تمام قطعات از استیپر شمع وایر و ... رو تو این 1 سال عوض کریدم باز همون بود
حالا سنسور هم باید ببرم یه تخصصی نشون بدم
ممنون
Printable View
تمام قطعات از استیپر شمع وایر و ... رو تو این 1 سال عوض کریدم باز همون بود
ممنون
[QUOTE=light;8490970]تمام قطعات از استیپر شمع وایر و ... رو تو این 1 سال عوض کریدم باز همون بود
سلام
قبلا دياگ بزنيد و خطا ها را بررسى کنيد احتمالا با تعويض سنسور دريچه ى گاز مشکل حل بشه البته مسير استپر و دريچه ى گاز را هم از نظر اببندى چک کنيد
در مورد افت شتاب با توجه به اينکه شمع و واير را عو ض کرديد احتمالا ماشينتون شيمش تغيير کرده يا به اصطلاح شيم سفت شده و بايد شيم گيرى بشه
از گاز زياد استفاده مى کنيد ؟؟
سلام
بنده سمند دارم مدل 85
تو ایران خودرو دادم سیستم کارخانه رو برای گازش نصب کردن
الان وقتی میخوام بزنم بره رو گاز چراغ مداوم چشمک میزنه و نمیره رو گاز و صدای تق تق میاد که وصل نمیشه.
راهنماییم کنین لطفا
[QUOTE=SAMI EB;8491320]بله زیاد از گاز استفاده میکنیم شاید 70% گاز ، 30% بنزیننقل قول:
این عیب های کامل ماشینه
ما یه سمند 86 دوگانه کارخانه داریم
یه مشکلی هست که الآن یک ساله پابرجاس ، همه کار هم کردیم ولی حل نشد که نشد
1.بعضی موقع ها دور گاز خود به خود بالا میره یعنی ترمز میگیریم یا ایست کردیم گاز اضاف میخوره و میره تا 3000 ، یه کم که کلاچ و ول میکنی ماشین راه میره عادی میشه
2. ماشین بعضی موقع ها رو گاز و بنزین ریپ میزنه یعنی ماشین شتاب نداره (مخصوصا گاز که تا 80 90 کیلومتر که گاز میدی و گاز رو فشار بدی دیگه بالاتر نمیره )
3. رو بنزین یه کم که گاز میدیم یا زیاد ماشین کار میکنه چراغ چک روشن میشه و بعدش دیگه گاز روشن نمیشه و باید ماشین 20 30 ثانیه کلا خاموش باشه تا بشه از گازم استفاده کرد
این مشکلات هنوز حل نشده با اونکه همه قطعات تو 1 سال همه عوض شدن
[QUOTE=light;8551058]سلامنقل قول:
1- به نظرم سنسور دريچه ى گاز ايراد داره يا اينکه ماشين از از محفظه ى استپر داره هوا مى کشه . چون اگه هوا بکشه دور موتور خود به خود ميره بالا واشر استپر را برسى کنيد .
2- احتمالا ماشينتون شيم گيرى بخواد چون اين علايم بيشتر از تنظيم نبودن شيمه چون از گازم زياد استفاده مى کنيد .
3 . وقتى چراغ چک روشنه بايد دياگ بزنيد چون اينطورى نميشه قطعى نظر داد . البته به سنسور اکسيژن هم ميشه شک کرد تو اين مورد
ولى شما اين کارى که مى گم را انجام بديد .
روى ريل سوخت گاز يه سنسور وجود داره که مربع شکله اونو بازکنيد و با اسپرى يا بنزين تميزش کنيد . همچنين سنسور فشار روى رگلاتو که اين مورد کار خودتون نيست و بايد توسط کارگاه هاى خدمات cng انجام بشه .
بعد اين مدت بايد حتما اگه ريگلاتور گاز سرويس نشده سرويس بشه .
يه مورد ديگه اينکه ماشينتون کاتاليزور داره يا نه ؟
سلام
iraniam111
مدل و اسم سیستم گازتون چیه؟ چون چندین مدل داریم مثل اومگاز، لندرینزو، مد، ساکس 500 ، کروز و زیمنس و ...
سلام دوستان
بنده پراید دوگانه سوز کارخانه ای دارم
موقع رفتن به CNG هنگام کلاج ترمز خاموش میشه و گاهی هم درحین رانندگی و موقع رفتن به CNG یه جورای گاز نمیخوره وباعث میشه خاموش بشه...البته بعدا که موتور گرم شد دیگه مشکلی نداره و راحت میره CNG
موتور استپر رو عوض کردم فیلرگیری هم کردم...4 بار هم دستگاه انداختم خطا نداره...ژیگلاتر هم سالمه
دوستان کسی راه حلی نداره؟
ُسلام من یه پژوه 405 مدل 86 گاز کارخانه دارم روزهایی که هوا سرده با ماشین حرکت میکنی بعد از یه مدت حرکت که ماشین اتوماتیک میره رو گاز خیلی بد کار میکنه و اگه کلاج بگیری خاموش میشه تو راه باید تا موقعی که دمای ماشین میره بالا با بنزین حرکت کنی اگه دما رفت بالا دیگه مشکل حل میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام ... ببرش تست و تنظیم CNG (اکثر جایگاه CNG بخش تنظیم و تست و اینا رو داره )ماشین منم دقیقا همین مشکل رو داشت...دقیقا نمیدونم چیکار کردن ولی مشکلم حل شدنقل قول:
جناب اگه صدای تق تق میاد مال شیر برقی گاز است یا دوتا داری یکی قبل رگلاتور یکی روی رگلاتور یا فقط رو رگلاتور هست با یک قطه سیم از مثبت باطری بزن به مثبت شیر برقی ببین حل میشه اگه حل شد برق و شیر برقی چک کن احتمالا شیر برقی باید تمیز یا تعویض شه بعدشم خودرو کارخانه رو بنزی ن روشن بعد چند دقیقه میزنی رو گاز زمان میبره گاهی باید یکم گاز بدی بره بعدشم این موشکل احتمالا مال ماشینای است که ای سی یو گاز ندارند نسل اول و دوم سی ان جی دومو یکم شک دارم اگه رو گاز مشکل داری شبیه ساز پاشش انژکتور میزارن رو گاز ماشین گول بخوره کار کنه رو گاز اونم ببر تاکسی رانی تجربشون خیلی بالا است کمکت کنن اصلا عوضش کن بگو تنظیم دور موتور هم بزنه برا گاز یک قطعه هست برا گاز تنظیم میشه با دستگاه میزنن با پیچ گوشتی تنظیم میکنن یک قطعه برقی است سمت چپ موتور زیر کاپوت نصب شده
برو شبیح ساز پاشش رو عوض کن این همه خرج الکی نکن اگه نشد یک کتاب اموزش سی ان جی بگیر فایده نداره ولی اطلاعاتت بالا میره میفهمی برا کجاش خرج کنی حدود هشت هزار ت میدی اطلاعاتت بالا بره شاید خودت تونستی تعمیر کنی یک تنظیم دور موتور برا جرقه سر شمع هم برا گاز بده بزنن توصیه من تعمیرگاهای تاکسی رانی است اونا هم تجربشون زیاده و هم از این موردا زیاد دیدن
چند هفته اس ماشین ما که cng کارخونه اس ، موقع خاموش شدن رو گاز میمونه و اتومات رو بنزین نمیره و روشن نمیشه تا 1 دقیقه که خودش اتومات از گاز قطع بشه
مثلا خودش وسط راه یهو خاموش بشه اتومات رو بنزین نمیره و باید حدود 1دقیقه موند
مشکل کجاس ؟
سمند 86 دوگانه کارخانه
سلام به همگی،
من یه پراید مدل 88 صبا خریدم. یه گانه سوز است. قصد دارم دوگانش کنم. ولی با توجه به چیزهایی که شنیدم چند مدل دوگانه سوز کردن وجود داره. چه مدل هایی است و کدوم مدل بهتره ؟ دقیقا من برم بگم چطور گاز سوز کنند؟ فرق گازسوز با پایه گاز سوز چیه؟ چرا میگن گاز سوزکارخونه بهتره؟ لطفا کامل جوابم رو بدید.
با تشکر
آقا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام و عرض خسته نباشید من یه میکسر پنوماتیکی برای سمندم خریدم اما چون مدل ماشین بالاست و وکیوم مپ نداره از دوستان میخواهم راهنمایی كنن که چطور این میکسر را نسب کنم با تشکر
سلام وقت بخیر من یک میکسر پنوماتیکی خریدم برای سمند چون ماشینم مدل بالاست و وکیوم نداره اروز دوستان میخواهم راهنمایی کنند که چطور باید شلنگ وکیوم را وصل کنم. با تشکر دوستان اگه امکانش هست به من راهنمایی كنن از طریق تماس 09117857900
سلام به همه دوستان
پراید مدل 88 گاز سوز شده گارگاهی .
چند روز قبل ماشین روی گاز خوب روشن میشد و حرکتش خوب بود اما به ناگهان در حرکت صدا چق چق از کلید تبدیل می امد و شیر برقی گاز صدا می کرد و می خواست خاموش بشه که بر طرف میشد و چند دقیقه بعد دوباره تکرار میشد چراغهای تبدیل در این حالت همیشه روشن بود تا اینکه این حالت به جایی رسید که ماشین در روزهای بعدخاموش میشد که با استارت مجدد روشن میشد اما امروز دیگه در حرکت با بنزین وقتی کلید در حالت وسط گزاشتمو سپس روی گاز گذاشتم چراغ سبز کلید تبدیل روشن شد وصدای شیر برقی گاز امد اما ماشین روی گاز روشن نموند لازم به ذکر:
1- کلید تبدیل روی بنزین خوب عمل می کند
2- در حالت وسط بنزین به خوبی قطع میکند
3- سیمهای متصل به کلید تبدیل چک شده
4- ارتباط سیم بین کلید تبدیل و شیر برقی چک شده
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم<با تشکر>
سلام به همه دوستان
پراید مدل 88 گاز سوز شده گارگاهی .
چند روز قبل ماشین روی گاز خوب روشن میشد و حرکتش خوب بود اما به ناگهان در حرکت صدا چق چق از کلید تبدیل می امد و شیر برقی گاز صدا می کرد و می خواست خاموش بشه که بر طرف میشد و چند دقیقه بعد دوباره تکرار میشد چراغهای تبدیل در این حالت همیشه روشن بود تا اینکه این حالت به جایی رسید که ماشین در روزهای بعدخاموش میشد که با استارت مجدد روشن میشد اما امروز دیگه در حرکت با بنزین وقتی کلید در حالت وسط گزاشتمو سپس روی گاز گذاشتم چراغ سبز کلید تبدیل روشن شد وصدای شیر برقی گاز امد اما ماشین روی گاز روشن نموند لازم به ذکر:
1- کلید تبدیل روی بنزین خوب عمل می کند
2- در حالت وسط بنزین به خوبی قطع میکند
3- سیمهای متصل به کلید تبدیل چک شده
4- ارتباط سیم بین کلید تبدیل و شیر برقی چک شده
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم<با تشکر>
آقایون داداشام
با سلام من پراید 87 دوگانه کارخانه دارم هفته پیش گاز CNG زدم یک هفته ماشین تو خونه بود روشنم نشده بود امرو که رو شنش کردم چراغ چشمک زد گازش روشن شد یعنی گاز نداره میشه راهنماییم کنین لطفا. مرسی:n04:
اول بگم من تعمیرات چی نیستم یه سیم هست از قسمت وایر برق گرفته که هیچ یه سیم دگه همونجاها هست که برق کلید سی انجی رو از همون دور وبر یا از جعبه فیوز میگیرن بستگی به نصابش داره اون سیم رو اگه از داخل موتور گرفته پیدا کن معمولا تاب میدن دور یه سیم دیگه که ممکنه لق بزنه باعث قطع و وصل کلید بشه برا منم پیش اومد کلیدم مسلسلی میزد از اون بود اونو با بست سیم یا از هر راهی محکم کن حالا اگه از اون نباشه شاید مشکل شیر برقی قبل یا روی رگلاتور هست شما یه سیم از مثبت باطری بزن مثبت شیر برقی ببین ماشین روشن میشه رو گاز وقتی دستی باز میکنی یانه ولی 99 درصد همون مورد اوله مطمعنم نتیجه رو بگو
سلام شما دو راه داری 1 گاز بزن با اسفنج اغشته با مایه واب کف تماماتصالات رو چک کن مثل چک کردن نشتی گازه خونه میمونه 2 به چراغ محل نکن کیلومتر بگیر مثلا پراید با مخزن کارخونه 130 تا راه میره با مخزن 62 180 تا البته ترافیک سنگین کیلومتر کارکردومیاره پاین و اگه جاده بری 20تا بیشترراه میری 2.1 حالا اگه از اینا نبود شاید از پر کن تخلیه کرده که میتونه از اورینگ داخلی پر کن باشه راه حل استفاده از چک ولو یا شیر یکطرفه به قیمت تقریبا سال 90 حدود 4 هزار تومان بود البته کار شما نیست باید بدی نصاب 2 تعویظ پر کن قیمت سال 90 حدود 6 تومان موفق باشینقل قول:
نمیدونم دو مدل بوده یکی با مکش موتور خودشاتومات باز میشه همون پنوماتیکه دیگه حالا اگه لوله خروجی اضافی داره که با مکش از جای باز کنه نمیدونم 2 یکی دیگه با برق و شیر برقی که داره باز میشه ولی اصلا تا حالا ندیدم یکم خوندم انتقال میدم بهت
دوستان سلام
من 206 دوگانه سوز دارم v10
چند بار این مشکل برام پیش اومده وقتی دمای آب رو 70 هسن میزنم رو cng چراغ چک cng روشن میشه و دریچه گاز رو میبنده
و دیگه رو گاز نمیره تا اینکه ببرم نمایندگی با کلی غرغر کردن درست کنن این مشکل رو چطور باید حل کرد برای همیشه و ثانیا اگر خودم بخوام درستش کنم باید چه کار کنم ؟
سلامنقل قول:
دو احتمال وجود داره ..
1- شیلنگ های آب گرم که میره به رگلاتور گاز گرفته شده
2 - سنسور فشار و دمای روی ریل سوخت یا ریگلاتور گار ایراد داره ..
دیاگ بزنید بهتر میشه فهمید .
نقل قول:
سریهای قبل طرف میگفت به خاطره اینه که موتور سرده میزنی رو گاز ecu خطا میزنه مسیره گاز رومیبنده
مطمینا ایراد از این مواردی که گفتید نیست
البته این ایراد خیلی کم پیش اومده مثلا 2 بار کلا
نقل قول:
بردم دیاگ زدن درست شد !!!
سلام دوستان
پراید من دوگانه سوز مدل88 زیمنس چند وقته وقتی میزنم تو حالت گاز خودبخود میره رو بنزین و دیگه نمیره تو گاز تا ماشین خاموش بشه و دوباره روشن کنم بعد بزنم رو گاز .مشکل دوم در نشانگر حجم مخزن رو صفحه کیلومتر ک یا یکی از چراغ روشن میشه یا سه تای آخر و هیچ وقت چهارتاش روشن نیست با اینکه مخزن کامل پره. .ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
405 من زمانی که فول گاز داره بدون مشکل کار می کنه ولی دوتا خونه آخر که خالی می شه از روی گاز خارج می شه هر چقدر هم که تلاش می کنم چند دقیقه روی گاز هست و بعد از روی گاز خارج می شه به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟ممنون
سلام من سمند ef7 دارم که چراغ چکش روشن میشد و رو گاز نمیرفت بعد از دیاگ زدن معلوم شد رگلاتورش مشکل نشتی گاز داره نمایندگی گفت قطعاتش پیدا نمیشه باید عوضش کنی بردم بیرون یه کارگاه cng اونم باز کرد گفت از دیافراگمه، دیافراگمو خلاصه پیدا کردم عوض کرد ولی درست نشد گفت دیگه نمیدونم از چی میتونه باشه!به نظرتون چیکار کنم؟ علتش چی میتونه باشه؟
باعرض سلام خدمت ادمین و همه ی دوستان و کاربران گرامی . من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲ دارم . می خوام دوگانه cng کارگاهی انجام بدم . لطف میکنید یک سیستم cng خوب بهم معرفی کنید اعم از مخزن و رگولاتور و ... در ضمن سیستم کامپیوتر ماشین من از نوع ssat می باشد .
باعرض سلام خدمت ادمین و همه ی دوستان و کاربران گرامی . من پژو ۴۰۵ مدل ۹۲ دارم . می خوام دوگانه cng کارگاهی انجام بدم . لطف میکنید یک سیستم cng خوب بهم معرفی کنید اعم از مخزن و رگولاتور و ... در ضمن سیستم کامپیوتر ماشین من از نوع ssat می باشد .
سلام دوستان
من سمند EF7 مدل 90 دارم الان یه چند وقته وقتی که ماشین روی حالت CNG هست موتور بد کار میکنه مـثه حالت اینکه ماشین دل میزنه البته در حالت توقف و وقتی که ماشینو میبرم روی حالت بنزین موتور مثل ساعت نرم و خوب کار میکنه به نظرتون مشکل چیه؟؟؟
با سلام
من یه پژو 405 دوگانه دستی دارم . برای رفتن به محل کارم باید صبح زود برم سر کار . آب و هوای اینجام خیلی سرده
مدتیه وقتی مخزن ماشینو پر گاز می کنم و راه می افتم . تازمانی که داخل شهر حرکت می کنم همه چیز خوبه ولی وقتی تو جاده های بیرون شهر حرکت می کنم با خلاص کردن دنده ماشین خاموش می شه .
اون موقع که دست به ریگلاتور می زنم سرده . بردم تعمیرگاه گفت مشکل از جنت آب هست که هر دوتا جنت آبی که به رگلاتور متصله از یه جنت گرفته شده و ...
خلاصه جنت ها رو تعویض کرد ( خود جنت ها هم خوب نبودن ) ولی بازم مشکل پابرجاست .
طرف گفت باید رگلاتور تعویض بشه . راستش با این یکی مشکل دارم . چون می گفت لوازمش نیست . رگلاتور مارک شهابه
قیمت رگلاتور نو هم میگه 140 به بالا
کسی هست راهنمایی کنه .
اینم بگم مشکل فقط زمانی هست که باک گاز پر باشه و صبح زود بیرون شهر حرکت کنم
سلام دوست عزیزنقل قول:
الان توی اون حالت که خاموش میشه بعدش برو به رگلاتور دست بزن ببین گرم هست یا نه (البته خود ماشین گرم باشه). اگه سرد باشه که مشکل چرخش آب گرم داری و گاز داخل رگلاتور یخ میزنه. توی این حالت یا مشکلت از خورد رگلاتوره (مثلا گرفتگی مجاری، که البته کم پیش میاد) یا مشکل از مسیر اشتباهی هست که برای اب گرفته شده و آب گرم به رگلاتور نمیرسه. اگر هم رگلاتور بد جایی و در مجاورت باد قرار گرفته دورش رو موقتا پوشش بده و چک کن ببین مشکلت بهتر میشه یا نه. شیلنگ های دو سر رگلاتور رو هم باز کن و فوت کن ببین راه اب باز هست یا نه.
در مورد لوازم، اتفاقا شهاب لوازمش از همه بیشتر گیر میاد
سلامنقل قول:
بله همون طور که توضیح دادم وقتی ماشین خاموش می شه وبه رگلاتور دست می زنم سرده
جنت ها رو هم که گفتم تعویض کرد و اتصال به جنت های موتور به صورت صحیح بود.
فقط یه سوال
می شه دور رگلاتور رو پوشوند ؟
اگه بله با چی ؟
مشکل گردش آب هستش باید دلیلش پیدا بشه، یا از خود رگلاتور و یا از موتور ماشین و گردش آب کافی وجود نداره. از واتر پمپ ماشین مطمئنی؟؟؟ بخاری ماشین خوب گرم میکنه؟نقل قول:
آره میشه پوشوند، میتونی از پشم شیشه و یا عایق هایی که برای کارهای مختلف میفروشن استفاده کنی. حتی چیزهایی مثل گونی های کنفی ضخیم و... هم میتونی برای تست استفاده کنی. در کل اگه سیستم سالم باشه تو سردترین هوا هم مشکلی وجود نداره و آب گرم ماشین از یخ زدگی باید جلوگیری کنه
سلام
یه پراید مدل 90 دوگانه CNG شرکتی ، حدود بیست تا سی کیلومتر روی گاز کار میکنه بعد از روگاز می پره روی بنزین و چراق چک روشن میشه، بعد از این که خطا هاش پاک میشه با دیاگ دو باره همونطوری از رو گاز می پره و چراق چک روشن می شه---سیستم ماشین بوش می باشد
خطای که میزنه اینه:
نشت گاز از سیستم کم فشار
لطفا کمک کنید...!!!!
سلام من سمند EF7 مدل 89 دارم. یه مدته چراغ چک به علت نشتی گاز در قسمت داخلی رگولاتور روشن میشه. وقتی با دستگاه خطا را پاک می کنی یا سرباطری را برداری بذاری چراغ چک خاموش می شه تا زمانی که گاز تموم بشه و دوباره برم جایگاه وقتی مخزن را پر می کنم بعد از حدود یه ربع چراغ چک روشن می شه البته با وجود چراغ چک روشن ماشین روی گاز کاملا عادی کار میکنه و من حدود یک ما16ه همینطوری با ماشین سر کردم بعد از یک ماه تعمیرکار رگولاتور را باز کرد و دیافراگم را عوض کرد اما مشکل حل نشد علاوه بر اون مشکل قبلی صدای غرررررر هم به رگولاتور اضافه شد. دوباره رگولاتور را باز کرد و دیافراگم و میله وسط رگولاتور و همه اورینگها را عوض کرد علاوه بر این ریل سوخت را هم باز کرد تمیز کرد اورینگها را عوض کرد و بست. باز هم مشکل حل نشد!!!! تعمیرکار می گه ممکنه مشکل بوبین روی سر رگولاتور ضعیف شده باشه قصد داره اونو عوض کنه تا الان بابت اینکارا حدود 500 هزار تومان هزینه کردم و تعویض بوبین حدود 200 هزارتومن دیگه هزینه خواهد داشت که سر جمع من پول یه رگولاتور نو ایرانی را دادم لطفا اگر کسی تجربه داره در این زمینه راهنمایی بفرمایید. :n03::n03::n03::n03::n03:
باسلام خدمت دوستان
من یه وانت گازسوز کارخانه ایی دارم وقتی که رو حالت گازهستم به محض اینکه سرعت ماشین رامیارم پایین دورموتور افت میکنه وماشین خاموش میشه چیکاربایدبکنم
نقل قول:
مشکل ماشین من بالاخره پیدا شد و حل شد. یک عدد اورینگ لاستیکی دور شیر برقی روی رگولاتور قرار دارد. شیر برقی را باز کردیم اورینگ خراب شده بود اورینگ را عوض کردیم مشکل حل شد تمام.