فقط دقت کنید هم vm هم vz هر دو هم کانفیگ FHD دارند هم HD
باز هم دقت کنید چون کانفیگ های با رم پایین تر به خصوص VM هم وجود دارند.
Printable View
فقط دقت کنید هم vm هم vz هر دو هم کانفیگ FHD دارند هم HD
باز هم دقت کنید چون کانفیگ های با رم پایین تر به خصوص VM هم وجود دارند.
این روزها هیچی عجیب نیست!نقل قول:
یکی از فروشنده ها باهاش آشنام میگفت یه فروشگاهی لپتاپ 900 تومنی رو 1700 داده به یه بنده خدا که چیزی از سیستم حالیش نبوده!!!
مرد اون روزا که مردم حلال حروم میفهمیدن
سلام از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارن يه چندتا سوال دارم
1- محل قرار گيري و وصل كردن فيش شبكه يا همون لن چجوريه كه تو ريويوو ها اينقد ازش بد گفتن؟
2- تاچ پدش خيلي اوضاعش خرابه؟
3- موقع بازي سنگين كسي بوده دما رو بدون كولپد يا با كول پد اندازه گيري كنه؟
اگه هم قيمت اين مدلو ميدونيد ممنون ميشم بگيد با اجازه
بچه ها من الان به چند جا زنگ زدم گفتن فروش ندارن :| تاکی اینطوری میمونه به نظرتون؟! فروش رو قطع کردن که یهو500 تا بکشن روش؟
بحث فروشش نیست اصلا موجود نیستش که بفروشن!نقل قول:
امروز قراره من قیمتشو بگیرم یکی از آشناها تو کار لپتاپه گفته شرکتی که ازش خرید میکنن تازه وارد کرده توی بارشون هست اما قیمت ندادن تا عصری ببینم چی میشه
هه هه کی همچین حرفی زده ؟! کی گفته اوضاش خرابه ؟! حداقل چیزی که این لپ تاپ داره اگه حتی سایر لپ تاپ ها تو همه چی ازش سر باشن ( که اصلا هم اینجوری نیست ) تو تاچ پد بهترینه ! خیلی هم بزرگه ! خوراکه کساییه که گرافیک کار می کنن ! دوستم یه لپ تاپ لنووو داشت تاچ پدش کوچولو بود برای اینکه از این وره دسک تاپ بری اون ور صفحه باید 50 بار دستتو رو تاچ می کشیدی !نقل قول:
1-سمت چپ لپ تاپه(تقربیا" وسط،من تا حالا وصل نکردم ببینم چطوریه.ولی نباید مشکلی داشته باشه.الانم کابل شبکه همرام نیست تست کنمنقل قول:
2-تاچ پد بسیار بزرگ و راحتی داره،اوایل یه مقدار اصطکاکش زیاد بود انگار،انگشت جین لمس میگرفت ول میشد یه مقدار جلوتر ولی الان آب بندی شده انگار،کاملا" عالی شده
3-آخرین قیمت هایی که دوستان گرفتن تا 2800 بود،یک مقدار کمیاب یا نایاب شده ،باید بپرسید.
منظورم موقع كليك كردن روي صفحه بود وقتي رو تاچ پد روي قسمت هاي كناري تاچ پد مشكلي نداره؟
كسي دما رو در نظر نگرفته ببينه با كول پد يا بدون كولپد يه بازي فول چثدر داغ ميكنه؟
من هرچي سراغ گرفتم جايي پيداش نكردم
كسي جايي ميشناسه واسه فروش و قيمتشو بگه؟ حتما N56Vz مدل FHD باشه فك كنم ميشه DS72
بله موقع کلیک کردن چون که یه تیکه هستش یه کم مشکل ایجاد می شه یعنی یه کم سخته ولی عادت می کنید به مرور زمان ! در ظمن زیاد احتیاج به کلیک کردن ندارید چون خیلی از نیاز هاتون با تنظیم تاچ پد حل می شه ! دیگه نیازی به کلیک کردن نیست !نقل قول:
من همن طور که گفتم گیمر نیستم که بازی رو با کول پد اجرا کنم ببینم چطوره ! دوسان دیگه می تونید کمک کنن به این دوستمون ... ؟!
امروز با رسیدن بار جدید یکی از وارد کننده ها بالاخره موفق شدم قیمتش رو بگیرم و با رقم 2820 تومن برای مدل VM اون هم با رزولوشن HD مواجه شدم و رفتم DV6-7000 رو خریدم!
چه خبره بابا
كسي كه بابت لپتاپ 1000 دلاري اينقد پول نميده
اه اه
شما مثل اینکه از قیمــت دلار خبر نداربن.نقل قول:
ديروز من اين پستو گذاشتم دلار 2540 تومن بود
يه جوري 1000 رو ضرب 2540 بكن بشه 2820 بعدشم ياد ما بده
ماشاالله به این وارد کننده ها!نقل قول:
خوب کاری کردی.مبارکت باشه.زور داره 2820 پول بدی به گرافیک 630 و صفحه HD.
دیگه وجدانا روی سنگ پا رو کم کردن این وارد کننده ها !!نقل قول:
خیلی ممنون البته اسوس رو دوست داشتم ولی نه دیگه به این قیمت البته از HP هم راضیم انصافا اصلا اذیتم نکرده تاحالا بچه خوبیه!:31:
انصافا این مدل HP معرکه ست.من خودم چون FHDش رو پیدا نکردم نرفتم طرفش.ایشالا که ازش لذت ببری.
ظاهرش که خوبه ولی فکر میکنم اسوس قشنگ تر باشهنقل قول:
تفاوت عمدشون هم هارد و مانیتور هست که هارد HP ساخت توشیبا و مانیتورش ساخت SEC هستش (مال اسوس فکر کنم ساخت AOC هستش و فکر کنم HD اون هم کیفیت بهتری داشته باشه و مات بودنش هم مزیته البته) والا بقیه چیزاشون یه کوفتن:31:
نيستن
حداقلش اينه مادر بورد و چيپست گرافيكشون فرق داره
صفحات اول رو بخونید من میخواستم این لپتاپ رو بگیرم به خیلی از این شرکت ها ایمیل زدم اخر سر از صحبتاشون فهمیدم که اینا همشون تیر ماه با دلار 1800 وارد کردن و قرار بوده دلار گرون شه اینا حسابی سود کنن
اما خیال باطل سود که هیچی اصلا فروش هم نخواهند کرد .. الان کی با دلار 3500 تومنی میاد به یه لپتاپ 1200 دلاری با تکنولوژی 6 ماه پیش 3 و نیم میلیون پول بده ؟ تازه اونم کانفیک vm و HD و گرافیک 630m
اقای گارانتی و واردکنندگان .. ازه انتظار نداشتین انقدر دلار گرون شه ؟ اره عمه جون دیر کردی با دلار 1800 تومنی حتی 2000 تومنی همون روز اول وارد بازار میکردی با کیبرد فارسی من درجا میگرفتم خیلی های دیگه این رو میگرفتن .. الان تمام جنس هات باد کرد شاید فروش کنی ولی مطمئن باش عامه مردم در حد 2 و نیم میلیون به این پول میدادن نه 3 و نیم و 4 میلیون ...
برو هنوز توی اون انبار های لعنتیت قایم کن که سود کنی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت به سازگار.امیدوارم هیچکدومش رو نتونه بفروشه.نقل قول:
وفتی لپتاپ خوبی مثل z580 با همون سیستم و حداقل 800 تومن ارزونتر هست واقعا درک نمیکنم کی میخره این N56vm رو !!!
عزیزم هیچ ارزونی بی دلیل نیست !
درسته بي دليل نيست ولي اين يكي هيچ جوره تو مغز آدم نميره
سلام به همه بروبچ گل سایت
تازه با این سایت اشنا شدم میخوام n55 بگیرم این مدل رو دیدم
تو کامنت ها که دیدم کسی بد نگفته ازش
من زیاد تو مدل و ...قطعات وارد نیستم
این مدل vm با vz چقدر گرافکشون وقدرت گرفیکش فرق داره
بعد فول اچ دی و اچ دی رو خود لب تاپ زده شد یا نه ؟
کسی میدونه کجا برای فروش دارن این ب اب رو یا فعلا فروش ندارن
شرمنده طولانی شد
در کل لپتاپ خوبیه.من ازش راضیم.اگه اهل گیم هستی گرافیک VZ به دردت میخوره و گرنه VM انتخاب بهتریه.نقل قول:
فول اچ دی بودنش رو رو جعبه محصول میتونی ببینی که به صورت FHD نوشته شده.
فعلا همینجا رو برای فروش این محصول پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش ممنوننقل قول:
یک نگاه به لیست قیمت از 1 ماه 20 روز پیش به این ور بندازین 1 میلیون رفته رو قیمت لب تاب
باحالترین کشوری که دیدم ایرانه
ایول دارن مسئولاش :sq_2:
3400000 تومان!
:9:
اگه یه ماه زودتر اقدام میکردی میتونستی با 2500 گیرش بیاری اما الان متاسفانه هم گرون شده و هم کمیاب.
من باید لب تاب بگیرم هر چقدرم صبر کنم قیمتا پایین یا نیست که نیست بالاترم میره
کسانی که این لب تاپ رو دارن میرزه 3و400 بدم برا این لب تاب یا نه
یابرند دیگه ای با این مشخصات میتونم بگیرم ؟
گرونه اما با این وضعیت قیمتا میرزه ، چون همه لپتاپها به شدت گرون شدن.تازه مثل اینکه این 3400 به 3600 هم ممکنه برسه.دلار به 4000 تومن رسیده.تقریبا با همین مشخصات dv6t-7000 و y580 هستن اما تا جاییکه من میدونم FHD ندارن یعنی وارد نشده.
اگه FHD واست مهم نیست و گرافیک بالا نمیخوای به مدلای دیگه هم میتونی فکر کنی ، چون 3400 سنگینه.z580 هم لپتاپ خوبیه ، قیمت معقولی هم داره.
دیر جنبیدم ولی دیگه نباید تاسف گذشته رو بخورم
من میخوام یه لب تاپ بگیرم که حداقل 3 سال کم نیاره
منم زیاد بازی میکنم پس گرافیک خیی برام مهمه چون 3و400 کم پولی نیست
بین 3 لب تاپ asus n56vz , dv6t-7000 و y580
کدوم بهتره از لحاظ گرافیک وسرعت منظورمه این فول اچ دی هم من تو کار طراحی نیستم بیشتر بازی و auto cad و 3d (اونم خیلی کم )
فول اچ دی چقدر با اچ دی فرق داره
گرافیک y580 بیشتر از دو مدل دیگه هست چقدر فرق داره؟
از نظر گرافیک Y580 بهتره ، بعدش DV6T-7000 و در نهایت N56VZ.
Y580 و DV6T-7000 قابلیت پشتیبانی از هارد SSD رو در کنار هارد اصلی داره اما N56 این قابلیت رو نداره.
فرق داره ، حتی با یه نگاه ساده میتونی از هم تشخیص بدی.بهتره خودت 2 تا لپتاپ HD و FHD رو از نزدیک ببینی و با هم مقایسه کنی.شاید اصلا نیاز نباشه و نخوای که FHD بگیری.
اینجور که بوش میاد و تعریف از برو بچ سایت دیدم بیشتر نظرشون رو Y580 هست
والا هر سایتی میرم دn56 یا اچ پی ندارن برای فروش
سایت معتبر برای خرید لب تاب میشه معرفی کنید مخصوصا y580 تو این تاپیک یا پ خ
من اینترنتی خرید نکردم.از همون لینک صفحه قبلی آدرس شرکت فروشنده رو یادداشت کردم و به صورت حضوری خرید کردم.
این واسه N56 بود که توسط گارانتیهای معتبر وارد نشده بود و من مجبور شدم که فروشنده رو از سایتها پیدا کنم ، در حالی که Y580 توسط گارانتی سازگار وارد شده و میتونی از نمایندگیهای سازگار این لپتاپ رو بگیری.آدرس نمایندگیها رو میتونی از سایت سازگار پیدا کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی سازگار تو کرمانشاه میگه n56 رو میاره 3و200 lموجود نداشت گفت سفارش میدیم برات اما از حرف زدنش بنظر میومد ندونه حتی n56 چه مشخصاتی داره بگذریم
دوستان کسی تو اجرای بازی مشکلی نداشته همه بازی رو میاره ؟
راستی امروز این مدل لپ تاپ k55dr رو دیدم دو تا گرافیک اتی داشت میگفت از گرافیک n56 بالاتره ؟ راست میگفت دروغ میگفت ؟
میخوام این لپ تاپ رو بگیرم میخوام طمئن بشم ازش
این قضیه رفرش چیه میگن حواست باشه لپ تاپ دست دو بهت ندن و ......
چجور بفهمیم لپ تاپ نو هست دست دو نیست
داش اين N56vz نيستا (فكر كنم) vm هستش با گرافيك GT630نقل قول:
كه گرافيك K55dr فكركنم GT640 باشه...
مدل vz این لپتاپ گرافیک GT650 داره و همه بازی ها رو روان اجرا میکنه اما K55 فکر نمیکنم حتی GT640 داشته باشه و البته از این مدل پائین تر هستنقل قول:
بپا یه وقت با گرافیک GT610 نندازه بهت
رفرش نیست ریفربیشد هستش دوست عزیز
یعنی لپتاپ تو کارخانه ایراد داشته و قطعش بعد تعویض رفته برای فروش شرکتش هم شماره سریالش رو اعلام میکنه بگردی تو نت پیدا میکنی
اگه سیستم عامل داشته باشه بار اول که روشن کنی مینویسه برای اولین بار داره آماده به کار میشه کلا جنس نو تابلو بوی نویی میده!!!
به احتمال خیلی زیاد منظورش N56VM بوده که گرافیک 630 داره و قیمت عجیب غریبی داره!(لعنت به سازگار دزد).حواست باشه.Z580 با همین گرافیک خیلی ارزونتره.نقل قول:
از قدیم گفتن از ماست که بر ماست
هر بلایی سرمون بیاد تقصیر خودمونه جس گرون میدن بدتر میریم میخوریم
k55 رو ه عمرا بخرم رفیقم بهم گفت بخرم خوبه گرافیکش خوبه و .....
یا n56 vz میگیرم یا اصلا لپ تاپ نمیگیرم
لب تاپ روش کانفیگ ومدل رو زده دیگه !!! عنی سازگار اینقدر بی پد.. ما... که قطعاتم شاید عوض کنه؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل اعتماده ؟
ایسوس سنتر ؟
کدومش قابل عتماده اولی n56 vz رو زده 29950000 :sq_2: