یه خورده عینک بدبینی رو برداریم به امید خدا همه چی درست میشه . درسته درست که نه ! ولی بهتر میشه.
یه خورده عینک بدبینی رو برداریم به امید خدا همه چی درست میشه . درسته درست که نه ! ولی بهتر میشه.
اگر ممکنه لینک ویدئو رو بذارید نمی دونم چرا با ساکس هم باز نشد
سلام
ضریب تعادل قیمت علاالدین که دیشب 800 بود شده 815. من که میگم الان وقت خریدشه. اگه الان بخریم بعدا سامسونگ اندروید فارسی براش بده میشه روش ریخت؟
الان میدونید چه سایتهایی اووردن؟
من از علاالدین خریدم امروز 2 میلیون و 50 هزار تومان .
یک شبه عاشق این گوشی شدم :دی
به احتمال زیاد 5 شنبه میرسه دستم ، رسید هر سوالی داشتید میگم بپرسید :دی
آره میشه رامشو عوض کرد.فارسی که حال نمیده آخه !!! ضریب تعادل چیه ؟ اون نرخ درهم هست!نقل قول:
فکر میکنم در صفحات پبش یه همچین اسمی دادن بهش مهم اینه که منظور منو شما میفهمی. در هر صورت گرون شده یه خوردهنقل قول:
فارسی رو برای منو هاش نمیگم همون نمایش و نوشتن فارسی رو منظورم بود.
خبر ندارید انلاین چه کسایی اووردن؟ فکر نکنم سایتی اوورده باشه از قرار معلوم ، فقط مغازه ها اووردن
برای sms فارسی که نیازی نیست رام فارسی باشه. من خودم همیشه از رام های اروپایی استفاده میکنم . تا به حال آلمان و لهستان رو امتحان کردم که خوب بوده و با نصب اسمارت کیبورد میتونید به همه زبون های دنیا از جمله فارسی بنویسید . تازه از کیبورد خود سامسونگ هم شیکتره و با امکانات بسیار بیشتر.
سایت ها هم که من ندیدم . فقط گوشی بازار 2250 پیشفروش کرده و آل دیجیتال هم که گفته دو سه روز دیگه میاره.
وضعیت ایران اصلا قابل پیشبینی نیست . اما نرخ جهانیش یه 60 70 دلاری افت خواهد داشت. البته طبق روال گذشته. اونم بعد از حداقل 1 ماه پس از عرضه کامل (در نظر داشته باشید که هنوز در آمریکا عرضه رسمی نشده)
میگم قابلیت تشخیص دستخط فارسی توی رام فارسی وجود نداره یا نه؟
نه . توی نوت 1 که نبود.
بله وجود دارهنقل قول:
البته زیاد پیشرفته نیست
روی نوت 1 هم بود ، فقط هم روی رام رسمی خاورمیانه جواب میداد
نقل قول:
عجب . من نمیدونستم . چون بیس رام من مال آلمان بود . اما زبون فارسی ریخته بودن روش . برای هم تشخیص نمیداد.
نمیدونم چرا ؟ ولی من یهویی جوگیر شدم و از علاءالدین سفارش دادم !!!
مبارکت باشهنقل قول:
ما که پولش رو نداریم ، حتی با دلار 1226 :|
من با بدبختی دارم ۱۸۰۰ جور میکنم
خدا کنه تا این قیمت بیاد پایین:sq_6:
دوستان کیفیت صفحش موقع فیلم دیدن در مقایسه با SIII چطوره ؟ note که در مقابل S3 زیاد جالب نبود
راستی چرا pixel densityش از NOTE کمتره ؟ 267 ppi pixel density؟؟؟
نوت در مقابل اس3 جالب نبود؟ چیزی نمی گم فقط اینو بگم من جفتشو داشتم
ppi پایین تره چون رزولوشن شده 720x1280 سایز ال سی دی رفته بالا
البته قسمتیش هم به خاطر تغییر نسبت هست
اما خوب مثل این که این ماتریکس جدید مشکلی از این نظر ایجاد نمیکنه
منم یهو جوگیر شدم سفارش دادم :دینقل قول:
راستی چند خریدی ؟نقل قول:
من s3 رو بزور تو جیبم جا میدم شما با نوت چه میکنید!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2037500 تومان .نقل قول:
all digitall آورده ،میفروشه ۲.۲۰۰.به نظرتون قیمت پایینتر میاد؟
اینم تست ضربه Galaxy Note II فوق العادست با این وزن و اندازه..... اصلا مشکل Galaxy S III رو نداره...
کاملا مقاومه........رو سفیدمون کرد سامسونگ
این تست جدید نیست ، برای کسایی که ندیده بودن گذاشتم
حتما ببینید
<strong> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک جدا از یوتیوب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم لینک از صفحه آپارات خودم برای کسایی که مشکل فیلتر دارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2200 گرونه. اولا که قراره تا دو هفته ی دیگه اوضاع ارز به تثبیت کامل و پایین اومدن برسه. دوما که قیمت بازارش 2 تومنه. حالا چجوری این میده 2200؟ سوما که همیشه فروشگاه های انلاین باید از مغازه کمتر باشه قیمتشون چون انبار هستن و پول اجاره مغازه نمیدن. با این اوصاف داره گرون میده حدود 300 تومن بیشتر از چیزی که باید بده. روز اولیه که اوورده. من که فعلا صبر میکنم
برادر عزیز فکر نمی کنم ارز بیاد پایین ، تا نشده 2500 بگیر .نقل قول:
البته این نظر منه خود دانی :sq_19:
قضیه این دو هفته چیه ؟ الان که دلار باز داره میره بالا.نقل قول:
سید شمس الدین حسیتی وزریر اقتصاد و خود رئیس جمهور دیروز و امروز تاکید کردن که قراره تا دو هفته ی دیگه دلار رو تثبیت و ارزون کنن. امروز وزیر اقتصاد گفته که دلار رو به 2 تومن میرسونیم...
البته بعد از جمع کردن دلال ها خیلی بعید نیست. درهر صورت من گفتم که 2200 گرونه چون 2000 تومنش هست تو بازار. شخصا ترجیح میدم صبر کنم. برای بانک مرکزی کاری نداره که. کلی ارز ریخت تو بازار دلار از بالای 3600 شدش 2800.
درسته که به همه نمیدن و کلی شرایط و... داره ولی در هر صورت برای وارد کننده ی کالا دلار 2800 موجوده . من اگر اتفاق خاصی نیوفته ترجیح میدم دو هفته رو صبر کنم. دلار 2 تومن نشه فکر میکنم از 2800 ارزون تر شه.
دوست عزیز سایبر. خود من هم وقتی دلار 3600 به بالا بود و هر روز داشت میرفت بالا ، با این که دلار نداشتم ، میخواستم بخرم که نخریدم و دلار شد 2800. حالا هم فکر میکنم اینکه خورد خورد داره میره رو ارز خیلی حائض اهمیت نباشه. چون اگه بانک مرکزی بخاد وارد بشه خیلی راحت میتونه قیمت ها رو بشکونه.
در هر صورت خودم هم به حرف هایی که وعده بعیدی زده میشه خیلی اطمینان ندارم ولی فکر میکنم ارزون تر هم بشه خریدش
به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در پی انتشار مطالبی از سوی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از قول رییس جمهوری در خصوص وعده ˈمحموداحمدی نژادˈ به وی درباره برخی مسایل اقتصادی، مرکز روابط عمومی دفتر رییس جمهوری این نقل قول را عاری از حقیقت و کذب محض دانست.نقل قول:
مرکز روابط عمومی دفتر رییس جمهوری تاکید کرد: مطالبی که دیگران از قول رییس جمهوری مطرح می کنند، عاری از هرگونه اعتبار و سندیت بوده و از اصحاب رسانه انتظار می رود از انتشار آن خودداری کنند.
من که آرزومه دلار بیاد پایین . حتی بشه 1000 تومان . اما نرخ های الان دستوری هست و خیلی دلار خریدوفروش نمیشه . همه چیز بستگی به اجلاس روز چهارشنبه داره . کنار اومدن دلار میاد پایینتر یا نهایتا بالا نمیره. کنار نیومدن دلار میره بالای 4 تومان.نقل قول:
2200 که آل دیجیتال زده از کجا آورده نمی دونم همین الانش من 1700 سراغ دارم(ایرانشهر)
500 تومن رو یه گوشی می خورن .. من خیلی وقته گفتم آل دیجیتال هم مثل بقیه سایتها دزده .. رو گوشی که تازه میا حسابی سود کلون می کنه بعد که اشباع شد از بازار ارزونتر میده
لوازم جانبیهاش همیشه خدا سه برابر حتی 4 برابر بازاره
آل دیجیتال همشو فروخت:sq_6:
برادر میگفتی میخریدیم دیگه !نقل قول:
2 میلیون دادیم از علاالدین خریدیم !
البته اینم بگم کمترین قیمتی که من برای این گوشی پیدا کردم 650$ بوده اونم تو دبی .نقل قول:
انگلیس حدود 800 دلار و آمریکا حدود 720 دلار هست .
حالا اگر هزینه پست و حمل و نقل و سود رو حساب نکنیم اگه این گوشی رو کسی بخواد با این قیمت بفروشه یعنی با دلار 2615 خریده ! که ما ندیدیم همچین دلاری ! اونم تازه بدون سود و ...
دوستان اصلا عجله نکنید... 20 صفحه دیگه که این تاپیک بره جلو میبینید که خرید 16گیگ به قیمت 2ت اشتباه بود
بنظرم به -1.700- 1.600 هم میرسه
الان خیلی وضع بدیه... هم دلار تو بدددترین اوضاعشه...
هم گوشی تازه اومده و دلالای بازار ایران....
صبر کنید
گفتم که قیمت رسمی انگلیس 570 پونده(فروشگاه سامسونگ)......بقیه جاها 480 به بالا شدهنقل قول:
آمربکا 730 دلار....
در ضمن اونی که شما میگیری از دوبی میاد دیگه سامسونگ برای هر منظقه قیمت میده و نباید با اروپا و آمریکا مقایسه کنی و همینطور هزینه شیپینگ یه دونه...
حتی همنجام....روزای اول قیمتش بالاس یعد میاد پایین..همه جای دنیا همینه
قیمت این گوشی در حال حاضر همین 2 میلیون هست . قیمت نرمال بدون سود زیاد برای فروشنده .نقل قول:
تنها دلیلی که می تونهباعث افت قیمتش بشه کاهش قیمت دلار هست که فکر نمی کنم کاهشی رو شاهد باشیم .
من از کجا می دونستم شما میری می خری؟:دینقل قول:
این قیمتی هم که دادم باید برید اونجا بخرید خرج یه مسافرت هم میوفته گردنتون .. کلا شهرهای مرزی و جنوب قیمتهای عالی میشه گوشی خرید
به نظر منم 16 اصلا با این قیمت به صرفه نیست .. سامسونگ هم دهن آدمو صاف می کنه تا 32 رو بده بازار .. نمی دونم این چه سیاستیه که پیش رو گرفته .. عین اپل همه ورژنها رو بده بیرون دیگه مرتیکه:دی
آره دیگه منم همینو میگم.نقل قول:
دبی پایین ترین قیمت رو داره چون فکر کنم این مدل ها LTE ندارن قیمت پایین تری دارن .
650 دلار رو بخوایم * 2850 تومان پایین ترین نرخ دلار که اخبار میگه کنیم میشه 1852000 تومان .
حالا هزینه حمل و سود فروشنده هم در نظر بگیریم همون میشه 2 تومان .