سلام به رئيس فدراسيون ليگ فانتزي و سرمربي هاي با تجربه و با اخلاق
من هم رزومه كاري خودم را آماده تقديم مي كنم
اميدوارم يه تيم خوب پيدا بشه كه سرمربيش بشم از پايه شروع كنيم و تيم رو ببرم واسه آسيا
سلام به رئيس فدراسيون ليگ فانتزي و سرمربي هاي با تجربه و با اخلاق
من هم رزومه كاري خودم را آماده تقديم مي كنم
اميدوارم يه تيم خوب پيدا بشه كه سرمربيش بشم از پايه شروع كنيم و تيم رو ببرم واسه آسيا
سلام من هم دیروز تیممو تشکیل دادم (یعنی از هفته 6 به بعد بازی میکنم)
اسم تیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ترکیب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان اگه میشه توی لیگ فانتزی روی ایمیل خودت کلیک کن بعد آدرسشو کپی کن بزار توی پست بالایی...
ممنون....:11:
اخه چرا باید این کارو کرد به نظر من این رو برای این درست کردن تا اسم این مسخره بازی ها رو بزارن فوتبال!! نظر منه دیگه
!!!
باتوجه به لغو بازی استقلال و پیکان امتیاز بازیکنای دو تیم صفر میشه؟
یعنی بازیکنای دو تیمو عوض کنیم؟
چون این بازی تا قبل از شروع راند بعدی برگزار نمیشه، پس بازیکنهای این دو تیم برای این راند هیچ امتیازی نمیگیرن. ولی بعد از برگزاری این بازی عقب مونده، امتیازشون برای امتیاز کل لیگ محسوب میشه. تا وقت هست همگی بازیکنهایی رو که از این دو تیم دارید، یا تعویض بکنید و یا بنقلوانتقالونید.نقل قول:
پ.ن: به قول علی توی پست پایینی، تا قبل از هفتهی هشتم برگزار میشه احتمالا. پس هیچی!
س19: امتیاز بازی های «عقب افتاده» چگونه محاسبه میگردد؟
ج: بازی «عقب افتاده» به بازی هایی گفته میشود که قبل از شروع راند بعدی برگزار نشود.
امتیاز این بازی ها در امتیاز راند، رتبه بندی راند و توزیع مدال ها در نظر گرفته نمیشوند.
ولی امتیاز این بازی ها پس از برگزاری، در مجموع امتیازات و رتبه کل شما منظور میگردد.
+
پن: بازی استقلال-پیکان احتمالا قبل از شروع هفتهی هشتم برگزار میشه!
یه وقت به استنداد حرف من دست به اعمال شاقه نزنید! :دينقل قول:
من کلا هرچی از استقلال و پیکان داشتم این هفته فروختم رفت....:31::27:
من هم اصلاً خوش نداشتم امتیاز راندم به خاطر دو بازیکنی که از این دو تیم داشتم، پایین بشه :27:
اصلاً هم مهم نیست که بعداً چقدر امتیاز بالایی میگیرن و به امتیاز کلم اضافه میکنن :27:
دم رو دریاب :دی
جفتشون رو گذاشتم ذخیره :دی
راستی یه چیزی !
تو قوانین اومده که کسر امتیاز فقط برای بازیکنانی اعمال میشه که یه راند بازی کرده باشن، و شامل اونایی که تو یه راند خریدی و تو همون راند (قبل از شروع بازیا) فروختی نمیشه ...
اما واسه من این اتفاق نیفتاد ...
من علی کریمی رو فروختم و به جاش یعقوب کریمی رو گرفتم ؛ بعد که دیدم استقلال پیکان این جوریه، اومدم طهماسبی رو گذاشتم ذخیره و خواستم ذخیرهام که پاپی باشه رو بفروشم. اما دیدم یه خرید دیگه واسه خط حمله داشتهام و این باعث میشه تعداد نقل و انتقالاتم به 3 برسه. در نتیجه، اومدم علی کریمی رو دوباره خریدم و یعقوبشون رو انداختم بیرون. اما این خودش یه تغییر حساب شد !! و جابهجایی پاپی با یه بازیکن دیگه باعث شد یه امتیاز ازم کسر شه !! :|
کسی اینجا عضو هست ؟
اینم ترکیب بنده برای راند 7:
چندتا ترنسفر داشتم که انگار 3 امتیاز ازم کم میکنه،اما مهم نیست،به نظرم ارزشش رو داره...........................
آخ آخ آخ! این گل دقیقهی نودی که پرسپولیس خورد داغونم کِرد! 16 امتیازم رو پروند این گل. اگه نمیخوردم، 65 امیازی میشدم بدون کسر نقل و انتقالهای اضافیم! هِی هِی هِی...
بدشانسیهای بنده هم کماکان ادامه داره
فروزان دروازهبان دوم تیمملی در اقدامی خودجوش بازی نکرد و 8امتیاز پرید
مهرداد پولادی هم داشت 12امتیاز با کاپیتانی میگرفت
ولی دقیقهي90 پرسپولیس گل خورد که هم امتیاز من خراب شد هم پرسپولیس
یعنی فرو برن این بازیکنا لیگه برتره داریم؟!
در راستای بدبخت کردن تیمها این هفته(هفته قبل تزاکتور سازی) من سراغ ساپیا رفتم و این تبم رو به خاک سیاه نشاندم
هفته بعد دوست دارید برم سراغ کدوم تیم؟
همان طور كه قبلا گفته بودم ليگ پرفزازو نشيبي داريم و بازيكنا هم همينجوري هستند. صدر جدولم نگاه كنيد هر هفته دست به دست ميشه
كلا بايد شانس بالايي داشت براي كسب امتيازات بالا ولي در كل من از بازيكناي اسم ورسم دارو گرون در فوتبال فانتزي خير زيادي نديدم.
من اين هفته 51 امتباز گرفتم با كسر 1 امتباز ميكنه به حسابي 50 امتياز خدا بيشترش كنه!
الهي امين! امين يا رب العالمين!!!!صلوات!
الان دروازه بان سپاهان کی بود این هفته ؟؟؟؟؟
رضا محمدی ?!!نقل قول:
ندیدم امتیاز بهش داده باشن !نقل قول:
این هفته یه خورده بدشانسی آووردم،وگرنه باید 60 میشد امتیازم،دست های پشت پرده نفوذ خودشون رو اعمال کردن تا دوباره بیام زیره 50،فکر کنم بشم 49.................
همینم خوبه توی این فانتزی غیر قابل پیش بینی!!!!!!!!!
این هفته افتضاح من بود البته بازی اس اس هم باید بعدا حساب بشه درسته؟!
اونم یه 8 تا بگیرم تازه میشم 35
نتایج اومد من 47امتیاز گرفتم، کوروش و جلال کجایید!؟ :دي
اینقدر منتظر کوروش موندم تا علف زیر پام سبز شد!:31: فک کنم دیگه کلا ما رو فراموش کرده...!:13:
به هرحال ببخشید بابت تاخیر...:11:
=============
ردهبندی مجموع این 7 هفته :
منم جای کوروش بودم سعی میکردم فراموش کنمنقل قول:
اینقدر منتظر کوروش موندم تا علف زیر پام سبز شد!:دی فک کنم دیگه کلا ما رو فراموش کرده...!
هر کاری کرد نتونست بیاد بالای جدول:31:
از دستهای پشت پرده تا تونست استفاده کرد ولی بازم نتیجه نگرفت الان دیگه پشت پرده براش دستی نمونده:31:
اجازه بدین این دوره استراحت تموم بشه و دوباره بازیا شروع بشن تیم من اساسی تغییر میکنه
کلا تمرینات خوبی داشتیم خدا رو شکر صاحب هیئت مدیره هم شدیم:31: بازیکنامم شناختم فقط مونده نتیجه که کم کم شروع میشه:8:
منتظر باشید ...:31:
کوروش بیا یه سر به لیگ بزن عزیزم
عزیز محمدی رو جای تو مسئول لیگ میکردیم بهتر بود:31:
اصلا خود کوروش دست های پشت پرده ست :دینقل قول:
منم جای کوروش بودم سعی میکردم فراموش کنم
هر کاری کرد نتونست بیاد بالای جدول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دستهای پشت پرده تا تونست استفاده کرد ولی بازم نتیجه نگرفت الان دیگه پشت پرده براش دستی نمونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه بدین این دوره استراحت تموم بشه و دوباره بازیا شروع بشن تیم من اساسی تغییر میکنه
من موقعی فهمیدم که بازی استقلال و پیکان برگزار نمیشه که دیگه وقت تغییر تیم گذشته بود
اگه زودتر اطلاع رسانی شده بود این بازیکنای ذخیره هم می تونستن یکمی خودی نشون بدن :دی
همین عدم اطلاع رسانی کوروش باعث شد تیم من به حاشیه بره :دی
راستی دوستان به نظر من قسمت پیشنهادات برید و بنویسید که حداقل این امکان تغییر سیستم رو اضافه کنن
شاید برای نیم فصل دوم یا برای فصل های بعدی این امکان رو اضافه کردن
آخه توی کدوم فوتبال فانتزی دیدین که این قابلیت ساده وجود نداشته باشه؟!
کلا فوتبال فانتزی ما هم باید مثل لیگمون بلنگه
نمی دونم چرا اینا یکمی از کشور دوست و برادر یعنی انگلیس یاد نمی گیرن :دی
نقل قول:
همین عدم اطلاع رسانی کوروش باعث شد تیم من به حاشیه بره
مشکلات فوتبال ما وقتی شروع شد که کورش رفت پشت پرده !!:دینقل قول:
اصلا خود کوروش دست های پشت پرده ست
اگه گذاشتین مثل آدم قاطی مرغا بشیم :دی
حالا دو هفته ما درگیریما : دیما پله پله داریم میآییم بالا و الان هم رسیدیم به رتبهی چهارم جدول :دینقل قول:
منم جای کوروش بودم سعی میکردم فراموش کنم
هر کاری کرد نتونست بیاد بالای جدول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دستهای پشت پرده تا تونست استفاده کرد ولی بازم نتیجه نگرفت الان دیگه پشت پرده براش دستی نمونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا تمرینات خوبی داشتیم خدا رو شکر صاحب هیئت مدیره هم شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازیکنامم شناختم فقط مونده نتیجه که کم کم شروع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کوروش بیا یه سر به لیگ بزن عزیزم
عزیز محمدی رو جای تو مسئول لیگ میکردیم بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاماس گاماس هومن و امیر و سروش رو هم میگیریم ;) : دیآقا ما بنیان لیگو گذاشتیم، بچهها هم باید کمک کنن دیگه :دینقل قول:
اصلا خود کوروش دست های پشت پرده ست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موقعی فهمیدم که بازی استقلال و پیکان برگزار نمیشه که دیگه وقت تغییر تیم گذشته بود
اگه زودتر اطلاع رسانی شده بود این بازیکنای ذخیره هم می تونستن یکمی خودی نشون بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین عدم اطلاع رسانی کوروش باعث شد تیم من به حاشیه بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون که یه پا اوستا شدید :دی
حالا ما هستیم همچنان ;)
درگیریهای این چند روزه تموم شه، با قدرت به میادین برمیگردیم : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورزش۳: محسن فروزان دروازه بان تيم تراکتورسازي که در تمرين روز چهارشنبه از ناحيه بازوي راست آسيب ديده بود در تمرين قبل از ظهر امروز نيز مجددا از همان ناحيه آسيب ديد . به گزارش گل،دکتر ثابت فيزيوتراپ تيم هم بعد از معاينات فروزان اعلام کرد وي بايد به آب درماني و فيزيوتراپي بپردازد و يک هفته از تمرينات پرفشار به دور باشد. بدين ترتيب فروزان نميتواند تيمش را در مسابقه فوق العاده حساس با ملوان همراهي کند. البته اين دروازه بان از سوي باشگاه با جريمه انضباطي هم مواجه شده بود که ظاهرا اين محروميت به پايان رسيده است.
+
پن: اسامی محرومین مصدومین رو هم نمیزنن مطلع شیم!
حس ششمم میگه این هفته برا من بسیار شومه و بد تموم میشه!:31::41:
من هرکی رو میارم تو ترکیب بنده خدا به فنا میره :31:
جا داره از همین تریبون از علی دایی معذرت خواهی کنم که با انتخاب بهادر عبدی باعث شدم یه پنالتی و یه موقعیت رو از تو 6 قدم گل نکنه !
عزیزان تیم داماش ما رو به فنا دادند این هفته :دی !
هنوز که رده بندی کامل این راند نیومده، ولی با یه نگاه اجمالی دیدیم که بچهها این هفته گل کاشتن و برای اولین بار، در صدر جدول جلوس فرمودیم :دی
باشد که تغییری در امتیازات صورت نگیره و کسی از ما جلو نزنه : دی
به زودی با جدول کامل این راند در خدمت شما خواهیم بود ! :دی
چرا حاج صفی این هفته بازی نکرد؟
خب اینم از جدول رده بندی این راند ...
با همت و غیرت بچهها تو این راند اول شدیم (بزن دست قشنگه رو : دی)
رقابت شانه به شانهی امیر هم جالب توجه بود : دی
با یه امتیاز اختلاف دوم شد تو این راند
این رده بندی راند
اینم رده بندی لیگ
امیر تونست به صدر جدول و به رتبه 68 جدول کلی برسه ...
سروش و هومن هم رقابت نزدیکی با هم دارن ...
تو رده بندی راند هم حجت و علیرضا چون دست به ترکیبشون نزده بودن، تو جدول جایگاهشون مشخص نیست، اما سوم و چهارم میشدن با این امتیاز ...
محرومین هفتهی نهم لیگ برتر91-92
- راه آهن: عليرضا عباسفرد
- فولاد خوزستان: بختيار رحماني
- ملوان: مازيار زارع
- ذوبآهن اصفهان: احمد محمدپور
- داماش: محمد مختاري
- نفت تهران: وحيد حمدينژاد
+
پن: بازیکنای ملیپوش تراکتور رو هوا هستن
شایعانی بوده که حاجصفی رو به دلیل بیانظباطی به پادگان معرفی کردن! :دي
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت سازمان لیگ حرفهای فوتبال ایران، دیدار نفت تهران و صبای قم از هفته نهم به دلیل برگزاری مسابقات نوجوانان آسیا لغو شد.
قرار بود این مسابقه در تاریخ 17 مهر ماه برگزار شود که با توجه به سفر تیم نفت به خارج از کشور و موافقت شورای برون مرزی با سفر تیم نفت از تاریخ 11 مهر تا 23 مهر این دیدار در زمان دیگری برگزار خواهد شد.
زمان برگزاری این مسابقه متعاقبا اعلام میشود.
بازيكن از نفتو صبا داريد خارج كنيد از تركيب
بازی نفت تهران و صبای قم یکشنبه ساعت17و25 برگزار میشه، یعقوب کریمی پرید! :دي
ما نبودیم حال میکردیدا!!!!!!!!!!!!!!
این هفته 32 امتیاز آووردم :دی
بالاخره تو رده بندی کلی یه رده صعود داشتیم : دی
امیر و سروش، حواستون باشه، یک لحظه غفلت کنید، یه عمر پشیمون میشید ! : دی : دی
این راند رو هم امیر با اختلاف خیلی زیاد و با امتیاز 59 اول شد ;)
جدول این راند :
جدول کلی لیگ :
محرومین هفتهی یازدهم لیگ برتر91-92
- ايوان پتروويچ (مس کرمان)
- عبدالله کرمي (فولاد)
- فرشاد بهادراني (ذوبآهن)
- حسين ابراهيمي و مهدي کياني (داماش)
+
پن: کوروش جان اگه مقدوره زحمت جدول هفتهی دهم رو بکش! :دي
بچهها، بازی سپاهان-گهر به یک ماه دیگه موکول شد!