نقل قول:
سلام دقیقاٌ مشکل منم همینه
نقل قول:
سلام دقیقاٌ مشکل منم همینه
سیستم رو از autopilot دربیارید و رو user mode بزارید همون صفحه ابتدایی bitdefender 2013 هست
دوستان سوالی داشتم!این بیت دیفندر2013 خیلی سنگین تر از نورتون هست یا نه؟وضعیت آپدیتش چه جوراست؟حجم آپدیتش بالاست؟ممنون
نسبت به نسخه های پیشین سبک تر هست ولی در سطح نورتون به هیچ وجه نیست ، حجم آپدیتش هم خیلی بیشتر از نورتون هست .نقل قول:
دوستان سوالی داشتم!این بیت دیفندر2013 خیلی سنگین تر از نورتون هست یا نه؟وضعیت آپدیتش چه جوراست؟حجم آپدیتش بالاست؟ممنون
درودنقل قول:
من نسخه 2013 antivirus رو نصب کردم پینگ رو از 400 به 700 رسوند! من قبلا با لپ تاپم و اینترنت 1mbs هیچ مشکلی نداشتم و هیچ کاری به پینگ نداشت ولی حالا که سرعت اینترنتم 40kbs هست مشکل پیدا میکنه.
خواهش میکنم اون تنظیماتی که گفتید رو بگید در ضمن من Low restricted رو پیدا نکردم لطفا بگید دقیقا کجاست.
بازم ممنون
low restricted یعنی حساسیت پایین یعنی خطر بیشتر شما را تهدید کنه . اگه با سرعت سیستم و یا سرعت اینترنت مشکل دارید آنتی ویرووستون را عوض کنید به کل چون بیت اصلا مال این حرفا نیست . هم آپدیت پر حجمی داره هم آپدیت دیگه تو آنتی ویرو سهای جدید که تکنولوژیهاشون هر سال گل سر سبدند منقضی شده . برید دنبال یه آنتی ویروس با 1 مگ حجم . تازه 2013 تازه اومده زمان میبره تا مشکلاتش در بیاد و رفع بشه . ز.د نصب نکنید بزارید یکم ازش بگذره باگاشا بگیره . حالا حالاها کار داره.نقل قول:
سلامنقل قول:
با ا مگ حجم ؟؟؟؟ !!!
بعد داخل این 1 مگ حجم چی هست که بشه باهاش مخرب تشخیص داد ؟؟؟
مگه یه نسخه چند وقت عرضه میشه که بگذارند چند ماه بگذره 2 3 ماه که بتا بوده و کلا 7 8 ماه دیگه با نسخه بعدیش وقت داره
من الان فقط از یک آنتی خالی استفاده میکنم و برای سیستمم هیچ مشکلی نبوده متاسفانه دوستان همیشه دوست دارند توتال سکوریتی استفاده کنند و تنظیمات هم مسلط نیستند بعد میاند سوییت را زیر سوال می برند اون شرکت 400 500 متخصص تمام حرفه ای داره که هر روز دارند روی نرم افزار کار میکنند این مشکلات بیشترش مختص کاربر هست نه نرم افزار
موفق باشید
آقای تبلیغ ! چندین جا دیدم که تابحال از روی احساس اومدی محصولاتی مث کسپرسکی یا بیت دیفندر و غیره رو به خاطر برندهایی که براشون تبلیغ میکنی کوبیدی زمین اینجا ،نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=569035&p=7119609&viewfull=1#post7 119609نقل قول:
بسیار خوب مجبورم بگم شما که این قدر مطمئنید و میگویید کسپرسکی بهتر است حاضرید یه امتحانی کنیم ببینیم سیستم شما ویروسی هست یا یکی از سیستم های بنده که آنتی ویروس ترند میکرو استفاده میکنه ؟
و سعی در تحمیل نظرت به کاربرهای دیگه داشتی.
اگه اطلاعات تخصصی و دال برسندی باعث شده که فکر کنی که ترند میکرو بهتر ازین محصولات هستش بزار اینجا تا بحث کنیم.
من این سوال در قسمت دانلود ویروس پرسیدم و یکی گفت:نقل قول:
سلام به همگی
من یکی از تستهایی که قبلن به اسم Comodo Leak Test گذاشته بودین اجرا کردم از 340 امتیاز 200 گرفتم!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تنها برنامه امنیتیم Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final هست با آخرین آپدیت
به نظرتون امتیازم خیلی پایین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
با این تست ویروسی که نشدم؟؟ شدم؟؟ لطفا راهنماییم کنین که مشکل از چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ممکنه تنظیمات Bitdefender Total Security 2013 Build 16.0.16.1348 Final یاد بدین :11:نقل قول:
ضمنا انتی شما شاید روی تنظیمات پیش فرض باشه و تنظیماتش را اگه انجام دهید امتیاز بیشتری میگیرد
در بیت دیفندر میشه به قسمت safepay اعتماد کرد یا نه؟؟ یعنی امنیتش در چه حده؟؟
قبلا نود داشتم و وقتی آپدیت میشد تاریخه آپدیتش بروز میشد ولی ماله اینو نمیدونم باید از کجا چک کنم که آپدیت میشه یا نه!!!!
سلام.نقل قول:
برای اینکه بفهمید آنتی ویروس آپدیت شد یا نه به قسمت Event >>>>> Update برید.
درود بر شما..نقل قول:
بیت دیفندر تنظیمات خیلی زیادی نداره.
فقط در قسمت فایروال گزینه ی Paranoid mode و Intrusion detect system رو روشن کرده و Intrusion رو روی Aggressive تنظیم کنید.
اینطوری Injection ها کلا شناسایی میشه و برای هر اقدامی از شما سوال میشه و شما باید بلاک کنید.
قسمت SafePay حداقل چیزش اینه که امنیتش از هر محیطی که تابحال خرید میکردی امنیتش بیشتره. کاملا تست شده.
کاملا ضد Keylogger از کار انداختن Print screen function و تصویر برداری در حین کار با Safepay و کیبورد مجازی و...
خیلی ممنون بابت راهنماییت :11:نقل قول:
سلام.
برای اینکه بفهمید آنتی ویروس آپدیت شد یا نه به قسمت Event >>>>> Update برید.
خیلی ممنون بابت راهنماییت :40:نقل قول:
درود بر شما..
بیت دیفندر تنظیمات خیلی زیادی نداره.
فقط در قسمت فایروال گزینه ی Paranoid mode و Intrusion detect system رو روشن کرده و Intrusion رو روی Aggressive تنظیم کنید.
اینطوری Injection ها کلا شناسایی میشه و برای هر اقدامی از شما سوال میشه و شما باید بلاک کنید.
قسمت SafePay حداقل چیزش اینه که امنیتش از هر محیطی که تابحال خرید میکردی امنیتش بیشتره. کاملا تست شده.
کاملا ضد Keylogger از کار انداختن Print screen function و تصویر برداری در حین کار با Safepay و کیبورد مجازی و...
تنظیماتی که گفتی انجام دادم ولی مشکل از کجاست که بازم با Comodo Leak Test امتیازه قبلیم گرفتم؟؟؟؟ (200 از 340) :13:
به نظر شما از بین این نرم افزارها که معرفی کردن کدوم یکی به عنوان مکمل با بیت دیفندر بهتره؟؟؟نقل قول:
ولی میتونی
آنتی بیت دیفندر را با فایروال کمودو یا آنلاین آرمور یا زون آلارم استفاده کنی
اگه از اینا بهتر هم سراغ دارین لطفا راهنماییم کنین
:10:
به نظر من که همون bitdefender total security 2013 کفایت می کنه :19:
برای عملکرد بهتر تو اون تست و احتمالا تسلی خاطری که از دست رفته میتونی برنامه ای نصب کنی که بر مبنای HIPS باشه که احتمالا خود comodo هست :21:
برنامه Malware Defender هم اگه تداخلی با bitdefender total security 2013 پیدا نکنه احتمالا جواب بده :27:
یه چرخی تو نت زدم به نظر جالب میاد:
کد:
Malware Defender 2.8.0.0001 description
Detect and remove malicious software
Malware Defender is a HIPS (Host Intrusion Prevention System) with low resource usage and latency. It is effective to protect your computer system from all forms of malware (viruses, worms, Trojans, adware, spyware, keyloggers, rootkits, etc.).
Malware Defender is also an advanced rootkit detector. Malware Defender provides many tools that allow you to detect and remove installed malware. Whether you are an expert or not, Malware Defender is your choice to protect your system
Here are some key features of "Malware Defender":
· Realtime protection system
· Monitors process, file and registry activity for suspicious behavior.
· Detects all forms of malware, whether known or unknown.
· Supports learning mode and silent mode.
· High performance and low resource usage.
· Process manager
· Detects hidden processes and threads.
· Detects unsigned processes and modules.
· Kills processes and threads using advanced method.
· Suspends/resumes processes and threads.
· Unloads modules of processes.
· Closes handles of processes.
· Kernel module manager
· Detects hidden kernel modules and kernel threads.
· Detects unsigned kernel modules.
· Kills, suspends and resumes kernel threads.
· Kills kernel DPC (Deferred Procedure Call) timers.
· Hooks detector
· Detects and removes system service table hooks (SSDT hooks).
· Detects and removes Win32k service table hooks (shadow SSDT hooks).
· Detects and removes interrupt descriptor table hooks (IDT hooks).
· Detects and removes SYSENTER handler hook.
· Detects and removes kernel object hooks.
· Detects and removes kernel notify routines.
· Detects and removes kernel mode code hooks.
· Detects and removes user mode code hooks.
· Detects and removes global message hooks.
· Detects attached devices.
· Detects hooked driver dispatch routines (IRP hooks).
· Autostart application manager
· Scans all known autostart locations.
· Detects hidden autostart entries.
· Detects newly added autostart entries.
· Undoes and redoes deletion of autostart entries.
· File explorer
· Detects hidden files and folders.
· Shows and deletes NTFS Alternate Data Streams (ADS).
· Deletes in-use files.
· Registry editor
· Full functional registry editor.
· Detects hidden registry entries.
What's New in This Release
· Kernel blocking access COM interface
· The kernel to intercept access to the Service Manager
· The interception process added to the JOB object
· Interception by registering hotkeys to record keystrokes
· Solve the problem of parameter processing in the SSDT HOOK incorrectly can cause the blue screen
· Rule annotation display in the alert window to the top of the window
· Solve the performance problems generated by the large number of logs, the second log is not repeated
· Automatically merge the same log in the log window and display the count
· Bubble prompted two seconds after the display does not show the new bubbles
· Fix some small bugs
سلام
کسی بیتدفندر نصب کرده ؟نسخه 2013 این آنتی ویروس آیا سبک شده ؟سریال و فعال ساز واسش گیر میاد؟درکل آنتی ویروس خوبی هست؟
ببخشید که این همه سوال کردم چون من نورتون رو امروز پاک کردم یه جایگرین واسش میخوام
با سلامنقل قول:
انتی ویروس قوی و خوبی هست نسخه 2013 نصب به نسخه 2012 خیلی بهتر شده و تاثیر زیادی رو سرعت نت نمیزاره و سبک شده
برای سریال هم می تونی فعلا از این نسخه که 90 روزه هست استفاده کنی
و برای اشنایی بیشتر می تونی از این صفحه تایپیک که نسخه 2013 منتشر شده به بعد رو بخونی و اطلاعاتت رو تکمیل کنی
موفق باشید
به مناسبت فرا رسیدن رمضان ۱۳۹۱ می توانید تا ۶۰ درصد تخفیف برای خرید آنتی ویروس های بیت دیفندر ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ استفاده کنید . همچنین با راهکارهای سازمانی (آنتی ویروس های تحت شبکه) بیت دیفندر ، دو سال امنیت بیشتر هدیه بگیرید .
در ماه رمضان امسال بیت دیفندر تخفیف ها و هدیه های ویژه ای را برای کاربران خانگی و سازمانی در نظر گرفته است و تمامی مشتریان با خرید از وب سایت در ماه مرداد می توانند در قرعه کشی بیت دیفندر شرکت کنند .
کاربران خانگی می توانند از تخفیف ۶۰ درصدی و هدیه سه ماهه برای آنتی ویروس پلاس ، اینترنت سکیوریتی و توتال سکیوریتی ۲۰۱۲ و ۵۰ درصد تخفیف برای آنتی ویروس های جدید بیت دیفندر ۲۰۱۳ استفاده کنند . از مهمترین امکانات بیت دیفندر ۲۰۱۳ می توان به پرداخت امن بیت دیفندر ، محافظت کننده USB و سازگاری با ویندوز ۸ اشاره کرد .
همچنین در این ماه توتال سکیوریتی ۲۰۱۲ تک کاربره بیت دیفندر با یک سال اعتبار بیشتر (در مجموع دو سال) و با تخفیف ویژه ای ارائه می شود .
شرکت ها و سازمان ها نیز می توانند از طرح ۳ = ۲ + ۱ بیت دیفندر برای راهکار های سازمانی (آنتی ویروس های تحت شبکه) استفاده کنند که ۲ سال امنیت بیشتر را به عنوان هدیه رمضان ۱۳۹۱ دریافت می کنند . در این طرح راهکارهای سازمانی بیت دیفندر با اعتبار سه ساله و با همان قیمت یک ساله به شرکت ها و سازمان ها ارائه می شود .
برای خرید آنلاین آنتی ویروس های بیت دیفندر و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید . همچنین با آغاز همکاری مشترک بیت دیفندر و انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران در ماه رمضان ، مشتریان گرامی می توانند با خرید از وب سایت بیت دیفندر در پاداش کار نیک کمک به بیماران این انجمن شریک باشند .
شرکت بیت دیفندر در سال ۲۰۰۱ تاسیس شده است و مقر اصلی این شرکت در کشور رومانی می باشد . بیت دیفندر در آخرین آزمایش رسمی وب سایت AV-Test ، عنوان بهترین آنتی ویروس را از آن خود کرده و جدید ترین محصول بیت دیفندر ، آنتی ویروس پلاس ۲۰۱۳ در اولین ماه انتشار موفق به کسب جایزه از سوی نویسندگان مجله معتبر PC MAG شده است
صفحه مربوط به تخفیفات
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من از سایت بیتدفندر فارسی انتی ویروس رو دانبود کردم ولی نزده بود ورژن چند برنامه هستش حالا من نصب کردم چطور میتونم بفهمم ورژن چنده ؟
و اگر قدیمی باشه خودش اپدیت میکنه به ورژن جدید ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
یکی اینکه در قسمت بالای پنجره ی اصلی برنامه همیشه میزنه که محصول چه سالی هستش ، مثلا 2013
راه دیگه هم اینکه بغل ساعت ویندوز روی آیکان بیت دیفندر راست کلیک کنی و گزینه ی About رو بزنی..
build های بیت دیفندر اگه قدیمی باشن ، از طریق Product update به روز میشه.
میشه بگید یه فایل را چطور توش تنظیم کنیم که یه بهش گیر نده ؟ مثل کرک بازی غیره ؟ نمیخوام چیزی را پاک کنه چطور بهش بشناسونم ؟
سلام دوستان
من Internet Security رو نصب کردم نسخه 2013
حالت فایروالش رو چطور باید از اتوماتیک خارج کرد که برای هر دسترسی الرت بده؟!
بعد تو قسمت تنظیمات قسمت Alert intensity - Paranoid mode
و قسمت intrusion detection system
برای چی هستند؟؟
ممنون :10:
سلام
دوستان من BD IS 2013 رو نصب کردم ، از رو Auto هم برداشتمش،حالت فایر وال هم روی Paranoid هست
یه مشکل جالبی پیش اومده برام یه سری از سایتها مثله Google MSN Asus باز نمیشه ، وقتی میزنم قسمت title bar معلوم میشه که ریدایرکت کرده اما هیچی نشون نمیده،ولی بعضی سایتها رو راحت باز میکنه!!!!(با چندتا web browser هم تست کردم )
میخواستم بدونم جاییش تنظیم خاصی داره برای این موضوع یا خیر !؟
سلام
دوستان اپدیت افلاین هم واسه نسخه اینترنت سکوریتی 2013 موجود هست؟
اخه 2 تا سیستم دارم نمیخوام دیگه دو بار (اون هم با این سرعت زغالی)دانلود کنم.
این مسیر رو دنبال کنیدنقل قول:
setting/antivirus/exclusions
کلید مقابل exclusions for file رو on کنید
گزینه excluded for files and folder برای اضافه کردن یک دایرکتوری یا فایل مورد نظر هست
گزینه excluded extensins برای اضافه کردن یک پسوند مثل iso ها و...
گزینه مناسب برای شما excluded for files and folde می باشد
حالت رو از auto pilot به user mode در صفحه اول تغییر بدیدنقل قول:
setting/firewall
سپس paranoid mode رو فعال کنید که مخصوص اطلاع دسترسی برنامه ها به اینترنت هست
intrusion detection system رو هم فعال کنید و رو aggresive بزارید که مختص بلاک کردن malware حفاظت از فایل های bitdefender و چیزای دیگه میشه
دوست عزیز ربطی به bitdefender نداره شما ویروسی به نام google redirect virus احتمالا گرفتی, system restore رو خاموش کنید و درایو C رو clean up کنید همراه با فایل های system restore و حافظه browser رو هم پاک کنید سپس نرم افزار کم حجم tdsskiller رو دانلود کنید و ترجیحا تو محیط safe mode اونو اجرا کنید.نقل قول:
فعلا نسخه 2013 براش update offline نیومدهنقل قول:
سلام بچه ها وقتی به اینترنت وصل می شم یه فایل بنام downloaderexe در قسمت resource monitor میاد که گاهی اوقات با سرعت زیادی داده ارسال و دریافت میکنه خودم که سرچ کردم تو ویندوز دیدم مربوط به آپدیت بیت دفندره خواستم مطمئن بشم لطفا شما هم یه چک کنید ببینید درسته و ایرادی نداره
update رو از حالت اتوماتیک دربیارید و p2p رو هم غیر فعال کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه؟(راستی از چه ورژنی استفاده می کنید p2p فکر کنم فقط تو قدیمی ها باشه)
Internet Security 2012دارم-آپدیت رو غیرفعال کردم درست شد مرسی(p2p خودش غیرفعال بود)
یه سوالم دارم چطور می شه با دیوار آتش بیت دفندر یه پروسه رو بلاک کرد که به نت وصل نشه و دیتا رد و بدل نکنه
یادت باشه حالا که update رو غیر فعال کردی حداقل هفته ای یکبار خودت اونو update کنی!!
برای غیر فعال کردن برنامه ها:
setting\firewall\application rules\add rule
برنامه مورد نظر رو مسیر یابی کن و تنظیمات رو انجام بده که معمولا پیش فرض مناسبه(حداقل تو ورژن 2013 اینطوریه) و این دو تا رو تغییر بده:
network type رو بزار رو untrusted یعنی کلا بهش اطمینان نداری
permission رو بزار رو deny که این عدم دسترسی رو ایجاد می کنه(فکر کنم همین مورد به تنهایی کافی باشه)
سلام دوستان من ميخوام به بيت ديفندر مهاجرت كنم ولي .......
محصولات اين شركت پوليه ، لايسنس رايگان براي مجصولات پيدا ميشه ؟
مقدار سنگيني برنامه چقدره ؟ مثلا رو كامپيوتر ضعيف جواب ميده يا نه؟
نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 بیت دیفندر آیا کرک و کی گان برنامه ها رو هنگام اسکن کردن پاک میکنه یا خیر ؟ اگر میکنه تنظیمی داره که اینکارو نکنه ؟
سریالهای رایگان این نسخه رو باید از کجا دانلود کرد ؟
اگر سریال های معتبری هم دارید لطف کنید
با تشکر
با سلامنقل قول:
قاعدتا همه انتی ویروسها به کرکها و کی جن ها گیر می دن چون واقعا بعضی از اونها شامل برنامه های مخرب هستن .. و همه انتی ویروسها تنظیماتی رو برای اضافه کردن فایلها به لیست سفید رو دارن که در مورد بیت دیفندر در پست های اول همین صفحه یکی از دوستان توضیح دادن
خوب در مورد سریال . دوستان اگه گیر بیاد توی تایپیک خودش قرار میدن و همچنین شما برای نسخه 2013 فعلا می تونید از نسخه زیر که 90 روزه هست و قانونی استفاده کنیدنقل قول:
این مسیر رو دنبال کنید
setting/antivirus/exclusions
کلید مقابل exclusions for file رو on کنید
گزینه excluded for files and folder برای اضافه کردن یک دایرکتوری یا فایل مورد نظر هست
گزینه excluded extensins برای اضافه کردن یک پسوند مثل iso ها و...
گزینه مناسب برای شما excluded for files and folde می باشد
موفق باشید
سلام دوستان
خسته نباشین
ببخشید این نسخه جدید بیت دیفندر 2013 بتا هستش؟
راستش خودم کسپر دارم ولی از سنگین کار کردنش خسته شدم
بیت دیفندر هم قبلنا استفاده کردم و راضیم ازش
تو سایت ایرانی بیت دیفندر 50 الی 60 درصد بخاطر ماه رمشان تخفیف میدن
بنظرتون ورژن 2013 بگیرم یا 2012 ؟؟
آخه قیمتاشونم خیلی مناسبه
نظر شما پیه دوستان؟
یا علی
نقل قول:
سلام دوست من.
ورژن 2013 به عنوان نهایی هستش ، الان میتونی ورژن 2013 رو بگیری
یه سری مشکلات داشت که همون اول برطرف شد، ازین تخفیفها هم میتونی استفاده کنی.
ورژن 2013 خیلی خوب و سبک کار میکنه. روی پهنای باند اینترنت تاثیر بخصوصی نداره
ولی...
حتما و حتما قبلش نسخه ی ترایل بیت دیفندر 2013 رو بگیر برای 30 روز تست کن اگه خواستی بخرش.
موفق باشی.
ممنونم ازتون
راهنمایی کردنتون خیلی عالیه
از اینکه بزودی جواب دادین ممنونم
تو تایپیکهای دیگه هم مثل همیشه بهتر عمل میکنین
موفق و سربلند باشین دوست گرامی :)
Lab Results Chart
Malware Removal Chart
Malware Blocking Chart
AntiPhishing Chart
من درباره بيت ديفندر كلا 2 تا تاپيك پيدا كردم يكي همينه يكي هم اون قديميه كه پست آخرش گفته بحث رو تو تاپيك جديد دنبال ميكنيمنقل قول:
اگه تاپيك ديگه اي براي سريال هاي اين آنتي ويروس هست لطفا آدرسشو بگيد
سلامنقل قول:
خیر تاپیک دیگه ای وجود نداره اگه سریال نامبر باشه در همین تاپیک دوستان قرار میدن:20:
این محصول 2013 بیت دیفندر واقعا شاهکاره
از لحاظ سرعت و قدرت اسکن کردن اطلاعات
مخصوصا فایروالش که حرف نداره و برا همه چی از کاربر سوال میکنه
من خودم کسپراسکای داشتم ولی به بیت دیفندر کوچ کردم
فقط کاش برنامه بهینه سازی کاملتری داشت، مثل کسپراسکای که در Tools میتونستیم رو سیستم بهینه سازی کنیم و اوتوران و برنامه های دیگر رو تحت کنترل داشته باشیم
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم عاملتون چی هست و چندبیتی ؟
سلام Dr.Smith عزیز
System Information
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd
System Model: EP45-UD3L
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz (2 CPUs), ~2.9GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 3582MB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Graphic Card : NVIDIA GeForce 9600 GT 1GB DDR3
ممنون چه اطلاعات کاملی دادی :دی
دلیل سوالم این بود که تقریبا یه ماه پیش یه عده کاربر گزارش داده بودن که بیت دیفندر 64-بیتی یه سری بـاگ داره.
که البته الان برطرف شده. خواستم ببینم شما شاهد مشکلاتی هستین احیانا، که با توجه به اینکه سیستم شما
32-بیتی هستش فکر نمیکنم شاهد مشکلی باشین ، قبلا خودم روی 32-بیتی تست کردم به خوبی بدون هیـــچ
باگ و لگی کار کرده.
ممنــــــــــــون.