بچه ها این ماشین و کامیون اینا چی دیگه؟:n02:
Printable View
بچه ها این ماشین و کامیون اینا چی دیگه؟:n02:
سلام
من تا حالا dead space بازی نکردم...این بازی ارزش خریدن داره عایا؟؟؟
- :n16:
اره حتما دارهنقل قول:
[SPOILER]من اول بازی گیر کردم!بعد از انفجار که از گروه جدا می شی و از یه نبرده بون می ری بالا.یه در داره زده OPen ولی باز نمی شه!هیچ راهیم نداره.یعنی باگ بازیه یا چی؟فکر کنم آسانسور باشه.اطلاعاتش رو یادم رفت بخونم[/SPOILER]
چرا اسپویلر نمی شه گذاشت!
هرچند چیز مهمی هم نیست.چیزی لو نمی ره از داستان با این سوال
۱کی لطف کنه بگه این دزگاه :n02:واسه چیه؟!
خیلی به خودم فشار اوردم نفهمیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در این قسمت میتونی به اسلحت قابلیت های جدیدی اضافه کنی
بعضی از آیتم هاش به درد Coop بازی کردن میخوره مثلا یکی از آیتم هاش این قابلیت رو اضافه میکنه که شما هر وقت خودت رو Heal بدی یارت هم Heal میشه
بعضی هاش هم برای single بازی کردن خوبه ، یک دونه بود که اگه به اسلحت اضافه میکردی خشاب ها و تیر هایی که از دشمن ها میافته رو به صورت اتومات لوت میکنه
اون Attachment1 هم که بالای صفحه ـست همین کار رو میکنه
امروز چند ساعتی بازیو رفتم.
خب اون چیزی که مشخصه بازی از مولفه های اصلی خودش یعنی ترسناک بودن و داستان پردازی قوی ، دور شده.
اگه یه IP جدید بود در توصیف اون میشد گفت که یه شوتر خیلی خوب و یا حتی عالیه...
اما جدیدا سازندگان IP های بزرگ ظاهرا اینجوری در نظر می گیرن که گیمرهایی که شماره ها جدید اون IP ها رو تجربه می کنن ، برای اولین بار دارن اونو میرن و به خاطر همین حتما راضیشون می کنه! دقیقا در مورد Dead Space 3 همینو میشه گفت و اگه کسی اولین بار داره این سری رو میره شاید بگه که بازی خیلی عالیه!
البته نمیشه همه ایرادها رو به سازندگان گرفت و دیگه این روزا خیلی از سری های بزرگ از روزای اوج خودشون فاصله گرفتن و کار هر سازنده ای نیست که بازی خودشو بتونه همیشه در اوج نگه داره...
گیم پلی بازی به عنوان یه شوتر سوم شخص خوبه ولی خب مشکل اینه که بازی زیاد ترسناک نیست!
البته در کل بازی بد نیست و ارزش یه بار تموم کردن رو داره.
توصیه من اینه که سریعتر اونو بازی کنید چون توی این چند وقت اخیر بازی های بزرگ زیادی منتشر میشن و شاید دیگه وقت نکنید اونو برید!
..............
...........
[SPOILER]کسی نبود کمک کنه؟!همچین مشکلی نداشته کسی؟اول بازی رو می گما.همونجا که صدای یه زنه پخش می شه بعد دو نفر میانی یه عکس نشونت می دن و یه چیزایی می گن.بعد می ری پایین یه بمب می ترکه باید از یه راه دیگه بری.از یه نرده بون می ری بالا که یه در داره.اون دره روش نوشته unlocked می ری جلوش هم می نویسه open? ولی باز نمی کنه[/SPOILER]
اگه دکمه E رو بزنی باید بازش کنه اگه نکرد مشکل از کرکته یه کرک دیگه بگیر.نقل قول:
با سلام
با يك كنسول ميشه دو نفره بازي كرد؟
خارج از توضیحاتی که دادی وحید ، این شماره نوید یک گند اساسی رو در آینده میده !
ممنون.ولی نسخه من blackbox ه.خیلیها همینجا از همین نسخه استفاده می کنن.به هر حال ممنون.احالا دوباره نصب می کنم.اگه نشد یه کرک دیگه می ریزیم ببینم چی می شهنقل قول:
فکر نکنم مشکلی باشه اگر عکس بزاری شاید خیلی ها بتونند کمکت کنندنقل قول:
لطفا یکی جواب ما رو بده.نقل قول:
دوستان یه جا هست که دو تا ترن دو طرف قرار داره (6درصد) و باید اون ریل ها که وسط قرار دارن رو جابجا کنیم
اینجا باید چیکار کرد ؟؟
فک کنم اونجایی رو میگی که باید 2 تا چیزو هی بهم بچسبونی ببینی درسته یا نه :|نقل قول:
اونجا یه سری قسمتا از یکیشون زده بیرون که به یه سری از قسمتای خالی اون یکی میچسبه :| که خودت باید تشخیص بدی :| راه خاصی نداره :|
نقل قول:
اول اون قطاری که جلوش یک صفحه آبی به شکل آهنربا هست رو با F بگیر و بکش به سمت صفحه وسط تا جایی که به اون میله های جلوش بچسبه
بعدش فکر کنم خود صفحه گرد وسط میچرخه ؛ اگه نچرخید احتمالا یک دکمه باید همون اطراف باشه که این کار رو میکنه
وقتی صفحه چرخید دوباره با F قطار رو بگیر و به سمت عقب هل بده
همین کار رو برای اون واگن دیگه انجام بده
به به دو کلمه هم از عمه عروس:n08:نقل قول:
سعید داداش برو جلو بهتر میشه والاهه.تاج سرم:n16:
.................................................. ......
به نظر من بازی هرچی جلوتر میره بهتر میشه و ترسناکتر میشه
یه جا واقعا ترسیدم...درو باز کردم بی پدر پشت در فکر کنم گوش وایساده بود فر خوردم:n02:
اما آخرش واقعا آبکی تموم شد.غول آخر هم در حد خاله بازی بود
در کل لذتشو بردم:n25:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب سوال
سلام
داستانش ادامه ی دد اسپیس یک و دو هست ؟ یعنی باید داستان اونا رو بدونیم و بازی کرده باشیم تا داستان اینو بفهمیم ؟
مرسی :n16:
اره ادامه نسخه 2 هست .این نسخه داستان پیچیده ایی نداره که به قبل بستگی داشته باشه وفقط در حد دو خط از قبل بدونید کافیه که همون اولش یاداوری می کنه ولی اگر نسخه های قبلی رو بازی نکردید نظر شخصیم اینکه اول اونا رو بازی کنید حتی اگر مجبور بشید این نسخه رو بازی نکنیدنقل قول:
منم بازی رو تموم کردم
محتوای مخفی: نگاه نکن زشته :دی
یکی از دوستان میشه بهم بگه باید توی این قسمت باید چه کار کتم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بالای همون فلش آبی رنگ یک بست یا گیره مانندی وجود داره
باید با کلید F بگیریش و درش بیاری تا اتاقک آزاد بشه
سلام تو چپتر 8 اون يارو هيولايه كه رو بازوهاش بمبه رو چطور بايد كشت هي مارو له مي كنه تو مرحله ي برفي
دوستان من 1 و 2 اين بازي رو انجام ندادم به نظرتون الان يه سره اين نسخه رو بازي كنم برام ميتونه لذت بخش باشه ؟ بعدش من كلا از سبك 1 و 2 خوشم نيومد :n22:، الان اين نسخه هم دقيقا سبكش مثل قبلياست ؟
منظور شما همون موجود که شبیه خرچنگ هست؟نقل قول:
نقل قول:
اون چپتر 9 ـه
اول 3 تا شاخک از بالای سرش بیرون میاد که هر کدون یک قسمت زرده ؛ به اون قسمت های زرد شلیک کن تا شاخک ها ازش جدا بشن
بعد از این کار به سمتت حمله میکنه که باید سریع با Ctrl اتکش رو Dodge کنی ( همون جاخالی بدی : دی )
بعد از چند بار که این حرکت رو انجام دادی از تو دهنش هم 3 تا شاخک بیرون میاد که مثل شاخک های بالای سرش باید بزنیشون
از آخر خودش فرار میکنه
ما متوجه نشـــدیم والا کجای این بازی به صورت دو نفره باید رفت!
الان چپتر 12 هستم دریغ از یک لحظه که یار کمکی داشته باشـــم!
تـــازه کلی هم بهم شُک وارد شده کی الان پاسخگوءـــه!
خو سرویس کردن اَ بَس شونــــصد نفری ریختن سَرَم ...
+
ویرایش*
تمام شد!
فکر کنید 1% اون حال و هوای شماره یک رو داشت!:دی
کلآ مضخرف بود.
هر چی تجهیزات آیزاک پیشرفته تر میشه بازی از اون اصالت اولیش منحرف تر میشه
یادش بخیر ds1 ..
نقل قول:
من هنوز تموم نکردم بازی رو
ولی ظاهرا هم تیمی فقط ماله بخش Coop ـه بازیه که به صورت آنلاین باید بازی کرد
دوستان اگه اشتباه نکن چپتر 2 بازیم
اما نمیتونم رد کنم
همون مرحله که 200 سال بعد از اولین قسمت بازیه
باید از دست پلیس ها در بریم
میرسیم به اون خیابون مانند بعد میگه باید برگردی به جای اول
همون اتاقی که 2 تا مانیتور روشون عکس آچار هستش
لطفا کمک کنید یه عکس هم میزارم
تا بتونید راحت تر کمک کنید
ممنون از همتون
دوست عزیز برای اینکه شما باید بدونید کجا برید دکمه B رو بزنید تا مسیر رو بهتون نشون بده.
نقل قول:من این گیره رو پیدا نمی کنم. هر چقدر هم F رو میزنم اتفاقی نمیفته.نقل قول:
همون اطراف فلش ( بالا ، پایین ، روش ) همش F رو بزن تا بگیرهنقل قول:
آقا یکی کمک کنه توروخدا رو حالت impossible دارم میرم تیر خیلی کم دارم و بزور دارم مراحل رو رد میکنم ولی واقعا یه جا هست تیر دیگه تمام میشه و طرف نمیمیره .. از این آدما هستن که چسبیدن تو دیوار و دارن درد میگشن و از دلشون هم عنکبون میریزه بیرون وقتی میرم نزدیکش کلمو میپرونه با تمام تیر هام هم که میزنم نمیمیره .. قلقش چیه ؟ :n28:
نقل قول:
باید اینقدر بهش تیر بزنی تا بمیره
توی سرش یا شاخک هاش اگه بزنی بیشتر دمیج میخوره ( واسه همه موجودات داخل بازی این صدق میکنه )
سلام،
این نسخه Dead Space هم مثل دو شماره قبل فوق العاده ست ، من که با گیم پلی بازی خیلی حال کردم :n02:
دوستان اگه سیو مس افکت 3 رو داشته باشن ، زره N-7 فرمانده شپرد هم در بازی در دسترسه!:n01:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
میدونم کجا باید برم اما مشکل من همونجا با اون مانیتور هاست عکسم میزارم
تا ببینیم چی میشه:n06: