فکر نمی کنم مشکل از آنتیویروس باشه چون من این مشکل رو در وین 7 نواشتم .نقل قول:
با این وجود فکر کنم با تغییر تنظیمات آواست این مشکل حل بشه اما من اطلاعات کافی ندارم.
کمک..
Printable View
فکر نمی کنم مشکل از آنتیویروس باشه چون من این مشکل رو در وین 7 نواشتم .نقل قول:
با این وجود فکر کنم با تغییر تنظیمات آواست این مشکل حل بشه اما من اطلاعات کافی ندارم.
کمک..
کاملا درسته ولی می تونید .من یکی دوتا از این ایرور ها داشتم یبار هم پاک شد ولی از اون به بعد بیخیال ایرور میشم و نمی ذارم پاک کنه و وقتی هم اسکن می کنم گیر نمی ده. ولی چک کردن در کلیک راست نداره!!!نقل قول:
ویندوز من یه باگ داره نمیدونم برای شما هم همینطوری یا نه ؟
وقتی پنجره کپی یا کات کردن باز هستش و داره درصد میندازه وقتی دکمه more detail رو میزنم سرعت افت میکنه تا میرسه به صفر ولی وقتی پنجره رو دوباره fewer میکنم به راه خودش ادامه میده ... یعنی در واقعه خللی تو کار وارد نمیشه فقط با باز شدن دیتیل سرعت صفر میشه ولی داره کار خودشو میکنه ... یه جورایی الکی گیر میکنه
برای من هم همین طور هست !!!!نقل قول:
برای منم همینطوریه احتمالا برای همه اینجوری بشه.شاید باگ باشه ولی فکر کنم تنها باگی باشه که اختلالی توی کار ما ایجاد نمیکنهنقل قول:
ویندوز من یه مشکل دیگه هم داشت که باعث شد دیگه نتونم تحممل کنمو پاکش کنم و 7 بریزم .. شبکه نمیشد هرکاری کردم با همون روش همیشگی شبکه نمیشد که نمیشد .. 7 ریختم بدون هیچ مشکلی درست شد . دیگه 8 رو دوست ندارم :n03:
یکی از چیزایی که توی وین 8 پس رفت داشته همین بخش شبکشه.خیلی سخت شده ولی در کل ویندوزش حرف ندارهنقل قول:
شما مشکل صفحه آبی در این ویندوز نداشتید؟!!
جطور میشه حلش کرد؟
مشکل بلوتوث کردن تو ویندوز 8:
عدم شناسایی موبایل!
شرمنده خلاصه بود.
مشکل چیه؟!
Windows 8 RTM
سلامنقل قول:
راستش صفحه آبی که توی هر ویندوزی اتفاق می افته و به عوامل مختلفی بستگی داره.به رم سیستم.به ناسازگار بودن برنامه ها با ویندوز-به ویروسی بودن سیستم و .....
دوست عزیز من ویندوز من مشکل بلوتوس نداره.شما قبل از فرستادن فایل موبایلت رو add کن ببین درست میشه.توی device رو میگمنقل قول:
از طریق Add کردن نمیخوام!نقل قول:
روی فایل مورد نظر RightClick > Send To > Bluetooth Device
خب یه پنجره باز میشه،باید موبایل رو نشون بده ولی نمیده!:n13:
بهتر بود یه نظرسنجی هم به تاپیک اضافه میشــد::
از نصب ویندوز 8 راضی هستید::
1_ بله
2_ خیر
دوستان تفاوت دو عرضه Enterprise N و Enterprise در چیه؟
کدام آپدیت کرک رو از کار میندازه ؟
سلام دوستان دو تا سوال دارم از کجا میشه فهمید ورژنی که استفاده میکنم gdr هستش؟
و اینکه من ویندوز 8 رو اکتیو کردم ولی قسمت pc setting فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
اینم عکسی از محیط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
Run > regedit >HKEY_LOCAL_MACHINE >Software >Microsoft >Windows NT >CurrentVersionنقل قول:
دوستان بالاخره مشکل کار نکردن س.ا.ک.س در ویندوز8 حل شد یا نه؟اگر حل شده لطفا راهشو بگین.
مشکل از کرک ویندوزته از یه کرک دیگه استفاده کنیننقل قول:
از این استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام. خواستم بدونم اون آپدیت هایی که میرن توی قسمت optional و خود ویندوز تیکشون نزده، رو هم باید دانلود کنم یا اونا توصیه نمیشن و خوب نیست ؟!
میخوام ویندوزو آپدیت کنم ، کدوم آپدیت کرک رو از کار میندازه؟!:n13:
هیچ آپدیتی فعلا از کار نمیندازه کرک هارو
من آپدیت کردم
گفتم سوالم توی صفحه ققبل نمونه دوستان نبینن جواب ندن ...نقل قول:
دوستان من کم کم دارم با ویندوز 8 کنار میام . از وقتی که آپدیتش کردن خوب داره کار میکنه و مشکل خاصی تا حالا نداشتم .
نرم افزار و بازی های سنگین هم بعد از آپدیت ویندوز بخوابی جواب دادن ...
اگه کسی می دونه لیستی از آپدیت ها رو بگه که مهمتره چون اونایی که اینترنت مشکل دار دارن بتونن بهره ببرن
اون آپدیت هایی که خود ویندوز تیکش نمیزنه رو هم خودم تیک بزنم و آپدیتشون کنم ؟
اون آپدیتهایی که خود ویندوز تیکشون رو نزده اختیاری هستند ، دوست داشتی آپ کن نداشتی نکن.مثلا مال من درایور مودمم اینطوری هست.نقل قول:
موفق باشی
خب اول باید وسیلت رو بشناسه بعد بتونی فایل ارسال کنی دیگه.نقل قول:
آره داداش همینطوری نمیشه که
آره فکر بدی نیست ولی آخه یه مشکلی هست اینه که بعضی ها اول بدشون میاد ولی وقتی یه مدت باهاش کار میکنن تازه راضی میشن!!!!!!!نقل قول:
نسخه N فکر کنم مدیا پلیر و ... نداره.البته مطمئن نیستم فکر کنم.نقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان گل ممنون از اینکه راهنمایی کردید
2 تا مشکل دگه دارم
بعضی وقت ها که دارم کار میکنم بدون هیچ دلیلی دکستاپ همینطوری چشمک میزنه یعنی صفحه ابی میشه و دوباره درست میشه و تا زمانی که ریست نکنم درست نمیشه به نظر شما مشکل از چیه
دومین مشکل من اینه که وقتی اکسس رو اجرا میکنم بی دلیل سیستم فریز میشه در حالی که با اکسل ورد و غیره چنین مشکلی نداره
ممنون میشم دوستان گل راهنمایی کنن
با تشکر از همه دوستان
ویندوز 8 دیگه خسته کرد مارو...:n02:
دوستان یه مشکلی: Windows 8 Pro - Codec Shark007
وقتی یه فیلمی یا موزیک ویدیویی تمام صفحه میبینیم بعد از 10 ثانیه کوچیک میشه و از حالت Full در میآد...حالا نمیدونم مشکل از ویندوزه یا Codec???
:n23:
به احتمال خیلی زیاد از کدک هست.شما نرم افزار K-Lite Codec Pack رو نصب کن مشکلت درست میشهنقل قول:
تو ویندوز 8 قطع ناگهانیه اینترنت هم داریم ؟! آخه واسه من یبار پیش اومد!:n13:در عجبـــم!
فکر نکنم.حالا یبار اشکال نداره شاید واسه چیز دیگه ایی بودهنقل قول:
من میگم شاید این ویندوزای ما اصل نباشن که همچین مشکلایی پیش میآد ، ماهم بد میگیم از ویندوز 8!نقل قول:
بهتره همون 7 رو نصب کنیم تا فایل ایزو اصلش بیاد...
نه رفیق بحث اصل بودن نیست چون من کرک کردم الان دارم آپدیت هم میکنم.ولی اگه بخوای بمونی تا اورجینالش بیاد باید سالها صبر کنی:n02:.یه سری مشکلات هست که واسه یکی پیش میاد واسه کس دیگه پیش نمیاد اونا رو باید خودمون حل کنیم اما یه سری مشکلات هست که در واقع باگ هستن و باید بمونیم تا مایکروسافت درستش کنه.نقل قول:
وین 7 هم خوبه ولی به نظرم 8 یه چیز دیگست ( من رو سیستم خونه 8 نصب کردم خیلی هم باهاش حال میکنم ولی برادرم اصلا نمیتونه باهاش کار کنه )
بله اینجوریاس دیگه:n01:
win 8 ویندوز خیلی خوبیه فقط شما یکم عجله دارین. باید چندماه صبر کنید تا این ویندوز کاملا جا بیفته و باگ هاش برطرف بشه. مخصوصا وقتیکه سرویس پکش بیاد دیگه تقریبا کامل میشه. کرک کامل هم که جای خود داره. شرکتهای نرم افزاری هم تا اون موقع تمام درایورهای لازم برای نرم افزاراشون رو ارائه کردند. پس یه 6 ماه دندون رو جیگر بزارین.
به هرحال ویندوز 8 از لحاظ تکنیک و فناوری نرم افزاری فوق العاده بهتر از ویندوزهای قبلیه و درعین کاملتر بودن خیلی هم سبکتره و سخت افزار شما رو کمتر به زحمت می اندازه. این یعنی یه پیشرفت فوق العاده. درواقع تفاوت عمده در ویندوز 8 با ویندوزهای قبلی در اینه که شما دیگه یه هسته نرم افزاری سنگین که همه کار رو انجام میده طرف نیستین و همه کارهای ویندوز از ترکیب اپلیکیشن های مختلف و اجرای اونها انجام میشه. حتی اکسپلورر ویندوز هم به نوعی یه اپلیکیشنه و از اون هسته سنگین و حجیم خبری نیست و واسه همین هم هست که ویندوز 8 خیلی زودتر از ویندوزهای قبلی بالا میاد . با اینکه خیلی گرافیکی تر و قشنگتره.
ویندوز 8 در زمینه پایداری مثل ویندوز 7 می مونه با حجم نیاز به سخت افزار کمتر! کم کم هم به نحوه کارکدنش عادت می کنید و دیگه نمی تونید به ویندوزهای قبلی برگردین. دیگه همه چی بر اساس وب هستش و فرض بر اینه که شما همیشه به یک اینترنت با پهنای باند بالا متصل هستین (بیچاره ما توی ایران). به هرحال تمام شرکتهای سازنده لپ تاپ دارن محصولات جدیدشونو با ویندوز 8 ارائه می دن و باید خودتونو به این ویندوز ارتقاء بدین. عصر موس و کیبورد داره جاشو به کامپیوترهای دارای قابلیت صفحه تاچ متصل به اینترنت سریع میده . چه بخوایم و چه نخوایم.
یکی یه توضیحی در مورد ورژن Enterprise Evalution بده...!:n16:
ویندوزش کامل هست؟!
مطمئن نیستم باید دوستان دیگه هم نظر بدن اما کلا ورژن Enterprise Evalution به معنی ورژنیه که برای امتحان و محک زدن ویندوز توسط موسسات و شرکتهاست تا ببینند ارزش داره ویندوز کامپیوترهاشون رو (که بعضا بالغ بر صدها کامپیوتر میشه) به ویندوز چدید ارتقاء بدن یا نه. لذا فکر نمی کنم ورژن خیلی کاملی باشه.نقل قول:
برای نصب NET Framework
وسطش ارور میده. چطوری درست میشه؟نقل قول:
فعال کردن آفلاین NET Framework 3.5. در ویندوز 8
ابتدا دی وی دی ویندوزتون رو داخل دی وی دی رام قرار دهید،
سپس Command Prompt را در حالت Run as sdministrator اجرا کرده و دستور زیر را در آن وارد (کپی/پیست) کنید :
dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source:h:\sources\sxs
کد:Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Windows\system32>dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /Source
:h:\sources\sxs
Deployment Image Servicing and Management tool
Version: 6.2.9200.16384
Image Version: 6.2.9200.16384
Enabling feature(s)
[===========================66.6%====== ]
Error: 0x800f0906
The source files could not be downloaded.
Use the "source" option to specify the location of the files that are required t
o restore the feature. For more information on specifying a source location, see
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077.
The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
C:\Windows\system32>
دوست عزیز این مشکلت تاپیک اختصاصی داره.لطفا اونجا مطرح کنین کمکتون میکنن.البته قبل از مطرح کردن پستهای قبلیش رو بخونین شاید مشکلتون حل شدنقل قول: