تایید شد که بازی همزمان همراه با نسخه های کنسولی برای PC نیز منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تایید شد که بازی همزمان همراه با نسخه های کنسولی برای PC نیز منتشر خواهد شد.
حیف فیلم هتدی شده بازی .:n15: . باز اون چه کاریه همه چیرو میفرسته هوا ؟! یعنی دیدم حالم بد شد !!! .
در تیزر 41 ثانیه ای با شخصیت زنی به نام Quiet آشنا شوید
تصاویر جدیدی منتشر شد
چقدر گرگه فوق العادست !:n04: خدا شانس بده یه PC درست و حسابی بگیرم بتونم اجراش کنم . :n02:
Big Boss و Diamond Dog
اطلاعات جدیدی از گرگ تازه معرفی شده ی این عنوان توسط GameSpot منتشر شد .
در Metal Gear Solid V: The Phantom Pain اسنیک می تواند از اشخاصی به عنوان پشتیبانی در ماموریت ها استفاده کند که یکی از این شخصیت ها زنی به نام Quiet است که میتواند از فاصله ی دور شما را پوشش دهد .
امروز Konami شخصیت پشتیبان جدیدی رو معرفی کرد با نام Diamond Dog یا به اختصار DD که یک گرگ است .
اسنیک در ابتدا اون رو به عنوان یک توله گرگ که یک چشمش نابینا شده در کنار یک گرگ بالغ مرده پیدا میکنه و اون رو در میان جمع خود میپزیره و سپس اون رو به Ocelot میده تا اونو آموزش بده . در زمانی که DD بالغ شد یک چشم بند نیز مانند اسنیک به چشم میزند و اسنیک میتونه از این رفیقش به عنوان یک پشتیبان استفاده کنه .
منبع : GameSpot و VG247
هر روز با اخبار جدید مشتاق تر میشم که زودتر تو بازی با این گرگه همراه بشم .
در ادامه پست بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که حتما DD در بازی حضور خواهد داشت کاملا به خودمون بستگی داره و امکان داره در بین مسیر اصلا با DD برخورد نکنیم.
یا وقتی دیدیمش اگر به MB نفرستیمش دیگه مال ما نیست.
دارن بالن میسازن ؟! :n13::n02:
سلامنقل قول:
من هیچی نمیبینم، عکسه؟ :دی احتمالا فیلتره
خبری نیست گفتم چندتا عکس بزارم .
محشره . باب پرینت رنگی فقط حیف Dpi کمه .
محتوای مخفی:
تاپیک بازی به این خوبی خوابیده.....:n27:
===================================
یه سری خبر گزیده....
کوجیما گفته که ساخت این بازی خیلی سخته برا سازنده چون باید یه موتور کاملا" جدید رو بسازه و استدیوی بازی باید کاملا" ساختارش عوض میشد....
گفته شده بازی از آب و هوای زنده و پویا (دینامیک) بهره میبره که با توجه به تغییرات آب و هوایی ،تغییراتی در عملکرد دشمنان به وجود میاد که بازیکن باید با توجه به اون تغییرات روش کاملا" جدیدی برای انجام ماموریت استفاده کنه....
گفته شده که حیات وحش بازی هم کاملا" تغییر کرده و بازیکن دیگه قادر به خوردن حیوانات موجود در بازی نیست و فقط میتونه حیوانناتو بگیره و یه باغ وحش برای خودش تو کمپش بسازه...(من چون بازی MGS3روبازی نکردم نفهمیدم چی گفت امید وارم دوستانی که بازی کردن بفهمن...:n02:)
کمپ بازی در حالات آنلاین و آفلاین قابل استفادس که این حالات تفاوت عمده ای باهم دارن که یکی از بزرگترینشون به وجود اومدن رقابت و نتش در حالت آنلاین هست که ، حتی وقتی شما در حال انجام ماموریت هستید ،میتونن بقیه ی بازیکنا به کمپتون حمله کنن....
==================================
در مورد تاریخ انتشار بازی هم که کوجیما گفته بود تریخ انتشار نزدیکه و خیلی زود بازی بیرون میاد که چند پیش یه عکس بیرون اومد که کاملا" طرفدارای بازی رو ناامید کرد....
این عکس اشاره بر تاریخ انتشار بازی در 1/4 سوم سال 2015 داره که تقریبا" میشه 5 ماه دیگه.....
در MGS 3 میشد که حیواناتی مثل موش، خرگوش، خرچنگ، مار، آهو ... رو گیراورد و بعد کشتنشون خوردشون. این کار هم استقامت یا همون نیروی شخصیت رو زیاد می کرد و اگر هم زخمی داشته باشه، مثلا مار میتونه به عنوان دارو ازش استفاده بشه.نقل قول:
در یک قسمتی از بازی خانم EVA برای اسنیک غذای کنسرو شده میاره، چیزی که اون موقع ها (یعنی در تاریخ بازی) غذای کنسرو شده تازه داشت مد میشد و اسنیک وقتی اونو دید کلا عنان از کف داد و شتبان به سمتش رفت و دلی سیر خورد. : دی
بیچاره از بس مار و خرچنگ خورده بود کلافه شده بود. :دی
تاریخ انتشار بازی مشخص شد: اول سپتامبر سال 2015
محتوای مخفی: ....
Kojima مثل اینکه از کونامی جدا شده ):
لایسنس بازی الان با کیه؟ یعنی میتونه metal gear بعدی را بسازه؟
چی می شه گفت گیم پلی و نو آوری در بازی موج می زنه. ممنوننقل قول:
راستی جواب سوال قبل دوستمون رو کسی می دون؟!:n01:
هنوز به طور قطعی خبری مبنی بر این که کوجیما جدا شده یا نه گفته نشده ولی تا اینجا که معلومه روابط بین کونامی و کوجیما شکر آب شده.نقل قول:
فقط امیدوارم اسیبی به این نسخه اخرین متال گیری که می خواد بسازه نزده باشن.
این بسازه استاد بره پی زندگی خودش و گند بزنن به کونامی.
کوجیما به عنوان کارمند کونامی دیگه فعالیت نمیکنه، قراردادی باهاشون همکاری میکنه شرکت خودش رو داره. هر فرد موفقی برای پیشرفت بالاخره باید کمپانی مادر رو ترک کنه.
نظر شخصی:امیدوارم حق استفاده از برند متال گیر رو بدن به کونامی بره، بعد کوجیماپروداکشن با پشتیبانی یه ناشر بزرگ یه IP جدید بزنه.
یعنی کوجیما توانایی اینو نداره خودش به یک ناشر تبدیل شه؟!
نه، 10 تا مثل کوجیما هم دور هم جمع بشن نمیتونن یک ناشر حتا در حد کوچیک بشن.نقل قول:
ناشر بودن به همین سادگی ها هم نیست و برای خودش کمپانی و تشکیلات بزرگی میطلبه.
کی این بازی واسه ps4 میاد ؟
دموش که خیلی عالی بود.
September 1, 2015 اولای شهریور میشه فکر کنم...نقل قول:
PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Microsoft Windows
کاش برای لینوکسم میومد
امیدوار پر از باگ و مشکل کرک نباشه:n02:
از دست این کوجیما :دی دست از سر این تحریکات گیمرها بر نمیداره، دقیقا هم میدونه کجارو دست کاری کنه و چیکار کنه:
The character Quiet has been a topic of controversy, concerning the depiction of women in video games. Kojima has stated that he directed The Phantom Pain 's art director to make some of the game's characters "more erotic", in order to encourage [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and figurine sales. He has stated that he misspoke and that "----" would have been the better word to use, "What I'm really trying to do is create unique characters. One of those is, of course, Quiet. She's a really unique character. I wanted to add that sexiness to her," Kojima said. "It wasn't really supposed to be erotic, but ----.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12: واقعا لیاقتشو داره:دی
من می خوام با این اسنایپ شم!
به نقل از یکی از خبرنگاران بعد از دیدن ویدیو بازی: ( این شاید اخرین نمایشی باشه که ما از طرف اقای کوجیما برای این فرانچایز، متال گیر میبینیم )
کلمه شاهکار در مقابل این بازی واقعا خیلی ناچیزه
لینک دانلود ویدئو E3
فقط 64 روز دیگه باقی میونده
10 شهریور امسال روز تولد دوباره صنعت گیم خواهد بود.
تولدی جدید در گیم پلی
داستان و شخصیت پردازی
لول دیزاین
یک ویدئو 40 دقیقه ای از گیم پلی بازی منتشر شده که من خودم همشو ندیدم ولی همین مقدار کم هم شاهکار بود.
با توجه به بازخوردهای فوق العاده مثبت رسانه ها و ملت بعد از دیدن این ویدئو 40 دقیقه ای و بعد از دیدن دگرگونی کامل گیم پلی بازی
قرار شده که کوجیما مجددا از طریق دیگه ای همین مرحله و همین 40 دقیقه رو بره و نکات جدید تری رو نشون بده.
من ویدو بالا رو کامل دیدم...
باید بگم در یک کلام فوق العادس.
یکی از چیزایی که من واقعا لذت بردم جزیات وصف ناپذیر تو گیم پلی بازیه که شامل کلی ریز جزیات هست.
در کل امیدوارم این آخرین شماره mgs باشه با توجه به رفتن کوجیما از کونامی دیگه این عنوان ادامه پیدا نکنه!
دموی جدیدی از بازی منتشر شده که همون مرحله E32015 رو با روش های مختلف انجام میدن و واقعا بینظیره ... اینطور که مشخصه رقابت سر بهترین بازی سال سر ویچر و متال و فال آوت , بتمن هست ...(جنازه بتمن هم GotY میشه :n02:)
راسی برا لینک دانلود و زیرنویس فارسی این دمو هم به پروفایلم سر بزنید.
مگه داریم !!!!!!!
مگه میشه !!!!!!!
عظمت این بازی وصف ناشدنیه
به این میگن open world ... به این میگن انتخاب بین مخفی کاری و اکشن
یکی ایشونو بگیرهنقل قول:
آقایون به این میگن بازی در یک جمله توصیف ناپذیر
چرا اینا اینجوری بازی میسازن با تارو پود آدم عجین میشه
نقل قول:
ممنون
با قسمت سیگارش حال کردم دیگه خون کم نمی کنه! اون سگ گرگیم خیلی گوگولی مگولیه...کاش می شد یه کارای دیگه هم بکنه سگه اونوقت می شد sims metal!version
نه دیگه به سختی قدیم نیست! الان کمترین سرعت اینترنت توی اروپا و آمریکا 50 مگابیت هست! بسیاری از ناشرهای به خصوص برای کنسولها محصولاتشون رو به صورت دیجیتالی عرضه میکنند چون سودش خیلی بیشتره و مجبور نیستند منت ناشرین رو بکشند!نقل قول:
مایکروسافت که الان این امکان رو داده که هر کسی میتونه دولوپر بشه و بعدش ناشر!!! دولوپمنت کیت رو داره مجانی میده به همه!!! سونی هم آتیش زده به مالش و دولوپینگ کیتی که قبلا به کمتر از چند ده هزار دلار نمیفروخت رو داره فقط با 1500 دلار میفروشه!!!!
امکان نشر دیجیتالی هم که ترکونده! من خودم 90% بازیهایی که دوست دارم رو به صورت انتشار دیجیتالی تهیه میکنم به چند دلیل :
1 - به خاطر گشادی مفرط مجبور نیستم تا GameStop یا Saturn یا ... برم :دی
2 - بسیاری از بازیها در آلمان Index شده هستند! یعنی فروششون ممنوعه از جمله برخی نسخه های Resident Evil تقریبا همه Mortal Kombat ها و بسیاری دیگه از بازیها! پس من یک حساب PSN با ثبت مشخصات اقوام در لندن هم دارم که بهم اجازه میده هر بازی دوست دارم رو بخرم!
3 - در آلمان اگر شما چیزی رو آنلاین بخرید و قرار باشه پست براتون بیاره اگر اون چیز +18 باشه کلی دنگ و فنگ با پست دارید از عدم تحویل به موقع بگیر تا برگشت خوردن و ناتوانی مامور در تشخیص مدارک و ...
4 - بسته های دیجیتالی یک مقداری ارزون تر هستند!
5 - با توجه به سرعت اینترنت من (100 مگابیت) فقط 45 دقیقه تا یک ساعت وقت لازم دارم تا یک بازی 60-70 گیگی رو دانلود کنم (تازه بیشتر بازیها از 30 گیگ بیشتر نیستند! یعنی نیم ساعت)! در صورتی که تا نزدیک ترین GameStop حدود 40 دقیقه راه دارم! 40 دقیق رفت، 40 دقیق برگشت + هزینه سوخت و تنبلی من و ... = صرف نمیکنه :دی
6 - مجبور نیستم نق نق اعضای خانواده رو تحمل کنم که چرا همه پولت رو میدی بازی میخری!!! چون توی قفسه معلوم نیستند :دی
7 - عضویت در PSN+ باعث میشه که ماهی 6-7 تا بازی رو مجانی بگیری! من New and Tasty رو مثلا مجانی گرفتم! + کلی بازی دیگه.
خلاصه اینکه نظر من رو بخواید دوران ارایه بازی در بسته باندی و دیسک و بلوری و اینها کم کم داره تموم میشه و در آینده بازیهایی که روی مدیاهای قابل حمل مثل بلوری عرضه خواهند شد نسخه های لیمیتد برای کلکسیونرها خواهند بود! همین الانش هم تقریبا بیشتر بازیها یک نسخه دیجیتالی هم دارند! این طوری میشه که هر کسی میتونه خودش ناشر محصولات خودش باشه.
دو ویدیو از گیم پلی بازی با کیفیت 1080p .
دوستان الان این قضیه که میکشه میبنده به چتر میرن هوا معلق میشن فیلم هندی نیست ؟! شمارو آزار نمیده ؟! رسما حالم بهم خورد .:n01:
مثلا طرفو با اولاخ می بردن خوب بود!!نقل قول:
بنظرم بازی بدون تخیل بازی نیست فیلمه و کوجیما اینو بخوبی درک می کنه. اتفاقا کار جالبیه ریتم بازی هم خیلی سریع و روون شده و اینم جالبه....
البته حیف مناطق سرمایی و استوایی جنگلی تو بازی نیست:n27:
اصلا چرا باید ببرن ؟!!! خیلی خنده داره .نقل قول:
تو ویدیوهای گیم پلی بازی که دیدم تخریب ها به نظرم خوب کار نشدن . شما یه ویدیو از Uncharted 4 ببینین چقدر خوب کار شده .
اپشن های بازی خیلی شلوغ هستش و بی از حد هستش .
اینکه بازی تنوع منطقه نداره زیاد و در حد متال گیر نیست موافقم با شما .
راستش آنچارتذ رئ به خاطر تعریف زیاد بازیدم ولی کلا بیشتر از 30 دقیقه نشد فکر کنم از لحاظ ذرگیری داستانی و جذابیت خیلی ضعیف بود . بیشتر تقلیدی از یک بازی با اصالت به نام تا رایدر بنظر می اومد. هرچند گرافیکش بدک نبود. ولی هنوز نفهمیدم چرا اینقدر معروف شد!نقل قول:
بله انفجارها و حرکات کمی نقص داره مثلا یارو دستش میخوره به رادیو و رادیو واسه خودش پرت می شه اینور اونور! و یا گیم پلی سریعتر از این و مخفیانه تر از این هم می تونست باسه و اسنیک هم از لحاظ تکنولوژی خیلی به روز نیست و هوش مصنوعی دشمنان بدک نیست.اما یادتون باشه معمولا آخرای کار شروع به پاک سازی و باگ گیری بازی می کنند. امیدوارم محیط های مختلف به بازی اضافه بشه هرچند نمی شه فکر کنم و تم بازی زیادی کویریه متاسفانه.
PW بازی کردی؟نقل قول:
اگه نه بدون که موقع بازی همین متال 5 در حین بازی با این سیستم بالن و به هوا رفتن کنار میای، یعنی برات جا میوفته و حتی ممکن رفته رفته بهت حال بده.
چون فرستادن اینا به MB ضروریه تا بتونیم قدرت هارو ارتقا بدیم.
دیگه از اینکه طرف رو میکشی بعد میره توی زمین یا آب میشه بخار میشه میره هوا که بیشتر فیلم هندی نیست :دینقل قول:
ولی خوب بهتر میبود یک مقداری واقع گرا ترش میکردند و کمد و زیر تخت و لای چمن و اینها! کلاسیک تر و بهتر.
اقا جان مثل ادمیزاد بمیرن سرجاشون بمونن دیگه یا برشون داره ببره یه جایی مخفی کنه یا نمیدونم یه غلطی بکنه که واقعی باشه نه دیگه اینطوری .نقل قول:
{ واقِعْ گرایی } کجایی عمو ؟!:n02:
حذف شود...