اسنایپ من zoom میکنم هدف گیری نداره چیکار کنم ؟
Printable View
اسنایپ من zoom میکنم هدف گیری نداره چیکار کنم ؟
سلام من بازیم رو تموم کرد با اپدیت 1.2 ولی حالا اپدیت های بالاتر رو میریزم سیوم کار نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه ؟
یا سیوی بده که با اپدیت 1.5 سازگار باشه و فقط مراحل اصلی بازی تموم شده باشه ؟
من چپتر هفت هستم میخوای save م رو بهت بدم بدم کار نکردم اکثر آپگرید ها رو انجام دادم شاید تا شب بیشتر برم جلو خواستی بگو
راستی یه برنامه پیدا کردم برای تبدیل سیو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه بگه چطور کار میکنه یه توضیح بده ؟ اون پایینش توضیح داده به انگلیسی ولی چیزی نفهمیدم اگه زحمت بکشید خیلی ممنون میشم
من بازی رو اجرا میکنم تو لودینگ اول بازی میپرده ارورر dont send میده
سلام آپدیت 1.05 بازی رو دان کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.
مشکل از فایلیه ک دان کردم یا از بازیه؟؟
سلام ، من این بازی را نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم با اینکه اینترنت را هم قطع کردم میگه باید log in بشم و ... اصلا مثل اینکه این آیکن ها مال بازی نیست و میخواد وارد ایمیل بشه لطفا راهنمایی کنید.:n04:
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
سلام.
بچه ها کسی میدونه اون اجناسی گه رو که پیدا میکنی چطور میتونی بفروشی؟
uplay نصب کردی؟نقل قول:
پیدا کردم چجوری میشه فروخت.
go th the store or a safe house and you can sell stuff at the place where you sell guns. you just scroll ofer to the right and it takes you to your bag where you can sell everythig
uplay دیگه چیه؟ از کجا باید پیداش کنم و نصب کنم؟ اگه حجمش کمه بذارید تا دانلود کنم.نقل قول:
یعنی اگه uplay را نصب کنم مشکلم حل میشه؟
پس مرحله اول بهتون پیشنهاد میکنم که این نرم افزارها رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود ونصب کنید(پایین صفحه سایت رو هم در نظر داشته باشید)....البته میتونید چک کنید که روی سیستم توی قسمت control panel وجود داره یا نه اگه نبود اونوقت دانلود ونصب کنید!!نقل قول:
ضمنا حتما آنتی ویروس که روی سیستمتون نصب هست؟؟...چون گاهی دستکاری کردن ویندوز یا حتی ویروس شدن بعضی از فایلهای system 32 هم باعث چنین عواملی میشه!!
همش آپدیت هست دوست عزیز همین الان چک کردمنقل قول:
اون هم ویروسی نیست ! ویروس کشی کردم با لینوکس هم کاچ کاچش کردم ولی ویروس نبود
من همه کارا رو کردم ولی باز تو لودینگ اول میپره بیرون :((نقل قول:
خوب به عنوان اخرین تیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تست کنید اگه جواب داد که هیچ وگرنه مشخصات کامل سیستمتون رو بگذارید تا بهتر بشه نظر داد...نقل قول:
برای شما هم دقیقا همین پیشنهاد رو دارم...نقل قول:
من همه کارا رو کردم ولی باز تو لودینگ اول میپره بیرون :((
والا ما که هر کاری کردیم این نصب نشد ! حلا با دویل می کرای مشکل پیدا کردم ... کجا بگم ؟!
کسی نبود یه جواب درست و حسابی به ما بده؟نقل قول:
سلام
دوستان من هرکاری کردم بازی گیم پد منو نشناخت امولاتر X360 آخرین ورژن هم دارم اما بازم هرکاری میکنم تو بازی سویچ میشه به کیبورد و موس واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه کمک کنید.............................!!!!!!!!
برای من نشدنقل قول:
طبق اون توضیحی که تو لینکه داده بود انجامشون دادم ولی اجرا نشد باز هم بیرون میپره
[PHP]1. Unzip the folder ProgramFiles / Ubisoft / Ubisoft Game Launcher
2. Start the game and create an account
3. When prompted to press OK key
4. Go to offline mode
5. Play[/PHP]
درودنقل قول:
دوست عزیز فونت بزرگ تاثیری توی زودتر جواب دادن نداره و فقط نظم تاپیک رو خراب میکنید
در مورد مشکلتون هم من با دسته 360 دارم بازی میکنم ! ( البته قبل از این هیچ وقت با دسته جز فوتبال چیزی بازی نمیکردم ، الان خیییلی سخت هست موس ندارم :( )
آپدیت 1.05 بازی رو دان کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.
مشکل از فایلیه ک دان کردم یا از بازیه؟؟
کسی نییییس !!!:n03:
سلام . نسخه بازیتون چیه ؟ بلک باکس ؟نقل قول:
بازی رو نداشتم سخته بخوام راهنمایی کنم ... کرک رو ریختی ؟ محتویات دی وی دی رو تمام و کمال نصب کن !!!!
بازی رو در فایروال قرار بده ....
کرک های مختلف رو امتحان کن ... اگه ارور بده بهتر میشه کمک کنم تا این مورد :n02:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ابتدا فایل فشرده را دانلود و اکسترکت کنید.
- سپس آپدیت 1.04 را بدون تغییر در آدرس نصب آن، نصب کنید.
- بعد از پایان نصب آپدیت، محتویات پوشه Crack را در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید.
دوست عزیز ایناییکه گفتید انجام دادم وقتی میرم روی آیکن بازی کلیک میکنم یه صفحه آبی میاد و نوشته updat uply و مثل قبل میخواد یه چیزی را با حجم نسبتا زیاد آپدیت کنه درحالی که من قبلا آپدیتش کردم و نتیجه نداده. اصلا آیکن این بازی کدومیکی هست چون آیکنی شبیه بازی من نمیبینم.نقل قول:
از محتویات پوشه بازی + صفحه ی ارور عکس بذار .نقل قول:
این همنقل قول:محتویات پوشه بازی + صفحه ای که بعد از کلیک روی آیکنی که بعد از نصب بازی تو دسکتاب اومده.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شما موقع اجرای بازی ارتباط خودت رو از اینترنت قطع کن بعد ببین چی میشهنقل قول:
قطع کردم حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم اینطوری میشهنقل قول:
اصلا نمیدونم چه ربطی به بازی داره:n13:...!
ظاهرا آیکون اجرایی بازی این نیست ... شما ببین دیگه چی پیدا میکنی واسه اجرانقل قول:
واقعا دیگه حوصلمو سر برده همه آیکن ها رو امتحان کردم هیچکدوم نبود...!:n23:نقل قول:
این مشکلات عجیب غریب هم اعصاب منو خورد کرد هم شمارو اصلا بیخیال ابلیس جان زیاد فکرتو خراب این بازی نکن اگه چیزی گیرت نیومد التماس 2 A:n18:
نقل قول:
شما از محتویات دی وی دی بازی برام عکس بگیر.... ضمنا بازی رو کامل پاک کن بعد بازی رو از نو نصب کن
قبلش محتویات دی وی دی بازی رو ببینم
سلام این هم محتویات دوتا دی وی دی بازی.
اول شما محتویات DVDهارو تو هارد کپی کن ، داخل یه پوشه مثلا به اسم MOhesn .... برای نصب قبلش ارتباط خودت رو با اینترنت به طور کامل قطع کن.نقل قول:
بعد روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن تا بازی به طور کامل نصب شه .... بازی رو بطور کامل نصب کن . بعد نصب بازی و زدن Finish برو تو پوشه MOhsen و محتویات پوشه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در مسیر نصب بازی کپی کن
.... ( دقت کن زمانی که کرک رو کپی کردی حتما باید ازت سوال جایگزین بپرسه و Yes بزنی )
نکته : اگه محتویات پوشه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در مسیر نصب بازی کپی کردی و ازت سوال جایگزین نپرسید مطمئن باش جاش اونجا نبود و کرک رو تو پوشه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مسیر نصب بازی کپی کن و سوال رو Yes بزن .
و در آخر برای اجرای بازی روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن .... روی آیکون بازی راست کلیک کن و Run as adminiastor بزن ....
اقا من تو PS3 بازی رو نصب کردم ولی این جای Knife Throwing هیچ کس نیست که شرط ببنده چی کار باید کنم؟
برادر من , شما بعد از نصب بازی باید یک آپدیت که تو پوشه Crack هست رو نصب کنی بعدش فایلهای دیگه ای که تو پوشه Crack هست رو اوررایت کن تو پوشه Bin بازی و بازی رو با فایل اجرائی farcry3.exe که داخل پوشه Bin هست اجرا کن , این کارها رو کردی ؟نقل قول:
در ضمن پیشنهاد میکنم قبل از شروع بازی اون رو با آخرین آپدیت به روز کنی بعد بازی رو شروع کنی , آخرین آپدیت هم فکر کنم 1.05 باشه.
سلام.
بالاخره این راه حل شمارو انجام بدیم یا خودت مشکل بزرگتر داری؟:n13:
با pc و گرافیک ati 4670 و مانیتور 20 اینچ
1 - با کدوم رزولیشن بازی کنم بهتر و روون تره
2- با کدوم video display بهتره منظورم همون قسمت ( ultra , very high . high , medium , .... ) هست
ممنون
با این گرافیک شاید بتونی توی تنظیمات LOW-MEDIUM رزولوشن 900*1600 بتونی بازی کنی...نقل قول:
درسته جاش نیست ولی نخواستم منابع سایت رو استفاده کنم
بازی all zombi must die هست این ارور رو حین کلیک روی ایکون بازی در دسک تاپ می ده و بازی بالا نمی یاد
فکر کنم نرم افزاری باید نصب کنم اما نمی دونم چی ؟