سلام دوستان سال نوتون مبارک .
من باند dls1073 دارم و یکی از ترمینال های سیم شکل woofer شکسته و تو بیس زیاد صداش خش میندازه مثل موقعی که باند شله . می خواستم ببینم تعمیر میشه ؟؟ هزینش زیاده ؟؟ اگه همین طوری استفاده کنم خرابتر میشه ؟؟؟؟ مرسی
سلام دوستان سال نوتون مبارک .
من باند dls1073 دارم و یکی از ترمینال های سیم شکل woofer شکسته و تو بیس زیاد صداش خش میندازه مثل موقعی که باند شله . می خواستم ببینم تعمیر میشه ؟؟ هزینش زیاده ؟؟ اگه همین طوری استفاده کنم خرابتر میشه ؟؟؟؟ مرسی
کسی نیست ؟؟؟ پست منو اونور پاک کردید اینجا هم سالی یکبار کسی نمیاد :|||
سلام دوستان من هم همين مشكل را روي ضبط ٣٦٥٠ پايونير دارم./
سلام خدمت دوستان! بنده پخش پایونییر دارم usb از جلو می خوره (1550) ! پنل یه بار افتاد زمین بدون جلد از اون به بعد فلش خودم (adata u100 از این خیلی ریز ها!) و hp فلزی دوستم و نمی خونه اما فلش transcend دوستمو می خونه! (از این قدیمی های ساده 2 گیگ) ! چرا باید بعد ضربه خوردن بعضی فلش ها رو بخوونه بعضی نه؟ بدم جایی تعمیر یا پنل و باز کنن خراب تر می کنن؟ فلش خودم از قبل هم باید تو کامپیوتر تا ته فشار نمی دادی یکم عقب تر! اما الان کامپیوتر می خونه اما پلیر اصلا! hp دوستم هم که سالم سالم بود اما پلیر من نخوند :( :n28::n27:
با سلام خدمت دوستان
پخش ماشین من این مشکلو پیدا کرده که یا موزیکو از روی فلش نمیخونه یا مدام موزیک قطع و وصل میشه کابل رابط یو اس بی رم عوض کردم اما مشکل حل نشد ازانتهای ورودی یو اس بی ضبطم که فلشو وصل میکنم بازم مشکل پا برجاست میخواستم لطف کنین راهنمایی بفرمایید ممنون
با سلام خدمت دوستان
پخش ماشین من این مشکلو پیدا کرده که یا موزیکو از روی فلش نمیخونه یا مدام موزیک قطع و وصل میشه کابل رابط یو اس بی رم عوض کردم اما مشکل حل نشد ازانتهای ورودی یو اس بی ضبطم که فلشو وصل میکنم بازم مشکل پا برجاست میخواستم لطف کنین راهنمایی بفرمایید ممنون.
سلام
دوستان . ضبط فابریک پراید دارم . و باند های فابریک خود پراید .
باند های عقب یکیش صداش میاد و یکی دیگه نمیاد . و وقتی سیم های پشت ضبط رو تکون میدم برعکس میشه از باند سمت راست صدا میاد از باند سمت چپ صدا نمیاد .
این مشکل رو چطوری باید برطرف کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوونه شدم .
سلام دوست عزیزم.نقل قول:
من دقیقا متوجه سوالتون نشدم.ممکنه بیشتر توضیح بدید؟
دوباره سلام
پراید روی تاقچه عقب دو تا باند بیضی داره .
از باند سمت راست صدا میاد اما از باند سمت چپ صدا نمیاد . چی کار کنم درست بشه ؟
ضبط هم فابریک خود پراید .
سلامنقل قول:
سیمها و اتصالات رو چک کردین؟
اگر کلا صدا نداره بایه مولتی متر در حالت اهم بزن به ترمینال اسپیکر ببین امپدانس رو چند نشون میده؟
همچنین رو حالت DC بزار و ولتاژ سیمی که به اسپیکر راست میده رو ببین چنده .همین کار رو روی سیم اسپیکر چپ انجام بده.
من یه پخش 7650 دارم. بعضی وقتا وقتی داره از روی فلش می خونه هنگ می کنه!!! باید فلش رو در بیارم دوباره بذارم تا راه بیوفته؟؟ میدونید مشکل چیه؟ قابل حله ان شا الله یا باید بسازم باهاش؟
سلام به دوستان
پخشم 6049 کنوود هستش
جدیدا فلش رو چندخط در میون می خونه و پیغام
N/A DEVICE می زنه :n03:
چه کنم درست بشه؟
سلام
مشکلات فلشها اغلب با پروگرام کردن برطرف میشن.با نمایندگیهای خدمات پس از فروش تماس بگیرید
حمید جان ممکنه جواب سوال من هم بدی ؟؟ صفحه 15 اه . مرسییی
وقتی ماشینم خاموشه وموسیقی گوش می دم صدای نویز اصلا نمیاد وقتی ماشین را روشن می کنم صدای نویز میاد مشکل چییه صدای دور موتور رو باند ها میافته دو سه جا بردم ولی نتیجه نگرفتم؟
سلام به همه بچه های زحمتکش سایت
من یه مشکل برای ضبطم پیش اومده اگه کسی میدونه خواهشا راهنماییم کنه
من ضبطم پایونیر 5450 بود که آقا دزده ترتیب کفی ضبطم رو داد تا اینکه رفتم و یه کفی مدل 6450 بلوتوس دار گرفتم چون مال خود 5450 رو گیر نیاوردم الان یه موقع هایی میره روی آلارم و من دوباره میزنم روی فلش بعضی موقع ها اعصابمو خورد میکنه اینقدر میره روی آلارم هر چی هم تو منوهاش گشتم نتونستم پیدا کنم که چجوری این آلارمو غیر فعال کنم لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام به همه بچه های زحمتکش سایت
من یه مشکل برای ضبطم پیش اومده اگه کسی میدونه خواهشا راهنماییم کنه
من ضبطم پایونیر 5450 بود که آقا دزده ترتیب کفی ضبطم رو داد تا اینکه رفتم و یه کفی مدل 6450 بلوتوس دار گرفتم چون مال خود 5450 رو گیر نیاوردم الان یه موقع هایی میره روی آلارم و من دوباره میزنم روی فلش بعضی موقع ها اعصابمو خورد میکنه اینقدر میره روی آلارم هر چی هم تو منوهاش گشتم نتونستم پیدا کنم که چجوری این آلارمو غیر فعال کنم لطفا اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام دوست عزیز .نقل قول:
راستش من این حرف شمارو توی تاپیک دیگه ای دیدم منتهی جوابشو یادم نمیاد . یه چیزی یادم هست که درست بودن یا نبودنش رو مطمین نیستم . شما آنتن رادیو رو از پشت ضبط قطع کن بعد استفاده کن ببینی درست میشه یا بازم میره رو آلام .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دستت درد نکنه من حالا اینکاری شما گفتید انجام مردم ببینم چی ميشه امیدوارم که درست بشه چون واقعا
اعصابم خورد کرده اونوقت به سوال دیگری من فیش رو در بيارم رادیو هم تعطیل میشود یا نه.؟
شما اگه برات زحمتی نبود یکم فکر کن ببین یادت میاد یا نه دستت خیلی خیلی درد نکنه
سلام دوستان
من یه پخش گیرم اومده که میخوام ببندم رو ماشینم سوکت مربوط به برق وسیم بلندگوهاش (نرگیش) نیست منظور فقط یه سوکت 14 پایه داره(در دو ردیف 7تایی) بدون هرگونه سیمی ، میخوام برق و بلند گوها رو نصب کنم نمی دونم کدوم قسمت مربوط به برق و کدوم مربوط به بلندگوهاست. کسی می تونه راهنمایی کنه لطفا؟(تصویر زیر رو ببینید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه سروران
دیروزماشین ما بدون هیچ دلیلی استارت نمیخورد ما هم که شاکی بویم ماشین رو گذاشتیم توی دنده و روشن کردیم
حالا از اون موقع پخش ام تصویر نداره ؟!!
یه کنوود 8019BT دارم همه دکمه های پنلکار میکنه ولی ال سی دی خاموشه
فکر هم نکنم سوخته باشه چون شبیه وقتیه که پنل درست جا نمیافته. یعنی مثلا وقتی پنل رو پخشه و ماشین رو خاموش میکنی باید بوق بزنه ولی نمیزنه
یعنی چش شده؟!
سلامنقل قول:
بهتره به یک تعمیر کار نشون بدی.متاسفاه من با چنین مشکلی تا حالا برخورد نکردم.
مشکل باطری بود حمید جاننقل قول:
عوض کردم حل شد
فقط ریست شد که باید دوباره تنظیم اش کنم
برام جالب بود که کار میکرد ولی تصویر نداشت
سلام به همگی
من یه مدل DEH-X3550UI دارم تا حالا خیلی خوب کار کرده که به تازگی بیشتر اوقات وقتی روشنش می کنم چه با سی دی و چه با فلش بعد از چند ثانیه کارکردن یه دفعه میزنه TP (فکر کنم یه ارور باشه) بعد میره رو رادیو!!!!
قسمت TPش هم روشن شده....
مشکلش چیه؟ چجوری حل میشه؟
ممنون : )
منم یه pioneer مدل DEH-X2650UI دارم و تازگی همین مشکل واسم پیش اومده. اون TP فکر کنم مربوط به تنظیم پخش اخبار ترافیک فوری از رادیو باشه. واسه همین خود بخود منتقل میشه به رادیو. دوستان اگه میدونن لطفا راهنمایی کنن. خیلی رو اعصابه
والا پایونیران ميگه ماله پارازیت هست آنتن رو باز کنید... بعد از یه مدت درست میشه
ممنون از راهنماییتون. ولی من از اول آنتن نبسته بودم. اصلا موندم با این چیکار کنم
فیش آنتن رو باز کنید یه مدت
ممنون از راهنماییتون. ولی من از اول آنتن نبسته بودم. اصلا موندم با این چیکار کنم
فیش منظورم پشت پخشتونه
سلام
دوستان یه مدتی هست وقتی ضبط در حال استفادس پنل داغ میشه
وقتی فلش میزنم بش خیلی داغ میشه و دیگه نمیخونه
به نظرتون مشکل از چیه
دوستان کسی اطلاعی نداره:n27:
سلامنقل قول:
پخشتون چیه؟
پایونیر 3550نقل قول:
عاقا کسی نبود؟:n03:نقل قول:
سلام دوست عزیز فیش رادیو رو در بیار مشکل حل میشه. این مشکل وجود پارازیته.:n03:
سلام دوستان .ضبط من پایونر هست و ارور 19 میده با انواع فلش مموری هم تست کردم همین ارور رو میده چه فلش 4 چه 8 و انواع فلشهارو تست کردم ....
مشکل از چیه ؟؟؟:n27:
سلام دوستان
چند وقت پیش رفیقمون یه پایونر 6650 خرید و انداخت رو سمند ef7.
حالا یه مشکلی پیش اومده .چند روز پیش که سوئیچ را روشن کرد و فلش هم به هد وصل بود الارم داد و هی میرفت رو رادیو دوباره میومد رو یو اس بی. واسه ریست هم نمیدونستیم باید چیکار کنیم(هنوز هم نمیدونیم:n02:)خلاصه سیمشا ئدر اوردیم دوباره زدیم جا درست شد ،تا امشب دوباره همین طوری شد.فلش را هم که در میاوردیم هی میرفت رو AUX دوباره میومد رو رادیو وALARM میده
حالا چیکارش کنیم ؟
ریستش چه جوریه؟
خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتید
سلام یه پشنهاد . کابل رادیو رو قطع کنید از پشت پخش بعد استفاده کنید و ببینید باز این اتفاق پیافته یا خیرنقل قول:
ممنون که جواب دادید. حالا فردا امتحان میکنیم .راستی راهی واسه ریست کردنش هست که نخوایم دوباره پخشا دراریم (اگه دوباره هنگ کرد)نقل قول:
ممنون