیطی شفاف (transparent) را فراهم می کند.
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت مرجع:
با اینکه در عرضه نسخه نهایی با تاخیر مواجه شده
ولی من همچنان منتظر 10.1 هستم
داشتم گذری نظرات دوستان رو میخوندم، اقا من خدایش کف کردم، اینقدر این رو گفتم Suse رو بخونید "زوزه". "سوزه" رو اینجوری مینوسن : "ßuse" و اصلا معنایی نداره. در ضمن die Suse معنی افتاب پرست نمیده، نمیدونم حالا اینجا دیدم این رو یا جای دیگه بود، die Suse به زنی گفته میشه که توجه به هنجارها و ... نداره و سعی میکنه از هم چیز لذت ببره!! ( معنی اونگونه منفی که در فارسی ما در نظر میگیریم رو در المانی نداره!). امیدوارم دوستان یکم به اسم ها دقت کنند.
روز همه خوش،
تا بعد.
سلام
اکثر بچههای ایرانی لینوکس SuSE رو زوزه تلفظ میکنن
از راهنمایی شما ممنون :thumbsup:
راستی آیا خود شما از SuSE استفاده میکنید؟
من شنیدم suse به لحجه آلمانی ها زوزه و به لحجه انگلیسی ها و en-us سوزه خونده میشه درسته؟
آیا شما اطلاعاتی دارید؟
بنده قطعا جز لینوکس استفاده نمیکنم، و باید بگم فوق العاده تر از یونیکس سیستم عامل ندیدم، و بهتر و کامل تر از Suse و Knoppix توزیع!نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
تمام اینها رو ولی متاسفانه با ویندوز تایپ کردم!!!
:happy:
طبق اکسنت المانی فرقی نمیکنه کجاش باشید خونده میشه زوزه! اما در مورد اینکه انگلیسی چی میخونند، یه چیز با حالی که خالی از لطفم تعریفش نیست بگم. در دانشگاهی سمینار بود در مورد مزیت های استفاده تغییر سیستم از ویندوز به یونیکس در المان، یک استاد استرالیایی که سخنرانی میکرد و این استاد با تمام علم جامعشون پی در پی میگفت سوزه! و بچه هایی که پشت اساتید جلو نشسته بودند هی اروم بلند طی سخنرانی به شوخی میگفتن زوزه، تا اینکه یکی از اساتیدی که جلو نشسته بود گویا یک کاغذ رو نوشت و داد که بدن به جناب پروفسور که اقاجون این رو درست بگو اینجا ما رو خفه کردن، کاغذ رو که ایشون مطالعه کردند، لبخندی زدند و بعد گفتند، " ما انگلیس زبانها حاضر نشدیم بگیم deutschland ( المانی ها به المان میگند ) ،فکر میکنم این انتظار غیر اکادمیکی باشه که شما از من بخواهید که من بگم زوزه !!"نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
اصولا دوستان انگلیسی زبان تبحر به حک کردن رد وجوری خودشون روی همه کس و همه چیز دارند!
:biggrin:
سلام
این بحث قبلا در سایت تکنوتاکس شده بود
من خودم هم به صورت انگلیسی (زبان بین المللی) این رو سوزه می خوندم
ولی خوب حالا که شما می گی باید آلمانی تلفظ بشه من هم می گم زوزه
نسخۀ نهایی زوزه عرضه شد.
برای دانلود میتونید به یکی از لینک های پایین مراجعه کنید.
اینم لینک FTP
اقا دمت گرمنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
اما کدومو باید دانلود کنیم ؟
SUSE-Linux-10.1-GM-i386-CD1.iso ؟
SUSE-Linux-10.1-GM-ppc-CD1.iso ؟
SUSE-Linux-10.1-GM-x86_64-CD1.iso ؟
papiyoon جان شما باید این 5 تا سی دی رو دانلود کنید.
البته من در کامل بودن این نسخه مطمئن نیستم . چون به سایتش که مراجعه میکنم میگه که باید خریداری بشه اما سایت های
Software Share نیز همین لینک ها رو برای دانلود قرار دادند. و هیچ کدوم حرفی از سریال یا چیز دیگه ای نزدند. حالا باید ببینیم
آیا کسی هست که در این مورد اطلاعات دقیق تری داشته باشد.
یا اینکه آیا کسی هست که نسخه 9 رو از اینترنت دانلود کرده باشه. چون نسخه 9 این سیستم عامل هم دقیقا از همین سایت
بود.
البته اگر کسی باشه که بدونه چطور میشه فهمید این نسخه ای که برای دانلود قرار داده شده کامل است من حاضرم
اینو دانلود کنم و جوابشو اعلام کنم. البته بدون نصب . یعنی اینکه طوری باشه که از روی فایل یا مورد خاصی بشه
به کامل بودن آن پی برد.
اقا مرسی
من خودم نسخه 9.3 رو دارم
البته پارسال نصبش کردم و هنوز دارمش و همیشه هم آپدیتش میکنم
با آپدیت کردن ورژن 9.3 به 10 ارتقا پیدا نمیکنه ؟
شما نسخه 9.3 رو از اینترنت دانلود کردید؟ یا اینکه سی دی هاشو از جای دیگه تهیه نمودید؟
راستی در بالا یادم رفت بگم که نسخه نهایی 10 این سیستم عامل در دو نسخه ارائه شده 32 بیت و 64 بیت . به همین دلیل باید
بر حسب مشخصات پی سی تون یکی را برای دانلود انتخاب کنید.
اون 5 تا لینکی رو هم که قرار دادم برای سیستم های 32 بیتی هست.
اما اینکه با آپدیت نسخه 9 میشه به 10 تبدیل بشه یا نه باید بگم که فکر نکنم همچین چیزی ممکن باشه. حالا تا بقیه نظرشون
چی باشه...
i386 برای سیستم های معمولی 32 بیتیه
i386_64 بریا سیستم های 64 بیتیه (amd 64 , intel EM64T )
ppc هم که برای پاور پی سی ها
در این لینک نسخه نهایی 10.1 عرضه شده:
در مورد لینکهای دیگر اطلاعی ندارم که نسخه نهاییه یا نه
احتمالا منم چند روز دیگه دانلودش می کنم
من سی دی نسخه 9.3 رو گرفتم دانلود نکردمنقل قول:
نوشته شده توسط Cracki
اما تا امروز مدام آپدیتش کردم
سلام
papiyoon جان اگر شما میخواهی یک نصب مجدد نداشته باشی میتونی از طریق زیر اینکارو بکنی
YaST / software / system update
در ضمن برای دانلود چرا از torrent استفاده نمکنید
در ضمن نسخه های عرضه شده نهایی و OSS میباشند
ممنوننقل قول:
تورنت سرعت دانلودش خیلی پایینه و خیلی طول میکشه :sad:
راستی ببخشید OSS يعني چي ؟ :blush:
OSS=OpenSource Software
wow مرسي :blush: :blush: :blush:نقل قول:
اما مگه همه نسخه هاي لينوكس كد باز نيست ؟
بله همه توزیعها کد باز هستند
ولی بعضی ها مثل نسخه eval زوزه دارای بسته های non-oss هست مثل برنامه های چون جاوا flash و اپرا و پلاگین mp3 که در نسخه oss هیچ کدوم از اینها وجود نداره
mitooni azin link downloadesh koni
agar ham mashhadi be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mail bezan bahat gharar mizaram suse 10 va har version digeye linux ro be doostdaran open source ba ehteram midam
dar zemn az tabestoon dorehaye amoozeshe linux va kollan computere herfeee mikham barye doostam too danesh gahe ferdowsi bezaram har mashadi ke khast be man mail bezane
دوست عزيز لطفا فارسي تايپ كنيد :::ار اين به بعد پستهاي انگليسيتون پاك مي شه
دوستان من ورژن 10.1 را گرفتم ولی نمی دانم نمی توانم با بوتیبل بالا بیارم البته از حالت iso خارج کرده و رایت نمونم و هم به صورت iso ورژن برنامه هم i386 ld fhan.
من مشکلی با تغییر صفحه کلید در kde دارم.من زبان فارسی را در بخش personal setting نصب کردم اما وقتی در بخش keyboard xkb option<layout برای تغییر صفحه کلید alt+shift را انتخاب میکنم نمیتونم زبان صفحه کلید را با alt+shift تغییر بدم.اینم بگم که با موس میتونم صفحه کلید رو تغییر بدم.کسی میدونه دلیلش چیه؟کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
در ضمن من از suse 10.1 استفاده میکنم.
من فکر کنم alt+shift برای کار دیگه به کار میره و نمیشه واسه تغییر زبان ازش استفاده کرد
من ctrl+space رو برای تغییر زبان گزاشتم
تو لیست من کنترل+اسپیس وجود نداره در هر صورت من ترکیبهای دیگری رو هم تست کردم اما جواب ندادنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
یه مشکل دیگه هم دارم .من میخواهم صدای مودم رو هنگام اتصال قطع کنم.احتمالاْ باید همان عبارت atm0 رو یه جایی وارد کرد.من با kppp متصل میشم وتو مسیر configure>modems>edit>modem>modem commands عبارت های مربوط به تنظیم مودم وجود داره.ولی نمیدونم از اینجا به بعد باید چکار کنم.شاید هم تنظیمات باید در مسیر دیگه ای وارد بشه
چرا از K internet استفاده نمیکنی که با YaST هماهنگه
مگه فرقی هم میکنه من میخوام صدای مودم رو قطع کنم.فکر نمیکنم به برنامه ای که برای ارتباط استفاده میکنم ربطی داشته باشه.ضمناْ این برنامه رو هم تو بخش اینترنت پیدا نکردم.نقل قول:
فعلاْ یه راهی پیدا کردم که مشکل رو تقریباْ حل کرد لطفاْ در مورد تعویض زبان صفحه کلید که قبلاْ توضیح دادم منو راهنمایی کنید.
sorry i cant write farsi
for download the suse 10.1 is good use bit torrent
for download bittorrent [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
you can find so many program in this sit
tanks
سلام
از این به بعد میخوام برنامه های پرکاربردی که نسخه جدیدش ارائه میشه رو با لینک دانلود بذارم همه برنامه برای 10.1 بوده و x86 میباشد منابع داانلود هم سایتهای زیر میباشن
فعلا برای شروع لینک سه تا برنامه اینترنتی میذارم
=====
firefox
=====
Thunderbird
=====
Opera
=====
فکر میکنم برای شروع کافیه لطفا عزیزان زوزهکار ما رو از پیشنهاداتشون محروم نکنن
موفق باشید
سلام من در نصب زوزه 10 مشکل دارم و این که فقط فایل های سیدی اول کپی میشه و بعد رسیت میکنه و من هنوز یوزر و پسوردی نساختم چصوری وارد سیستم شوم
سلام دوستان
راستش من با لينوكس كاملن نا آشنا هستم و همين امروز نسخه زوزه(شايدم سوزي!)رو نصب كردم ولي نميدونم چطوري كارت گرافيكم رو نصب كنم (همين طور مودم و پرينتر و اسكنر رو)در ضمن كارت گرافيكمpx6600 leadtek هستش.
اگر لطف كنيد و سريع تر راهنماييم كنيد ممنون مي شم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط masooumi
اگر تنظیمات سخت افزاری شما موقع نصب درست بوده شک نکن که اشکال CDهاست به احتمال زیاد MD5 اونها مشکل داره
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط lord-kianoosh
ورودتون به دنیای لینوکس تبریک میگم
اگر شما موقع نصب سخت افزار به خوبی کانفیگ کنی بهتره ولی الان هم بازهم دیر نشدهبرای تنظیم سخت افزار مراحل زیر اجرا کنید
YaST / hardware / graphic card
YaST / hardware / printer
YaST / hardware / scanner
برای آشنایی بیشتر با زوزه انجمن یک مرور بکنید
موفق باشید
how i can use the yahoo messenger in suse )(join the room only join the room
سلام
من که دیشب خودم رو کشتم نتونستم این زوزه 10 نصب کنم فکر میکنم سی دی یک ان خرابه اگه کسی میتونه برای من سی دی ان رو بفرسته )البته از نظر هزینه مشکلی ندارم) فقط به من کمک کنید