عجب سوال بحث بر انگیزی پرسیدم
راستی گوگل نگفته که کی میخواد این پیش فروش ها شو تحویل بده
فکر کنم یکم یکم داره میاد تو ایران.
Printable View
عجب سوال بحث بر انگیزی پرسیدم
راستی گوگل نگفته که کی میخواد این پیش فروش ها شو تحویل بده
فکر کنم یکم یکم داره میاد تو ایران.
آره :دی البته گوشیت کلفت میشه،ولی عمر باتری نکسس 4 ...:|نقل قول:
و حالا این گوشی با قیمت خیلی عالیه 2900000 تومان در بازار ایران ...
دوستانی که هی ضرب و تقسیم می کردن قیمت دلار و درهم رو حالا ممنون میشم فرمول این رو هم برای ما اعلام کنند که چه جوری با 600 دلار و 1200 درهم و به قرار دلاری 3500 و درهمی 1100 تومن این گوشی اینقدر خوش قیمت شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب موقعی که تو تاپیکش زد تعجب مرا فرا گرفتندی:دی
Droid DNA هم به قیمت زیبای 3میلیون تومان!
حالا پست صفحه قبل منو درک کردین !نقل قول:
نقل قول:
وقتی گوشی به دست ایرانی جماعت نمیرسه مجبوره در مورد این چیزا بحث کنه !
Li-Po یه عمره رو محصولات اپله اتفاقی نیفتاده حالا شما نگران این گوشی هستین !؟
نگران پولش باشین که گوشی 300 دلاری رو معلوم نیست چند میدن !
شایعات میگه که ال جی زیر نکسس 4 زایـــــــــیده !
احتمالا بخواد تولیدشو متوقف کنه.
بعد ما میگیم بده همون سامی بزنه همه برا ال جی قاطی می کنند :-J
مثل این که خود گوگل از Android 4.2 راضی نیست و می خواد برای MWC نسخه 5 ( شاید 4.3 ) رو معرفی کنه !
جالب اینجاست خود LG گفته تمرکز روی همکاری بعدی هستش
و جالب تر از همه اینا که این خبر در حد یه شایعست !
از عمه گوگل چه خبرا راستی؟! :دینقل قول:
LG که رسما دستشویی کرد با N4 ٬ بگذریم از یه سری مشکلاتش ٬ مشکل من با عرضشه. :|
نکسس بعدی هم اگه دست LG باشه چه خاکی بریزیم سرمون؟! :((
راضی نیست ؟ C'mon!نقل قول:
LG هر دفعه میگه داریم تولید رو افزایش میدیم،داریم میدیم،داره میده و ...
هم LG و هم Google دارن ضرر میدن سر فروش هر یدونه Nexus 4 !
شاید جفتشون انتظار همچین استقبالی نداشتن ...
احتمالا باید منتظر یه محصول کم هزینه تر برای هر 2 شرکت با کارایی بهتر از Nexus 4 باشیم ...
دوستان دلیل اینکه میگید نکسوس 4 خوب نبوده و ال جی خراب کرده چیه ؟
چند وقت پیش که میگفتن دیر به دست خریدارا رسیده و گوگل عذر خواهی کرده...الانم میگن شاید کلا تولیدشو متوقف کنن!نقل قول:
دوربینشم یکم مشکل داشته میگن:n02:
هیچی دلیلش تعصب بی دلیل یک عده به سامسونگ چون الجی زده چشم دیدنشو ندارند :n02:نقل قول:
هیچ مشکلی نداره عزیز شما نظرات اینجا را نخون برو این سایت که معرفی کردم اگر یک همچین نظراتی دیدی منم خبر کن
LG از پس تولید Nexus 4 بر نمیاد. تقاضای نکسس ۴ بسیار بالاست و LG اصلا نتونسته از پسش بر بیاد.نقل قول:
اینکه هر ۲-۳ هفته یه بار ٬ با مدت تحویل ۷-۸ هفته ٬ به یه تعداد محدود تحویل بدن یعنی فاجعه. اینکه امثال من و شما نتونیم خوابشم ببینیم یعنی فاجعه.
دوست عزیز مطمئنا مسئولان گوگل و الجی از من و شما بسیار آینده نگر تر هستند و اگر فکر میکردند از پسش بر نمیومدن هیچوقت سراغ تولیدش نمی رفتندنقل قول:
گوشی تازه عرضه شده و چون قیمت خیلی خوبی داره و تقریبا بهترین گوشی سال هم هست تقاضا خیلی بالاست
در مورد ایران هم شما میدونی که شرایط اینجا فرق میکنه و گوگل اینجا نمایندگی نداره الجی هم نمایندگی هاش گوشی های معمولی را دیرتر از بازار جهان وارد ایران میکردند دیگه چه برسه به این گوشی
الان تو فیلیپین و اندونزی طرف زندگی میکنه گوشی دستشه اما ایران شرایطش فرق میکنه
همونطور که گفتم . ال جی زیر نکسس 4 زاییده!
نکسس 7 ،فقط 2 هفته تاخیر خورد و ماهی 1میلیون میفروشه،در برابر 500هزار نکسس 4
Nexus 10 هم 3هفته تاخیر خورد. از اون به بعد Available بود و تو انگجت ببینید 350هزار تا میفروشه .
هرچند که هزینه ساخت نکسس10 خیلی بیشتر از نکسس 4 هست! Soc گرون،صفحه نمایش گرون و... ولی چون تولید خود سامسونگه،از پسش بر اومده
الجی نزاییده این چیزایی که میگید زاییده فکر شماست:n02:نقل قول:
همچین میگید تولید خود سامسونگ انگار پلاستیک تولید کردن هم کاری داره:n02:
خب خداییش الان پلاستیکا سامسونگ فوق العاده با کیفیت هستن!نقل قول:
واضح و مسلم هست که ال جی توانایی ساپورت کاربرای نکسوس 4 را نداره (به لحاظ تولید) که البته عمده دلایلش به خاطر قیمت گذاری و استقبالی که ازش شد هست.
درسته هر دو کمپانی آینده نگر هستن اما هر2تا هم اعلام کردن انتظار چنین استقبالی را نداشتن.
خداییش باید ببینیم کیفیت را چطور تعریف میکنیم :n02:نقل قول:
قیمت گذاری هم اشتباه گوگل بوده که حالا این بلا سرش اومده وگرنه الجی سر تولید صفحه نمایش آیفون هم با این استقبال مواجه شد اما سربلند بود
من شخصا نوت 2 دست گرفتم فوق العاده بود. واضح بود صنعت ساخت پلاستیک فشرده سامسونگ خیلی پیشرفت کرده!! (آخرش پلاستیک هست اما نسبت به پلاستیک 2 سال پیشش آلومینیومه!!!)نقل قول:
البته به نظرم این قضیه نکسوس 4 هم اینقد دیگه فاجعه نیست که الان داریم میگیم اما خب ال جی تا حدودی کم آورده. شایدم میخواد بیشتر مردم را سوق بده به فروشگاه های خودش تا با قیمت 2 برابر بفروشه . ما نمیتونیم بگیم دقیقا چه خبره اما توی ساپورت گوگل پلی کم آورده
درسته دوست عزیز انصافا نوت 2 خیلی خوبه در این شکی نیست کیفیت ساختش خیلی پیشرفت کردهنقل قول:
نکسوس هم همینطوره الان ebay و خیلی سایتها فروش آنلاین دارن اما انقدر تقاضا زیاد بوده که انتظارش دور از ذهن این کمپانی بوده
LoLنقل قول:
SoC و صفحه نمایش و بُرد و رم و ... هم جزوی از همون پلاستیک تولید کردنه؟!
چطور ایسوز تبلت! نه گوشی! تبلت 200دلاری رو با حاشیه سود 0.1 دلار میتونه 1میلیون در ماه تولید کنه؟! چون ال جی شرکت دسته سوم حساب میشه و نمیتونه از پس تولید بالا بر بیاد!
دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفت :n02: شرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5نقل قول:
کل تولیدات سامسونگ به تولید الجی دیسپلی نمیرسه بعد شما میگی از پس تولید بر نمیاد حالا صبر کن و ببین نکسوس 4 میتونه رکورد آیپد را بشکونه یا نه:n02:
تمام کشور های دنیا این مشکل رو دارن. هر ۲-۳ هفته سفارش میگیرن به تعداد خیلی محدود ٬ درصد بالایی از سفارش ها هم گوگل کنسل میکنه ٬ تحویل هم ۷-۸ هفتست.نقل قول:
اونوخ اون تمام نکسس ۴ چند تا بود دقیقا؟! ;;)نقل قول:
دوست عزیز شما میگی 1 میلیون در ماه من میگم تمام نکسوس 4 در انگلستان بعد از 1 ساعت عرضه به فروش رفت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرکت دسته 3 اگه اینطور باشه که سامسونگ دسته 5
LG از پس تقاضای بالا بر نمیاد. تمام..! یعنی نمیخواد زیاد خودشو واسه نکسس ۴ یی که اونچنان سودی واسش نداره اذیت کنه. اونم فقط واسه ی من خریدار مشکل ایجاد میکنه.
aنقل قول:
شما تصورت از فروخته شدن تو یک ساعت ،مثل آیفونه که 1میلیون تا 5میلیون آیفون تو 1روز فروش میرن
ال جی تو انگلیس موجودی 200هزار و کنسل شدن order ها تا 1ماه الی 2ماه رو داده!
این فرق یک شرکت ضعیف از نظر تولید قطعاته با یک شرکت قویه.
همون اپل هم Pre order هاش یک هفته تا 10روز طول میکشه،نه 2ماه و هیچ جا هم عرضه نشه
اون وقت فروش 10میلیونی 7گوشی میخواد چیزی رو نشون بده ؟: )) این که ال جی شاخ شده ؟
نه عزیزم. با نکسس یا بدون نکسس،ال جی هنوز همون ال جی هست!
در مورد خط آخر هم یکم فکر کن:). کل تولیدات سامسونگ اندازه ال جی دیسپلی نمیشه ? :- J
LG's Nexus 4 phone sells out within 30 minutes in UKنقل قول:
تعدادش مشخص نیست :n02:
مگه اپل همه قطعاتشو خودش تولید میکنه که شما میگی شرکت قوی از نظر قطعات و شرکت ضعیف همین اپل صفحه نمایششو الجی دیسپلی داره میزنه:n02:نقل قول:
در مورد سری L هم 7تا گوشی نیست بعد شما که انقدر سنگ سامسونگ را به سینه میزنی میدونی که پرفروش ترین گوشی سامی با اینهمه تبلیغ 18 میلیون فروخته حالا 10 میلیون به نظرت کمه!!
دیروز داشتم یک کانال افغانی را میدیدم مستند میداد دیدم اول برنامه گفت این برنامه تقدیم میشون توسط نوت 2 :n19: دیگه کجا مونده که تبلیغ نکنه:n08:اما الجی بدون هیچ تبلیغی 10 میلیون فروخته به نظر من که عالیه
مطمئنا الجی از پس نکسوس 4 هم بر میاد و روسیاهی میمونه برای کسانی که با این کمپانی مشکل دارند
در مورد خط آخر هم شما یکم تحقیق کن
البته خیلی خوب شد این گوشی تو عرضه نتونست موفق بشه ،
بقیه شرکت ها از جمله خود ال جی یه نفس راحت کشیدن :دی
بنظرم بهترین نکسوس و البته نا موفق ترین نکسوس همین بود !!!!
من که ال جی رو به سامسونگ ترجیح میدم .
الان مشکل بحث شما همین تموم شدن موجودی ها و نبودن برای عرضه هست ؟!
با همین مورد کل سابقه یه کمپانی رو زیر سوال میبرین : دی ، سیستم مموتی همینه دیگه !
بحث غیر حرفه ای و آماتور جایی شروع میشه که عده ای سر نام برند مورد علاقه شون بحث راه بندازن که این بده اون خوبه ، این فروم هم پره از این موارد !
فلان برند پلاستیک سازه فلان برند عرضه ساخت و عرضه یه گوشی رو نداره و ...
تمام این مقایسه ها و ارزیابی های سطحی اندکی ارزش ندارن و متاسفانه سطح سنجش افراد داخل بازار ایران پر شده از این حرفها
میری گوشی بخری طرف زرتی کل سابقه یه کمپانی رو تا سطح جوب کنار خیابون میاره پایین ! بدون اینکه اندکی سواد داشته باشه
یکم عمیق تر بسنجید و فکر کنید
علاقه به برند خوبه اما نباید به عقاید بقیه توهین بشه
درسته سامسونگ داره یه یه غول مهار نشدنی تبدیل میشه ولی جرات و جسارت الجی تو ساخت این گوشی بی نظیر بود
سلام
گوگل توی آلمان فروشگاه داره؟
عزیز من کجایی تو اس 3 که 40 میلیون فروش داشته :n05:
تازه الجی کل سری ال رو 10میلیون فروخته ینی فقط اس3 4 برابر کل سری ال فروش داشته عزیز من:n07:
اطلاعات غلط نده
شرکت مدیا پردازش ( نمایندگی ال جی تو ایران ) تو همایشی که امروز داشته گفته هفته آینده Nexus 4 رو با قیمتی حدود 1600 تا 1800 تو ایران عرضه می کنن .
اگه واقعا قیمتش این باشه می ارزهنقل قول:
ولی الان با 2500 قیمت بنظرم اصلا نمی ارزه
چطور باطرفلای با این قیمتش میارزه!!!!!خیلیا هم پیشنهاد میدن که برین باترفلای بخرین یا اصلا همین آیفون 5 مگه چیش از نکسوس سرتره که این همه قیمت گرفته؟ولی نکسوس که خیلی ارزونتره نمیارزه؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من نکسوس چیزی کمتر از باترفلای نداره!!نقل قول:
به شخصه دلم نمیاد واسه گوشی ۳۵۰ دلاری ٬ ۲۵۰۰ بدم. به این دلیل نمیارزه. :دی
صفحه و دوربین و باتری و اینا رو کم دارهنقل قول:
مموری هم که نمی خوره یه خورده واسه ما ایرانیا بدرد نمیخوره :n10:
حتی تو نسخه 16 گیگ شما دروبر 11.3 خالی دارید اون با اون دم تشکیلات فیلم برداری فول اچ دی و ... به نظر من کمه :n30:
از این نظر که بلهنقل قول:
الان همه بازی ها حدود 1.5 گیگ فضا میگیرند ، یعنی کافیه 3 تا بازی بریزی روی گوشی تا نصف حافظت بپره
من نکسوس 7 32 گیگی دارم داره اذیتم میکنه !!!
نقل قول:
دوست عزیز از شما بعیده با این سابقه همچین حرفی زده بشه
خوب میدونید که پخش خاورمیانه بر عهده ال جی هست نه گوگل ، قیمت گوگل برای اروپا 350 دلاره اما قیمت ال جی 650 دلاره :n02:
عزیزم شما اگه یه چیپس ۸۰۰ تومنی رو توی محله خودتون فقط ۳۰۰۰ تومن بفروشن میری بخری؟!نقل قول: