سلام من در مشهد هستم و می خواستم ADSL صبا نت بگیرم به نظر شما خوبه یا نه 64Kb خواهش می کنم که جواب منو بدید خیلی ممنون.
Printable View
سلام من در مشهد هستم و می خواستم ADSL صبا نت بگیرم به نظر شما خوبه یا نه 64Kb خواهش می کنم که جواب منو بدید خیلی ممنون.
آخرین اخبار را دوستان بفرمایند
لطفا تجربیات خود را از شرکتهای مختلف بیان کنید پارس آنلاین تراشه - صبانت خوبه یا نه؟
کدامیک را بیشتر قبول دارید ؟
سلام به همه ی بروبچ با صفای قمی
من تازه این تاپیک رو دیدم می خواستم بپرسم کافی نت یه گیگ توی قم هست اگه هست با آدرس من اینترنت دایل آپ دارم می خواهم 35 فایل 28 مگی رو دانلود کنم(میشه تقریبا 1 گیگ) کجا رو شما پیشنهاد می دید که زیاد گرون در نیاد تا 4 هزار تومن می تونم بدم
یعد در جواب دوستمون که در صفحه 9 پرسیدند cd لینوکس رو از توی پاساژ قدس طبقه دوم (مغازه اش یادم نیست) می تونی گیر بیاری
خود شرکت جهان نما - کافی نت نیست - یک زمانی سفارش قبول می کرد به اندازه یک سی دی دانلود ظاهرا آنموقع 5000 تومن می شد همان شرکت جهان نما که کارت اینترنت می فروشد سفارش می دادید برایتان دانلود می کردند جاهای دیگر را نمی دانمنقل قول:
صبا نت اعلام کرد با توجه به اینکه دولت به ما فشار آورده. پهنای باند دیگر حالت باز نداشته و هر مشترک متناسب با سرعت خود سرویس دریافت می نماید......پس کاهش سرعت حالت طبیعی داشته و دیگر از پهنای باند 512 برای تمام مشترکین خبری نیست...(البته به جز سرویس شبانه)
سلام به همه قمی ها
کسی میدونه کدوم شرکت اینترنت پر سرعت را برای نیروگاه ساپورت می کنه؟
کدوم کارت اینترنت سرعت بیشتری برای اینترنت معمولی داره؟ در ضمن قیمتش هم مناسب باشه.
ممنون
نیروگاه چند روزیه سرویسش فعال شده و میدونم صبا ساپورت میکنه
هرچند من خوشم نمیاد از صبا.
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
سلام از برو بچ کسی توی نیروگاه اشتراک adsl صبا یا پارس آنلاین داره ؟
البته پارس آنلاین که هنوز نیومده ولی کسی صبا داره ؟
من هفته پیش اشتراک گرفتم هنوز پورتم بسته نشده می دونید چرا ؟
چون از شانس ما قرارداد صبا با مخابرات تموم شده و از همون هفته هیچ پورتی رو نمیبستن ....!!!!
حالا هم که دارن برای قرارداد جدید مذاکره میکنند معلوم نیست کی تموم میشه ....
ما که خونمون 800 متر با مخابرات مرکز توحید فاصله داره از این نعمت خدادای محروم موندیم ...
من حدود یک ماهی میشه دارم استفاده می کنم به هیچ مشکلی هم برخورد نکردم تازه 24 ساعته هم اکانت من فعال شد و سرعتش هم تقریبا خوبه و اکانت مجانی هم داره.نقل قول:
سلام به همه،
من مي خوام براي مادر و پدرم يك خط Adsl بگيرم كه راحت بتونن كانكت بشن. خودم ساكن قم نيستم. فردا دارم ميام كه سفارش بدم و برگردم.
محل خانه خيابان دورشهر است.
لطفاً يك سرويس ارزان و بي دردسر معرفي كنيد كه راحت نصب كنند و پلان 64 شان ارزان باشد. لطفاً يك مارك مودم هم پيشنهاد بدين.
اين آقاي كلرجي من انقدر تعريف صبانت رو كرد كه من شك كردم روابط پشت پرده اي وجود داشته باشه. البته كه اينطور نيست و اصل بر برائت است.
خيلي ممنون،
:40:
فکر نمی کنم الآن شرکت ها در مراکز مخابراتی پورت خالی داشته باشند احتمالا بايد صبر کنيد تا شرکت ها پورت جدید در مخابرات منطقه نصب کنندنقل قول:
راستش نمی دونم، من امروز رفتم دانافجر چیزی نگفتن و گفتن در 48 ساعت نصب می کنن. فکر کنم از همونها بگیرم. به هر حال ممنون
سلام
من می خوام adsl بگیرم ..... فقط شنیده بودم که انگار دیگه مخابرات پورت نمیده باید یکی پورتشو نخواد تا به شما بدن .....آیا این درسته ....؟ .... در ضمن برای منطقه ی صفاشهر می خوام اگه جایی سراغ دارین بگین ...
در ضمن برای خونه تا پلان چند کیلو بایتی میشه وصل کرد ...............؟
پورت را که شرکت های خصوصی در مرکز مخابرات نصب می کنندنقل قول:
احتمالا باید صبر کنید تا پورت جدید نصب کنند از خود شرکت های خصوصی هم می توانید سوال کنید
بله دوست عزيز در اين مورد اصل برائت ذمه جاري ميشود :31:نقل قول:
سلام بر همگان
من دوباره بعد از سال ها بر آْن شدم كه سرويس adsl بگيرم
ولي متاسفانه سرويس صبا نت تا ده روز ديگه ثبت نام نميكنه !!
نظرتون در مورد پارس آنلاين چيه ؟ كسي اين سرويسو داره ؟
ميرزه اين همه صبر كنيم صبا بگيريم ؟
متشكرم
با سلام
سرویس صبا مجدداً راه اندازی شد
در صورت تمایل می تونید با شماره 7836660 پشتیبانی صبا نت قم تماس بگیرید.
شركت صبا تعطيل نشده بود كه حالا مجددا راه اندازي بشه...نقل قول:
شركت شما كه تنها مجوز برنامه نويسي داره ... اونهم معلوم نيست از كي گرفتيد.
خود شركت صبا در قم دفتر دارد و نياز نيست يك واسطه بين مردم و شركت صبا قرار بگيرد.
دفتر شما با عنوان پويا گستران وب براي برنامه نويسي مجوز گرفته لطفا از وارد شدن به مساله واگذاري ADSL خودداري كنيد.
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم در قم حداقل دو نمایندگی صبا نت وجود دارد یکی در پاساژ گنجینه یکی در پاساژ طلا ظاهراً
منم نمی دانم کسی از دانا فجر تا حالا سرویس گرفته نسبت به صبا نت چه طوریه؟
صبا نت که الآن ثبت نام نمی کنه حدود سه چهار روز بعد ثبت نام می کند؟
قیمت های این دو هم با هم فرق دارد صبا نت هنوز شبانه رایگان را دارد؟
سلام چطوریت
adsl من هم از صبانت آخر هفته وصل میشه. میشه کمک کنید بگید من مودم USB خور از کجا بگیرم؟ صبایی ها میگن اگه از ما مودم نگیری بری USB خور بگیری 1000 تا مکافات برات پیش میاد. ما هم مسئول نیستیم. آقا بگید من چه کنم. پولم کمه خوب. چه غلطی بکنم. عجبا.
منصور- 20 متری بهشتی
بالاخره پارس آنلاین شرکت دانا فجر بهتر است یا صبانت؟
صبانت به خاطر شبانه رایگان ظاهرا مقرون به صرفه تر است نه؟
دفتر اصلي صبا نت , در خيابان صفاييه روبروي آموزش و پرورش ناحيه 4 ميباشد.نقل قول:
.
در ضمن در حال حاضر نيز مشغول ثبت نام است.
.
مودم صبانت
نقل قول از یکی از دوستان: "مودم هايي كه خودشون مي دن خيلي آشغال من رفتم خودم مودم خريدم قطعيم از دوستام خيلي كمتره"
نقل قول از یکی دیگه از دوستان: "شما رو هم مثل من مجبور کردن از مودمشون بخرین؟
به من یه مودمHUAWEI ax mt800 انداختن 50 تومن که معلوم نیست پدر مادرش کین!! روی کارتنش هیچی ننوشته!"
حالا یکی بیاد به ما بگه چه کنیم. من میخوام برم یه مودم بخرم تا آخر هفته. بگید از خودشون بگیرم یا راه به صرفه تری هم هست؟!
ببینید شرکت صبا نت در تمام شهرهای ایران سیاستی دارد که وقتی شما 64 کیلوبایت را می خرید عملا با سرعت 512 کیلوبایت متصل می شوید فقط محدودیت حجمی دارید
سوال من این است آیا این مساله در قم هم اعمال می شود یعنی وقتی من از شرکت صبا نت سرویس 64 کیلوبایتی خریداری کنیم آیا با سرعت 512 دانلود می کنم فقط محدودیت حجمی دارم مثل تمام شهرهای ایران که صبا نمایندگی دارد یا این که نه وقتی سرویس 64 کیلوبایتی خریدید سرعت دانلود از 64 کیلوبایت هرگز بالاتر نخواهد رفت؟
یعنی این سیاست صبانت در شهرهای ایران در قم هم اعمال می شود یا نه؟
اگر سرچ کنید می بینید که تمام کاربران صبا در ایران می گویند 64 خریده اند ولی سرعت دانلودشان به 512 می رسد فقط وقتی محدودیت حجمی تمام شد باید دوباره به خریداری کنند
دوست عزیز من به شما قول میدم 64 که بگیری سرعتش 512 هست توی همین قم! چنتای از دوستای من دارن و این مسئله رو تایید کردن توی همین قم قم قم!!!نقل قول:
حالا یکی جوانمردی کنه سوالای منو جواب بده. راه دوری نمیره
عکس ها از سیستم دوستمه. adsl 64 از صبانت گرفته! خونشون هم 20 متری بهشتی هست تو همین قم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم باورش یکم سخته:20:
حالا یکی لطف کنه سوال منو جواب بده:19:
راستش متوجه سوال شما نمی شوم شما می خواهید مودم یو اس بی خور به گیرید نا نگیرید؟نقل قول:
به نظرم سوال شما یک کمی مبهم است؟ شما می خواهید به گویید صبانت مودمش یو اس بی نمی خورد ؟
یک سوال دیگر صبانت شبانه رایگان را در قم هم دارد ؟ یا نه ؟ چون شهرهای دیگر ایران ظاهرا نمایندگی های صبانت دو ساعت نیمه شب رایگان است و دانلود را بطور مجانی می توانید انجام دهیدنقل قول:
سلامنقل قول:
احتمالا تا الن مودم خریدی ولی من جواب میدم
من همین مودمی که خودشون میدن رو گرفتم مشکل خاصی ام باهاش ندارم.قطعیش هم خیلی کمه
فقط به نظرم یه کمی گرون میدن.اگه مودم خودت ببری 10 تومن میگیره برا تنظیمات!!!
سلام به همگی :
میخوام یه داستان براتون بگم
من حدود دو ماهه پیش میخواستم اشتراک adsl رو برای نیروگاه بگیرم ولی یه اتفاق افتاد ...
همون طور که می دونید نمایندگی های صبا در قم دو نفرند یکی آقای حسینی و یکی آقای ورزشکار..
من اول رفتم پیش نمایندگی حسینی اشراک رو ثبت کردم و همون جا 200 تومان بابت یک سال اشتراک 128 دادم
قرار شد که تا سه روزه دیگه چراغ لینک ما روشن بشه و ما اونا رو بگیم که بیان راه بندازن ....(نه اینکه خودمون بلد نیستیم) .... خلاصه سرتونو درد نیارم این سه روز شد سه هفته و شد یک ماه و نیم .... ما که چشممون خشک شده به این مودمه (الکی !!!!) هر بار هم که می رفتم پیشش می گفت من پیگیری می کنم ، دارم پیگیری می کنم .... حالا یه چیز بگم بخندید : فکر می کنید پیگیریش چه جوری بود ؟؟؟؟ نه اشتباست یه کامپیوتر بود که من فقط دیدم که یه برنامه ساده که لیست مشترکاشو الکترونیکی می کنه !!!!:27: و یه موبایل سونی اریکسون که معلوم نبود به کجا زنگ می زنه یا از کجا زنگ می زنه و لیست A4 که لیست اونایی که سرشون کلاه گذاشته بود توش بود ...... خلاصه بعد از این همه پیگیری ما گفتیم بریم پیش آقای ورزشکار ببینیم کهری میتونه بکنه چون اون حسینی هیچ کاره بود و پشتیبان فنی با ورزشکار بود ولی البته الان دیگه نیست دادن به یکی دیگه که تو خیابون سمیه است. خلاصه ما رفتیم و کلی با ورزشکار صحبت کردم و اینجوری فهمیدم که حسینی و ورزشکار به شدت باهم بد اند یعنی اینطوری به هتون بگم که هر وقت به هم زنگ می زنند به جای سلام و احوال پرسی و خداحافظی دروری (فحش) بهم می دن .... اینو من خودم دیدم و خوده آقای حسینی و ورزشکار به من گفتن حالا می خواید باور کنید ، میخواید باور نکنید اصلا ... اصلا مهم نیست چون مهم اینه که من رفتم و بعد از دوماه اشتراکم رو پیش حسینی لغو و یه اشتراک از ورزشکار گرفتم .... حالا شاید فکر کنید که دیگه ماجرا همین جا تموم شده ولی زهی خیال باطل .... خلاصه ما دو هفته ای هم پیش ورزشکار سر کار بودیم .... بعد از اینکه من از اونا هم نا امید شدم یه روز صبح رفتم پیش ورزشکار و کلی شاکی شدم اونا هم برای بار ششم فرم من را برا مخابرات نیروگاه فکس کردن من هم به محض اینکه فکس شده خداحافظی کردم و رفتم به سمت مخابرات نیروگاه .... از اونجا تا مخابرات نیروگاه حدودا 15 دقیقه بود که من کلشو پیاده رفتم .... وقتی رسیدم دیدم فکسم تازه رسیده به دستشون و تازه پشت فکسه هم ماله یه نفره دیگه بود (اینه وضع مخابرات یه منطقه) ... کاری نداریم من رفتم همون جا حضوری پرونده اشتراک تلفنمون رو کشیدم بیرون و دادم و مهرو امضا هم کردند و دادم اطالق MDF ولی ما جرا همین جا تموم نشد .... (البته شاید فکر کنید که چراغ لینکم روشن شد و من همون شب به اینترنت کانکت شدم ) و لی عجله نگنید بهتره ادامه ماجرا رو در قسمت بعد بخونید ....
بعد چی شد؟
دوستان قمی اگر امکان داره سرعت اتصال خودشون را با نوع سرعت سرویسی که خریداری کرده اند با این سایت چک کنند و بنویسند یعنی بنویسند چه سرعت اکانتی را خریداری کرده اند و سرعت واقعی آنها با توجه به این سایت چقدر است
معرفی یک سایت برای تست سریع سرعت واقعی تماس و کانکت و آپلود به اینترنت در این آدرسکد:http://freekeyboard.net/spip.php?article373
کد:http://freekeyboard.net/spip.php?article373
قسمت بعد ؟؟!!!نقل قول:
سلام به تمام بروبکس قمی
نظرتون در مورد FanAva چیه؟
سرعت دانلود پارسی نت در قم بسیار افتصاح و گاهی اوقات از دیال آپ هم کمتر است و شرکت هیچ توجهی به مشکل کاربران ندارد . دوستان قمی که از این سرویس استفاده میکنند نظرشون را بنویسند
دوستان قمی
من می خوام یه کافی نت بزنم . چند تا سوال داشتم ؟
1 - از کدوم شرکت ارائخ دهنده اینترنت پرسرعت Adsl بگیرم که هم سرعت خوب باشه هم پشتیبانیش ؟
2 - آیا مجوزی باید برای تاسیس کافی نت بگیرم ؟ از کجا ؟ چقدر طول می کشه ؟
3 - بهترین جای قم برای این کار کجاست ؟ صفائیه ؟ زنبیل آباد ؟ بنیاد ؟ نزدیک حرم ؟ دورشهر؟
سلام به همه قمی های عزیز کسی فن آوا استفاده میکنه اونم مرکز مخابرات 19 دی از 2-3 روز پیش سرعتم از از دیال اپم کمتر شده کسی این مشکل رو داره
آقا کسی نیست جواب بده آی قمی ها
سلام
من چند تا سوال داشتم :
1) ساکن صفاشهر هستم و ADSL میخوام ولی هیچ سرویس دهنده ای این منطقه و همچنین شهرک قدس رو ساپورت نمیکنه
کسی میدونه باید چه کار کنم تا این مشکل حل شه ؟(راه حلی یا ترفندی وجود نداره)
2)اگه ADSL نشه به جای اون از چی میتونم استفاده کنم که حداقل از dial up بهتر باشه (مثلا wireless)؟
3)اگه wireless بخوام باید چی کار کنم ، اصلا منطقه صفاشهر رو ساپورت میشه ؟
بچه ها خواهشا جوابمو بدید که بدجوری نیازمند اینترنت هستم و عصابم هم خورده چون یه کوچه اونورترمون کد پیش شمارشون فرق میکنه و براشون ADSL آوردن ولی ما که دو قدم اونورتریم با شهرک قدس حساب میشیم و نمیشه .............
با تشکر