لیست قیمت های خدماتش رو هم زده :
[HTML]
www.konj.ir/fa/services.php
[/HTML]
Printable View
لیست قیمت های خدماتش رو هم زده :
[HTML]
www.konj.ir/fa/services.php
[/HTML]
این ps2 رو اولین سالی که اومد تو ایران خریدم . از این بزرگاس که توش هارد هم میخوره ... یکی دو سالیم هس شوکش از کار افتادهنقل قول:
چرا انقدر قیمتش بالاس این کنج ؟ من تبدیل کردم 8 تومن گرفتن جمهوری . الان میگه 25 ؟
راجع به این صفحه قرمزه نظری ندارید ؟
ممنون از کمکتون
دوست عزیز من تماس گرفتم با فروشگاه کنج و سوال کردم.نقل قول:
تعمیرکار اصلا راجب این مشکل اطلاعی نداشت.
ظاهرا تبدیل چهاردسته کار خودش روکرده.باید سوخت و ساخت.بدون شوککککککککککککک:37::37::37:
والا اون صفحه رو من تو اون 3 سال و 4 ماهی که ps2 داشتم ندیدمنقل قول:
عجب !نقل قول:
من که تو اون مدت اصلا از شوک استفاده نمیکردم همیشه خاموش بود
حتی الان با 360 هم شوکش خاموشه
سلام بر استادان گرامي
من يه PlayStation 2 MODEL SCPH-75004 دارم كه بازي رو نمي خونه و بايد چند بار ريست كني تا شايد بياد بالا ولي اگه اومد بالا ديگه وسط بازي گير نمي كنه.
مي تونيد به من بگيد چه مرگشه؟
اگه ميشه آموزش سرويس كامل لنز براي اين مدل رو هم بزاريد.
با درود فراوان
من یک پلی استیشن 2 دارم که از دیروز هرچی دی وی دی و سی دی می اندازم اجرا نمی شه و پیغام
please insert ps or ps2 format disk رو می دهد
البته من هر dvd می اندازم این پیغام رو می دهد بازی و....
من باید چی کار کنم؟
نقل قول:
کسی نمی دونه من باید چی کار بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:question:
بالاخره با چند ضربه ، پلی استیشن درست شدنقل قول:
فکر کنم یک چیز جابجا شده بود با ضربه دوباره درست شد
سلام
من یک سوال داشتم این بود که
دستگاه روشن بود اونم درحال لود که سیم دسته 2 کشیده شد ، دستگاه از یک ارتفاع تقریبا 20 سانتی افتاد زمین ( با شدت )
از اون موقع به بعد اگه آنالوگ سمت راست دسته 2 رو تکون بدی قطع میشه بعضی وقتا کلا دسته 2 قطع میشه تا فیشو نکشی دوباره نزنی هم وصل نمیشه . خواهشا جواب منو بدین که خیلی مشکل ساز شده
خوب این مشخصه کاملنقل قول:
دستگاه شما اسیب دیده controller port اون و باید بره برای تعمیر
نقل قول:
اگه بشه همین جا مطرح بشه نحوه تعمیر ، خیلی خوب می شه چون فکر نکنم زیاد پیچیده باشه
من که از تعمیر سخت افزاری قطعات داخلی تجربه ای ندارمنقل قول:
فکر هم نکنم کسی بدونه
چون اگه ضربه خورده باشه و شکستگی یا قطی داشته باشه ممکنه نیاز به تعویض داشته باشه
شرمنده دیر جوابتو دادم ، یه خورده مشغولمنقل قول:
مشکل رفع شد نمی دونم چه جوری ، دیروز یکی از اقوام اومده بود خونمون ، ps2 هم نزدیک به 12 ساعت روشن بود اوایل دسته دو گیر میداد ولی چند ساعت آخر درست شد و تا حالا هم درست مونده :27::27::27:
این دستگاه من دو تا فیش usb جلوش داره که تا حالا ندیده بودم می خواستم ببینم چی بهش وصل میشه چون هر چی که بهش وصل کنی هیچ اتفاقی نمی افته یعنی همین جوری که وصل میکنی هیچی ولی مثلا تو بازی Age of empires اگه کی برد وصل کنی میشناسه . می خواستم ببینم دیگه چی ها رو قبول می کنه ، دسته کامپیوترم وصل میشه ؟
این سوال رو تو تاپیک خود PS2 میپرسیدی بهتر بودنقل قول:
اون Port ها برای اتصال لوازم جانبی مثل keyboard و mouse مخصوص خود ps2 هست
که بیشتر برای کار تو محیط سیستم عامل linux و فضای online کنسول استفاده میشه
همچنین اتصال eye toy
و وسایل دیگه بهش نمیخوره
همچنین میتونی بهش falsh وصل کنی و Save هایی که از اینترنت میگیری رو
از طریق اون به memory card انتقال بدی
یا تو نرم افزار هایی مثل sms از طریق اون divX و mp3 پخش کنی
میشه به جای eye toy از وب کم معمولی استفاده کرد ، دیگه آخرین سوال بود.:31::31::31:نقل قول:
نهنقل قول:
به کنسول PS2 فقط لوازمی وصل میشه که Playstation 2 Compatibale باشن
درود .
دسوتان میشه آموزش کپی خور کردن ps2 ورژن های 30009 و این اسلیم آخری ها رو بزارید ؟ یعنی طریقه نصب چیپ روشون .
دمتون گرم
نرم افزار SMS رو از کجا دنلود کنم اگه یک لینک دانلودی ، چیزی بزاری ممنون تو نت خیلی گشتم فقط یک فایل elf با حجم 370 کیلو بایت پیدا کردم .نقل قول:
با سلام. یکم فوری کمک میخواستم. دستگاه من از دیشب که خواستم روشنش کنم یک هو خراب شده. یعنی وقتی سی دی میزارم داخلش و درش رو میبندم و کلید روشن رو میزنم شروع میکنه به یک صدای غرغرغرغرغرغرغر کردن و سی دی رو نمیخونه و میره رو مموری. فبلا یه بار اینجوری شد اما خودش درست شد اما از دیشب دیگه درست نمیشه. فقط صدا میده .فقط بعضی وقتا سی دی رو میگردونه و بعضی وقتا نمیگردونه
در دستگاه رو باز کن ، بالای سیدی رام یه تیکه فلزی هست که روش یه پلاستیکه گرده ، در حقیقت اون وظیف نگه داشتن سیدی رو داره ، اون از جاش در اومده جا بنداز درست میشه .
نه . این صدا رو که میده لنز میلرزه.
بعد همچین چیزی من ندیدم
راستی دستگاهت اسلیمه یا فت ؟
اینی که گفتم مال اون گنده ها هستش ، اسلیم مثل Ps1 میمونه جای درایوش .
اینشو نمیدونم اما اون چیزی که گفتی رو نداره اصلا. این فیبری که رایط بین برد و کیت پاور هست رو میشه خرید؟ چون ساییده شده شده دیگه کار نمیکنه
وا ، نمیدونی دستگاهت از این کوچیکسات یا از اون گنده ها ؟ قیافش داد میزنه .
سلام دوستان
PS2 من دچار مشکل شده و هر بازی و فیلم و آهنگ و ... میذارم پیام میده !
The Disk Could Not Be Read
اول خیال کردم واسه لنزش هست خودم لنزشو عوض کردم بازم نشد یه لنز دیگه هم گذاشتم بازم نشد ! ( 2 تاش سالم بود )
بعد PS2 رو دادم به یه متخصص (مثلا) میگه مشکل از Board هست !
به نظر شما میتونه مشکل از کجاش باشه ؟
من یک ps2 دارم که وقتی مموری رو داخل دستگاه می گذارم بعد دستگاه رو روشن می کنم تو بعضی از بازی ها مثل godofwar هر دو نسخه و burnout می نویسه که مموری وجود نداره اما خیلی بازی ها راحت لود می شن مثل taken 5 می خواستم بدونم مشکل از کجاست یک مموری نو هم خریدم و سیو ها رو ریختم روش اما باز هم اون هم همین طوری شد و یک سوال دیگه وقتی دستگاه روشنه نباید مموری رو بیرون اورد منظورم موقعی هست که در حال لود کردن نباشه فقط دستگاه روشن باشه ؟یک مورد دیگه این که یک بار سیو بازی رو پاک کردم و دوباره سیو کردم باز هم همین طور شد .
سلام
من یه لنز PS2 گرفتم ولی نمیدونم چجوری باید قفلش رو باز کرد
کسی اطلاع داره؟
منظورتون از قفل چیه ؟نقل قول:
اگه منظورتون کپی خور کردن و خوندن بازی های کپی هست که باید قطعه ای به نام modchip روش نصب بشه
که 15 تومان قیمتشه
راه حلش رو پیدا کردمنقل قول:
یه سری از لنزهای جدید برای محافظتشون توی حمل و نقل در برابر الکتریسیته ساکن، یه قسمت لحیم شده دارن که باید لحیم این قسمت برداشته بشه
عکس ها واضح هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک هم آموزش تعویض لنز هستش:
کد:http://nikosapi.org/wiki/index.php/Replacing_The_Playstation_2_%28slim%29%27s_Laser
دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
ps2 فیلم واهنگ رو اجرا میکنه یا نرم افزار خاصی باید روش نصب شه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
بله فیلم و اهنگ را پخش میکنه
سلام.نقل قول:
دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم
ps2 فیلم واهنگ رو اجرا میکنه یا نرم افزار خاصی باید روش نصب شه؟
ممنون از راهنماییتون
حالت پش فرض mp3 پخش نمیکنه.
و فیلم هم فقط dvd هایی که در دستگاه های dvd قابل اجرا هستن تو ps2 هم اجرا میشن
بعضی از دکمه های دسته کار نمیکنه (دایره، مثلث، استارت)
علت چی میتونه باشه؟
پورت مشکلی نداره چون با دسته دیگه درسته همه چی
سیم هم قطعی نداره با اهم متر چک کردم
اون لاستیک های زیر دکمه ها ممکنه خراب شده باشن!یا بورد قعطی داشته باشه!نقل قول:
من یه بار لنز دستگاه رو با الکل پاک کردم الان بعضی بازی ها رو که میذارم اون صفحه قرمزه میاد،لنز خراب شده؟
با سلام....
دوستان چند روز پیش دوستم داشت بازی میکرد ک از سر شوخی یهو دسته رو کشید و سیم دسته کش آورد...ازون ب بعد دیگه دسته کار نمیکنه....
وقتی هم ک ب کنسول وصلش میکنم دستگاه نمیشناستش و ارور میده...
دسته رو باز کردم و سیمایی ک از سوکت دستگاه تا کنسول میادو چک کردم...8تا سیم بود ک فقط 6 تاش راه میداد....ب عبارتی دو تا از پینای سوکت ارتباطی با دسته نداشت....یعنی مشکل از همینه؟؟جرات نکردم دسته سالمه رو وا کنم و ببینم اونم این شکلیه یا نه....کسی مداری چیزی ازش داره برام بذاره....
راستی ،ی چیز بیضی شکل رو سیمش هست ک نویز گیره،اونم شل شده و تو طول سیم خرکت میکنه!!میتونه ربطی ب این داشته باشه؟؟
اگه از خود سوکت باشه راهی برای باز کردنش هست؟؟
مرسی
همون دوتا سیم قطع شده ، مال اونه .نقل قول:
ارتباط چیپ کنترلر با کنسول قطع شده . یه کنترلر نو بخرید خلاص .
سلام دوست من.... ب همین راحتی؟؟بابا ی تلاشی چیزی:31:نقل قول:
درستش کردم:5:
ی دستور العمل کوچولو برای تعمیر دسته ی پلی استیشن:
بهترین راه برای تعمیر دسته هایی ک این مشکل رو دارن اینه....
اول دسته رو باز کنین و با مولتی متر یا تستر ببینین کدوم پین ها و کنتاکت ها اتصالشون قطع شده..رو کاغذ مدارشو با ذکر رنگ سیم و شماره پین و ... بیارین...بعد ی کم قبل از سوکت رو لخت کنین و ببینینا مدار از کنتاکت های لحیم شده تا اونجا راه میده یا نه.اگه بده ک از سوکته و کلی دردسر داره...
اما اگه نداد ،بهترین و بی دردسر ترین راه اینه ک ی سیم تلفن بیارین و از کنتاکت قطع شده تا قبل سوکت سیم وصل کنین،بعد بذارین کنار سیم اصلی و با چسب برق بهش باندل کنین....قشنگ نیس،اما کم خرجه:31: بهرحال بهتر از خریدن دسته نو هست:21:
ازین دو تا سایت هم میتونین استفاده کنین:
کد:http://moddedbybacteria.freeforums.org/ps2-controller-wiring-connections-t221.html
http://www.wiringdiagrams21.com/2009/11/21/playstation-2-controller-cable-connector-pinout-diagram
قیمت لنز کامل پلی 2 چنده؟
لنز دستگاهم خراب شده می خواستم بدم تعمیرش کنه