من یه چیزی تو این سریال رو اعصابمه اونم این گنده کردن الکی به اصطلاح خیانت بهزاد به بهار هست. اصلا این اسمش خیانت هست؟ مساله ازدواج ارغوان و بهزاد مال قبل از ازدواج اون با بهار بود.
خیلی دارن گندش می کنن
Printable View
من یه چیزی تو این سریال رو اعصابمه اونم این گنده کردن الکی به اصطلاح خیانت بهزاد به بهار هست. اصلا این اسمش خیانت هست؟ مساله ازدواج ارغوان و بهزاد مال قبل از ازدواج اون با بهار بود.
خیلی دارن گندش می کنن
حرف شما در صورتی درسته که " بهزاد قبل از ازدواج با بهار از ازدواجش با ارغوان همه چیز رو به بهار میگفت " اینجوری دیگه خیانت نبود .... اما الان خیانته .نقل قول:
اتفاقا : مثل اینکه جز راست نباید گفت و هر راست نشاید گفت مصداقیه که توی قرآن هم اومدهنقل قول:
گذشته آدما وقتی که آیندشون رو بخواد مورد آزار بده مطلقا عقلانی نیست گفتنش . بهزاد دروغی نگفته ! سوالی نشده بود تا بخواد همه چی رو بگه . لزومی هم نداشت . شما ازت چیزی بپرسن تموم ریز و درشت شیطنتها و خبطها و اشتباهات رو میای میگی عمو جان ؟؟؟؟؟ یه وقتایی تا برا خود آدم اتفاق نیفته نمیفهمه دردش رو . همه اونایی که زن دوم یه مرد بشن نمی پسندن دونستن واقعیت رو ! خدا اینقدرها هم در کمین انسانها نیست تا اتفاقی بفته بخواد بزنه تو سرشون !!! یه شیش ماه صیغه بوده و تموم !!! صیغه هم یه قرارداد موقته که میشه تمدید کردش ! حالا این نخواسته . نه شریعت جلوش رو میتونه بگیره نه قانون . پس چرا باید اینهمه بلا سرش میومد ؟؟؟ از هم خوششون نیومد تمدید نشد دیگه
...........
پخمه بودن فرد بهزاد در مورد حوادث دورو برش و یه درصد احتمال ندادن مالی که از کفش ارغوان و نیکخواه میخوان ببرن جالبه ! در صورتیکه اوایل سریال بهزاد هم جسورتر بود هم با عرضه و اینقدر پپه نبود ( pape ) : دی
گفته بودن نمیخوان تهش کلیشه ای بشه ولی به یکباره چرک نشون دادن آدما به هر قیمتی نشانه موفق یه پایان سریال نمیتونه باشه .
خدایی بیش از حد سریالو دارن ضد بهزاد میسازن
اولا قسمت بولد شده جملت هیچ مصداقی واسه این موضوع نداره عزیز دلم .نقل قول:
:n04: ثانیا قسمت قرمز رنگ برام جالبه تو حرفات . اون زمانیه که مثلا فردی قبلا خلافکار بوده و الان ترک کرده . نیازی نمیبینه که بخواد به زنش بگه و زندگیشونو چرکین کنه و خودشو آزار بده . ( چون الان دیگه ترکش کرده و توبه کرده ) و مثال هایی از این قبیل ....
ولی این موضوع به خانم بهزاد مربوطه : چون زنش حق داره که بدونه .....
اون حق داره که بدونه شوهرش قبلا ازدواج کرده ... باید قبل ازدواج بهش میگفت و بعد بهار با دونستن تمامی شرایط و حقایق تصمیم میگرفت که آیا حاضر میشد با در نظر گرفتن تمام جوانب زن بهزاد بشه یا نه .
کلا با کاری که ارغوان کرد و چیزی که دکتر ازش خواسته بود و انجام نداد و داره نمیده منفی ترین نقش رو توی سریال مال خود کرده تا بهزاد !نقل قول:
اولا : پس از اون دسته هستی که تا میگن ف میری فرحزاد و زیر و روی گذشتت رو میریزی رو دایره ! اونجوری که هم مثله نقض میشه و هم ... !!! دمت گرم پس اگه قبلا یه بار عاشق شدی به خاطر اینکه یه درصدم شک به دلت راه نمیدی که شاید گفتنش به عشق بعدیت باعث از دست دادنش بشه بهش میگی و منتظر میمونه تا جواب بده !
کار بهزاد چون شریعت راه رو برا جوونا باز گذاشته اونم به اذن پدر که صیغه بشن اونم طی ماههای کم !! یه همچینین چیزی خیانت نبوده ! دوست داشتن چیزیه که توی ذات آدمیه . خبطی هم بجود نیومده . با این نوع نگرش نویسنده ؛ فقط اون قسمت توی زندگی آدما کمرنگ میشه که اشتباه کسی رو تکرار نکنیم .
ثانیا : مغلطه گری کمکی نمیکنه برا تغییر عقیده آدما :دی . کسی که خلاف کرده و توبه کرده ربطی به کسی که صیغه کرده ( که شرع بوجود آورندش بوده ) نداره عمو . چی رو با چی قیاس کردی ؟؟ :n04::n04: حالا هم همین قیاست هم عقلانی باشه : باز هم گفتنش به زندگی ادم کمکی نمیکنه ! دید آدما باید درست بشه . به جای اینکه آدما از اشتباه گذشته درس بگیرن و پلی بزنن به سوی تعالیشون :n23: صبح تا شب فک کنن قبل اینکه ببه بگیرن از دختر مردم چه عادتهای ناپسندی داشتن اینجوری که شما میگی از یه سالگی ببخشید از وقتی که خوندن نوشتن یاد گرفتیم یه دفتر 1000000 برگ بخریم !! و شروع کنیم به نوشتن روایت زندگی . وقت ازدواج بدیم عروس خانم. که بخونه و با اشتباهات و موفقیتهای ما آشنا بشه !!! چیزی هم از قلم نیفته دیگه . شاید زمانی یکی از دخترای محل رو مثلا توی صف نونوایی لوچان زدیم :دی بخواد بعدها رودررو کنه !
دقیقا جیگمل جان بعد قرمزی که کردی و رنگ عشقه :دی دو جمله پشت هم بود که حتما دیدم که گفتم ! اگه دورو برت باشن یه همچین کسایی و بپرسی ازشون حالشون بعد دونستن بدتر بوده تا قبلش !
من که از جمله بندی هات چیزی گیرم نیومد .نقل قول:
به هر حال از بحث فیلم خارج نشیم . من نمیتونم عقاید شما رو عوض کنم شما هم نمیتونی .
شب خوش .
من نمیفهمم چرا ارغوان یه دفعه تصمیم به انتقام گرفت؟
حسن فتحی:
حسن فتحي، کارگردانی نام آشنا در تلويزيون است. او يكي از موفق ترين كارگردان هاي تلويزيون پس از انقلاب است و سريال هاي او هميشه با استقبال مردم مواجه شده. سريال هاي «فردا دير است»، «پهلوانان نمي ميرند»، «شب دهم» ، «مدار صفر درجه»، «ميوه ممنوعه»، «اشك ها و لبخندها» و «در مسير زاينده رود» همگي جزو كارهاي ماندگار و خاطره انگيز تلويزيون هستند.
رویارویی عشق و انتقام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانه حكايت آدم هايي است كه در كشمكش عقل و احساس، اسير طاعون نفرت شده و با تير انتقام، عشق را گردن مي زنند!
دومين انصراف امين تاريخ بعد از «محمد (ص)»
حسن فتحي، كارگردان اين سريال، درباره تغييرات تيم بازيگرانش به تماشا گفت:
«ما كار را با خانم ليندا كياني براي يكي از نقش هاي اصلي مان شروع كرديم. اما بعد از چند هفته اي كه تصويربرداري شروع شده بود، سفر مكه براي او پيش آمد و در آن زمان در شرايطي هم بودند كه مي خواستند حتما سفرشان انجام شود. بنابراين ما شرايطشان را درك كرديم. بعد از اينكه خانم كياني رفتند، من از پريناز ايزديار براي اين نقش دعوت كردم و در حال حاضر تقريبا تا نيمه كار را فيلمبرداري كرده ايم».
اما امين تارخ ديگر بازيگر اين سريال بود كه پس از مدتي انصراف داد و حسين محجوب جاي او را گرفت. فتحي در اين باره گفت:
«آقاي تارخ هم بعد از چند هفته اي كه از تصويربرداري كار گذشته بود، با من صحبت كردند و گفتند به دلايل شخصي قادر به ادامه كار نيستند و من هم حسين محجوب را به جاي او قرار دادم».
اين دومين انصراف امين تارخ بعد از كناره گيري اش از پروژه محمد (ص)اين اواخر است
«ارغوان را تقريبا مي توان قهرمان اصلي اين داستان دانست. اصلا اسم اين سريال قبل از «زمانه»، «ارغوان» بوده است.
آره واقعا منم نفهمیدم چرا ارغوان یه دفعه ای تا این حد شخصیتش عوض شد و اینجوری انتقام گرفت به هر حال این قسمتش حسابی جای کار داشت و بهتر بود یه مقدر پخته تر میشد!نقل قول:
دقیقا انگار یه نیت خاصی وجود داره که بهزاد روبه خاطر گناه نابخشودنی که انجام داده ( که انصافا اصلا جای این همه مانور رو نداره و در واقعیت حال حاضر جامعه ایران ( فارغ از تایید و یا عدم تایید این شرایط ) اصلا نمود بیرونی نداره ) می خوان طوری تنبیه کنن که به شکر خوردن بیفته و دیگه بره های معصومی مثل بهار رو فریفته امیال شیطانی و فراماسونری خودش نکنه. باز هم میگم اگه این خیانته پس نویسنده های این سریال اصلا از جامعه دور و برشون خبر ندارن.نقل قول:
پ.ن: حتی در مورد رابطه بهزاد و ارغوان هم به نظر من بهزاد گناه کبیره ای مرتکب نشد. ادامه زندگی اون و ارغوان به سرانجام خوشی نمی رسید. کم کم عقل بر عشق و احساسات چیره شد .این دو نفر با هم خوشبخت نمی شدند. مشکل اصلی این جاست تو صدا و سیما بایستی این رابطه بهزاد و ارغوان رو کاملا شرعی نشون بده. پس تنها راه میشه قانون مسخره صیغه و ازدواج موقت. از طرفی چون میدونن که بهرحال در عرف ما صیغه جایگاه بسیار بدی داره و هیچ دختری حاضر نمیشه دست به این کار بزنه پس متوسل به روش هایی شدن که نشون بده بهزاد ارغوان رو با وعده ازدواج فریب داد و ادامه ماجرا وگرنه رابطه این دو نفر یک سیر کاملا طبیعی رو طی کرد ، یک عشق تاگهانی و جنون آمیز ، شناخت بیشتر همدیگه ، در نظر گرفتن واقعیت های موجود که در ابتدا کاملا بی اهمیت فرض می شدن ولی با گذشت زمان اثرشون بر زندگی هر دو طرف بیشتر و بیشتر شد و سرانجام هم جدایی.....
ظاهرا این سریال دچار ممیزیهای زیادی شده. شاید بخاطر همینه که بعضی جاها داستان به هم ریخته شده. یه سر به این وبلاگ برنید مطالب جالبی در مورد این سریال پیدا میکنید:
این سریال ته استرسه!!!
با این حماقتی که بهزاد انجام داد دیگه اعصابم داره خورد می شه! این دیگه چه درامیه بابا!!؟
معلوم نیست ارغوان داره نیکخواه رو بازی میده تا به بهزاد برسه یا قضیه کاملا برعکسه و اونهم بازیچه دست نیکخواه شده....
نه بابا داره نیکخواه رو بازی می ده تا بهزاد رو له کنه!
می خواد هرچی بهزاد داره ازش بگیره!
انصافاً با این همه مشکلات داریم یه سریال تلخ می بینیم که هیچ اثری از امید توش نیست.
سریال خوبی هست ولی برای اوضاع روحی الان مردم مناسب نیست متاسفانه!
اگه نیکخواه به این راحتی بازیچه دست ارغوان بشه که خیلی شبیه این سریالای آبکی ترکی میشه. اصلا با شخصیتی که نویسنده برای نیکخواه در نظر گرفتن نمی خونه.
تابلو هم هست که قصد ارغوان انتقام گیری نیست.... داره زمینه چینی می کنه.
نقطه ضعف یه مرد در مقابل یه زن زمانی شکل می گیره که عاشق اون باشه!نقل قول:
نیکخواه مدت هاست که عاشق دختره هست. و چند دفعه هم دروغ های دختره در مورد حلقه ازدواج، و چیزهای دیگه رو باور کرده!
یه نکته دیگه این که دختره به نیکخواه میوه تعارف کرد و باهاش گرم گرفت یعنی این که یه جورهایی داره بازیش می ده! البته باید تا ته سریال صبر کرد!!!!!!!!!!
چقدر تو این انجمن سفارتی داریم :n02:
این فیلم آخر بی اخلاقیه
به جای اینکه به جوونا یاد بدن چه جوری با همسرشون برخورد کنن راه لج بازیو بهشون یاد میدن
هر کی بخواد هر کاری میکنه . این فیلما روش تاثیری نداره .نقل قول:
کسی که خوب باشه همیشه خوبه و کسی که ذاتش خرابه و بده با این فیلم ها درست نمیشه و بازم بده .
به هر حال : کسی که ذاتش درسته با این فیلما به در نمیشه و کسی هم که ذاتش خرابه با فیلمهای آموزنده درست نمیشه .
هر چی بسازن همیشه ایراد و انتقاداتی توش هست . به نظرم ارزش دیدن رو داره و سریال جالبیه .
منو می گی؟نقل قول:
من کجا گفتم در نیومده؟:n13:
من فقط گفتم استرس گرفتم بابا ولی مجبورم ببینم. چون دارم می میرم از فضولی
به نظرم ارغوان میخواد از طریق نیکخواه از بهزاد انتقام بگیره ولی نیکخواه سر بزنگاه خودشو نجات میده و این ارغوانه که نابود میشه
بهزاد و بهار هم اشتی میکنن
به قول یکی از دوستان از سیستم گرده افشانی هم خبری نیس
دست کم بهار حامله باشه:n02:
نه امیر جان . شما که تاج سری . کلی گفتم . آخه سفارتی میگه : " با عرض سلام و مخالفت " :n02:نقل قول:
همه منتقد شدن و دارن انتقاد میکنن :n02:
دیالوگهای توی دادگاه چقدر شبیه دیالوگهای فیلم قرمز بود.
راستی سریال قابلیت تبدیل به 90 قسمتی رو داشته:n02:
بله اگه یه شیلنگ آب توی سریال بود!نقل قول:
بچه ها کسی چیزی از قسمت های آینده رو میدونه یا میتونه پیش بینی کنه چی میشه؟
پیش بینی از این واضح تر که آدم بدا به سزای اعمالشون میرسون اونایی هم که مهربون بودن به خیر و برکت.نقل قول:
ظاهرا زن و شوهرهای این سریال همه باهم مشکل دارن. اون دوتا بدبخت که بچه دار نمیشن و عذرشون موجه. عمو حسام هم که تو یه اتاق خواب بزرگ ، تو تخت یه نفره میخابه و طرف مقابل فقط بهش قرص و دوا میده و چراغا رو خاموش میکنه میره. با این اوضاع که نباید ببپرسید چرا:
:n08:نقل قول:
ارغوان و نیکخواه که با هم دست به یکی کردن شر بهزاد رو بکنن.
پیشنهاد شراکت هم خب واسه همین بود.
لابد بعدش هم میخوان با هم ازدواج کنن!!:n13:
یعنی از نیکخواه به بهانه ازدواج سواری بگیره و بعد...
از تیکه ی آخر فیلم مشخص بود که ارغوان واسه نیکخواه هم نقشه کشیده
تنها آدمهای خوب سریال تا اینجا هما و دکتر هستن.
راستی دکتر قبل از ازدواجش از بیماریش خبر داشت؟
به نظرم این سریال بیشتر شبیه کلید اسراره!
آدمها خیلی زود سزای اعمالشون رو میبینن ( البته همیشه از راه انتقام )
بهزاد،عمو،بهار،ارغوان همه تاوان کارشون رو دادن، فقط مونده منوچهر و داداش ارغوان
خوب عمه هم خوب بودنقل قول:
کلید اسرار بودنش به خاطر ریتم سریع سریال هست و فشار صدا و سیما و جامعه که آدم بد ها باید به سزای عملشون برسن!
چندقسمتی میشه این سریال رو ندیدم.. ولی حقیقتن اگه من جای بهزاد بودم توی این سکانس :
نقل قول:
ارغوان - حرفات تموم شد..؟
بهزاد - آره..
ارغوان - حالا گورتو کم کن
احتمال داشت بزنم دختررو له و لورده کنم.. واقعن آدم اینقدر عقده ای ؟ صاف صاف توی چشای بهزاد زل
زد دروغ گفت.. بهزاد هم بخوبی حقش رو گذاشت کف دستش.... حالا طلبکار هم شده از بهزاد..
اگر دکتر پولدار نبود عمرن نمیرفت باهاش ازدواج کنه .. دختره ی پولپرست :n23: امیدوارم که تموم توطئه هاش
نقش بر آب بشه..
به هر حال به نظر من هر دو تقصیر دارن ! ارغوان اولا خوب بود ولی وقتی که زندگیش فقط پول شد خیلی مغرور شده ! که همین بازم باعث از هم پاشیدگی زندگیش میشه ! ولی من فکر نمیکنم که ارغوان برای پول با دکتر ازدواج کرد ! به خاطر مهر و محبتی که دکتر داشت باهاش ازدواج کرد !
به هر حال پول زیاد وقتی داشته باشی دیگه دست خودت هم نیست ! من ندیدم که کسی پولدار شده باشه و هیچ مشکلی در زندگی نداشه باشه و مغرور نشه ! ( اگرم باشن خیلی کم )
به هر حال فکر کنم بخشی از مفهوم و مقصود فیلم همین باشه !:n01:
خب طبق گفته حسن فتحی(کارگردان) زمانه پنجشنبه تموم میشه و پایانی خاکستری و بدون حادثه داره!
مردم ما به فیلم و سریال های بدون حادثه میگن وای چقدر بد تموم شد:n09:به هر حال چهارشنبه شب منتظر ترکش های بیننده هاش باشید.
میشه یه لینک بدین منم بخونم ممنوننقل قول:
اینا همه شایعه هسا کی تموم میشه پری روز یکی از بازیگر ها اومد گفت 10 قسمت مونده هنوز
پس همه چی زیر سر همین منوچهر هست....
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چهارشنبه تموم میشه، من اشتباهی پنجشنبه نوشتم.
یکی به من بگه چرا همه پشت بهزادن انگار هیچ اشتباهی نکرده؟
اصلا چرا هیشکی باهاش دعوا نمیکنه انگار نه انگار که دوتا دخترو بدبخت کرد
مامانش که میگه: بمیرم بچم لاغر شده
اصلا مگه تو دنیای واقعی اینجوریه؟
امشبم که همه زندگیشو باخت
میخوام بدونم الان باهاش چه برخوردی میکنن؟
نقل قول:
چرا دعواش کنن؟
تنها اشتباهش این بوده که ازدواج پنهانی کرده .
اینکه به زنش نگفته قبلا ازدواج کرده خب حقشه که نگه ، ولی خیانتی نکرده و دروغی نگفته
اینا دارن خیلی خیلی بزرگ می کنن قضیه رو که کاملا غیر منطقی هست.
--------------------
این کار آخرش هم که سند رو برداشته کاملا با شما موافقم که اشتباه کرد...(البته اینم سرش کلاه رفت و خام وکیله ( که از ارغوان دستور می گیره ) شد.
--------------------
نتیجه می گیریم که باز هم در این نوع سریال ها ، زن رو با شخصیت شیطانی و کینه جو نشون دادن
-------------------
پ.ن : اینا فقط نظر منه
یه سوال از اونایی دارم که معتقد هستند که کار بهزاد خیانت به بهار نبود :
آیا تو زندگی واقعی و بیرونی شما همچین اتفاقی برای شما بیفته آیا باز هم رو حرفتون هستین ؟
یعنی مثلا همسرتون قبلا ازدواج کرده باشه و بعد از 5 ، 6 ماه جدا شده باشه و بعد بیاد با شما ازدواج کنه و قضیه رو به شما نگه . آیا باز هم معتقدین که این کار هم به شما خیانت نیست ؟