راس میگی خدایی. من که بین این 3 تا فعلا فقط توم ریدرو بازی کردم ولی میدونم اون دوتام عالین... فقط این وسط بعضی بازیا یکم افت میکنن مثل همین گرید...نقل قول:
بله برادر ادامه بده . . .نقل قول:
Printable View
راس میگی خدایی. من که بین این 3 تا فعلا فقط توم ریدرو بازی کردم ولی میدونم اون دوتام عالین... فقط این وسط بعضی بازیا یکم افت میکنن مثل همین گرید...نقل قول:
بله برادر ادامه بده . . .نقل قول:
پدرم در اومد چرا نمیشه اول شد ؟
همیشه آخر میشم :n14:
در این جور سبک ریسینگ ها ترمز نقش مهمی رو دارهنقل قول:
فکر نکن دستت رو بذاری رو دکمه گاز همه رقییباتو کنار میزنی دقت کنی اوناهم ترمز رو زیاد استفاده میکنند
رمز اصلی اول شدن: جایی که همه دارن سر پیچ ترمز میکنن، یه نیش ترمز، گاز = دریفت با سرعت زیاد ازشون سبقت میگیری....نقل قول:
من فصل 5 بازی هستم خیلی سخت هستش
سلام خدمت دوستای گلم
آقا یه سوال دارم ازتون
سیستم من برای اجرای grid2 یه کمی همچین سر مرزه میخوام ببینم به نظر شما با این مشخصات می ارزه بخرمش یانه؟
cpu dual core 2 ghz
ram 2 gig
graphic 512 asus eah 4670
حالا که یه ذره بیشتر بازی کردم به نظرم گرید 1 کنترل ماشیناش بهتر بود گرچه ظاهرا این آسونتره ولی بهتر نیست. دریفت زدن تو گرید 1 بهتر بود این یکی یه جوریه. توی سیزن های بالا با کوچکترین اشتباهی چنان سبقتی ازت می گیرن که دیگه به پاشون هم نمی رسی.
بعضی از مسابقه هاش هم بدجور رو مخ آدم راه می ره.
در کل می شه گفت بازی خوبیه ولی می تونست بهتر از اینا باشه و نسبت به گرید 1 افت کرده.
نه عزیزم شما نمی تونی بازی کنی چرا از بازی ایراد می گیری.این بازی واقعی تر هستش نه این که بخوای مثله بچه ها دور بزنی وسریعتر جلو بزنی
وقتی روی Hard میزاری، بعضی وقتا هرچقد هم که خوب و بدون اشتباه رانندگی کنی، انقدر با نفرِ اولِ مسابقه فاصله داری که هر کاری کنی باز هم بهش نمیرسی! یعنی اینجا دیگه ماشینتِ که جواب گوی این اختلافِ فاصله نیست! و در نهایت بدون اینکه به نفر اول حتی نزدیک هم بشی، به مقام دوم نایل خواهی شد! به نظرم یکی از ضعفاش اینه. GRID 1 در این مورد بهتر عمل میکرد. به این صورت که حداقل میشد نفرات اول مسابقه رو دید ولی آیا بتونی ازشون جلو بزنی یا اگه جلو زدی، بتونی تا خط پایان جلو بمونی، سختی مسابقه اینجا بود.
Grid 2 بعضی وقتا مجبورم میکنه که جام زهر رو بنوشم و به حالت Medium تغییر وضعیت بدم :n02:
..........................
بازی واقعا سخته. البته تو فصلای پایین دریفت خیلی خوب جواب میده و همینطوری که دوستان گفتن سر پیچاس که باید جلو بزنی به یه دیفت تمیز.نقل قول:
درسته که ترمز نقش اصلی داره ولی ما قرار نیس مثل کامپیوتر بازی کنیم چون رتبه بندی بازیکنای کامپیوتری میشه گفت تغییر چندانی نمیکنه در طول مسیر ولی ما قراره مثلا از نفر 1 برسیم اول. با ترمز گرفتن شاید بشه تو فصلای پایین و درجه سخته پایین و یه پیست با فضای باز بشه کارایی کرد و تو شرایط غیر از این نمیشه با این روش کاری کرد.نقل قول:
خب آخه الان من هر کاری میکنم با اینکه پیچا رو خیلی سریع میپیچم ولی به کارتر نمیرسم...:n28:نقل قول:
عزیزم همه دارن از بازی ایرادایی میگیرن که کاملا درسته اونوقت شما میای میگی بازی واقعیه:n09:نقل قول:
من الان فصل 5 هستم این مسئله ای که شما میگی به شدت دیده میشه و رو اعصاب آدم راه میره. بعضی وقتا یه ماشینی به طرف میده که حتی اگه یه مسیر صاف باشه و ما جلو باشیم خیلی سخته که نذاریم سبقت بگیره...نقل قول:
عزیزم من فصل 5 رو هم تموم کردم مثل اب خوردن .شما حرفه ای نیستین واسه اون هستش که نمی تونین بازی کنین همون بهتر که برین نید فوراسپید تخیلی رو بازی کنین:n09:نقل قول:
کنترل ماشین به طرز تهوع آوری سخته تو این بازی ! ارزش نداره آدم به خاطر بازی اعصاب خودش رو خورد کنه :n02:
بچه ها جواب منو نمیدید؟ بدجوری تو کفم به خدا :n03:
اره عزیزم میخوره فقط بازی رو در رزولیشن پایین تنظیمش کنین.نقل قول:
واقعا حیفه که یه گیمر فوق حرفه ای بیاد گرید بازی کنه شما برو تو مسابقات بین المللی واقعی ماشین سواری شرکت کن که واقعی تر باشه !!! :n09:نقل قول:
احتمالا شما با درجه سختی Very Easy بازی میکنی و خبر نداری. :n08:
مهندس جون بادرجه هارد بازی میکنم .شما چرا بی خودی تهمت می زنی؟!درضمن اگه پاش بیفته 100 تای شما رو هم حریفم:n24:نقل قول:
نه، ببین عزیزم! جناب Malof میگه بازی واقعیه و شما احتمالا حرفه ای نیستی! ایشون همین الان به همه ما گیمرای غیر حرفه ای پیشنهاد دادن بریم نید فور اسپید تخیلی بازی کنیم :دی و یه پیشنهاد دیگم که من دارم اینه که لول بازی رو بیاریم رو Very very very VERY EASYYYYY که تبدیل به یه گیمر حرفه ای بشم و مثل ایشون فصل 5ـو براحتی تموم کنیم ! :16:نقل قول:
حاجی بیخیال مردم از خنده بخدا. همه حماسه سیاسی می آفرینن امروز شما حماسه گرید آفریدی !!! :16:نقل قول:
خوشگله من میگم با هارد بازی کردم؟؟!!:n08:نقل قول:
آقا لامبرگینی ها رو داره یا نه ؟ اونتادور مخصوصا :n29:
آورین به تو عجقم :دی :16:نقل قول:
نه متاسفانه نداره...نقل قول:
---------------------------------------------------
منم بلاخره فصل 5 رو تموم کردم و به جمع رانندگان حرفه ای پیوستم :دی
خیلی کوتاه بود اصلا الان انتظار تموم شدنشو نداشتم. ولی فصل 5 اگرچه شروعش خیلی سخت بود ولی بعد از اینگه بوگاتی رو باز کردم خیلی فصل روونو لذت بخشی شد. تصادفای هیجان انگیزیم پیش میومد تو مسیرای سریع.
در کل بازی اگرچه به اندازه گرید 1 جالب نبود ولی بازم به نظر من خیلی جذاب بود و واقعا به من کیف داد. اگه یه سری چیزا رو حذف نمی کردن از بازی مطمئنا خیلی جذاب بود و شاید حتی بیشتر از گرید 1 کیف میداد.
فقط یه سوال : یه ماشین INDY داره تو بازی ولی تو career کاربردی نداشت. چرا ؟؟؟!!! :n13:
دستت درد نکنه!
اول تو دانلود کردنش شک داشتم!
حالا دیگه مطمئن شدم میخوامش!
سلام دوستان
منم اول از کنترل ماشین بدم اومد ولی بعد از یکم بازی کردن (الان فصل ۲ هستم)فوقالعاده باهاش حال میکنم
تنها مشکلم تنظیمات دستهٔ بازی هست که باید هربار که وارد بازی میشم باید تنظیم کنم
کسی این مشکل رو نداره؟
من هم تو چند تا بازی این مشکل رو داشتم.می تونید از Xinput استفاده کنید.یک برنامس که دسته شما رو برای بازی ها به عنوان یه دسته xbox مجازی معرفی می کنه.یک بار تنظیمات رو توش سیو می کنید و تو هر بازی فایل ها رو کپی کنید کار می کنه.نقل قول:
فایل زیپ رو باز کنید و بعد از تنظیم گیم پد، فایل ها رو در محلی که بازی رو نصب کردید بریزید.
اقا ادعای راننده حرفه ای میکنی برو dirt3 رو تو لول advanced بازی کن،البته واسه من تا حدودی راحته تو بیشتر مسابقه ها سوم یا دوم میشم.متا هم 86 بوده
دوستان لطف کنید تواناییتون تو مسابقات رو تو Multiplayer به رخ دیگران بکشید نه با اسپم دادن تو فروم.همچنین سایر دوستانی که به این مسائل حاشیه ای شاخ و برگ می دن لطف کنن تو پ.خ. اینجور مطالب رو دنبال کنن.
ممنون از اینکه رعایت می کنید.:11:
سلام میخواستم بدونم میتونم این بازی رو با کیبورد راحت بازی کنم،منظورم از نظر دست فرمونه؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم سریع جواب بدید:n16:
از نظر من مشکل خاصی نیست. من که راحت بازی می کنم. البته اگه تا حالا با کی برد ریسینگ نزدی شاید یه ذره برات سخت باشه.نقل قول:
خوب بازی بالاخره دیشب تمام شد
میشه گفت سخت ترین فصل فصل 4 بود که یکم قلقلک داد
اما اگر کسی با steer بازی کنه به نظرم خیلی جداب تر میشه چون کنترل خودرو با کیبورد در سرعت بالا یکم سخت میشه و دیگه حساسیت لازم را نخواهد داشت
بروبچ کسی اسپلیت اسکرینشو بازی کرده اولین جاده ای رو که داد من اول شدم و داییم نهم شد وبعد یه جاده جدید اورد و تو جاده دوم داییم اول شد ومن دوم , ولی جاده بعدی رو دیگه نیاورد دوباره همون جاده دومی رو اورد
کسی میدونه چه فنتیه؟
split screen دو نفره ی آفلاین این بازی کجاست ؟ من هیچ گزینه ای نمی بینم.
(نسخه Ps3 بازی)
من تا حالا اسپلین اسکرینشو بازی نکردم. فک کنم حال بده... باید امتحانش کنم...
خیلی وقته دوستان این سوالو میپرسن و کسی نیس جواب بده...نقل قول:
split screen دو نفره ی آفلاین این بازی کجاست ؟ من هیچ گزینه ای نمی بینم.
تو نسخه pc وقتی بازی تموم نشده باشه تو اینجا گزینه اول Career هست دومی Custom event و سومی Split screen...
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه ی split screenو بزن و ....................تمامنقل قول:
مشکل من سخت افزاریه ! usb گیم پدم کج شده به پورت دسکتاپ بی سی میخوره ولی به لپتابم نمیخوره !!!! :دینقل قول:
برا من اون یکی دسترو نمیشناسه ! هر کاری کردم نشد ....(Split Screen
دوستان راه حلی میدونن ؟
از برنامه 360ce که امولاتور دسته xbox360ه استفاده کن مشکلت حل میشهنقل قول:
سلام دوستان من تا فصل 3 بدون کوچکترین مشکلی بازی رو اجرا کردم ولی تو این فصل ارور سیو میده یعنی سیو نمیکنه فیلد میده
من چکار کنم الان؟؟؟؟؟؟
یه وقت سیوا رو جابجا نکردی ؟نقل قول:
مثلا ویندوز عوض کنی بعد دوباره سیوا رو بریزی جای قبلی احتمالا مشکل پیش بیاد...