شما یک مدار طراحی شده با میکر کنترلر نیاز دارید که خیلی تخصصی هست ولی کیت آن در بازار موجوده و حتی نمونه های ساخته شده اوننقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad.ghoddousi
Printable View
شما یک مدار طراحی شده با میکر کنترلر نیاز دارید که خیلی تخصصی هست ولی کیت آن در بازار موجوده و حتی نمونه های ساخته شده اوننقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad.ghoddousi
سلام
من مدار چپگرد راستگرد دوسرعته موتورها رانياز داشتم مي تونين كمكم كنين
email:ahmad_jr72@yahoo.com
:rolleye: سلام
من مدار چپگرد راستگرد دوسرعته موتورها رانياز داشتم مي تونين كمكم كنين
email:ahmad_jr72@yahoo.com
در سایت رشد و بخش دانشنامه الکترونیک مداراتی در این با توضیحات فارسی هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ahmad7265
سلام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط Mirzaie
مي توني آدرس اون وبلاگ رو بدي؟؟؟
با تشكر
باي
سلام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط ahmad7265
مدار كه نمي خواد
چپگرد و راستگرد رو مي توني با روش ستاره و مثلث و ستاره مثلث انجام بدي البته اين سه فاز هست
با تشكر
باي
سلام ميشه ادرسشو به من هم بگيدنقل قول:
نوشته شده توسط Mirzaie
ممنون
سلام
من يه مدار مي خوام كه بتواند يه كليد رو روشن و خاموش كند كه البته داراي فرستنده و گيرنده راديويي باشه و با شش ولت هم كار كنه و بردش هم 30 متر به بالا باشه
ممنون
سلام دوستان
يكي بود اين مدار رو داشت مي خواستم اگر ممكن هست مدار الكترونيكي يك بمب ساده و با قدرت انفجاري كم رو مي خواستم داشته باشم و البته درست كنم فقط يه مداري كه مي ديد ارزون در بياد چون قراره منفجر بشه
با تشكر
باي
سلام
اگر ممكنه آدرس اون وبلاگ را قرار بديد-آدرس ايميل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدار اکو کسی داره؟
یه چیز ساده باشه.
سلام
بابا دارم می گردم
چیزی دندون گیری هنوز پیدا نکردم
مفوق باشی :biggrin: :blush:
يك مدار ساند سويچ لازم دارم ممنون مي شم اگه كسي از دوستان برام بزاره
---------------------------------------------------------------------------------
نشد پاکش کنم
---------------------------------------------------------------------------------
اين مشكل براي من هم امروز پيش آمده
سلام دوستان
من يه مداري رو مي خوام بسازم و برام بفرستيد كي مي تونه يه مدار ساده هست
با تشكر
باي
سلام.
حالا شما تصویر مدارتون رو بگذارید .
شاید تشویق کنه اساتید رو.
مدار فرستنده گيرنده عملي و ساده با برد 200 متر فقط كار كنه با كريستال هم باشه چه بهتر در فركانس 120 مگا يا همون ورا
سلام
از دوستان مطلع در زمينه مدارهاي صوتي يه درخواست داشتم . يه مداري ميخوام كه خروجي صداي دستگاههاي صوتي و تصويري رو به ورودي اون بدم و بعد خروجيشو بدم به آمپلي فاير و بتونم با يك ريموت كنترل فقط و فقط حجم صدا يا ولوم صداي دستگاه رو كنترل كنم.
اصلا" امكانش هست ؟ يه Ic بهم معرفي كردند كه كارش همينه اما نمي دونم توي مدارات چه جوري كار ميكنه و چه جوري ميشه باكنترل مچ كرد؟
با سلام.من سوالي درباره آي سي هاي تبديل کننده آنالوگ به ديجيتال داشتم.من مدار يک سنسور با يک آي سي تبديل کننده با يک ميکرو راساختم ومشکلي هم نداشتم.اما در جايي مداري باسه سنسور ويک تبديل کننده ويک ميکرو راديدم وتعجب کردم که چگونه سه سنسور را به يک آي سي تبديل کننده متصل کردنند وجداگانه دماي هر سنسوررا کنترل مي کنند. ميشود نقشه اتصال سه سنسور رابه يک آي سي آنالوگ به ديجيتال رابدهيدوطرز کارکرد آن راتوضيح دهيد...زيرا تمام آي سي هاي آنالوگ به ديجيتال داراي يک ورودي هستند....مرسي
:puke: :p :puke: :angry: :evil: uke:نقل قول:
نوشته شده توسط majidtavoosi
:blush:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Iran-PC
بفرماييد
كي مي تونه بسازه؟؟؟
با تشكر
باي
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
شما قطعاتشرو پيدا كردي برام بفرست من بسازمش
اخه جايي كه من هستم پيدا نميشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط nemanaldin
قطعات نمي خواد كه
شما فيبر رو بساز برام بفرست همين ديگه مقاومت و اينا با خودم شما فقط فيبر رو بساز
با تشكر
باي
سلام
اخه منم ميخوام بسازم ولي اين چشمي گير نمياد شما قطعاتش رو بفرست با هم حساب مي كنيم
اي دي من nemanaldin من الان on هستم
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط nemanaldin
چشمي رو بي خيال
شما 10 تا فيبر مدار چاپي برام به اين طريق بساز كه مقاومت و اينا رو بشه توش جا داد و كوچيك يا بزرگ نباشه ديگه خودم قطعات رو وصل مي كنم اينجا آخه اگر بخوام پست كنم قطعات رو هزينه ي پست بيشتر مي شه و هزينه دو برابر مي شه
با تشكر
باي
سلام.نقل قول:
نوشته شده توسط mona khanoom
برای اینکار شما باید از روش مالتی پلکس استفاده کنید.
به این صورت که پایه خروجی هر سه سنسور رو به ورودی مبدل وصل کرده و تغذیه هر سنسور را جداگانه به وسیله هر پایه از میکرو و ترانزیستور به صورت مرتب قطع و وصل کنید.
به صورتی در هر لحظه فقط تغذیه یک سنسور وصل باشه .
در این صورت هر لحظه که اطلاعات رو از مبدل میگیرید اطلاعات سنسوری هست که تغذیه اون رو وصل کردید.
اینجوری میتونید حتی بیش از 3 سنسور رو هم متصل کنید.
موفق باشید.
جناب وست ویژن آفیس :
سلام دوست عزيز
بفرماييد
كي مي تونه بسازه؟؟؟
با تشكر
باي
:
سلام.
این که یه مدار ساده ایه.
شما براحتی میتونید این رو روی این بوردهای سوراخدار ببندید.
اندازه مدار هم کوچکتر میشه.
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Iran-PC
خب همون ديگه من طريقه ي وصل كردن پشتش رو به هم رو بلد نيستم هر چي درخواست آموزش دادم كسي جوابم رو نداد
با تشكر
باي
دقيقا كجاش رو بلد نيستي بگو اگه بلد بودم توضيح مي دم
از روی همون عکسی که فرستادید نگاه کنید و یکی درست کنید خوب.نقل قول:
سلام دوست عزيز
خب همون ديگه من طريقه ي وصل كردن پشتش رو به هم رو بلد نيستم هر چي درخواست آموزش دادم كسي جوابم رو نداد
شما برد بورد دارید؟
اگر ندارید یکی تهیه کنید.
اول یکی روی برد بورد ببندید.
قبل از تکمیل کار هم اگر میخواید مطمئن بشید مرحله به مرحله تست کنید کارتون رو.
همش 2 مرحله داره.
یکی بخش تغذیه و یکی هم وصل کردن اون گیرنده.
اگر بخواهید کوچک در بیاد ( که بهتر هم هست که کوچیک باشه) با همون قطعات و فوقش یکی دو تکه سیم حله.
فقط نمیدونم چطور بهتون بگم که چطوری اینکار رو انجام بدید چون باید عملا ببینید (البته کار راحتیه خودتون هم میتونید تست کنید)
نترسید پورت سریال به این مفتی ها نمیسوزه.
از روی همون عکسی که فرستادید نگاه کنید و یکی درست کنید خوب.نقل قول:
سلام دوست عزيز
شما برد بورد دارید؟
اگر ندارید یکی تهیه کنید.
اول یکی روی برد بورد ببندید.
قبل از تکمیل کار هم اگر میخواید مطمئن بشید مرحله به مرحله تست کنید کارتون رو.
همش 2 مرحله داره.
یکی بخش تغذیه و یکی هم وصل کردن اون گیرنده.
اگر بخواهید کوچک در بیاد ( که بهتر هم هست که کوچیک باشه) با همون قطعات و فوقش یکی دو تکه سیم حله.
فقط نمیدونم چطور بهتون بگم که چطوری اینکار رو انجام بدید چون باید عملا ببینید (البته کار راحتیه خودتون هم میتونید تست کنید)
نترسید پورت سریال به این مفتی ها نمیسوزه.
سلام دوستان
پس اين قضيه ماژيك و اسيد چيه؟؟؟ من از اين برد رو راحت مي تونم گير بيارم ولي فقط سوراخ هست بايد اين سوراخ ها رو طبق نقشه بهم وصل كرد حالا چه جوري سوراخ ها رو وصل كنم؟؟؟؟
با تشكر
باي
با سلام
دوست عزیز من به شما شدیدا توصیه می کنم بری کتاب های هنرستان رو تهیه بکنی
درمورد برد برد هم می تونی وقتی از فروشنده خریدی طرز اتصالات اون رو کاملا بپرسی
موفق باشی :)
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط رضا حاجي زاده
فروشنده مسئول آموزش نيست فقط فروشنده هست
با تشكر
باي
سلام.
من شکل این برد بوردهایی که بیشتر هست و فروخته میشه رو میکشم و با آموزشش میگذارم اینجا.
یه بار دیگه میگم نترسید . تا کار عملی انجام ندید متوجه طرز کار نمیشید .
موفق باشید.
ببخشید اون فروشنده ای که نتونه یه طرز اتصال برد برد رو بگهنقل قول:
بهتره همون بره باقلوا بفروشه
موفق باشی :blink:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط رضا حاجي زاده
بحث رو ديگه كشش نده آخه فروشنده فقط فروشنده هست معلم كه نيست و وقتش هم پر هست
با تشكر
باي
salam
ki ye proje dame dast dare ke sade bashe va ye chizi bashe ke ostad khoshehsh biad
سلام دوست عزیز.نقل قول:
با این ایمیل تماس بگیرید براتون آمادشو میفرسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.