ممنونم رفت روی دسکتاپم دی:نقل قول:
Printable View
ممنونم رفت روی دسکتاپم دی:نقل قول:
صحنه عیب داره ها خونواده نبینن! D:نقل قول:
در ضمن عکسهای جدید که تو صفه قبلی گذاشتن در حد لالیگا معلومه از تریلر گرفتن! :sq_2:
اینطور که معلومه خدای سیستم ها رو میخواد به نظر شما موقعی که بازی بیاد قطعات ارزون میشه؟
فعلا که برای PC خبری نیست. امیدواریم اگه می یاد مثل قبلی نباشه.نقل قول:
اینکه GTA سیستم بالایی می خواد ناشی از پورت بد هست (نسخه قبلی) نه اینکه گرافیک بازی سنگین باشه. و اگه راک استار یه پورت بدون اشکال داشته باشه به راحتی روی سیستم های معمولی هم اجرا می شه.
و همچنین بر خلاف تصور خیلی ها برای اجرای روون این بازی CPU حرف اول رو می زنه و کارت گرافیک تاثیر به مراتب کمتری داره.
کارکتر اصلی چه قیافه داغونی داره :sq_6:
حداقل یک کم خوشگلتر درستش میکردن بد نمیشد .
ما PC بازها مثل همیشه فعلا باید توی لیست انتظار بمونیم تا با تاخیر منتشر بشه و وقتی هم بازی برای PC میاد با کلی اعمال شاقه و دنگ و فنگ اجرا میشه :sq_11:
بهزاد جان سه تا کاراکتر اصلی داره که با هر سه میشه بازی کرد!دو تای دیگه جالب تره قیافه هاشون!(به خصوص سیاه پوسته!)
آره قیافش جالبه و با نمکنقل قول:
اما اگه بازیش بیاد من اکثر مواقع با اون مرد مسنه (مایکل) بازی میکنم
قیافش یجوری منو یاد مکس پین میندازه
آدمه باحالیه :46:
سیاهه هم جالبه خیلی شبیه سان آندریاس میشه بازیش وقتی با اون (اسمش فرانکلین بود فکنم) بازی کنی
اما ازین Trover اصلا خوشم نمیاد
خیلی روانی و عصبیه
کاراکتر فقط نیکو بلیک من که فقط نیکو بلیک رو قبول دارم و هیچ کس دیگه ای رو قبول ندارم:31:
این بازی روی لپ تاپ با این مشخصات جواب میده یا نه؟ به نظر شما روی چه لولی میتونم بازی کنم؟در ضمن زمان دقیق ورود این بازی رو میدونید؟
cpu = i5
ram=4 gig
vga=amd hd 7670
سلام دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه فعلاً خبری از انتشار بازی روی پی سی نیست
فقط برای XBOX و PS3 منتشر میشه
کلا PC باز ها سرشون کلاه رفتهنقل قول:
دقیقا حرفتو قبول دارم
یکی بیاد به اینا بگه شما که برای pc رو دیر میدین بیرون لا اقل مشکلاتشو رفع کنید یه کرک درست بدین بیرون که اینقدر دنگ و فنگ نکشیم
قابل توجه iv
حق با شماست ولی شرکت سازنده کرک بیرون نمیده.گروهایی مثل Skidrow کرک میسازن.(شرکت که نمیاد بازی خودشو کرک کنه : دی)نقل قول:
_____
فکر کنم این کاراکتر که به قول بهزاد جان داغونه قیافش لحظات به یاد ماندنی و جالبی برامون رقم بزنه تو بازی با طرز رفتار خشنش!
داداش دیگه اینقدرم اماتور نیستم ندونم شرکتایی مثل اسکیدرو کرک میسازن :دینقل قول:
من یکی از منظورهام این بود
اون یکی اینه که
کنسول احتمال 70% قدیمی میشه
ps2 هم یه زمانی رو اوج بود
ولی pc داره یه سره اپدیت میشه
این عکس اولی رو دیدم یاد SA افتادم، که تو یکی از مرحله هاش با ماشین میزدیم از وسط یه بیلبورد تو همین مایه ها رد میشدیم و یه سوراخ یادگاری وسط بیلبورد تا آخر بازی میموند.......نقل قول:
تریلرها اینو که نگاه میکردم دیدم خداییش معرکس همون حس و حال sa رو داره گویا، فقط حیف که وضع PC مثل همیشه نامعلومه:sq_3:
بی صبرانه منتطرم که بیاد من کلا دو بازی رو پیگیری می کنم و همه ورژناش و میخرم و تا آخرین مرحله هم نرم ول کن قضیه نیستمنقل قول:
یکی رزیدنت اویل و اون یکی هم gta
دوستان ، این بازی کی منتشر میشه ؟ ممنون !
بهار 2013...............نقل قول:
دوستان ، این بازی کی منتشر میشه ؟ ممنون !
تاکنون این را می دانیم که خبر ساخت GTA V فعلا برای PS3 و Xbox 360 تایید شده است. اما امروز Dan Houser معاون مدیرعامل Rockstar اعلام کرد که ساخت GTA V برای پلتفرم های دیگر (PC و Wii U) تحت بررسی می باشد.
از Dan Houser سوالی پرسیده شد که چرا خبر ساخت GTA V برای PC و Wii U تایید نشده است و وی در جواب می گوید…
”همه چیز در این مورد در حال بررسی است. اما نکته اصلی ما نمی باشیم. ما یک ناشر third-party هستیم. ما نیتندو نیستیم ، سونی نیستیم ، مایکروسافت نیستیم. ما به روش های مختلفی تمامی این پلتفرم ها را دوست داریم. اما ما می توانیم کارهایمان را جایی انجام دهیم که فرصتی مناسب برای کسب و کار و شانسی برای پیدا کردن یک بازار خوب وجود داشته باشد. در صورتی که این برای اپل باشد ما بر روی اپل یا هر جا که ممکن باشد چیزی قرار خواهیم داد.” game2download.ir
Rockstar در اطلاعیه ای به آن دسته از گیمرهایی که در مورد in-game بودن تریلر دوم GTA V شک دارند اعلام کرد که تمامی قسمت هایی از گرافیک بازی که در این تریلر به نمایش در آمد کاملا از داخل گیم پلی بازی بوده و هیچ چیز این تریلر از پیش رندر شده نبوده است. مدتی پیش Rockstar با انتشار دومین تریلر عنوان مورد انتظار GTA V تحسین های بسیاری را برانگیخت. با توجه به گرافیک شگفت انگیز این تریلر و محیط های بزرگ و draw distance خوب، برخی از افراد اعلام کردند که این تریلر برای کنسول های نسل فعلی یعنی PlayStation 3 و Xbox 360 نبوده است و حتی عده ای اعلام کردند که بخش های خاصی از این تریلر به هیچ وجه در داخل بازی نبوده است و از پیش رندر شده می باشد.اما Rockstar اعلام کرده است که آن ها عادت دارند در هر یک از بازی های خود نوآوری ایجاد کنند و همچنین تایید کرده اند که صحنه های مربوط به این تریلر کاملا مربوط به گیم پلی بازی بوده است و هیچ چیز از پیش رندر شده ای در آن نگجانده بودند. هنگامی که یک خواننده پرسید که آیا این تریلر کاملا از گیم پلی بازی بود Rockstar جواب داد: ”همان طور که برای تمامی تریلرهای بازی هایمان این نکته وجود دارد ، این تریلر کاملا از خود بازی بود و هیچ قسمت از پیش رندر شده ای وجود نداشت.” game2downoad.ir
میگم یا تهیه کننده ی خبر خیلی عادت داشته یه حرفو تکرار کنه یا راک استار:31:نقل قول:
Rockstar در اطلاعیه ای به آن دسته از گیمرهایی که در مورد in-game بودن تریلر دوم GTA V شک دارند اعلام کرد که تمامی قسمت هایی از گرافیک بازی که در این تریلر به نمایش در آمد کاملا از داخل گیم پلی بازی بوده و هیچ چیز این تریلر از پیش رندر شده نبوده است. مدتی پیش Rockstar با انتشار دومین تریلر عنوان مورد انتظار GTA V تحسین های بسیاری را برانگیخت. با توجه به گرافیک شگفت انگیز این تریلر و محیط های بزرگ و draw distance خوب، برخی از افراد اعلام کردند که این تریلر برای کنسول های نسل فعلی یعنی PlayStation 3 و Xbox 360 نبوده است و حتی عده ای اعلام کردند که بخش های خاصی از این تریلر به هیچ وجه در داخل بازی نبوده است و از پیش رندر شده می باشد.اما Rockstar اعلام کرده است که آن ها عادت دارند در هر یک از بازی های خود نوآوری ایجاد کنند و همچنین تایید کرده اند که صحنه های مربوط به این تریلر کاملا مربوط به گیم پلی بازی بوده است و هیچ چیز از پیش رندر شده ای در آن نگجانده بودند. هنگامی که یک خواننده پرسید که آیا این تریلر کاملا از گیم پلی بازی بود Rockstar جواب داد: ”همان طور که برای تمامی تریلرهای بازی هایمان این نکته وجود دارد ، این تریلر کاملا از خود بازی بود و هیچ قسمت از پیش رندر شده ای وجود نداشت.” game2downoad.ir
میشه یه لینک دانلود از این تریلر دوم بزارید؟
لطفا فیلتر نباشه.
نقل قول:نقل قول:....................................نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ یادش به خیر چه کارایی می کردیم با رمز پرواز ماشین ها تو gta sa
آیا معنی این عکس اینه که بازم ماشینامون پرواز میکنه ؟؟؟؟
فکر کنم نه!نقل قول:
این ماشین نظامی به نظر میاد و انگار از تو هواپیما پریده بیرون!
نقل قول:
اون رو فکر نکنم اما این عکس مال یکی از صحنه های تریلر دوم هست که طرف از توی هواپیما با ماشین به بیرون میپره و خورش رو از ماشین پرت میکنه بیرون.
سن آندریاس که خیلی دیگه کدهای تقلبش مزخرف شده بود و تخیلی بود.
یک نکته جالب توی این بازی هست که این بازی اولین gta هست که کلا دورن یک شهر و منطقه جدید بعد از gta2 داره اتفاق میوفته.
شاید بپرسید چطور؟
خب اولین gta در شهری به نام لیبریتی سیتی بود
gta2 بازی در سه شهر اتفاق میوفتاد یکی لیبریتی سیتی، دومی وایس سیتی و سومی سن آندریاس
gta وایس سیتی که یکی از شهرهای سری دوم بازی بود
gta sa هم یکی دیگه از شهرهای جی تی ای 2 بود
gta 4 که بازی کلا در لیبریتی سیتی برگزار میشد
اما برای اولین بار gta خارج از این 3شهره و اسم شهر لوس سانتوز هست که در نوبه خود بسیار جالبه
لوس سانتوس یکی از 3 شهر سان آندریاس بود.نقل قول:
کل بازی و ماموریت ها و درگیری ها یک طرف ... اون موقعی که میری شهرهای مختلف و لباس های جدید انتخاب میکنی و بعد میخری خیلی حال میده :31:
نقل قول:نقل قول:
من این رو یادم نبود. پس جالبه
به نظرتون میشه دو سه نفری بازی کرد؟ هر کی به یه شخصیت؟:21::21::21:
اگه بشه که بزرگترین خرابکاری های قرن رو میشه انجام داد :دی
ولی حیف که فکر نمیکنم بشه
من یه چیز تو پردیس گیم دیدم نتونستم نگم (از مدیران عزیز معذرت میخوام)
------
بازیکن ها واقعاً GTA V را برای PC می خواهند
از زمانی که Rockstar بازی Grand Theft Auto V را بطور رسمی معرفی کرده، اشاره ای به عرضه آن برای PC نکرده است. به همین دلیل، تعداد زیادی از بازیکن ها خواستار نسخه PC بازی شدند. در درخواستی آنلاین از سوی طرفداران GTA V که تا به حال 40,000 نفر در آن عضویت دارند، از Rockstar خواسته شده تا این بازی را برای PC نیز عرضه کند، اما Rockstar در جواب این افراد گفته: "به تمام کسانی که از ما می خواهند این بازی را برای PC نیز عرضه کنیم، باید بگوییم که فعلاً تمرکز ما روی Xbox 360 و PS3 است و هنوز نمی توانیم اطلاعاتی را از نسخه PC بیان کنیم."
--------------
واقعیت داره؟
وقتی میگه((هنوز نمی توانیم اطلاعاتی را از نسخه PC بیان کنیم.")) یعنی نسخه pc هم در کاره اما الان دربارش حرف نمیزنند
میشه یه همچین حرفیو زد؟که برای pc هم عرضه میشه؟
فکر کنم این نقشه بازی هستش
فکر نکنم نقشه بازی این شکلی باشه احتمالا این نقشه بازی هست
امکان نداره واسه PC ندن !نقل قول:
ولی احتمال اینکه بعد از چند ماه بدن مثل V هست.
یعنی راک استار بی خیال سود فروش نسخه های پی سی بشه ؟!!!!!
عمرا !
شوخی میکنی دیگه؟نقل قول:
از این بحثا همیشه هست ، ولی مطمن باشین که واسه PC میدن...!:31:
یعنی میخوای بگی هیچ سودی براش نداره پی سی ؟ :sq_14:نقل قول:
شوخی میکنی دیگه؟
ای نقشه ای که شما گذاشتین خیلی تخیلی بنظر میاد!!!نقل قول:
ولی من خودمم اطمینان کامل ندارم!