اگه هزار جور امکانات داشته باشه ولی قالب کارپسندی نداشته باشه ول معطلهنقل قول:
کسایی که روزانه بیشتر از10 ساعت تو انجمن هستن از این قالب زجر میکشن
Printable View
اگه هزار جور امکانات داشته باشه ولی قالب کارپسندی نداشته باشه ول معطلهنقل قول:
کسایی که روزانه بیشتر از10 ساعت تو انجمن هستن از این قالب زجر میکشن
اگر به نظر من و بقیه کاربران هم نظر من. مدیر محترم جناب میثم احترام می گذارن:
من قالب قبلی رو می پسندم ولی از قابلیت های این نسخه جدید هم نباید به راحتی گذشت. اگر مشکل با یک قالب مثل قالب قبلی حل بشه. به نظر من هر دو طرف موافق و مخالف راضی خواهند بود.
و اگر به همین منوال پیش بره. من دیگه نمی تونم فعالیتی در شان فروم بزرگ P30World داشته باشم.
موفق باشید.
به خدا قالب قبلی بهتر بود !
اصلا p30world به خاطر همین قالب متفاوتش از بقیه فروم ها معروف بود ! الان ظاهر سایت هیچ فرقی با سایت های دیگه نداره
اگه میشه یه نظر سنجی در مورد این قضیه ایجاد کنید
این قالب در شان پی سی نیست قالب قبلی بی نظیر بود من برای اون قالب اینجا عضو شدم!
خوب شده
دست شما درد نکنه
شبیه persianto ols شده
جالبه دیده میشه که اکثر کاربران اصلا به سایت های دیگه سر نزدند که ببینن که محیط اصلی vb چگونه است برید سایت هایی که مرجع vb هستن رو نگاه کنید همه دارن برای این سری قالب بال بال میزنن و میشه گفت بهترین سایت های ایران از این قالب استفاده میکنننقل قول:
من شرط میبندم اگه نظر سنجی ای درباره ی قالب قبلی گذاشته میشد همه میگفتن باید عوض کنین!!!!!
و باید بدونین که قالب قبلی قالب اصلی ورژن 3 vb بود شما میتونین قالب رو روی حالت اصلی بزارین تا از قالب اصلی vb4 بهره ببرین
خوب هست آدم همیشه 1 سال به 1 سال تغییر بده تا کاربران جلب شن ! شما برید یکسری دیگه میان جوش نزنین :27:
دوستان عزیزی که میگید قالب قبلی رو عوض کنید ، این کار مستلزم تغییر دادن دوباره ی ورژن VB هست که 3 بود قبلا و قالبش هم قالب پیش فرض ورژنهای 3 بود ..... 4 یکم فانتزی هست
ولی اگر امکانش هست همون 3 میشد خیلی بهتر بود ...... به هر حال پی سی وردلد به جرات یکی از بزرگترین و بهترین سایتهای جامع ایران هست . من که با ورژن 3 خیلی راحتر بودم . کلا ورژنهای 3 خیلی بهتر هستن . 4 همونطور که گفتم بخش ارسال مطلبش مثلا همین شکلک ها خیلی کند لود میشه . یکم تو چشم هست رنگ ها ....... راستش من قالبهای سایت وی بی استایل رو یه چند نمونه تست زدم البته برای 3 و قشنگ هم هستن که پولی هستن .البته میشه با یه سرچ پیداشون کرد
به هر حال نظر دیگر دوستان هم محترم و حتما مدیران هم این طور صلاح دونستن . به خصوص برای ورژنهای 4 ه-ک و پلاگینهای بیشتری نسبت به 3 هست و امنیتش شاید بیشتر باشه ولی امنیت رو در 3 هم میشه برقرار کرد . مهم استایل ثابت سایت بود که به نظرم سایتهای مشهور این چنینی با همون قالب و ورژن قبل میموند خیلی بهتر بود . یک جور
ببخشید که زیاد تایپیدیم
با تشکر
قالب قبلی بهتر بود الان صفحات خیلی روشن شده و چشم رو میزنه!
اتفاقا فروم pt هم قالبشو عوض کرد که باعث شد خیلی از کسانی که من میشناختم انگیزه زیادی واسه فعالیت تو اون فروم نداشته باشن !نقل قول:
بهتر نبود قبلش یه نظر سنجی انجام می شد ؟ یا حداقل اطلاع رسانی.
به هر حال من رو رزولوشن 1024*768 با آبی خاکستری مشکل دارم سایز صفحه بزرگتره و scroll هم نداره. اما vb4 مشکلی نداره.
ظاهر سایت قبلا بهتر بود!!!!!!!!
دکمه تشکر هم کار نمیکنه برام! ((البته بعضی جاها))
اگر ادم هرسال تغییر بکنه که ادم نیست ! حزب بادهنقل قول:
خوب هست آدم همیشه 1 سال به 1 سال تغییر بده تا کاربران جلب شن ! شما برید یکسری دیگه میان جوش نزنین
ادم با عقایدشان زندگی میکنند:27:
همین کاربرا بودند که پی سی ورد را به اینجا رسوندن وکسی حق نداره در مورد کاربری اینگونه نظر بده !!
کاربرای قدیمی این انجمن را ساختند / شما حرف میزنید !
شما اگر شرطی بندی تون خوبه ، برید قمار بکنید ، حتما موفق میشید !:39:نقل قول:
من شرط میبندم اگه نظر سنجی ای درباره ی قالب قبلی گذاشته میشد همه میگفتن باید عوض کنین!!!!!
سلام..اول خسته نباشید به این تغییرات...بعد اگر ممکن باشه راهی باشه تا قالب قبلی برگرده شخصا به نوبه خودم چند سال پیش یکی از اولویت های اصلی که باعث شد تو این فروم فعالیت کنم قالب بسیار دلچسبش بود اگر ممکن باشه اون قبلی برگرده یا راهی باشه تا اونایی که می خوان رو اون کار کنن عالی میشه. مرسی..
دوستانی که میگن برگردیم قالب قبلی اصلا ببین قالب vB3 واسه vB4 هستش ؟
مطمن باشید این تغییرات دلیل فنی داره ...
وقتی قالبی ساپورت نشه ادم مجبور به تعویضش میشه چون مشکلاتی در پس زمینه به وجود میاد که ما نمیبینیم و ولی مجبوریم برطرفشون کنیم !!
الان بزرگترین مشکلات این قالب :
1.زیر بخشها رو مثل قالب قبلی عمودی کنید
2. در بیشتر صفخات با کلیک روی تشکر باعث میشه لود شه صفحه و بعضی وقتها به صفحه ای میره که میگه شما اجازه دسترسی به این صفحه رو ندارید !!
دوستن من توی انجمن اندروید هستم ...همونجوری که خیلیها میگن اونجا گل گلی هست خیلیها هم میگن خوبه و باید اونجوری باشه ...
خلاصه یه کم صبر کنید و اجازه بدید تغییرات همه جا وجود داشته باشه !!
یه مسئله ای دیگه هم کند شدن سایت هست
این مشکل به قالب ربط داره یا درست میشه ؟!
الان من مثلا روی یه شکلک کلیک میکنم 2 ثانیه بعدش ظاهر میشه !
در صفحه ی اول هم با اون تبلیغ های بزرگ خیلی کند هست !
اول که من هم بگم از این قالب جدید خوشم نیومد و فکر میکنم قالب قدیمی بهتر بود.....
مسئله اینه که قالب قدیمی، به حق دلیلی بود برای جدا بودن پیسیورلد از بقیه... من به شدت فروم بازم و فروم های بسیار زیاد فارسی و انگلیسی عضو هستم....یکی از دلایلی که توی همه ی اونها با وجود عضویت همزمانم در اینجا، نصف اینجا فعالیت ندارم و پست نزدم، ضعف های قالبشون بوده....
پیسیورلد به طور مطلق بهترین فوروم ایرانه و لیاقت قالب بهتری رو داره...
با توجه به اینکه قالب دیگه برگشتی در کار نیست، ضمن تشکر از مدیریت بابت اپدیت به سیستم جدید، یه سری پیشنهاد و درخواست دارم که میگم:
من پرشین نتورک، برنامه نویس و باشگاه مهندسان هم عضوم... قالب اونها هم قالب دیفالت ورژن ۴ هستش...من راجع به قالب دیگه صحبت نمیکنم چون همون لحظه ی اولی که فهمیدم نیازی نیست با مرورگر یا لپتاپم برخورد کنم و این پیسیورلده که قیافش رو عوض کرده، رفتم و قالب دیفالت رو راه انداختم.....
اینها همه نظر شخصی منه و بابتش با کسی بحث نمیکنم!! نظر هر کسی محترمه و در جای خودش صحیح...
۱- در بحث تاپیک باید بگم که تبلیغ پس اول خیلی زننده هستش....اینجا سایتیه که اکثر اوقات یه تاپیک اینجا زده میشه و هزار جای دیگه کپی میشه.... به نظرم سیستم قبلی تبلیغ بین پست ها بهتر بود....
۲- لطفا افرادی که دارن تاپیک رو میبینن رو بذارین...یادمه یه وقتایی وقتی تاپیکی میزدم که خیلی باهاش حال میکردن ملت، عکس میذاشتن که ببینین ۳۵ نفر همزمان انلاینه و ...... این -- به سادگی میتونه نصب بشه....
۳- چون دیدم چند نفر گفتن اسمایلی ها، لطفا اگر اسمایلی ها رو هم عوض کردین، حذفشون نکنین و دم دست باشن که ماهایی که از اسمایلی های حاضر استفاده میکنیم اذیت نشیم! :31:
در بحث دیدن صفحه ی اصلی سایت، مهم ترین چیزی که تو ذوق میزنه، خطی شدن لیست انجمن ها هستش.... الان واقعا پیدا کردن انجمن ها از میان تالار ها و توضیحاتش سخت شده...اون حالت قبلی که به صورت دو ردیفی بودن خیلی بهتر بودش....
عزیز، فرق این سایت با ده ها سایت دانلود فیلم و بحث در مورد سریال و .... که نهایتا ۵۰۰ تا عضو دارن که هرکدوم نزدیک به ۲۵ میلیون پست دارن اینه که این سایت، به کاربراش وابسته هستش و تولید محتوی میکنه....مثل سایت های همسایه نیست که این کپی پیست نباشه، اون یکی بیاد!!!نقل قول:
خوب هست آدم همیشه 1 سال به 1 سال تغییر بده تا کاربران جلب شن ! شما برید یکسری دیگه میان جوش نزنین
پس مریضیم که داریم میگیم اون قبلیه بهتر بود؟!!!نقل قول:
برا قالب های مهد کودکی بال بال میزنن؟؟؟ میشه بگی کدوم انجمن ها؟؟ این سایت ۵-۶ ساله( ۷ سال فک کنم دقیقش باشه؟!!) که داره کار میکنه و تمام اعتبارش به این قالبش بوده...شما برو ببین چجوری تو مای بی بی ملت بال بال میزنن برا قالب دیفالت ورژن ۳!!! ان قالب شکیل بود واقعا....نقل قول:
جالبه دیده میشه که اکثر کاربران اصلا به سایت های دیگه سر نزدند که ببینن که محیط اصلی vb چگونه است برید سایت هایی که مرجع vb هستن رو نگاه کنید همه دارن برای این سری قالب بال بال میزنن و میشه گفت بهترین سایت های ایران از این قالب استفاده میکنن
نظر شخصی من اینه که اشتباه استراتژیک نرسیدن به قالب دیفالت، باعث ریزش شدید کاربرا میشه....شخصا به کلی علاقه ی حضور در سایت رو دیگه ندارم چون مثل بقیه شده!!(حالا خوبه دارم با قالب دیفالت میام!!).... اینکه کاربرا کم کم خوششون نیاد بیان، روح سایتو میگیره و تبدیل میکنه به یه اسپم کده واقعی!!...
رسیدن به امکانات حیاتی قالب قبلی به نظرم ساده و سریع به دست میاد...
قالب پیشنهادی توسط جناب میثم هم بسیار عالی بود اگر رنگ بندی و گرافیکش رو به صورت قالب قبلی در بیارن.... سایت این همه متخصص برنامه نویس و گرافیست و طراح وب داره....فک کنم میشه باهاشون همکاری کرد که یه قالب مثل قبلی برا دوستاشون راه بندازن....
سلام
تم و حالت قبلی انجمن بسیار بهتر بود، مدت هاست در انجمن همسایه (PT) این تم رو میبینم و هنوز بهش عادت نکردم، P30 هم از دست رفت...
کلا ckeditor کنده . بزرگترین مشکل vb4 همینه بقیش قابل حله . اگه یکی حرفه ای باشه تو طراحی قالب میتونه شبیه قالب دیفالت vb3 در بیاره نمونش این سایته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا قالب قبلی عالی بود اگر خوب نبود تو این چند سال حدود 900 هزار کاربر الان نداشت p30
به خاطر ظاهز ساده و عالیش که هر کسی میتونست راحت فعالیت کنه .........
تبریک میگم
از نظر امنیتی که خیلی نیاز بود البته شما از نسخه 4.1.12 استفاده می کنید که به گفته خود ویبولتین یک باگ امنیتی داره که با پچ برطرف میشه.نمی دونم پچش نال شده یا اینکه شما استفاده کردید یا نه یا شاید اصلاً نسخه vBulletin.Suite.v4.1.12.Patch.Level.1.PHP.NULL-FS رو نصب کردید...بماند
باید انجمن که یکی از انجمنهای برتر ایران هست ارتقاء پیدا می کرد-فقط یک کمی طول کشید دو روزی نتونستیم بیایم تو سایت استخون درد گرفتیم
موفق باشید همگی
پی سی ورد با این قالب واقعا ضربه میخوره و شک ندارم حالا حالاها نمیتونم بهش عادت کنم حتی اگه به ظاهرش هم عادت کنم بازم کار کردن با این قالب راحت نیست اون کجا و این کجا!
ای خدا چقدر دلم برای اون قالب تنگ شده ای کاش قبل از عوض کردن یه نظر سنجی راه مینداختید دلم میخواد از شدت ناراحتی گریه کنم
سلام!
سایت خوب و قشنگ شده. من تازه قالب جدید رو دیدم. فعلا تنها چیزی که می تونم ازش ایراد بگیرم اینه که عکس آواتارها Center نیست. فکر کنم باید به کلاس usercenter توی سی اس اس text-align:center بدید.:27:
تو همون سايتي كه جناب ميثم آدرس دادن مدل هاي قشنگي وجود داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا به نظر من از ايني كه الان هست خيلي قشنگتره مخصوصا دومي...
فروم های حرفه ای قالب ساده دارن مثل forum.dailymobile.seنقل قول:
این قالب ها هم باید چند جاشون ویرایش بشه که فکر کنم تا یه ماه دیگه درست بشه.
لایکنقل قول:
هر چی ساده تر بهتر و کاربر به راحتی میتونه کار کنه
به نظرم اگه شبه این سایت قالبش میثم جان بسازه عالی میشه
من نظرم اینه که سعی بشه قالب طوری بشه که اختصاصی سایت باشه خیلی بهتره...مثلا لوگوی این قالب خاکستری که خیلی سادست..فکر نکنم درخور سایت پی سی باشه..یه طورایی بهتر بود براش قالبی اختصاصی طراحی میشد هم سبک..هم ساده و کاربرپسند..
هر چی بیشتر میگذره بیشتر به عمق فاجعه پی میبریم :دی
ولی خداییش هر چی زودتر یه کاریش بکنید:11:
سلام به دوستان عزیز و مدیران سایت
یه سری امکانات تو این ورژن ایجاد شده که به نظرم جالبه مثلا همین auto save موقع نوشتن کامنت. البته به نظر منم قالب جدیدش یه مقدار سخت کرده کاربری سایتو . منم یه شخصه یکی از دلایلی که اینجا رو به بقیه فروما ترجیه میدم قالب ساده و روان ورژن 3 بود که روی این سایت لحاظ شده بود که کاربری سایت رو خیلی راحت میکرد در حالی که توی این ورژن به نظرم خیلی سخت پیچیده تر شده و این چیزیه که ممکنه برای خیلیا مشکل ساز بشه. یه سری مشکل هم داره این حالت جدید مثلا توی گروه ها در حالت پاسخ سریع امکان نقل قول نیست فک کنم. یا ریفرش بعد زدن تشکر.
در کل پیشنهاد من اینه که استایل ورژن قبلی سایت قرار داده بشه تا کاربرا بتونن بنا به سلیقه خودشون انتخاب کنن که با کدوم حالت کار کنن
مرسی
اول به میثم و سینای عزیز خسته نباشید میگم ...
احتمالاً این تصمیم لازم بوده، حالا به هر دلیل، چه امنیتی، چه تنوع و ...
با وجود اینکه جز تیم مدیریت انجمن به حساب میام و شاید بهتر باشه از تصمیم
ادمینهای انجمن حمایت کنم، اما ترجیح میدم نظر شخصیم رو بگم، حتی اگه کار درستی نباشه
بعضی از دوستان تهدید به رفتن کردند، واکنش برخی این بود که فعالیت کاربران به یک قالب بند هست،
یا اینکه ابراز تأسف کردن برای کسانی که به خاطر یک قالب ساده میخوان پیسیورلد رو ببوسن و بذارن کنار ....
میدونید قصهی پیسیورلد و تغییراتش مثل چی میمونه ؟!
مثل اینه که سالها توی یه خونهی درندشت و زیبا زندگی کرده باشی، همهٔ خاطراتت تو اون خونه باشه، در و دیوارش، اتاقاش، حیاطش، درختاش، حوض و ماهیهاش ...
بعد، دو روز بفرستنت سفر، وقتی برگشتی ببینی اثری از خونهٔ خاطراتت نیس ... یه آپارتمان عجیب و غریب با ظاهری نچسب ساختن برات که فقط به درد کسی میخوره که تازه اومده توی اون خونه ...
نه تویی که همه عمرت اونجا بودی ...
ما خودمون این خونه رو آجر به آجر ساختیم، براش زحمت کشیدیم، حالا بعد از چندین سال، اگه کاغذ دیواریش رو عوض میکردن، خب مشکلی نبود، میشد یه جورایی عادت کرد به طرح و نقش جدید دیوارها، اما این خونه کاغذ دیواریش عوض نشده ... آجر به آجرش خراب شده و دوباره از نو، مثل قوطی کبریت درست شده !
من و امثال من عاشق اون خونهی قدیمی بودیم، با همون حوض و ماهیها و درختاش ... با همون درب قدیمی، ولی باصفا ...
این آپارتمان شیک و نوساز واسه کسایی زیبا و دلچسبه که با اون خونهی قدیمی خاطره ندارن ... با اون خونه زندگی نکردن ...
من نه مرتجعم! نه کهنهپرست!
این رو هم میدونم که به هر حال آپارتمانها جای خونههای قدیمی رو میگیرن و این تغییر اجتنابناپذیره
اما حق بدید به من و کسانی که گله دارن که دلزده بشیم، که از فضای نچسب جدید سرخورده بشیم ...
دیگه پیسیورلد اون حس قدیم رو نداره برام ...
شده یه جای غریب ... یه خونهی تازه که باید سالها دوباره توش زندگی کنی تا از در و دیوار جدیدش خاطرات نو بسازی ...
کاش انجمنهای دیگه و تغییراتشون، درس عبرتی میشد برای اینکه پیسیورلد اصالت خودش رو حفظ کنه ...
امیدوارم قبل از اینکه کاربران پیسی هم مثل خیل عظیم کاربرانی که از دیگر انجمنها به خاطر تغییرات ظاهری، به اینجا سرازیر شدن، فراری بشن، فکری به حال این تغییرات بکنیم ...
حس و حال غریبی که با این قالب داریم را کورش به بهترین شکل گفت...
حس غریبی ست که فکر نمیکنم زمان و عادت به تغییرات هم بتونه مرهمی باشه براش...
پی سی در پنج سال اخیر خونه ی اولم بوده ، شاید عجیب برای خیلی ها، ولی بوده...
و الان ، حس میکنم خونمو از دست دادم و شدیدا دلم گرفته ...
چرا اینقدر فاصله ی بین پست کاربران و امضای کاربران زیاده.............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
یه نیم متر فضای خالی بین پایان هر پست و امضای کاربر هست...:23:
اعصابم خراب شد، پلاگین tapatalk رو نصب کنید دیگه!
واقعا کوروش جان حرف دل خیلی ها رو زدی مخصوصا سفر و بازگشت و آپارتمان و :45:نقل قول:
راستیش خیلی احساسی گرفتی قضیه رو ولی واقعا این قضیه احساسی تر ازین حرف هاست تازه من که زندگیم تو اون خونه قدیمی هنوز یک سالم نشده ولی شما دیگه چجوری تحمل میکنی؟:37:
عزیزان شما از قالب default استفاده کنید، مدیر اینجا قالب دیفالت رو باید بعنوان قالب دیفالت سایت میذاشت نه این قالب و اینکه مدیرسایت لطفا فونت قالب دیفالت به تاهوما تغییر بده
Tapatalkرو هم نصب کن دیگه ;)
اورو خدا اینقدر شرو ور نبافید من واسه همه کاربران قدیمی احترام قابلم یه مثال میزنم شما اگه ویندوز 8بیاد بخاطر شکلش نمیخواید از اکسپی ارتقا بدید،ورژن 4بسیار برتری داره مخصوصا همین ادیتور با وجودیکه واسه dialupها یکم دیرتر شاید لود بشه، مشکل همه ی شما ظاهر قالب سایت هست که اون خیلی میشه روش کار کرد
بسیار خوشحالم که p30worldهم با تاخیر 3-4ساله به vb4ارتقا داده
از مدیریت محترم تقاضا میشود وضعیت فروم را به حالت قبلی و قدیمی (لوتی و داش مشدی خودمون) برگردانند
باتشکر
به نمایندگی از جمع کثیری از کاربران
دوستان تو اینکه قالب قبلی خیلی همه پسند تر بود حرفی نیست...... ولی به نظر من اگه یه قالب بهتر از این قالب بذارن به نظرم تنوع خوبیه :)
باز خوبه شما ها میتونین تو این خونه بیان
من که دیگه داره بد جور اعصابم خورد میشه
بار اول گفت که پسوردت اشتباست
و بعد از سه چهار بار امتحان رفتم سراغ عوض کردن پسورد
تا الان هم 5 بار درخواست تغییر پسورد دادم
ولی هر کار میکنم نمیتونم وارد بشم
به میثم پیغام دادم سینا هم که پروفایلش بستست
امیدوارم درست بشه
وگرنه نمیتونم وارد انجمن بشم
نمیدونم هم علت چیه کلا گیج شدم
نام كاربري يا كلمه عبور اشتباه. شما اطلاعات اشتباهي وارد نموديد لطفا بعد از 15 دقيقه دوباره وارد شويد.
تـغـاری بشکـند ماستـی بریزد/جهـان گردد به کـام کـاسه لیـسان!نقل قول:
اورو خدا اینقدر شرو ور نبافید من واسه همه کاربران قدیمی احترام قابلم یه مثال میزنم شما اگه ویندوز 8بیاد بخاطر شکلش نمیخواید از اکسپی ارتقا بدید،ورژن 4بسیار برتری داره مخصوصا همین ادیتور با وجودیکه واسه dialupها یکم دیرتر شاید لود بشه، مشکل همه ی شما ظاهر قالب سایت هست که اون خیلی میشه روش کار کرد
بسیار خوشحالم که p30worldهم با تاخیر 3-4ساله به vb4ارتقا داده
باتشکر