منظورتون ssd در کنار هارد هست؟یعنی m-sata هم داره؟فکر کنم Y580 داشته باشه z580 نداره.در هر صورت اگه بنده اشتباه میکنم تصحیح بفرماییدنقل قول:
Printable View
منظورتون ssd در کنار هارد هست؟یعنی m-sata هم داره؟فکر کنم Y580 داشته باشه z580 نداره.در هر صورت اگه بنده اشتباه میکنم تصحیح بفرماییدنقل قول:
مرسی از جوابتوننقل قول:
صرف مدل نیست .نقل قول:
این در اصل به کانفیگ هر مدل وابسته هست .
ممکنه شرکت سفارش دهنده ی اماراتی بعضی کانفیگهای یک مدل خاص رو با این آپشن سفارش بده و
باقی کانفیگها رو سفارش نده . اینه که خیلی از فروشنده های بازار هم که متخصص نیستند خودشون هم تا حدی گیجند که کدوم داره کدوم نداره !
ضمناً سایر برندها هم بعضاً msata ssd میخورند .
سلامدوستانی که میخوان بین دو گرافیکشون سوئیچ کنن و هر دفعه یکی روانتخاب کنند به این سایت مراجعه کنن خیلی واضح و همراه با عکس مرحله به مرحله توضیح داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من وقتی high performance NVIDIA proccecer رو تو تنظیمات انتخاب میکنم و بعد روی آیکون بازی راست کلیک کرده و اونو جهت بازی انتخاب میکنم ری استارت میشه
در ضمن وقتی تنظیمات گرافیک روی high performance NVIDIA proccece باشه دفعه ی بعد که ویندوز بالا میاد مرتب ری استارت میشه تا زمانیکه سریع هنگامی که بالا اومد گرافیک اینتل رو انتخاب کنی اونوقت ری استارت شدنش متوقف میشه
گفتم شاید درایور 630 نصب نباشه که نصب کردم اما بازم خوب نشد
چیکارش کنم گرافیک 630 سوخته یا خراب نباشه
وقتی روی ایون بازی راست کلیک می کنم . run with graphics processor نداره
HELP ME !!!!نقل قول:
سلام . منم تو همین لنوو موندم
زد 480 اصلآ پیدا نیست ! نایاب شده انگار...
زد 580 رنگ سفیدش زیاده ... بچه ها همینجا می گفتن این رنگ بدنه پلاستیکیه ولی مشکیش فلزیه و از نظر انتقال حرارت بهتره ... درسته ؟؟! بعد سفید زود به زود کثیف نمیشه ؟؟!! یا مثلآ رنگش بعد یه مدت عوض نمیشه بنظر شما ؟؟
قیمت سفیدش با کانفیگ i5 - 500 - 6gb - gt630 +WIN مینیمم یک و ششصد پیدا کردم ... همین رنگ با کانفیگ i7 - 4gb - 500 یک و هفتصده ... همه با دو سال سازگار ... چطوره ؟؟
موندم توش به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
core i 7 بهترهنقل قول:
سلامنقل قول:
580 سفید رو بنده می گفتم داغ میشه در مقابل صحبت های جناب دیشلمه که قرار شد ایشون هم دمای سیستمشون رو بذارند و گویا فعلا دیگه تشریف نمیارند.
داغ که نه ولی مقداری گرم میشه چون ایشون می گفتند خنک خنکه!!!
مشکل داغ کردن نداره خیالتون تخت!
دمای قطعات بعد از 2 ساعت رندر گرفتن مدام در افتر افکت بدون کول پد حدود 70 درجه بود!
عادی قطعاتش حدود 45 تا 50 درجه هست!
این ها تازه بدون کول پد هست و مشکلی ایجاد نکرده!
در ضمن بعد از تحقیقاتی توی عکس ها به نظرم اومد نیمه پایینی فلزی ها هم پلاستیکی هست! :D!
و سفیدش که کثیف میشه! خب معلوم هست سریع تر کثیف میشه اما مشکلی نیست! یعنی تمیز نگه دارید که اصلا مشکلی نیست!
من با این قیمتی که فرمودید i7 انتخاب می کنم! چون واقعا تفاوت قیمتی کمی هست 2 گیگ رم هم انقدر ها نمی ارزه! نهایتش 30 تومن ! بعدا نیاز پیدا کردید یه 4 گیگ بهش اضافه بکنید حدود 50 -60 تومن میشه.
موفق باشید.
خنک خنک نیست . این دمای سیستم وقتی با visual studio کار می کنم . از من core i7 هست . رنگ خاکسترینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وطن دانلود
خب پس مشابه هست!نقل قول:
من با ادیوس تدوین می کنم همین حدود هست.
واسه من که این زد 580 بد دراومد بردم نمایندگیش هر کاری کردن نشد اومدن ویندوز رو کامل عوض کردن و یه سری تنظیمات جدید اعمال کردن که بازم روی گرافیک 630 نرفت و ریست صفحه آبی شدخودم رفتم درایور جدید گرفیکش رو به حجم 210 مگ از ساین انویدیا دان ونصب کردم . ورژن روی دی وی دی خودش 295 و اینی که من آپدیت و گرفتم 301 که بازم اصلا 630 رو تشخیص ندادقرار شد شنبه شب که اجلاس غیر متعهد ها تموم میشه و سازگار شروع به کار میکنه یکشنبش ، شنبه شب بفرستن تهراندوستان گارانتی سازگار تعویضه ؟ کسی میدونهنقل قول:
نگران نباش. مشکلت حل میشهنقل قول:
خیلی ها بخاطر این سوئیچ کردن بین گرافیکها مشکل داشتن و تقریبا همشون سخت افزاری نبوده. چه از برند لنوو چه ایسر و ...
یکی از دوستان چند وقت پیش تو یه تاپیک همین مشکل رو با 5755 داشت و نمیونست سوئیچ کنه، هرکاری کرد نتونست و آخر سر فروختش و بخاطر این مشکل کمی هم ضرر داد.
اونی هم که خرید بردش گارانتی سازگار واون مشکل رو هم حل کرد.:31:
من بهش گفتم نفروش و ببر گارانتی اما قبول نکرد :31:
برای من هم به همین شکل هستنقل قول:
من سوئیچ کردم و مشکلی نبودنقل قول:
شما اول درایور intel رو نصب کردید و بعد Nvidia ?نقل قول:
بله و متاسفانه درست نشدنقل قول:
مم هم یالاخره خریدم
کانفیگ i7 ram 4 hard 500 gt630 رنگ گری بدون بلوری 1870 تومن (با ویندوز اورجینال)
کل تهران رو زیرو رو کردم این بهترین قیمت بود (پاساژ ایران) قیمت های پاساژ پایتخت که خیلی خنده دار بود
چون خودش نماینگی سازگار بود گفتم رمش رو به 8 ارتقا بده که هزینه اونم 40 تومن شد ، با 10 تومن تخفیف 1900 فیکس
سلام به همه ی عزیزان....اقا اگه میشی یه زره فنی تر بحث کنید ماهم قانع شیم..........جنس قطعات لنوو با برندهای دیگه مگه چه فرقی داره که لنووه( سود کم فروش بیشتر) قیمتش از برندای دیگه 100 150 دلار بیشتره؟؟؟
درودنقل قول:
تاپیک رو از صفحه نخست مشاهده کنید دلایل خوبی برای خرید Z580 پیدا می کنید.
Acer V3 هم کانفیگ خوبی داره ولی چون تا حالا Acer نداشتم نمی تونم بگم پرفورمنسش در چه حدی هست
لنوو جزو مارک های برتر با ماندگاری بالا هست ، این رو شرکت بزرگی چون IBM تضمین می کنه
لپ تاپ های Asus هم کیفیت خوبی دارند.
من در کل اول Lenovo و بعد Asus رو پیشنهاد می دم
موفق باشید
من که شانس نداشتم
چند روزه که لپ تاپ رو برای گارانتی ارسال کردن تهران ، مثل اینکه گفتن بردش کلا خراب بوده ، میگفت اولین سری Z هست که تا اینحد خرابی داشته
ببینم چی میشه آخر عاقبت این زد 580 ما
اینو به همه میگم......خود آمریکاییا به خودشون اعتماد ندارن...لنوو هم همه مدلاش خوب نبوده. به سایت های خارجی آمار لپ تاپ هم نگاه نکنید... کلا برای خرید لپ تاپ سعی کنید لپ تاپی رو بخرید که امتحانشو پس داده باشه دقیقا مثل مدلای اچ پی........z580هم خوب بوده...حالا احتمالا چیزی ریختی یا اینترنت رفتی اینطوری شده...مطمئن باش از لپ تاپ نبوده...منم مادربورد نازنینم خیلی غیرمنتظره سوخت...یا ویروس..یا..پاور...نقل قول:
جالبه
درایور 301.42 رو از انویدیا دانلود کردم نصب نمیشه ، سخت افزار رو نمیشناسه
در صورتی که تو لیست ساپورت سخت افزاری gt 630m رو هم داره
210 مگ دانلود کرده بودم :(
فروشنده موظف هست که ویندوز و درایورها رو نصب کنه و تحویل شما بده.
یه آشنای ما 4530 گرفت نصب درایورهاش خیلی اذیت کرد آخرش چند تاش موند که نتونستم ، برد پیش فروشنده و براش نصب کرد.
یعنی چی که مطمئن باش از لپ تاپ نبوده !!!! کسی ندونه فکر میکنه شما روهمش کردی یا وسایل دیجیتالی قسم حضرت عباسهنقل قول:
من دو روز نبود که داشتمش و از همون اول همینجور بود . خود فروشنده گفت من اگه همین مدلو یکی دیگه داشتم خودم واست تعویض میکردم و یه نو امتحان میکردم وبهت میدادم خودش اینقدر ناراحت شده بود که من 1/850 اینجوری پول نقد دادم فرداش برگشتم و گفتم این مشکل واسم پیش اومده
بله حق با شماست درقضا وین رو به همراه تمام درایورها نصب کردنقل قول:
اما من به ذهنم نرسید که همون لحظه سوئیچ کنم دیگه و چون روی اینتل 4000 بالا میومد وین خب مشکلی رو ندیدم و تحویل گرفتم اما فرداش که سوئیچ کردم دیدم ای دل غافل !!!
این موارد پیش میاد ایشالله مشکلتون رو گارانتی حل میکنه
من دو سال پیش یه اجاق فر خریدم یک ماه بعد که میخواستم فرش رو امتحان کنم دیدم خرابه. با اینکه ضمانت داشت اما درست نشد. اون که اجاقه و تا حدودی مکانیکی اینکه دیجیتالی هستش.
ممنون از لطف شمانقل قول:
انشا ا. . .
سلام این مثلا وضعیت خوب گارانتی در کشورمونه
6/15 سازگار تحویل گرفته ، خودشون میگن موظفیم 3 روزه یا تعمیر کنیم یا یه نو تحویل بدیم شنبه که میاد 25 هستش که میشه 10 روز و هیچی ، قبول کردن که برد لپ تاپ خرابه و کلا یه نو باید تحویل بدن اما نمیدن ، میگن نمیشه
وقتی میخوای لپ تاپ رو بگیری کامل نقد و قیمت به دلار روز بدون یک ریال تخفیف ، پول رو ازت میگیرن اما بیچارگی وقتیه که بد توی آب دربیاد و کارت دستشون بیفته اونوقت میشه وضعیت من
توی سایت سازگار جایی هست که شماره پیگیری یا شماره سریال اون وسیلتو وارد میکنی و تاریخ تحویل و وضعیتش رو بهت اعلام میکنه ، خیلی جالبه تا 2 روز پیش 6/15 تاریخ تحویل بوده که از 2 روز پیش خودشون دوباره عوض کردن 6/20
میخوام بدونم کی رو گول میزنن ، خیلی جالبه واسم ، خودشون رو گول میزنن یا من خریدار که میدونم چه زمانی بهشون تحویل دادم و با اینکار وقت واسه خودشون ایجاد میکنن !!!!
اینکه خوبش بود اینجوری داره سر من میاره و هنوز هیچ نتیجه ای بهم ندادن ، وای به حال ما که گارانتیهای بدش دیگه چیه
به لنوو ایمل بزن و داستان را تعریف کن
سلامنقل قول:
داغونمون کردی که. عجب بد اوردی. تعمیر شده نگیریا اینا خیلی .... هستند نمیتونند تعمیر کنند اگه درست کنند مطمعن باش مثل اول نیست.
تهران هستید؟ تو این کشور باید حضوری رفت. بیگیر باش زنگ بزن . ابن طوری اونا طول میدند.
سازگار نمایندگی رسمیه؟ فکر نکنم فقط وارد میکنه چندتا تعمیر کار داره حالا.
کاربر emo درسته با اکثر بچه ها درگیری داشت ولی می بینیم بد نگفت از اچ بی و گارانتی تو ایران همینه
انشا... دستگاه نو بهت بدند این کلاه بردارا
خدا نکنه دوست عزیز ، دشمنت داغون بشهنقل قول:
متاسفانه بدیش اینه که تهران نیستم ، تهران بودم صبح میرفتم اینقد میشستم تا تکلیفمو روشن کنم ، از نماینده سازگار تو یزد گرفتم و اونا فرستادن و دارن پیگیری کارشو میکنن
راستش خودمم موندم ، شنبه بشه باز میرم پیگیری میکنم
مطمئن باش گارانتی موظفه درست کنه.
این حرفا بنظرم یاوه گویی هستش. لنوو یکی از باکیفیت ترین برندها هستش که متاسفانه شما خیلی بدشانسی آوردید. خیلی
اگه فرصت کردین حضوری برید. ایران اینجوریه. اینجا فقط موقع فروش تحویل میگیرن اما بعدش همه چیز رو فراموش میکنن
با این حال بارم فکرشو بکن اگه بدون گارانتی گرفته بودی باید با لبتابت خداحافظی میکردی.
هم حضوری برو حسابی شاکی شو و اینکه بهت گفتم به لنوو ایمیل بزن رو حتما انجام بده. مواردی بوده که با پیگیری شرکت سازنده، نمایندگی خودش با خریدار تماس گرفته و جنس نو رو با احترام تحویلش دادن
سازگار هم جز یکی از گارانتی های خوب کشوره.
ممنون از لطف و پیشنهادهاتوننقل قول:
در مورد سازگار انشاا... اونجور که میگین باشه و باید دید آخرش در مورد من چه اقدامی انجام میده
من یکبار با گارانتی مادیران یه قطعه رو گرفتم بعد از یکسال استفاده خراب شده صبح رفتم دادم شرکتشون ، عصر باهام تماس گرفته و یه مدل بهتر و جدیدتر رو بهم کمتر از 6 ساعت تحویل دادن
اما سازگار میدونین چیه اینکه تاریخ تحویل گرفتن لپ تاپ من رو عوض کردن واقعا حرکت زشتی بوده باور کنین اینقد که از این کارشون ناراحت شدم از معطل کردن و تحویل ندادن لپ تاپ نو بهم ناراحت نشدم تا چه زمانی میخوایم مردم کشورمون رو نادان تصور کرده و هر حرکت ابلهانه ای رو به خیال خودمون به خوردشون بدیم
سازگار واقعا این حرکتش افتضاح بوده
ایمیل لنوو رو هر چی تو سایتش گشتم متوجه نشدم کدوم ایمیل به درد کار من میخوره
میتونین ایمیل رو بهم بدین
سلام .من تو رشت یه z580 گرفتم کانفیگشم این بود:
Cpu: intel Core i7 3612QM 2.10
VGA:Nvidia Geforce GT 630M - Intel HD Graphics 4000
Ram : 6GB DDR3
HDD: 750GB
Blueray
720p HD webcam
HDMi
USB3-4 port
خود فروشنده واسه هدیه رمشو به 8 ارتقا داد ، یه موس و کوله پشتی و آنتی ویروس NOD32 5 همراهش بود. بازی MAX Payne 3 که 7تا DVD هست هم روش بازی کردم در بالا ترین حالت گرافیک! در حال حاضر مشکلی ندیدم ، به نظر من لپ تاپ خوبیه :5:
سلامنقل قول:
چند گرفتید
مبارکه
از این کارا نمی کردند هدیه رم بازم خوبه
ادرس pm میدید
لولا لنوو خوبه یا بالاستیکیه یا فلز؟
آخر قیمت این لپتاپ در ایران چند هست؟
کلا قیمت لپ تاپ در حال حاضر توی اکثر موارد در ایران بهتر از خارج در میاد!(به خاطر نوسان دلار)
من دیروز لیست قیمت لپ تاپ های سری تینک پد لنوو رو از نمایندگیش در دبی گرفتم و وقتی به درهم روز(663 تومان) حساب کردم دیدم از اینجا هم گرونتر در میاد!(کانفیگ و سایر مشخصات کاملا یکسان)
تازه اینجا گارانتی(هر چند ضعیف) هم داره که اونجا نداره!
سلام
کسی میدونه روی z580 میشه هارد ssd گذاشت یا نمیشه