اینم شده جریان دیروزی ها :دینقل قول:
دوست عزیز و گرامی تهران 4:30 با gmt تفاوت داره با لندن 3:30
در ضمن هنوز هم 10 ساعت و 50 دقیقه مونده که میشه 12:30 شب
Printable View
اینم شده جریان دیروزی ها :دینقل قول:
دوست عزیز و گرامی تهران 4:30 با gmt تفاوت داره با لندن 3:30
در ضمن هنوز هم 10 ساعت و 50 دقیقه مونده که میشه 12:30 شب
این ساعتی که توی سایت نشون میده تا شروع افتتاحیه هست یا تا زمان روشن شده مشعل ؟ بالاخره ساعت چند شروع میشه ؟
جم اسپورت 1 و 2 تو 11880 روی ایر رفت
بچه ها من یاه ست رو چطور بگیرم؟
دیش گردون دارم.
----- هم اچ دی.
فقط بگین که لازمه پشت بوم برم ؟
چرابیخودی شایعه پخش میکنید؟!!!!!!!!!کجا رو ایر رفت؟!!!!دوستان طبق آمار رسمی باید تا ساعت 8 امشب منتظر بود ببینیم آیا رو ایر میرن شبکه ها یا نه.هنوز شبکه ای جز جم اسپرت اچ دی1 رو ایر نیست.
جم اسپورت 2 رو من تونستم بگیرم !!نقل قول:
این که شما گرفتی hd هستش یا sd ؟نقل قول:
راستی یه چیز دیگه چرا مسئولان جم کانالهاشون را روی بدر یا نایلست روی ایر نبردند
جای تعجبه !
بچه ها این فوتبال بانوان :31:رو کدوم شبکه به طور رایگان پخش میکنه اگه لطف کنید امار پخش رو بدید ممنون میشم
من هم یاه ست توی لیستم نیست.exp am 22 رو گذاشتم اما هیچ شبکه نیومد؟تو رو خدا زود تر کمکم کنید :19:نقل قول:
شما رو Express Am22 بزار فرکانس هارو هم همونا که گفتن بزار پیدا میشه ! HD1ش فقط اومده فعلانقل قول:
داداش فرکانس 11881 رو سرچ بزن gemsport 2 هم میاد واسط
ظاهرا که hd هستنقل قول:
Gem Sports 2 HD در فرکانس 11880
چند ساعت قبل که پخش نمیکرد ولی الان پخش میکنه که البته همون تصویر Gem Sports 1 HD رو پخش میکنه
برای من که لازم نشد :31:نقل قول:
ماهواره های ترک و ها.تبرد و ار.بست و یوت.لست تنظیم بودن که با یکمی تنظیم موتور یاهست هم گرفته شد
جم اسپرت 2 اچ دی رو ایر رفته.ولی هنوز خبری از شبکه های اسپرت اس دی نیست!!!!!
واسه اون عزیزی که میخواد یاهست رو بگیره پیشنهاد میکنم با قیچی روی ترکست بگیره خیلی راحت و سریع دریافت میشه.ال ان بی یاهست میاد سمت چپ ترک به فاصله 13 سانتیمتر و کمی پایینتر.
اینجوری خیلی سریع میتونی دریافت کنی.
موفق باشی....:40:
dubai sport hd تنها در ماهواره yahsat
خبرگزاری امروز:
با روی ایر رفتن 6کانال در فرکانس 12130 ماهواره بدر و حذف موقت کانال DUBAI SPORT HD در این ماهواره علاقه مندان این شبکه میتوانند این کانال رو روی ماهواره یاهست تماشا بفرمایند .البته باید از دیش و لنبی خوب استفاده نمایید :
11823
H
27500
s2
تا دو ساعت دیگه کانال های sd هم روی ایر میرن
منبع : فیس بوک gem sport
با فعال شدن بخش المپیک از ناظر انجمن تقاضا دارم در صورت امکان تاپیک را به بخش المپیک انتفال دهد
شایعه نیست اولا دوست عزیزنقل قول:
شبکه جم اسپورت 1 داره به طور مستقیم لندن رو نشون میده و شبکه جم اسپورت 2 داره فوتبال بانوان تو فرکانس 11880 پخش میکنه و کیفیت تصاویر عالی و بالتر از اسکای ایتالیا هم هست
در ضمن این لحن حرف زدن خوب نیس کسی اینجا به شما بدهکار نیست
فرکانس 12709-v-8999 لایو فید پکیج اسکای انگلستان در ماهواره یاه ست فعال شد شروع پخش این فرکانس از ساعت 7:30 به وقت محلی
این نوشته کپی هست و راست و دروغشو نمیدونم اینو هم موقع افتتاحیه یا قبل اون تست کنید ببینید جواب میده یا نه؟
تصویر گرفته شده توسط بنده که نشان دهنده بیت ریت بسیار بالای شبکه هست 12 مگ که من نمونه ان را در کمتر شبکه ای دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آٍه من بین ما ه و ا ر ه ها گشتم یاه ست اصلا نبود.راهنمایی میکنید؟؟؟
از دیروز تا حالا دوبی اسپورت داره فوتبال میده
کسی میدونه مراسم افتتاحیه رو امشب از کدوم شبکه میشه دید؟ (ماهواره بدر - یا هاتبرد لطفا در ضمن SD)
دوبی اسپرت در بدر حتما میزاره در ضمن دوستان دقایقی پیش پخش مراسم افتتاحیه در قسمت epg شبکه معروف zdf قرار گرفت واین شبکه هم رایگان بر روی هاتبرد به صورت اس دی پخش خواهد کردنقل قول:
برادر شما بزار رویه express am 22 53 بعد سرچ کننقل قول:
با تشکر از مهم شدن تاپیک
زدم نشد.15-16 کانال درپیت آورده.خبری از اچ دی نیست.دستگاهمم اچ دیه.نقل قول:
اين شبکه های ورزشی جم روی کدوم ماهواره هستند ؟
روی هاتبرد يا w3 کدوم شبکه به صورت فری افتتاحیه رو نشون ميده ؟
افتتاحیه ساعت چند شروع ميشه ؟
رفیق شما فرکانس جم اسپورت رو میدی یا فقط با فرکانس های خودش سرچ میکنینقل قول:
12034
27500
v
رویه یاهست هستندنقل قول:
افتتاحیه ساعت 11 شب به بعد
برای شبکه هم رفیق لااقل دو تا پست بالاتر رو نگاه میکردی zdf
این فرکانسو میزنم قدرت وکیفیت میاد رو صفر.رو بقیه کانال ها بالاست.نمیدونم مشکل کجاست.فکرکنم مشکل از 27500 باشه.واسه بقیه کانال های این مسیر همشون 4رقمیه.نقل قول:
نه برادر درسته .شما مطمئنی رفتی رویه express am 22 ??? دقیق همین باید باشه ها نه 44نقل قول:
دستگاهت چیه ؟؟؟ برام پ.خ کن
این رو هم امتحان کن
11881
v
27500
s u p e r m a x 2300 اچ دی.آره دقیق این مسیره.
شبکه های جم همگی رو ایر رفتند دوستان سرچ کنید!!من دارم همه شبکه هاشو
رو فرکانس 11900 دوستان سرچ کنید البته هنوز لوگو هستند :40:موفق باشید
نقل قول:
برادر فرکانس
SD یا HD ؟!؟نقل قول:
شبکه های 11900 همگی sd هستن !
کیفتشون که انگار خیلی خرابه از manoto پایینتره ! یا شایدم به نظر من اینجوری میاد .
11900 h 27500
10 شبکه sd دریافت
برادر شما با کالر بار چه جوری کیفیت رو فهمیدید؟؟؟نقل قول:
الان داره برنامه پخش میکنه؟!نقل قول:
کیفیت تصویر اوکی هست؟
این یاه ست رو چطوری بگیریم ؟ مطمئن نیستم ریسورم hd هست یا نه، مدلش Iclass9696x PVR HDMI هست