ببخشید اینایی که پست یک گذاشتید یعمنی چی ؟؟
ftl چیه ؟؟ اون یکی چیه ؟؟
من بازیم خیلی لگ داره ...
Printable View
ببخشید اینایی که پست یک گذاشتید یعمنی چی ؟؟
ftl چیه ؟؟ اون یکی چیه ؟؟
من بازیم خیلی لگ داره ...
بازی 2 نسخه داره flt وliimit
شما هر دو 2تا آپدیت رو دانلود کنید وکپی کن و بعد کرک flt رو کپی کن فایل game داخلش هم کپی کن
بازیو رو لپتاپ میخوای اجرا کنی این پیام رو میده ماله چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جدیدترین دایرکت ایکس رو نصب کن
ربطی به دایرکت ایکس نداره!
گرافیکت نمیکشه!:46:
سلام من هر کاری می کنم نصب نمیشه . تا سی دی هم امتحان کردم . ولی نصب نمیشه . in correct میزنه . کسی هست راهنمایی کنه
نقل قول:
گرافیکش بالاست ....مال این نیست
سلام دوستان
من نسخه ی flt بازی رو دانلود و نصب کردم . زمانیکه روی آیکون بازی دابل کلیک می کنم یا از قسمت launcher بازی رو اجرا می کنم ، این پنجره ی origin که تو عکس هم هست بالا میاد:
زمانیکه فایل های آپدیت بازی رو کپی می کنم و همچنین کرک رو کپی می کنم و بعدش رو بازی دابل کلیک می کنم دیگه هیچ عکس العملی نشون نمیده و وارد بازی هم نمیشه ، حتی دیگه اون پنجره ی orgin هم نمیاد !
خواهشا دوستان راهنمایی ام کنید
دوستان میشه یکی Save بعد از دموی مرحله Old Friends رو بره من بزاره؟
بازی من همش جایی که سربازا دارن با هم حرف میزنن میپره بیرون!
سلام
بازی رسیده دستم، روی کاورش زده Limited ولی میدونید که، اعتباری به این دی وی دی فروشها نیست :دی
جالا بازی رو نصب کردم با یک Installer با آیکون Steam با نام Fairlight.
بازی نصب شد، آپدیت 370 مگابایتی داشت که کپی کردم و کرک رو هم بعدش کپی کردم ولی با دابل کلیک روی بازی چیزی نمیاد ! (حتی یک بار بدون کپی کردن کرک بعد از آپدیت هم تست کردم نشد.)
مشکل کجاست و چگونه باید حل بشه ؟
ممنونم.
دوباره آپدیت و کرک رو بریزید و اینبار فایل های اجرایی بازی رو با Firewall بلاک کنید، بازی اجرا میشه! البته توی مسیر نصب و پوشه Installer هم هرچی بود نصب کن.نقل قول:
سلام. رفقا کسی نیست جواب بده منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
مرسي بابت پاسخگويي:12:
سلامنقل قول:
من هم همین مشکل را دارم یازی را کامل نصب کردم ولی دبل کلیک میکنم بازی بالا میاد ولی صفحه سیا هست بعد از چند سانیه پنچره بازی بسته میشه .
چگونه در ویندوز 7 این بازی را در فیراوال بلوک کنم؟
مرسی
آموزش تصویری بلاک کردن firewall..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم ، منتها یه مشکلی دارم!
میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد که وقتی crouch رو میزنی به همون حالت بمونه ؟!(نیازی به نگه داشتن دکمه نباشه ! )
سلام دوستان.
اون ور که جواب نگرفتیم سه روزه.اینجا اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا
بازی مدال رو نصب کردم میزنم اجرا بشه این ارور رو میده
the program cant start because MSVCP100.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problam
گرافیکمو اپدیت کردم.دایرکس هم نصب کردم سی ++ 2008 رو هم نصب کردم حل نشد.بازم همون ارور رو میده
سلام دوست مننقل قول:
ببین این فایل مربوط میشه به c++ 2010 . ببین لینک زیر بدردت می خوره
Send from my Black Galaxy S III
سلام بازی بد جوری افت فریم داره و همش گیر میکنه بعد ول میکنه راه حلی براش وجود داره؟
تشکر جونم. اجرا شد بالاخره. حالا میرم سراغ اون یکی بازیا.6 تا بازی گرفتم هر کدوم یه مشکلی داره
دمتون گرم.
نقل قول:
آقا این بازی واسه من خیلی لگ داره و تیک میزنه و بعد چند لحظه گیر میکنه چندتا مرحله رو هم تست کردم همینجوری.(البتهمراحلی که سوار ماشین یا هلیکوپتری مشکل نداره) سیستمم هم قویه و مشکل نداره(گرافیک amd radeon hd 6800/رم 4 /سی پی یو 4 هسته 3.2gh)
چندتا آپدیت و کرکم ریختم فایده نداشت.چه کنم کمک؟
سلام دوستان خسته نباشید من توی مرحله آموزش گیر کردم .. اونجا که باید به اون دو تا مانکن که وسط شون هدف هست تیراندازی کنی .. به اولی میزنم اون نشونه قرمز میره روی مانکن آخر سمت چپ ولی هرچی بهش تیر میزنم نمیره مرحله بعد و کار بعدی .. مشکل از چیه ؟
کسی راه حل مشکل منو نمیدونه؟
دوست عزیز اول ازهمه دراور گرافیکتون رو به 12.11betaکه همون جدیدترین درایور amd برای این بازی هست تغییر بدین چون از قرار معلوم این بازی به گرافیکهای سری 6800 یه خورده مشکل داشته....احتمال داره مشکل از همین باشه!!نقل قول:
خوب از قرار معولم به باگ خوردین(البته این یکی خیلی شایع نیست)بهتون پیشنهاد میکنم کرک رو به flt تغییر بدین و تمام اون مرحله آموزشی رو restart کنید شاید باگش رفع شه!!نقل قول:
[QUOTE=mehdy.z;7315826]دوست عزیز اول ازهمه دراور گرافیکتون رو به 12.11betaکه همون جدیدترین درایور amd برای این بازی هست تغییر بدین چون از قرار معلوم این بازی به گرافیکهای سری 6800 یه خورده مشکل داشته....احتمال داره مشکل از همین باشه!!
آپدیت کردم ولی فایده ای نداشته...متاسفانه...
باید کلیک MWB انجام بدی تا از زوم معمولی بری به زوم با دوربین کوچیک روی تفنگنقل قول:
کلیک MWB : اگر غلطک وسط موس (بین کلیک چپ و کلیک راست) رو مستقیم به پایین فشار بدی انجام میشه
شما برنامه gpu-z رو نصب کن ببین موقعی که داری بازی میکنی آیا load gpu به 100 درصد میرسه یا خیرنقل قول:
آقا این بازی واسه من خیلی لگ داره و تیک میزنه و بعد چند لحظه گیر میکنه چندتا مرحله رو هم تست کردم همینجوری.(البتهمراحلی که سوار ماشین یا هلیکوپتری مشکل نداره) سیستمم هم قویه و مشکل نداره(گرافیک amd radeon hd 6800/رم 4 /سی پی یو 4 هسته 3.2gh)
چندتا آپدیت و کرکم ریختم فایده نداشت.چه کنم کمک؟
v-sync رو هم خاموش کنید
سلام عزیزان
مرحله دوم بازی قسمتی که وارد خانه دو طبقه میشم بعد یک دوربین میده باید چکار کنیم من هر چی عکس برمیدارم هیچی نمیشه. و میرم جلو یک دفعه میمیره.
ممنون میشم مرا راهنمایی کنید
کاش یک شات میزاشتی اما فکر کنم شما اونجایی هستی که یک سوراخ بزگ توی دیواره و روبروت یک برجه بلنده درسته؟نقل قول:
باید با اون دوربین مختصات برج روبرو رو بدی تا بمب افکن ها بیان و ....
موقع نصب بازی این ارور رو میده:
میدونید مشکل چیه؟
آقایون من بازی رو نصب کردم کرک 3dmرو هم دانلود کردم و قتی بازی رو ازخود آ فایل mohw.exe اجرا میکنم ارور kernal32.dllرو میده و وقتی بازی رو از خود launcher.exeاجرا میکنم صفحه launcher باز میشه گزینه launch gameهستش ولی هرچی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته خواهش میکنم کمک کنید دیوونم کرد!!!!!!!!!ضمنا ویندوزم xp sp3 هستش.
این بازی مگه روی xp هم اجرا میشه؟
فکر نمیکنم بشه هاا!!!!!!
اول کار پرسیدم کفتن آره میشه لطفا یکی درست منو راهنمایی کنه که باید چی کار کنم،اگه باید ویندوز رو عوض کنم بگین اگر هم مشکل از چیز دیگه ای هستش بگین انجام بدم خستم کرده نمیدونم باید چیکار کنم!!!!!!:sq_11:
و قتی بازی رو ازخود فایل mohw.exe اجرا میکنم ارور kernal32.dllرو میده و وقتی بازی رو از خود launcher.exeاجرا میکنم صفحه launcher باز میشه گزینه launch gameهستش ولی هرچی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته خواهش میکنم کمک کنید دیوونم کرد!!!!!!!!!ضمنا ویندوزم xp sp3 هستش. این مشکل من بود خواهشا یکی منو راهنمایی کنه . کسی میدونه مشکل من چیه؟ممنون میشم منو راهنمایی کنین دوستان بزرگوار
عذر میخوام که دیر گفتم کلا تو بخش بازیها مدتی نبودم سر شلوغی کاری
نسخه FLT کاملا درست و تایید اجرا شد
سلام ببخشید من بازی رو تموم کردم میخوام زامبی رو بازی کنم ولی کرک میخواد چطوری میتونم بازی کنم ممنون میشم جواب بدین
سلام
من بازی رو خریدم به زور و زار نصبش کردم آخه پشت سر هم هنگ میکرد و تو دی وی دی 2 ارور میداد خلاصه یه وعضی شد تا بالاخره تونستم نصبش کنم
حالا که رو MOHW.exe دابل میکنم توش نمیره . آپدیت ها رو هم ریختم کرک reloaded و flt رو هم کپی کردم دایرکت رو هم نصب کردم - هر چیزی که فکرشو بکنین نصب کردم ( آخرین آپدیت گرافیک رو هم نصب کردم حدود 6 ماه پیش وقتی که میخواستم battlefield3 رو بازی کنم )اما جواب نمیده که نمیده ... اما نکته اینجاست که توی task manager میگه که بازی اجرا شده هست !!
خلاصه مُردم اما هنوز تو بازی نمیره پست بچه ها رو هم خوندم اما باز هیچه عائیدم نشد تو رو خدا یکی بیاد واضح بگه چکار کنیم
گرافیک : Nvidia 8600
رم : 2
دمتون گرم راهنمایی
سلام دوستان
خسته نباشید
آقا کرک من 3dm هست بعد دقیقا وقتی اون قسمت تعقیب و گریز با ماشین رو رد میکنم صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد
مشکل از کجا هست دقیقا اگه میشه یه راهنمایی بکنید
دوستان من هر چی کرک و آپدیت بود تا حالا ریختم و تعویض کردم ولی هنوز همون مشکلو دارم
اگه میشه کمک کنید