بکاپ گرفتن رو هم اگه تونستی بگو:31:نقل قول:
اینم بگم
الان من دو تا دریو دارم که یکیش پره.فکر کنم توش بکاپ هست.وقتی میرم توش یه چیزایی در مورد یکاپ نوشته.
Printable View
بکاپ گرفتن رو هم اگه تونستی بگو:31:نقل قول:
اینم بگم
الان من دو تا دریو دارم که یکیش پره.فکر کنم توش بکاپ هست.وقتی میرم توش یه چیزایی در مورد یکاپ نوشته.
طبق مراحل زیر برو جلونقل قول:
از مرحله 3 به بعد باید گزینه dvdrw رو انتخاب کن و dvd رو بذار تو لپ تاپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این اموزشی که شما گفتین اول باید بکاپ بگیرم بعد رایت کنم؟
اخه فکر کنم خود ویندوز یه بکاپ داره . حجمش 19 گیگه.
همزمان انجام میده و هر یه ربع یه بار ازت dvd می خوادنقل قول:
نمی دونم خودم درایوی که بکاپ توش بود رو hide کردم
در ضمن برنامه هایی که بدرد نمیخوره مثل آفیس و نورتن و .. رو پاک کن تا تعداد کمی ازت dvd بخواد ؛ من که 10 تا dvd رو زدم زمین
خوب چه کاریه. نمیشه بکاپی رو که خودش داره بزنم تو دی وی دی ؟
رو هارد هم میشه بصورت ایمیج ؟
دوستان میشه یکم در مورد مزایا و معایب این مدل بگن؟
من FHD این مدل رو پیدا کردم منتها اگه N56 گیرم نیاد شاید اینو خریدم ممنون
دوستان میشه یکم در مورد مزایا و معایب این مدل بگن؟
من FHD این مدل رو پیدا کردم منتها اگه N56 گیرم نیاد شاید اینو خریدم ممنون
سلام
من یه مشکلی پیدا کردم. مانیتور لپ تاپ رنگش مایل به قرمزه. وقتی با مانیتور pc مقایسه میکنم خیلی فرق دارن .
شاید تنظیماتش به هم خورده باشه.
با سلام دوست عزیز
ما خیلی وقت است که دنبال مدل FHD این لپتاپ در بازار ایران بوده ایم اما متاسفانه ان را پیدا نکردیم ممکنه شما بگین از کجا این مدل را پیدا کردین؟
در جواب سوالتون هم بگم که این مدل معایب زیادی ندارد فقط مشکل نبود کیبورد backlit همچنین صفحه نمایش FHD و گرمای ناحیه چپ این دستگاه میباشد که با توجه به وجود سخت افزارهای بسیار قدرتمند موجود در این مدل امری طبیعی میباشد
شما به طور کلی میتوناید بررسی این مدل را به طور کامل و به صورت انگلیسی از این سایت مشاهده نمایید
تو ریویوی یکی از فروم های خارجی خوندم که این مشکل رو این مدل داره و طبیعیهنقل قول:
والا شهرستان هستم و فروشنده گفت 2 تا آورده بودم و یکیش مونده و شدیدا اصرار داره که حتما FHD هست اما منم شک دارم!نقل قول:
تو یکی از فروم های خارجی خوندم بعد از 2 ساعت بازی دمای CPU به 100 درجه و گرافیک به 88 درجه رسیده که منو دو دل کرده اگه واقعا اینجوری باشه کولینگ بسیار ضعیفی داره و عمر کمی خواهد داشت! دوستانی که دارنش میتونن یه تست دمایی ازش بگیرن؟
ممنون
دوست عزیز
شما میتوانید از این فروشنده که اینقدر اصرار داره قیمته این مدل FHD رو بپرسین اگه قیمت 2 میلیون و 400 بود بدون دروغ میگه چون صفحه نمایش فوا اچ دی چیزی حدود 150 دلار میاره رو قیمت مه تقریبا میشه 320 تومن یعنی اگه فول باشه باید قیمتش 2 میلیون و 650 یا 700 تومن باشه
خیر از لحاظ ماندگاری مشکلی نداره عزیز
گرمایه این مدل رو هم تو بیشترین حد به 75 درجه میرسه که با استفاده از پایه خنک کننده میتونی درس کنی و استفاده از کول سنس کلا لپتاپ خوبی باید باشه و از لحاظ کارایی بیشترین امتیاز رو داره
سلام
توی سایت فالنیک مدل فول اچ دی داره درسته 2700 اینا هست البته ایوی بریج نیست سندی هست ولی فکر کنم صفحه مات نیست.
مدل 6c65 داره مات و فول 2200
اول بگم بچه هایی که این مدل 7000 دارند ناراحت نشوند چون هر کسی گجتی میخره خوب نیست تو ذوق بخوره.
تو سایت لبتاب ریویو عکس بلوری رام 7000 دیدم خوب سر جاش بود ولی اینجا بچه ها عکس گذاشتند گوشه درایو بلو ری بایین اومده دلیلش چیه؟ دستکاریش کردن؟ عجیبه
صفحه رنگش به قرمز میزنه؟ یا برای این دوستمون این طور شده؟
هر لبتابی بیدا میشه عیبی بیدا میشه.
گارانتی فالنیک معتبره و جواب گو هست؟ ( گارانتی که اعتقادی ندارم) اعتباری هست انلاین بخریم از سایتش دست دوم ندن به ما بلمب نباشه؟
فالنیک گرونتر میده؟ گارانتی که هیچه بی گارانتی بخریم بهتره؟ ریسک داره بدون گارانتی معتبر دست دو باشه یا عیبی داشته باشه دست کاری شده باشه؟
مدل 6c65 6c45 خوشگل هست؟
ارزش داره 6c45 بخریم قبلا 1 تومن بود ارزش داره 1.7 1.6 بدیدم براش؟ چقدر گرون شده بول زور باید داد در صورتی که ارزشش همون قیمته قبل هست
مرسی ببخشید زیاد شد سوالا
قیمت گفت فعلا 2650 هستنقل قول:
هارد 1 ترا گرافیک 650 و رم هم 8 گیگ Ivy هم هست
البته دلم به N56 هست اگه گیرم نیاد اینو میگیرم البته اگه واقعا FHD باشه
یعنی کاریش نمیشه کرد؟نقل قول:
من قبلا این مشکل رو در مورد یکی از مدلهای سری envy دیده بودم که رنگ قرمزش مشکل داشت که Hp یه پچ براش داده بود که مشکل حل می شد.ولی در مورد این لپتاپ تا حالا نشنیدم سایتی این موضوع رو گفته باشه.به هر حال کلا مانیتور لپتاپ رو با lcd tv مقایسه نکنید.با لپتاپهای دیگه مقایسه کنیدنقل قول:
نقل قول:
با لپتاپ دوستم مقایسه کردم مال اونم همین مدله. با هم از یه جا خریدیم.. مال اون عادیه. ولی مال من قرمز میزنه.
به تنظیمات اینتل که دست نزدی؟بدون گارانتی گرفتی؟نمی دونم.از سایت Hp سوال کن ببین چی می گن
na dast nazadam.نقل قول:
are garanty talaii dare.
age az tanzimat bashe recovery konam dorost mishe???
bebakhshid keyboard farsi nadaram.
اره.ولی خود اینتل تنطیمات دیفالت داره.رو آیکون intel hd graphics کلیک راست کن قسمت graphic properties برو به قسمت color enhancement.ولی اگه نشد برو گارانتی بگو اینجوریه.هر چند بعیده کاری کنند.ولی پر رو بازی درار.چون مشکل عادی ای نیست
همه ی این کارارو کردم. درست نشد. فرستادم گارانتی ببینم چی میشه. شانس مارو میبینی. یه ماه پیش هم یه گوشی arc s خریدم اونم خراب دراومد. اخرشم درست نشد.:37:نقل قول:
دوستانی که این مدل رو دارن میشه یه تستی بعد از بازی از دمای CPU و GPU بگیرن؟میترسم اینم مشکل داغ شدن بیش از حد رو داشته باشه
کیفیت مانیتورش چطوره؟زاویه دیدش خوبه؟
عجیبه توی نت حتی یه ریویو از این لپتاپ نیست حتی توی notebookreview هم هیچ بحثی ازش نیست آدم رو برای خرید به شک میندازه
بابا این وضعش خیلی خراب تر از اونیه که فکر میکردم روش میشه نیمرو پخت!!!
بچه ها از این مدل تعریف کردند . حتما حواستون هست ولی برای همه که این عکس میبینند بگم بر اساس فارنهایت هست F
برای تبدیل عدد - 32 و تقسیم بر 1.8 = c سانتیگراد
برای من عجیبه چرا امار فروش اچ بی زیاده؟ فکر کنم برای گارانتی خوبش باشه هر چند همه اونور گارانتی درستی دارند
بیشترین دما 40 هست از 37 درجه بیشتره حالا نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه
میخاستم اچ بی بگیرما اینم رد شد:13:
دمای تاچبد نزدیکه 30 هست
کیبرد بین 38 تا 40
سمت راست جای استراحتمچ هست چی میگن نزدیکه 25
کلا کیبرد بخصوص چب hot
دوست عزیز کولینگ این لپتاپ واقعا عالیه به نظر شما 40 زیاد هست؟!!!!:18:نقل قول:
تو استفاده معمولی دماش از 45 بالا تر نمیاد که واقعا عالیه
ای بابا.عجب داستانیه ها.حالا دعا کن گارانتی قبول کنه مشکل رو.یعنی خیلی تو ذوق می زنه قرمزیش؟تا حالا نشنیدم کسی این مشکل رو داشته باشه.تو فرومهای خارجی که بری Hp به تعویض سریع دستگاههای معیوب معروفه.حتی اونهایی که طرفدار HP نیستند و می گن مشکل داره و ... اعتراف می کنند که بیشتر از کمپانیهای دیگه مسئولیت قبول می کنه و خیلی راحت و بی دردسر لپتاپ رو عوض می کنه بدون تعمیر.ولی خب اینجا ایرانه دیگه.نه به اجناس اعتباریه و گارانتی هم که کشک.امیدوارم حل بشه مشکلتنقل قول:
در ادامه گفتم که نمی دونم تو همه لبتاب ها اینطوریه؟
دما قطعات گفتید ؟ بعد بازی یا هر کاری که لبتاب داغ بشه باید کیبرد هم داغ بشه ؟
این دوستمون گفت نیمرو باید بخت نمی دونم چرا ؟ ولی لینکی که دادند سر سری خوندم حرف از مشکل دما بود
شما خودتون این دارید کیبرد داغ نمیشه ؟ مشکلی نداره؟ عکس بچه ها گذاشتند چرا بلوری درایوش یک سمتش یکم بایین تر بود در صورتی که تو سایت های خارجی سالم بود؟
نکنه تو ایران جنس های دست کاری شده میاد یا تعمیر شده؟
دوستان قیمت روز 7000 چند هست؟؟؟؟
برادر وقتی بدنش به 45 درجه میرسه ببین اون تو دیگه چه خبره!!! بدنش از مانیتور لپتاپای دیگه بیشتر داغ میکنه!نقل قول:
تو یه فرومی خوندم یارو 20 دیقه بازی کرده بود دمای cpu شده 101 درجه سانتی گراد!!! نوشته بود فرستادم گارانتی گفتن مشکلی نداره!!!
من که چیز بدی در مورد گرما تو اون لینک ندیدم.تازه گفته تحت بنچمارک این دماها ثبت شده و از صدای فن هم تعریف کرده که ازار دهنده نیست و تو بازی و ... دور فن خوب تنطیم می شه.یارو نمی دونم فازش چی بوده می گه تحت بنچمارک دمای cpu حول و حوش 50 بوده و این گرمه!!من که منظورش رو نفهمیدم چه جوری دمای 50 برای این cpu اونم تحت بنچمارک گرم محسوب می شه!اگه 50 باشه به نظرم واقعا عالیه.چون مال من تو بازی حتی تا 70 هم می ره.البته معمولا 60-65 ه با تنطیمات بالا.در ضمن تو Notebook check هم دمای این لپتاپ تقریبا مثل y580 بود و asus n56 چند درجه ای گرمتر از این دو بود.در ضمن یادتون نره بدنه این لپتاپ آلیا÷ آلومینیوم هست که هادی گرماست.نمی دونم چرا اصرار دارید بگید این لپتاپ گرمه!بل این gpu , cpu نباید انتظار داشت دما مثل لپتاپهای سطح پایین تر بشه.دمای 50 تو کارهای عادی برای i7 طبیعیه دیگه.i5 که نیست.مصرفش هم بالاتره.در ضمن خود طرف تو اون سایت گفته تو فرومهای خارجی بحثهای متفاوتی در مورد دما هست و بعشیها گفتند دماش زیاده که خود طرف گفته من با ازمایشم به همچین نتیجه ای نرسیدم.سمت چپ لپتاپ چون هم cpu هست وهم gpu مسلما موقع بازی گرم می شه.چون به اندازه کافی قوی هستند این cpu , gpu.در ضمن همه جا دمای خود قطعات اندازه گرفته می شه.نه دمای بدنه.می تونید با لپتاپهای دیگه تو سایتهای معتبر مقایسه کنید.بعد بگید گرمه یا نه.i7 sandy bridge که به گفته اینتل تا 100 درجه مشکل خاصی نداشت.زیادم حساس نباشید برا چند درجه
دوستان رنگ های مانیتور لپتاپ شما یخرده بی روح و مرده بنظر نمیرسه ؟ در مقایسه با لپ تاپ های دیگه بنظرم خیلی رنگش یجوریه ؟!!! یعنی سرده !!
دوستان اگر کسی از این لبتاپ بدش میاد نباید اینجوری ازش بد تعریف کنه که حالا بین بعضی از دوستانی که این لبتاپ رو دارند یک مشکل صفحه قرمز رنگ یه وجود اومده که ایشالا حل شه قرار نیست یه بنچمارک دیدین یا هر چیزی اینقدر زود قضاوت کنین الان خود من همین لبتاپ رو دارم اما تا بحال به زنم به تخته هیچ مشکلی نداشتم اگر هم بوده مشکل نرم افزاری بوده نه سخت افزاری ..(درسته که به کیفیت اپل نمیرسه اما اگر میرسید هم ایا اینقدر ازش ایراد میگرفتین؟!!!!!!!!!!!
اتفاقا اگه واقعا مشکلی داشته باشه خب باید گفته شه که بقیه هم بفهمند.منتهی اگه مشکل باشه واقعا و درست اطلاع رسانی بشه.من خودم HP رو دوست دارم و خودم هم HP دارم.ولی کمپانی مال بابام نیست که بخوام الکی طرفداری کنم.خب مشکل داشته باشه باید همه بدونند که اشتباه نکنند.ولی بعضی از مشکلات الکی بود به نظرم مثل دما و ... .حد اقل تو ریویوها که از n56 خنکتره!نقل قول:
دقیقا من هم موافقم این تاپیک برای همین بحث ها شکل گرفته و باید نظرات بقیه رو اعم از خوب یا بد بدونیم.نقل قول:
با این که این مشکل قرمز بودن صفحه رو دارم ولی اگه برگردم به گذشته بازم همینو میخرم. البته سالمشو :31:نقل قول:
غیر از من کسی این مشکلو داشته؟؟؟؟
واقعا این مدل عالیه حتی مشکل دارشم توپه ...نقل قول:
من فکر نمی کنم مشکل خیلی خاصی داشته باشی نمیشه واقعا مشکل رو کاملا سخت افزاری دونست ...
واقعا خیلی تعجب انگیزه اچ پی که تو مدل های 2011 و ...فوق العاده بوده بیاد تو مدل های 2012 که خیلی سرتره سوتی بده ...
تو همون تاپیک 6090 حتی یک مورد هم مشکل سخت افزاری نبوده با 500 صفحه ای که رفته جلو ..
سعی کن ببری نشون بدی و محکم مشکلو بیان کنی ....
باز هم دقیق تر مشکلو توضیح بده ببینیم چیکار باید کرد ...
مورد واقعا خاصی هست چون مورد مشابه نداشته ...
چیز خاصی نیست که توضیح بدم. همونطور که گفتم مانیتورش متمایل به قرمزه. ریکاوری هم کردم درست نشد.:19: الان فرستادم گارانتی.شنیدم میگن اگه گارانتی طلایی باشه قطعه های معیوب رو عوض میکنن .درسته؟ اخه مال من طلاییه.:21:نقل قول:
شما تو فروم Hp مطرح کردی مشکلت رو؟البته بعیده پچ نرم افزاری یا چیزی داشته باشند.چون مشکل خاصیه.ولی پرسیدنش ضرر نداره.اینم ادرسشنقل قول:
برنامه hp support assisstant قسمت اخرش رو هم می تونی یه سری بزنی.خدمات انلاین داره احتمالا
راستی با گرافیک اینتل هم همین مشکل هست؟اگه نرم افزاری باشه مشکل با اپدیت درایور باید حل بشه.سخت افزاری باشه که هیچی
نه نیازی به ریکاوری نبود ...
نمی دونم چرا همیشه راحت ترین راه حل ها رو دوس داریم ...
باید حلش کرد نه این صورت رو پاک کرد یه جورایی ...
دقیقا کجای صفحه قرمز میشه ...
بعد از یه مدتی قرمز میشه یا نه از همون اول ؟
شدیده یا معمولی ؟
بله درسته اچ پی گارانتی رسمی نداره و ایران به حساب نمیاد تو سیستم ساپورتش اما گارانتی های خیلی خوبی داره تو ایران ...
حتما مشکل حل میشه ...
عوض کردن Screen هم خیلی راحته حتی کسی بلد باشه خودش می تونه به راحتی انجام بده ...
فقط از این تعجب می کنم که مشکلی داری بی سابقه ...
من احتمال میدم ضربه خورده باشه چون غیر ممکن مشکل داشته باشه و از کارخونه این طوری بیاد بیرون واقعا QC این کمپانی هایی در این سطح خیلی قویه اونم یه مشکل مثل صفحه که خیلی زود مشخص میشه حالا مثلا هارد باشه یه چیزی ...
تعجب می کنم چرا همون اول چک نکردی دقیقا ..شایدم چک کردی نمی دونم ...