دستی تغییرش بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم آموزشی از یوتیوب
کارت اِی ام دی هم زیرش توی نظرات هست
Printable View
دستی تغییرش بدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلم آموزشی از یوتیوب
کارت اِی ام دی هم زیرش توی نظرات هست
دوست عزیز میشه پارسی بگید باید چطوری درستش کنم ؟(معلوم نیست برای amd باید چکار کنم.)نقل قول:
ATI Radeon 6770
برید به مسیر زیرنقل قول:
C:\Users\MY\Documents\Ubisoft\Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier
فایل default رو با برنامه notepad ویندوز باز کنید
اونجا میتونید همه چیز رو مثل فول اسکرین و رزولیشن تغییر بدید
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرید تا ببینید فایل شما چه تفاوتهایی با فایل من داره و اونها رو ویرایش کنید
اصلا شاید بتونید همین فایل رو جایگزین فایل اصلی کنید اما حتما از فایل اصلی پشتیبان بگیر که خراب کاری نشه
من تمام تنظیماتم تا آخره
با سلام خدمت همگی دوستان
یه سوال خیلی مهم دارم:
من میخوام نسخه BlackBox رو دانلود کنم. میخواستم بپرسم اگه من این نسخه رو دانلود کنم میتونم آپدیت های بازی رو نصب کنم؟؟؟
یه سری از دوستان میگفتن آپدیت های رسمی بازی روی نسخه BlackBox نصب نمیشه. منظورم آپدیت های 1.1 تا 1.4 هست.
ممنون میشم به سوالم جواب بدین.
آخه امروز میخوام دانلودش کنم.
از کجا میخوایی بگیری؟
به نظر من بازی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر
شخصا تست کردم و هیچ نیازی به آپدیت نداشت
اما اگر خواستی آپدیت کنی زیرش آپدیتها تا ورژن 1.2 هست
آپدیت ها رو تست نکردم چون نیازی نبود و بازی راحت اجرا شد
سلام دوست مننقل قول:
ممنون بابت جواب
این لینکی که شما دادی مربوط میشه به نسخه SKIDROW
من منظورم نسخه BlackBox بود. حجم نسخه SKIDROW حدود 13 گیگه. نسخه BlackBox حجمش 6 گیگه.
سلام این فایل منه دقیقا چه چیزی را باید تغییر بدم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی هم که دادید جایگزین کردم ولی درست نشد .
شرمنده مشکل یکی از دوستام با راه حلی که گفتم حل شد اما گویا مال شما اینطور نبود متاسفانه نسخه خودمم بلک باکس نیستنقل قول:
فایلی که دادید ایرادی نداشت
جای شما بودم بازی رو روی یک سیستم دیگه تست میکردم
ویرایش : نسخه بلک باکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خوبه و به آپدیت نیاز نداره (تست شد)نقل قول:
دستت درد نکنه درست شد. واقعا متشکرم کلی دمبال کرکش بودم.بازی سریع تر شد.نقل قول:
<p>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط AF-Y [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من گرافیکم 9600GSO ورمم 4GB سی پی یومم که AMD Athlon II X4 635 processor 2.90 GHz است ولی بازی با گرافیک پایین پایین هم تیک میزنه . تو سایتا که گشتم گفته بودن آپدیت کنم به ورژن 1.4 ولی وقتی آپدیت می کنم سریال میخواد . حالا کسی اگه کرکی ، سریالی چیزی داره لطفا بذاره . لطفا کمک کنید.
کرک رو از اینجا بگیرید روی کلید آبی کلیک کنید
من تو بعضی سایتا خوندم برا گرافیکای nvidia از تو nvidia control panel میشه سرعت بازی رو زیاد کرد(FPS) حالا چه طوری اینکارو بکنم و مشکلی برای سیستم ایجاد میکنه یا نه ؟
داداش استفاده از اپدیت باید 4 تاشو داشته باشینقل قول:
اپدیت 1.1 و 1.2 و 1.3 و 1.4
که اپدیت 1.1 حجمش از همه بیشتره
خوب من تا 1.4 اپدیت کردم حالا راهی نیست از این روون تر شه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط AF-Y [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه درست شد. واقعا متشکرم کلی دمبال کرکش بودم.بازی سریع تر شد.
من تو بعضی سایتا خوندم برا گرافیکای nvidia از تو nvidia control panel میشه سرعت بازی رو زیاد کرد(FPS) حالا چه طوری اینکارو بکنم و مشکلی برای سیستم ایجاد میکنه یا نه ؟
داداش استفاده از اپدیت باید 4 تاشو داشته باشی
اپدیت 1.1 و 1.2 و 1.3 و 1.4
که اپدیت 1.1 حجمش از همه بیشتره
مگه چنتا فریم میگیرید با fraps تست کننقل قول:
اگر همه آپدیت ها رو نصب کردی راه دیگه ای نیست
من تا حالا نشنیدم اگر لینکش رو داری بدی ممنون میشمنقل قول:
ایناهاش فک کنم تو این سایته نوشته
اقا یکی کمک کنه بازی کامل بالا میاد حالت campaign انتخاب میکنم new campign میزنم گوشه سمت راست از 5 تا 0 میشماره ولی هیچ اتفاقی نمیافته!!!!!!!!!!
سلام. من از شما بازی رو نگرفتم! بازی هم رمز و پسورد میخواد چیکار کنم؟
سلام.
این بازی رو با لانچر میزنم اجرا بشه این ارور رو میده
system error.the system cannot find the file specified.2. create process failed.
یا اون یکی هم که میزنم میره تو یه چیزای دیگه که یوزر و پسورد میخواد.فکر کنم انلاین میشه .چجوری اجراش کنم.یه هفتست موندم.
این همه بازی گرفتم همشون یه اروری میدن.کمک لطفا
سلام.
مناین بازیو نصب کردم در هنگام اجرای بازی این ارور میده :
ویندوز من xp هست این بازی روی ایکس پی هم اجرا میشه؟
اگه کسی میدونه باید چیکار کنم کمک کنه.:sq_3:
این بازی برای اجرا به دایرکس 11 نیاز دارهنقل قول:
رو اکس پی اصلا اجرا نمیشه از سون استفاده کنید
Sent from my E15i using Tapatalk 2
اگه اون اول بازی رو اجرا میکنی پسورد میخواد پس باید username و password زیرو بزنی:
username:skidrow
password:123456789
سلام عزیزنقل قول:
دو حالت داره یا انتی ویروست این فایلو پاک کرده
یا بازی کامل نصب نشده
اگه از dvd بازیو نصب کردی dvd کپی کن رو هارد بعد نصب کن
سلامنقل قول:
اخرین ورژن Microsoft Games for Windows Marketplace روی سیستمت نصب کن بعد برای هر بازی که خواستی اکانت افلاین بساز
لینکه دانلودشو اگه دارید بزارید و اموزش ساخت اکانت افلاین واسه این بازی .ممنوننقل قول:
سلام من 80 % بازی رفتم بدون هیچ مشگلی اما تو مرحله که روسیه لباس پلیس پوشیدم وسط بازی ارور داد اومد بیرون الان این مرحله هر چی میخام برم چه از اول چه از جایی که سیو شده همین ارور میده بقیه مراحل مشگلی ندارد همه راه حل ماکروسافت در مورد این ارور رفتم حل نشد؟
Future Soldier.exe: library c++ runtime error
بازی رو تو لب تاپم راحت اومد
گیم نت نصب کردم ارور میده رو ویندوز ایکس پی سرویس پک 3
---------------------------
Future Soldier.exe - Application Error
---------------------------
The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application.
این بازی توی ویندوز 8 اجرا نمیشه ؟!:n13:
من این بازیو ارجینال خریدم ولی پشتیبانی ubi افتضاحه
جالب اینجاست هنوز بازیو تموم نکردم:D
این ارور چی میگه::n02:
سلام تو رو خدا یکی بگه بازی رو چطوری باید سیو کرد؟:n14::n14::n14::n14:
سیو کردن چجوری نداره که !نقل قول:
خود بازی برات سیو میکنه !
اگه منظورت به صورت دستی هست که باید بگم امکانش نیست!
سلام یکی به من کمک کنه سیستم من بازی رو خوب نمایش نمیده. مشکلش چیه
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier را نمیتونم اجرا کنم؟
آیا بازی Medal of honor Warfighter رو باز میکنه
بدلتا سلام دوستان کمک کنید .
رم 2
گرافیک 2 گیگ ATI Radeon HD 5400 Series
سی پی یو اینتل 5700
بازی ghost recon Future Soldier رو نصب کردم تیک داره و Medal of honor Warfighter رو هم نصب کردم بهد از چند دقیقه هنگ میکنه .توروخدا به من کمک کنید .
من تو یه مرحله گیر کردم نمیدونم چه کار باید بکنم
هر دکمه ای هم میزنم هیچ اتفاق خاصی نمیفته
اونجا که میخوان یه مامور cia رو بکشن یا بگیرن نمیدونم چطور رد کنمش
مرحله 3 باشه فکر کنم
ببخشید من dlc raven strike آپدیت 1.7 نسخه skidrow رو دارم ... آیکن خود بازی رو که میزنم که هیچی نمیاره ... uplay رو هم که باز می کنم یوزر پسورد میخواد skidrow و 12345678 رو میزنم ولی میگه باید واسه اولین بار آنلاین شی ... تیک always offline رو هم بزنم همینو میگه .... حتی به اینترنت وصل هم بشم همینو میگه ....
دوستان لطف نمیکنید جواب بدید؟نقل قول:
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
سلام ببخشید من تو مرحله 12 همون مرحله بعد از آزدی رییس جمهور گیر کردم یعنی تا بازی شروع میشه 2 تا تانک دارن رد میشن منم camo روشنه و پشت یه گلدونم بازی رو هم نمیتونم کنترل کنم چون اول بازی یه دفعه میزنن میکشنم بعدش میگه نمیدونم تو نمیتونی تانکو بترکونی و میره از اول مرجله چیکار کنم یکی میشه کمک کنه؟؟؟؟؟!!!:n13::n27:
سلام دوستان من تو یکی از مراحل روسیه مشکل دارم صفحه سیاه میشه و ارورر مربوط به c++ میده کسی میدونه مشکل چیه؟
با سلام دوستان من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم ولی اجرا نمیشه گزینه آفلاین مود رو هم روشن کردم . کارت گرافیک و درایور ها رو هم آپدیت کردم .
با سلام به همه دوستان . من بعد از اینکه بازی رو تا آپدیت 1.6 ، آپدیت کردم مشکلم حل شد . امیدوارم مورد استفاده بقیه هم قرار بگیره
با سلام
من بازی رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.میشه بگید مشکل از کجاست؟:n03:
Failded to start the game .connot find essential informaition in the registry.
configuration error : 0x0002
configuration error : 0x0003
Re-installing the game may fix this problem.
سلام دوستان من این بازی رو گرفتم اما فایل setup نداره باید چکار کنم ؟ میشه فایل setup رو برای دانلود بزارید ؟؟