نقل قول:
به نظر من باید قانونی تصویب بشه که اولا میزان مهریه در چارچوب دارایی های مرد تعیین بشه و معقول باشه و قانون دیگری هم تصویب بشه تا اگر دادگاه خانواده تشخیص داد تا زن قصد خیانت یا قصد انتقام جویی داره مهریه اش بسیار محدود بشه.
اصلا مهریه از پایه اشتباه هست و این حرف شما یک نوع گرو کشی هست حالا همون مهریه حداقل هم بزاره اجرا که چی بشه برای انتقام ؟ یا برای حفظ زندگی نابود شده ؟ یا بساطی برای اخاذی که این روز ها کم هم نیستش ( یا برعکس در مورد خیانت مرد به زن )
نقل قول:
این طوری که مهریه صفر میشه.
تازه دادگاه چطوری تشخیص بده که زن قصد خیانت یا انتقام جویی داره؟؟
حالا اگه مرد چنین قصدی داشت چی؟
اصلا مهریه نباید وجود داشته باشه و قرار نیستش قاضی یا دادگاهی تشخیص بده کی به کی خیانت کرده یا میزان خیانت رو اندازه گیری کنند و بر اون اساس مهر گرفته شه
وقتی طرفین متوجه شدند به هردلیلی (خیانت - نامردی و ... ) قادر به ادامه زندگی نیستند بهتر نیست به جای حفظ زندگی با چیزی به اسم مهر و درست شدن جنگ سر گرفتن مهر از سمت خانوم و ندادن مهر از سمت آقا این زندگی به خوبی و خوشی تموم بشه ؟
نقل قول:
اخه الان حرف شما واقعا منصفانست؟چرا فقط به نفع خودتون حرف میزنید؟شما به من بگو درصد خیانت خانومها بیشتره یا اقایون؟عقلانی احساسی و اماری همه جوره همیشه اقایون هستند که خیلی عذرمیخوام در بیشتر موارد بتونن! از خیانت دریغ نمیکنن! دیگه دراین بخش که حرفی نیست
من نمیگم خانومها اصلا اهلش نیستن اما انصافا از حق نگذریم اقایون به مراتب بیشترن
ما اینجا درصد نمیگیریم که خیانت خانوم ها به آقایون بیشتره یا برعکس آقایون به خانوم ها و شما بر اساس کدوم جامعه آماری میگید خیانت آقایون بیشتره (بر اساس تجربه و مشاهدات خودتون) اگر بر این اساس هست من و امثال من هم از خانوها چه تجربه شخصی چه مشاهداتمون خیانت هایی دیدیم که شما تصورشم نمیتونی بکنی (به نظرتون این نتیجه گیری درستیه ؟ )
نقل قول:
حتی قانون هم دستشون رو باز گذاشته یه کلاه شرعی هم میزارن و میگن بعله 4تا فلان بیسار!!!
بله قانون همون قانونی که دست خانوم ها رو باز گذاشته تا مهر رو وسیله کنند برای اخاذی اما آیا همه از قانون سوء استفاده میکنند ؟
نقل قول:
همون مهریه هم نباشه که دست اقایون((همه نه)) از اینی که هست هم بازتر باشه؟
حرفای شما توش تناقض زیاده پس شما هم قبول داری که به وسیله چیزی به اسم مهر میخوای زندگی رو حفظ کنی و خودتون رو در قبال خیانت احتمالی از طرف همسر آیندتون (که اگر خدایی نکرده جزو همون درصدی که احتمال میدید باشه ) بیمه کنید ؟
نقل قول:
یک چیزی رو میدونید؟من فکر میکنم زندگی که به پشتوانه مهریه بخواد ادامه داشته باشه بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوره برادره من! اون مهریه میخوام نباشه که بخواد مردی رو مجبور کنه کنار زنش بمونه!
وقتی خیانت باشه وقتی بی اعتمادی باشه به نظر من اگه میلیون تا سکه هم مهریه باشه چه ارزشی داره؟
نه واقعا چه ارزشی داره؟ارزش اون همه احساس خالصانه رو که اول زندگی مشترک اون قول تا ابد کنار هم موندن و ...فکر کردید 1000تا سکه یا کمتر و بیشترش دردی دوا میکنه از کسی؟گیریم بیفته زندان گیریم داشته باشه کلشو بده که چی؟زندگی که به گند کشیده شده رفته پی کارش!
اینم تناقض حرفاتون
نقل قول:
این یک حالته حالت دیگه ای هم هست(( که البته قبول کنید خیلی ها این دید رو ندارن!))که طرف از اول به خاطر نفع مالی مهریه رو بالا میگیره بی دلیل میزاره اجرا مرد رو بدبخت میکنه بله اینم هست چارش چیه؟آدمتون رو بشناسین یک دختر باخانواده و معقول مگر دیوانه و مجنون باشه که بخواد زندگیشو با دستای خودش اینجوری نابود کنه
مگر عقده پول داشته باشه فقیری چیزی باشه که طمع کنه و...
ادم عادی خیلی خیلی بعیده!
البته باز صددرصد نیست ولی نادره!
صدر صد نیست اما نادرم نیست حتما سری به روز نامه ها بزنید و احتمال زیاد تا حالا گذرتون سمت دادگاه های خانواده نیافتاده تا بهتر متوجه همین احتمال به قول شما نادر که گفتید بشید
نقل قول:
اما شما اقایون این اقلیت رو اینقدر بزرگ جلوه میدید که دربرابر ناعدالتی هایی که در جامعه و قانون و همه جا متوجه خانومها هست چندین برابر بزرگنمایی میکنید
که زنها همگی هیولاهای طماعی هستند که میخوان مردها رو بچاپن!
از نظر شما اقلیت و بزرگ جلوه دادن هست پس شما هم این ناعدالتی ها در جامعه علیه خانوم ها رو زیاد بزرگ جلوه نده ( تمام دیدگاهتون فقط شخصی و بر اساس مشاهدات خودتون هست )
اگر زن ها هیولا نیستند پس باید گفت مرد ها هم دیو دو سری که شما فکر میکنید نیستند (آیا این گفته در مورد تمام مرد ها و زنها مصداق پیدا میکنه ؟)
نقل قول:
زندگی گرو کشی نیست
زندگی جنگ نیست
من واقعا متاسف میشم و متاسف میشم که این مدل زنها و مردها رو درجامعه میبینم
کاملا موافقم
پس این حرفتون یعنی چی ؟ (همون مهریه هم نباشه که دست اقایون((همه نه)) از اینی که هست هم بازتر باشه؟)
نقل قول:
اصلا میدونید؟یک دلیل دیگه ای که بی اعتمادی میاره برای ماها همین خوندن نظرات امثال شماست
نظر شخصیم اینه که از نظرات دوستان نباید برداشت اشتباهی کرد هر کس تجربه خودش رو میگه حالا از دیدگاه من ممکنه غلط یا درست باشه اما از خیلی از نظرات و تجربه ها هم میشه استفاده کرد وگرنه تاپیک تا اینجا جلو نمیرفت
نقل قول:
درپایان یکبار دیگر میگم همه ی مردها اینقدر بدبین نیستن نسبت به خانومها((نمونش بین خودتون هم هست)) و جای شکرش باقیست
همه ی خانومها هم اونقدر بد که شما فکر میکنید نیستند((که البته بد هم وجود داره در حد توصیفات بعضی ها))
ولی هیچ چیز کلیت نداره
آدمش اگه درست باشه(چه زن چه مرد) مهریه بود و نبودش زیاد و کمش نمیتونه دغدغه ای محسوب بشه شک نکنید.
بر منکرش لعنت
(اما قضیه همون هندونه در بستست) درست یا غلط بودن طرف مقابل از روز اول که هیچ حتی بعد از یک عمر زندگی هم مشخص نمیشه چون گذر زمان و شرایط همه چیزو تغییر میده هم بد رو میتونه خوب کنه هم خوب رو تبدیل به بد کنه پس بعد از یه شناخت از طرف مقابل میتونید اگر خواستید بهش اعتماد کنید و بدون خواستن چیزی به اسم مهر برای تضمین زندگی و خوشبختی وارد زندگی شید و از کنار هم بودن تا زمانی که خودتون خواستین لذت ببرید
نقل قول:
اما حرف من چز دیگه ای بود شاید دلیل یک دختر یا خانومی که با یک اقای متاهل رابطه برقرار میکنه این باشه که وضع مالیش درست نیست خرجی نداره(نه در همه موارد)!
عجب دلیل قانع کننده ای بود واقعا و فقط کاش دلیلش همین باشه
نقل قول:
اما دلیل اقایون قاعدتا این چیزا نیست چه بسا که برعکسه یعنی هرچقدر تامین تر هستند تمایلشون و دستشون بازتر!
بام چه دلیل خوبی آره فقط به خاطر همینه شک نکنید
نقل قول:
متوجه هستید چی میخوام بگم؟این از بخش دید احساسی غریزه که زنها ذاتا انسانهایی هستند که نمیتونن احساسشون رو تقسیم کنند با چندین نفر در آن واحد! در صورتی که اقایون...!!!زن به همین سادگی دل نمیکنه! سخت دل میبنده و سخت دل میکنه در صورتی که در مورد اقایون بنظر برعکسه!
بله من کاملا متوجه شدم شاید همین احساسات غریزی خانو م هاست که واقعا بهشون اجازه نمیده همزمان با سه یا حتی بیشتر دوست پسر باشند (نه در مورد همه خانوم ها)
در مورد آقایون هم نظرتون کاملا درسته !!!! (حداقل میگفتین بعضی از آقایون) ( البته دیدگاه شما در تمامی موارد فقط شخصی و احساسی هست تا واقع بینانه پس نمیشه ایرادی هم گرفت )
نقل قول:
اما مگه زن میتونه بره؟اصلا با عقل جور درمیاد؟خیلی راحت اون زن از هستی ساقط میشه برادر!
من نمیگم کدوم کار خوبه یا بده اما میگم عقل هم میگه نمیشه یک زن در آن واحد باچندنفر در ارتباط باشه
بخش آماری قضیه هم دیگه بحثی نداره که! یعنی واضح نیست آمار خیانت اقایون بیشتره؟؟؟؟
(بازم دیدگاه شخصی :sq_2: ) با عقل جور در میاد ولی قانون کشور همچین اجاه ای رو نداده اگر همچین اجازه ای برای خانوم ها بود میدید وضعیت ایران به مراتب از خارج از کشور بدتر میشد (نه در مورد تمام خانوم ها)
نقل قول:
بخش آماری قضیه هم دیگه بحثی نداره که! یعنی واضح نیست آمار خیانت اقایون بیشتره؟؟؟؟
دیگه این واقعا از اون حرفاست! نکنه باید برم مرکز امار ، براتون امار در بیارم؟
از حرفاتون کاملا مشخص بود که کلش شخصی بود نه بر اساس آمار واقعی در جامعه پس مشخص آمار گیریتونم قراره چه جوری باشه
نقل قول:
هرچندحرفام برای کسی که منطق دارند شاید قابل پذیرش باشه
منطق :sq_14: اینم حرفه جالبی بود (درسته کسانی که مخالف شما حرفی بزنند کاملا بی منطق هستند)
نقل قول:
اما برای دسته ای که فقط به باورهای خودشون فکر میکنن و حاضر نیستند دقایقی به غیراز اون فکر کنن با دلیل و سند و مدرک هم بی منطق جلوه میده!
واقعا که نظراتتون هم جالب بود و هم دیدگاه بقیه رو در نظر گرفتین و هم با اساس و مدرک بود و تو منطقتونم که هیچ جای شکی باقی نمونه
نقل قول:
آرزوی موفقیت برای هردودسته با افکارشون رو دارم
همچنین برای شما و سایر خانوم ها و آقایون محترم
نقل قول:
به نظر من ازدواج اصلا این نیست که رو کاغذ باشه و بری محضر 20 تا امضا بدی که یه وقت فرار نکنی از دست هم.:sq_24:
100% تایید میشه