گرگان جدید وضعیتش چطوریه ؟ :n02:
Printable View
گرگان جدید وضعیتش چطوریه ؟ :n02:
برا یکی از دوستام هم 512 داره با 20 دانلود میکنه . من حافظ هستم .
100% مشکلات فنیه چون 2 روز پیش زنگ شدم گفت مشکلات سراسریه 2 3 روز دیگه درست میشه .
me too.........نقل قول:
اره مث اینهکه ضریب اشتراک 1 به 1 داریمنقل قول:
هرچی باشه ارزشش رو داره داداش
در ضمن اینا حق گرفتن پولی رو از ما ندارن...چون سرعت واقعی همین باید باشه
سلام
من اینترنت 512 نامحدود از مخابرات گرگان گرفتم ولی سرعت دانلودش حدود 30 هست یعنی اینترنتم 256 است و واسه یکی دیگه از دوستام سرعتش رفته رو 200 یعنی چی ؟
شرکت پارس انلاین گرگان سرعتش چطوریه ؟
دقیقا همین مشکل رو دارم از چند روز پیشنقل قول:
سلامنقل قول:
بله درسته ... منم اشتراک 512 دارم و 3روزی میشه سرعت دانلود از 40 بالاتر نمیره ......
ولی دوستم 256 داره و مثل اون بنده خدا 250 دانلود میکنه ....
معلوم نیست چه خبره !!!
یکی یه زنگ بزنه ببینه چی میگن . برا منم هنوز درست نشده :n21:
یکی از دوستام تماس گرفت ، گفتن مشکل از تهران :n23:نقل قول:
بچه ها سرعت من شده 15(من همونم که توی این دو روزی با اشتراک 256 ام،با سرعت 300 می تونستم دانلود کنماااا)
انگار از عرش بیفتی به فرش
انگار یکی که مازراتی سوار میشده حالا مجبور بشه با تاکسی ازین ور به اون ور بره
خیلی حس بدیه
نتیجه:
هر چی بالاتر بری،زمین خوردنت دردناک تر میشه :n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28:
ای خداااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستن این دو روز رو بهتون حال بدن :n10:
پارسال هم همچین اتفاقی افتاده بود ولی 2 3 روز بعد باز سرعت برگشت به همون 30 40نقل قول:
تو دیگر کشور ها اگه 256 بگیری سرعت دانلودت 256 کیلو بایت و فقط یک یا دو روز از سال سرعت اینترنتت به 30-40 میرسه ولی تو ایران اگه 256 بگیری سرعت دانلودت 30-40 و فقط یک الی دو روز از سال سرعت دانلود به 256 کیلوبایت میرسه
چه جالب
چقدر ما بدبختیم کاشکه کره بودیم :n30:
باو اگه کابل اینرنت کل جهان هم قطع شده بود اینقد طول نمیکشید . از دانشگا میایم یه چرخی تو نت بزنیم همش داغونه امروز که چند ساعت اینترانت شده بود واسه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز سرعتم درست شده و گاهی تا 100 هم بالا میره ....
مال شما هم درست شده؟
آره مال منم درست شده،به 100 هم میرسه!:n02:نقل قول:
البته اینو هم بگم که سرعت هــی بالا پایین میشه...
ما هم بعد چند روز با 230 دانلود کردن حالا با 2.3 دانلود میکنیم:n08:
سلام.
قضیه چی بود ؟چند روزه سرعت 10 بالا نمیرفت .
البته امروز برا من درست شد .
گفتن مشکل از تهراننقل قول:
محتوای مخفی: ........
سلام چرا انقدر سرعت افتضاح هست؟! دزد های بی شرف
مال من که هنوزم خرابه
پارسال که تو روستامون یک ماه به طور کلی با سرعت 300 همه دان میکردن بعد نت کل روستا خراب شد سرعتها به قبل برگشت!! خخخخخخخخخ :دی / همه کیف کرده بودیم والا ! :بهمن
میگم این نت ما قطع وصلیش زیاده چیکار کنم؟ پشتیبانی که میگه مشکلی نیست!! منو میگی :|
لینک میره؟نقل قول:
ینی چی؟ یعنی به سایتها میره؟ میره. ولی هی قطع میشه هی وصل میشه توی یکی دو دقیقه. وقتی جو گیر بشه توی 5 دقیقه قطع میشه، وصل میشه! :دی ولی بیشتر تو یکی دو مین ! / دیوانه شدم!!! عاقا دیوانم دیوانه :|:| :دینقل قول:
ببیننقل قول:
لینک منظورم همون چراغ adsl
اون خاموش میشه؟
مسخره کردن رفته اینترنتو !
یک هفته است که سرعت دانلودم از 64 همیشگی شده نصف...این 2 روز هم صبح ها کمی بهتر میشه ( تا 55 میاد اما پرنوسان ) اما از ظهر تا نصف شب میشه 10 !:n15:
این مخابرات پدر ما رو دراورد...هر ماه حداقل یک هفته اش اینطوریه...
متاسفانه شرکت دیگه ای هم که نامحدود با قیمت خوب بده هم نیست :(
راستی بچه ها این یک مگ 6 ماهه بدون نامه رو که گفته بودم کسی گرفت؟
چند روز پیش رفتم انگار نظرشون عوض شده باشه گفت اینم نامه میخاد !:n04:
حذف شود لطفا...
آره. وقتی قطع میشه اون چراغم قطع میشه. :|نقل قول:
گاهی وقتا هر نیم یا یه دقیقه قطع وصل میشه گاهی هم بیشتر میمونه. گیجیم والا!
خط ظاهرا مشکل دارهنقل قول:
این تاپیک خوبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اول رو بخون
اطلاعات مودم رو بزار
دوستان من 2 mg همین مخابرات گرگانم روز های اول سرعت درست بود همون 1 به 8 که سرعت دانلود بود 230-240-250 ولی یه دو هفته ای هست اصن یه وضعیه ساعت 10 صبح سرعت نسبتا" خوبه بعدش میاد پایین یعنی دیگه از 1 mg بالاتر نمیره سرعت دانلودشم بین 90 تا 160 نوسان داره و یه جورایی 1 نصف شب درست میشه به 2020 که زنگ میزنم میگه مشکل نداری 100 بار اینو گفتن میگن ما کندی سرعت نداریم :n13: . از یه نظر دارم فکر آسیا تک بهتره شاید گرانتر باشه ولی ارزششو داره که هی سرعتت مثل ابن مخابرات کم و زیاد نشه.
سلامنقل قول:
همیشه اینطوری نبوده
ولی الان یک هفتست که نوسان داره
یعنی یکی با 256 داره با سرعت 1 مگ دانلود میکنه
و 1 مگ داره با سرعت پایینتر دانلود میکنه
یکمی قاطی شده همه چی
اگه میتونی یه هفته دیگه هم صب کن
چون اگه نامحدود گرفتی همین مخابرات رو بچسب
پ.ن:دوستان شما هم از سایتایی مثل p30downloa.d و varzesh3 دانلود کنین ببینید سرعت تون 2 برابر میشه؟
2 برابر که نه ولی بعضی موقع ها برا منی که 256 دارم میره رو 45-50 که اونم به ندرت و اکثرا با 30-35 دان میکنه!نقل قول:
پ.ن:دوستان شما هم از سایتایی مثل p30downloa.d و varzesh3 دانلود کنین ببینید سرعت تون 2 برابر میشه؟
دوستان vpi , و vci مخابرات گلستان چنده ؟؟؟
مال من که زده :نقل قول:
0 و 33
دروود.
دوستان گرگانی میگم مخابرات 1 مگ نامحدود میده یا باید کلی سند و مدرک نشون بدیم ؟ طرح های محدود هم داره ؟ چه جوریاست قیمتاش ؟
خیر جدیدا نیازی به مدارک و این چیزا نیست.نقل قول:
من الان محدود 1 مگ دارم ماهی 18 تومن با حجم 4 گیگ.
آسیاتک هم جدیدا کندی سرعت داشته.نقل قول:
اسیا تک خوبه من دارم کاملا راضی هم هستم :n12:
سلام دوستان
امروز پنجشنبه 92/04/27
من adsl 256 شیرینگ از مخابرات دارم
تا دیروز نهایت سرعت دانلودم به 40 هم نمیرسید
از امروز تا حالا سرعت دانلودم رسیده به 240-250 !!!!
ربطی هم به سایت نداره،فقط کافیه لینکها مستقیم باشه قابلیت پاوس داشته باشه و از فایل شیرینگها نباشه
اینم مدرکش
این که اینترنت داخلیه و دانلود از سرورهای داخلیه شما از این لینک دانلود کن تا سرعت اصلیت مشخص شهنقل قول: