با روش اول که سرور اجرا نمیشه. یه صفحعه مشکی میادو سریع بسته میشه,,آنتی ویروسم غیرفعال کردم درست نشد.
با فایل asan dwonload هم صفحهش بعد Extractشدن بسته میشه...:(
با روش اول که سرور اجرا نمیشه. یه صفحعه مشکی میادو سریع بسته میشه,,آنتی ویروسم غیرفعال کردم درست نشد.
با فایل asan dwonload هم صفحهش بعد Extractشدن بسته میشه...:(
بعد از اکسترکت شدن چیز خاصی نمیاره، خودش پشت پرده کارا رو انجام میده:biggrin: بعد از اجرا کردنش آفیستون فعال نشده بود؟نقل قول:
نه متاسفانه..من یه بار سریالم وارد کردم که اونو قبول نکرده و الان که یه فایلو باز می کنم یه صفحه میاد که یاید از طریف اینترنت یا تلفون افیسمو فعال کنم.نقل قول:
بببخشيد تو اين نسخه اخريه اگه آفيسمون تو درايو اي يا درايو هاي ديگه اي باشه چي ميشه مثلا من سه چهار كرك نصب كردم ميگفتن بايد تو درايو سي باشه اما من نميخوام تو اون نصب شه چون سرعت پيسيم مياد پايين
جواب سوالم رو بدين
شاید بخاطر همین معتبر نبودن سریالتونه که کرک نمیشه، این سریالایی که تو پست اول گذاشتن که کار میکنه ازونا استفاده کنین.نقل قول:
من خودمم آفیسم تو درایو ویندوز (C) نصب نبود اما مشکلی پیش نیومد و کرک شد.نقل قول:
سلام. دوستان منم همین مشکل رو دارم.تو ویندوز 7 تا اجرا می کنم کرک رو یه صفحه سیاه میاد . سریع میره.ممنون می شم کمک کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من کد اول رو که می خوام وارد کنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows 8 Ultimate 64 bit - Activated
Office 2013 Professional Plus 64 bit Trial
کد دیگه ای هست؟
با سلام
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک کرک برای آفیس 2013 گذاشته که بسیار عالی است
آفلاین، کمتر از یک مگابایت و بدون درد سر اکتیو میکند ، من خودم شخصاً در ویندوز 7 تست کردم و جواب داد
آدرس لینکش هم:
فقط اشکالش اینست که لوگوی خودشان را روی آن گذاشته اند، بعید میدانم ساخته خودشان باشد
اگر نسخه اصلی آنرا گیر بیاورید و در سایت خودتان بگذارید خیلی عالیست
با تشکر
سلامنقل قول:
Windows 8 Ultimate ؟ مگه همچین ویندوزی هم هست؟:n02:
اون پیام خطا منظورش اینه که کد شما برای ورژن دیگه آفیس هست واسه همین قبول نمیکنه.همیشه جدیدترین کدها توی پست اول همین تاپیک قرار میگیره.
موفق باشی
با سلام
لطفا یک کلید فعال برای visio 2013 قرار بدید
کدهای قبلی با اسکایپ جواب نمیدن
سلامنقل قول:
منظور Enterprise بود. اشتباه تایپیه دیگه پیش میاد :دی
این کدی که من زدم مال همون صفحه اول تاپیکه دیگه!
حالا چه کنیم؟
من که هر کاری میکنم رو ویندوز 8 نصب نمیشه، کسی رو وین 8 تست کرده؟نقل قول:
سلام.
برای من توی ویندوز 8 اکتیو شد با کرک win2farsi
خب دوست عزیز فعلا کدها از کار افتادن باید منتظر باشیم تا مسئول تاپیک کدهای جدید قرار بده.شما چرا از کرک استفاده نمیکنی؟نقل قول:
نسخه مخصوص ویندوز 8 رو دانلود کننقل قول:
KMSnano v8 Automatic Last Final Release
This is a portable Key Management Service (KMS) Host for Windows (client) 6.0, 6.1, and 6.2, and for Office 14 and 15.
It is a virtual machine that runs within Windows and activates Volume License versions of Windows (client) and Office for 180 days.
Important: Better disable the automatic windows update, we never know.
- Requirements: .NET 4.0 or Windows 8.
- Activates Windows Vista/7/8 Pro/Enterprise/N/VL and Office 2010/2013 Retail/VL.
1. Double-click on KMSnano.exe.
2. Wait for the files to decompress.
3. Wait for activation process to finish.
4. Done.
برای من روی win7 x64 فعال کرد..مرسینقل قول:
دوست عزیز .قتی لینک میذاری یه توضیحی چیزی بده ببینیم چیه خب.الان این لینکی گه گذاشتی چیه؟نقل قول:
سلام دوستان
کرک معرفی شده در پست #156 این پست به نام KMSnano v4 Automatic علاوه بر اینکه آفیس 2013 منو به راحتی فعال کرد . حتی ویندوز هشتم را نیز فعال کرد . قبلا کرک های زیادی را برای فعال کردن ویندوز هشتم استفاده کرده بودم ولی هیچ کدام کار نکرد . اما کرک KMSnano v4 Automatic حتی ویندوز هشت من را نیز کرک کرد . دقت کنید که در هنگام استفاده از این فعال ساز حتما به اینترنت متصل باشید .
اینم لینک برای دوستانی که می خواهند از آخرین نسخه استفاده کنند : ( نسخه سایت آسان دانلود 4.1 است )
کد:KMSnano v7.2 Activator for win 8 & Office2013 |60,09 MB
Requierements: .NET 4.0 or Windows 8
This is a Key Management Service (KMS) Host Portable for Clients Windows 6.0, 6.1, 6.2, Office 14, 15.
This is a virtual machine for run portable in windows,
wich activate Volumen License version of Clients Windows and Office
Instruction:
1. Run on KMSnano.exe with Admin Rights.
2. Wait for unzipp process.
3. Wait activation process.
4. Done.
Change Log:
v7.0
- Super Faster Boot of the VM.
- Small.
- Code of KMS GUI improved.
- Add the automatic change of this values on Regedit: VLActivationInterval, VLRenewalInterval, NotificationDisabled, Manual.
لینک دانلود
کد:http://www.hotfiles.ws/0rjbwa7jk363
عزیز جون چرا بدون اطلاع میگی اخرین ورژن؟اخریشkmsnano v8هستش که من در پست قبلی گذاشتم.:n08:نقل قول:
:n07::n05:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با استفاده از اسکایپ و راهنمایی پست اول اکتیو شد.
Windows 8 Enterprise 64bit
Office 2013 Professional Plus 64bit
فقط اسکایپ روی ویندوز 8 اشکال داره و شماره هایی که باید طی تماس رو بزنین رو متوجه نمیشه که از یک سیستم دیگه با ویندوز XP استفاده شد.
مرسی از هر دو دوست عزیزمون
نمیدونم چرا آفیس من با هیچ کرکی فعال نمیشه اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست!! چطوری میشه شماره سریالهای فعالسازی قبلی رو پاک کرد؟
من که از هیچ کدوم از لینک های شما نتونستم بگیرمش.نقل قول:
یا پاک شدن یا باز نمیشن.
با سلام و عرض ادب ..... زیادم آفیس تاپی نیست که همه به آب و آتیش میزنن که فعالش کنن .... یک مقدار صبر کنید کرک درست و درمون براش میاد ....نقل قول:
من که زیاد با ورد و پاورپوینت سر و کار دارم اینم نصبیدم رو لپ تاپ الانم وقتش تموم شده اجازه نمیده ویرایش کنم، حالشم ندارم حذفش کنم قدیمیرو نصب کنم :n10: اگ یه سریال تریالی چیزی باشه کفایت میکنه :n02:نقل قول:
دوستان من با کرک v7.2autoacv آفیس 2013 رو در ویندوز 7 نسخه 64 بیتی براحتی اکتیو کردم!! :n24:
هرچی کرک بود امتحان کردم هیچ کدوم به خوبی این کرک کار نکرد :)
لینک دیگهای ندارید؟ لینک دانلود نمیدهنقل قول:
------------------------
پ.ن: خب دانلودش کردم ولی بازم کرک نشد!
کسی میدونه چطوری میشه شماره سریالهای نصب شده رو پاک کرد؟
بالاخره تونستم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعالش کنم! هنوزم باورم نمیشه :18:
(جای نقطه چینا پیسی دانلود بنویسید)
KMSnano v9 Final & v10
[ فعال ساز جدید و تست شده ی Office 2013 با قابلیت فعالسازی کامل مجموعه آفیس 2013 ]
کد:1. Double-click on KMSnano.exe
2. Wait for the files to decompress
3. Wait for activation process to finish
4. Done
دانلود KMSnano v9 :
پسورد : www.forum.p30world.com
----------------------------
KMSnano Automatic v10.0 Final :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://wizzupload.com/silahoh8047s/missme.rar.html
P30W Activator Office 2013 :
پس از دانلود آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید و فایل را اجرا کنید. در صورت موفقیت آمیز بودن کرک به شما پیغام خواهد داد در صورت عدم کارکرد کرک های دیگر را امتحان کنید.
من از طریق اسکایپ اکتیوش کردم . کسی میتونه بگه این اکتیو چقدر دووم میاره ؟ اگه دائمه پس چرا دیگه این همه دنبال کرک میگردید ؟ تلفن گویا داره کد رو بهمون میگه دیگه :n08:
بعد از اجرا و اکسترکت شدن دیگه صفحه ای باز نمیشه ! مشکل چیه ؟ در ضمن هر چیزی مربوط به kms رو هم از task manager بستمنقل قول:
windows 7 x64
منم دقیقا وضعیتم مثل شماست.
windows 7 x64
لطفا یکی بگه باید چیکار کنیم
نقل قول:
من با این کرک آفیس 2013 رو توی وین 8 کرک کردم.خیلی راحت و آسون.پیشنهاد میکنم به جای دانلود کرک های 40 - 50 مگابایتی این رو دانلود کنید کلا هر دوتاش 2 مگ هم نمیشن ولی راحت کرک میکنننقل قول:
نقل قول:
برای من این ارور رو میده ؟! از کجا میشه فهمید نسخه ای که داریم volume هست یا چیز دیگه ؟ من که با اسم 2013 plus دانلود کردم
ویندوز 7 X64 home premium
دوست عزیز آفیس شما volume نیست.توی همین عکسی که گذاشتی خط آخرش رو نگاه کن!!!!!نقل قول:
مال منم همینطوری بود ولی با روشی که آقای ستایش گذاشتن توی همین تاپیک (فکر کنم صفحه 11 به بعد باشه دقیقا یادم نیست) آفیس خودم رو تبدیل به volume کردم بعد این کرک رو اجرا کردم راحت کرک شد.
شما هم همینکارو بکنید
دوستانی که موفق شده اند با این کرک ها آفیسشون رو کرک کنند، آیا بعد از کرک کردن میزنه که برنامه اکتیو شده؟
آخه من برای دو نفر امتحان کردم و نزده که اکتیو شده اما دیگه اون پنجره ای که همون اول باز میشد و سریال میخواست و نوار قرمز رنگی که توی برنامه اعلام می کرد برنامه باید اکتیو بشه، ظاهر نمیشه.
سلام دوست عزیز. من خودم برا اولین بار آفیس 13 professional plus نصب کردم. بعد نصب این کرک رو اجرا کردم اکتیو شد : ! :n01:نقل قول: