من امروز اصلا نمیتونم وارد این سایت فوتبال فانتزی بشم !!
مشکل از سایت هست یا مشکل از این مرورگر منه ؟!
من امروز اصلا نمیتونم وارد این سایت فوتبال فانتزی بشم !!
مشکل از سایت هست یا مشکل از این مرورگر منه ؟!
نه مشکلی نداره من از صبح تا حالا دو سه باری وارد شدمنقل قول:
مشکل از اینترنت ایرانه ! : دینقل قول:
با ساکس باز میشه سایت ...
+
من تو H2H بعدی با L.A.M.P.A.R.D افتادم ... همین امیر خودمونه ؟! :دی
عجب بدبختي شده ها، ديگه براي فوتبال فانتزي و اين چيزا هم نميشه به صورت معمول رفت!!
با هزار بدبختي لاگين شدم!
خوب خوشبختانه گذاشت دوباره بوفون رو تعويض كنم و بيارم تو
پس تا وقتي كه يه بازيكن بازي نكرده ميشه آوردش داخل حتي اگه قبلا تعويض كرده باشيش و گذاشته باشيش بيرون
تا حالا كه تيمم افتضاح امتياز گرفته
البته اكثر بازيكن هاي اصليم امروز و فردا بازي ميكنن. اميدوارم اينا گند نزنن وگرنه تيم رو بايد منحل كرد:31:
اونجا كه فعلا عقب موندي :27:نقل قول:
من با مرورگر موزیلا راحت تر وارد میشم
آره کوروش جان بالاخره به جای بازی با شش نفر با یه نفر بازی میکنی:16:نقل قول:
من تو H2H بعدی با L.A.M.P.A.R.D افتادم ... همین امیر خودمونه ؟!
راحت شدی:31:
چیزی که برای جمع کردن امتیاز مهمه اینه که از هر تیمی بازیکن میگیرید اولین شرطش این باشه که فیکس باشه
فیکس بودن پله اول امتیاز جمع کردنه یعنی حتی بازیکنای چهار تومنیتونم باید فیکس باشن
ای آلمانه ... !
مگه نمی گن گوتزه دیگه آخره استعداده و پدیدست و ... پس چرا اصلا بازیش نداد !!!؟
اصلا کلا از این آلمان خیری به ما نرسیده همین یه نفرم نباید می ذاشتم ، بریم همون از انگلیس خودمون بازیکن بگیری سنگین تریم ... حیف اون 7.5 که دادم پای گوتزه .
رولاندو هم که هیچی ، کلا هرچقدر توی بازی اول خوب بودیم ، توی بازی دوم گند زدیم ، 1 امتیاز فقط از کوئنترائو گرفتم ... :41:
بدبختی اینه که تا همین جاش سه تا تعویض باید بکنم، ولی یدونه تعویض بیشتر ندارم :19:
باید لیندگارد و رولاندو و گوتزه رو بدم ، برزوتسکی و ژاگوئف و اندرسن رو بگیرم .
به نظر من زیاد تعویض نکن مگر در جایی که بازیکنت بازی نمی کنه. از طرفی اولین بازیکنی که باید از آلمان انتخاب کرد لام است. چون هم در دفاع شرکت می کنه هم در حملهنقل قول:
منم الان برای ورود به سایت مشکل دارم
با هر مرورگری هم انتحان کردم نشد که نشد
اوهوممممممممممممممممممممم ممممممم :دینقل قول:
لهه لهت میکنممم ، یعنی لههههههه :دی بترس:27:
كلا سايتشون براي من تركيد
با س.ا.ك.س هم نميتونم وارد شم ديگه!
فكر كنم تعداد يوزر ها زياده كه بعضي وقتا باعث ميشه سايت باز نشه!
وای وای ترسیدم ! :27: :دینقل قول:
لهه لهت میکنممم ، یعنی لههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بترس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کلاً این دور من شانس نداشتم ... همه انتظاراتم به فنا رفت : دی
+
سایت هم الان Service Unavailable میزنه ...
داون شده ... احتمالاً سرورشون مشکل پیدا کرده
اره ! The service is unavailable. میزنه نامرد :|
======
اقا میشه بازیکنمون رو عوض کنیم ؟ یعنی یکی بفروشیم یکی دیگه بگیریم :دی
آره میشه، ولی 3 امتیاز کسر میکنه ...نقل قول:
البته فکر میکنم اگه از Wildcard استفاده کنیم، کسر نشه ! تا دو تا انتقال ... مطمئن نیستم، دوستان بهتر میدونن ...
ولی بعد از مرحلهی گروهی نقل و انتقالات آزاد میشه ظاهراً ...
بابا میخوام قبل شروع بازی تورس و بیارممممممم خخخخخخخ ....ولی لامصب باز نمیشه این سایت کوفتی :|
من شخصا یه تجربه کسب کردم . گذاشتن بازیکن های معروف از تیم های ملی که بازیشون سخت هست اشتباهه .
مثلا الان این گروه مرگ امتیاز زیادی برای بازیکن ها در پی نداره اما گروه اول پتانسیلش واقعا بالاست .
حیف که دیر متوجه شدم :37:
من که فعلا با افتخار از آخر دوم هستم :دی
حیثیت نذاشتن برامون ! :دی
غصه نخور داداش ، امتیازش 0 شد :31:نقل قول:
البته من که نمیدونم مشکل دوستان چیه چون خودم که هر وقت خواستم تونستم برم توی سایت و مشکلی نداشت !
دوستاني كه اينيستا رو برداشتن ميشه بگن چند امتياز گرفته؟
اين بوفون با اون همه حركت فقط 3 امتياز گرفته عجيبه؟؟؟!!!!!
من عضو ليگ شدم ولي اينو نوشته:
Players to be added after the next points update
يعني چي؟
اینیستا دو امتیاز گرفت...
دروازه بان دانمكارك مياد 7 امتياز ميگيره اونوقت بوفون با 5 6 تا سيو عالي همش 3 امتياز ميگيره ....
اينيستا هم كم گرفته...
نه...مثل اینکه از دروازبان جماعت به ما خیری نمیرسه...
خدارو شکر باز این مهاجم کروواسی یه گل زد یه 6 امتیاز کاسب شدیم...
براي اينكه دروازه بان دانمارك گل نخورد ولي بوفون خورد. اگه اونم گل خورده بود 3 امتياز ميگرفتنقل قول:
بسته نگه داشتن دروازه، 4 امتياز براي دروازه بان و مدافعين داره
دم پيرلو گرم. يكم آبرو داري كرد
پاس گل داد و كاپيتان هم كه بود
آقا من اینجا جا داره این اعتراف تلخ رو بکنم که توی دور اول رسما گند زدم :31:
ولی اشکال نداره ، تجربه شد ، برای دور بعد می دونم چیکار کنم !
امروز کلا 2 امتیاز از اینیستا گرفتم که چون کاپیتان بود شد 4 ، و 2 امتیازم از مودریچ ...
دوستان این مچ دی اول تموم بشه امتیاز بازیکن ها ریست میشه و دوباره از اول مچ دی 2 طبق بازی ها حساب میشن یا با مچ دی اول جمع میشه ؟!
فردا 5 بازیکنم بازی دارن و کاپیتان رو هم عوض میکنم ( بین اورا و مکسس و کول و اولسن و ابراهیموویچ )
یا میزنن میترکونن یا کلا تیمم میترکه !
کسی امار نداره M. Olsson برای سوئد فیکس بازی میکنه یا نه؟؟؟
ذخیره ها رو باید از رئ نیمکت بلند کنم...
من الان کاپیتانم رو عوض کنم چه جوری میشه؟؟؟امتیاز کاپیتان قدیمم نصف میشه امتیاز کاپیتان جدید دو برابر؟؟؟
آبرو واسه ما نذاشتن....... از دست این دل بشکه یا این ترکیب چیدنش ماتا رو حتی بازی هم نداد........
الان بنده که نفر اخر لیگ هستم با نفر اول لیگ هد تو هد بازی دارم :دی ببین اختلاف طبقاتیو!! ولی من 5 تا بازیکن روز اخر دارم نفری 8 امتیاز بگیرن اول میشم :دی
جمع میشننقل قول:
آره امتیاز کاپیتان قبلیت نصف میشهنقل قول:
جدول لیگ تا پایان روز سوم از دور نخست
ماشالله چقد تعدادمون رفته بالا لیگ پی سی یکی از لیگای شلوغ یوفاست
کلا بچه ها ترکوندن:31:
من که رفتم دوم نفر اول همون 44 چهار موند و میلاد سقوط کرد به رده 4 فکر کنم میخواد نقش برق شیراز رو بازی کنه که یه مدت صدرنشین بود بعد رفت دسته یک:31:
کوروش اومد بالا تبریک میگم کوروش شبیه ذوب آهنه آهسته و پیوسته حرکت میکنه
حجت همینجوری به سقوطش ادامه میده
حجت جان نمیخوای توی همین رده ها ترمز کنی:31: داری فانوس به دست میشی ها:31:
یه تبریک هم باید به صعود تیم تشتک سازی:31: به رده سوم جدول بگیم
و اما جدول هیجان انگیز هد تو هد
خداییش رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدنیه
روز قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوتر بود حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو افتاده
واقعا دلم میخواد ببینم در پایان دور نخست کدوم تیم برنده میشه
و اما یه صلوات بفرستین دوستان تا بگم چی شده:31:
کوروش رسما مسکو و 1+5 رو به آتیش کشیده:31:
32 به 31 یعنی فکر کنم فشار خون کوروش و 1+5 فرداشب موقع تماشای بازیکناشون بالاتر از گنجایش فشارسنج ها باشه:31:
جدای از شوخی توی هد تو هد سه چهارتا رقابت حساس داریم که نتیجش فرداشب مشخص میشه
من 14 همم ؟! اشتباه کرده :دی
درواقع باید 2 امتیاز دیگه هم کم می کرد ... ی بازیکن دو امتیازی بیرون اوردم فعلا 22 .
توی مچ دی اول فقط امیدم به امروزه ! ریبری و زلاتان و اون یارو اولسن :دی زلات هم که کاپیتانه!
ولی تجربه خوبی بود و هست البته .. ایشا.. بچه ها دور بعدی 2016 جبران کنند :دی... و من باشم دیگه تیمم رو بدون ستاره نچینم :دی
امتیاز بازیکن جدید دوبرابر میشه؟؟؟نقل قول:
آره امتیاز کاپیتان قبلیت نصف میشه
به به : دی
بسی حال داد این مسابقهی آخر : دی
الان در رقابتی نفسگیر تو هد تو هد جلو افتادم : دی (البته جان اوشی 2 امتیازی رو کشیدم بیرون موقتاً و اورا رو فرستادم تو، در نتیجه میشم 30 امتیاز و عقب میافتم، ولی باز خوبه)
از الان دارم واسه امیر تو دور بعد خط و نشون میکشم :21:
در مورد کاپیتان هم که دوستان میخوان اونی که بیشتر امتیاز گرفته رو به عنوان کاپیتان بذارن ... بگم که این امکان وجود نداره ! شما فقط میتونید کسی رو کاپیتان کنید که هنوز بازیش رو انجام نداده !
یعنی بازیکنای قبلی رو نمیتونید به عنوان کاپیتان همون مچ دی انتخاب کنید ...
IMMORTALS ها صعود خوبی داشتن مخصوصا توی لیگ ایران از 500 به 330 معلوم میشه مربی کاردانی دارن:31:
تنها امید امشبم ریبریه که کاپیتان هم می ذارمش، توی بایرن که نامیدمون نمی کرد.
با تعویضام 5 امتیاز ازم کم میشه فعلا رقیبام خوشحال باشن.:31:
++++++
دوستان یک کشفی کردم:8:
سوئد یک بازیکن داره به نام بهرنگ سفاری که ایرانیه.
سلـام !
خـب تیــم من( M.Susa) بــعد از گـذشتـن یـک هفته از اعلام ترکــیب و با همون ترکیـب اولـیه و بدون هیچ تغییری تونست 34 امـتیاز کسـب کنه و تا ایـنجا در رده پــنجم جـدول قرار بگیره!(بـبینید چه شـاخم !:31:ولـی حـیف که تو مرحله گروهی نمیتونم زیـاد نت بیـام :45:)
*شـایان ذکـره که تیـم تو بازی اول رده 18 بــوده و بـازی دوم به رده 13 صـعود کرده و الان پنجمه و قــصد داره صــدر جـدول رو تو چنگال هاش بگیره:دی :دی راسـتی تو ایـران هم فعلا 145 ـه که واسـه کسـب صدر توی ایـران هم مربی تیــم برنامه ریزی مبـسوطی رو در دستور کار داره ! :5:
من چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم و نتونستم تو تیمم تغییرات انجام بدم ! مثلا قصد داشتم Agger رو تو ترکیب اصلیم بزارم واسه بازی اول که میـسر نشد و به همین راحتی 7 امتیازش رو از دست دادم ! :13:(آقـا اینا همش تقصیـر پلـاتینیــه :دی !همونطور که قبلا هم گفتن دارن پیش پای ما سنگ اندازی می کنن! :دی )
راســتی ایـن Blue Stars کیـــــــه؟!!!بـــهش بــگـــین مــواظب خودش بـــاشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
:6:
:10:
اين بازيكن كرواسي 13 امتياز گرفته.............:18::18::18:
تا اينجا كه فعلا تيم هاي بي نام و نشان دارن امتياز ميدن............................نكته جهت بازي هاي امشب.....:31:
رقيب من تو ليگ هد تو هد اين روز آخري تيمش تركوند. مخصوصا نصري كه كاپيتانش هم بود
اين مهاجم هاي ما هم كه گند زدن. كلا تيم من هيچكدومشون گل نزدن ولي 2 تا هافبكم پاس گل دادن
البته با توجه به بازي هاي بعدي فكر كنم تيمم خيلي بهتر امتياز بگيره
دوستان من اسم تیمم رو به TOMCAT تغییر دادم . اگه دیدن یهو TOMCAT اومد بالای جدول تعجب نکنین :31: همون RANGERS سابق هست .
و در ضمن کسر سه امتیاز واسه هر تعویض نامردیه !! من 3 تا بازیکن دارم که فیکس نیست و جانشین هم ندارم الان نمیدونم باید چیکار کنم )):
سوئد اگه گل نمیخورد الان 50 امتیازی بودم:19:
دمش گرم زلاتان با گلش منو تو هد تو هد برنده کرد :دی
ما که 39 به 29 باختیم ...
ولی اشکال نداره ، یه بازیکن جدید خریدم ، تیم رو ببستم برای دور بعد :31:
اوه شت : دی
تا قبل از دو بازی امشب، تو Head 2 Head جلو بودما !
همین دو بازی کارو خراب کرد و با چند امتیاز اختلاف باختم :-(
حیف شد ...
حالا مجبورم تلافیش رو سر امیر در بیارم ... : دی
خب با همت بچه ها هد تو هد اول رو با نتیجه 40 بر 38 از تیم nameless که اخر نفهمیدیم تیم کدوم یکی از بچه هاست بردیم !
روز اخر روز خوبی بود .. ریبری و زلاتان گل کاشتند و ما رو از 24 امتیاز رسوندند به 40! ... جایگاه نهمی برای شروع خوبه . ما که راضی هستیم :دی
پ ن 1: دوستان به حرف این کمک مربیه گوش ندید . حالش خوب نیست:دی . به من گفت ریبری رو کاپیتان کن از ایبرا بهتره ما هم گفتیم روی چشم . حالا ایبرا از فرانکی امتیاز بیشتری گرفته! :دی
پ ن 2: درباره دور بعد یه توضیح کلی میدید . تعویض که می تونیم بکنیم ؟ بازیکن می تونیم بخریم ؟ کلا چی به چیه؟: