به صورت رسمی توسط Valve اعلام شد که بازی در تابستون امسال عمومی میشه و از Closed Beta بیرون میاد .
Printable View
به صورت رسمی توسط Valve اعلام شد که بازی در تابستون امسال عمومی میشه و از Closed Beta بیرون میاد .
اطلاعات زیادی درباره انتشار بازی و عرضه عمومی اون گفته شده که من به صورت خلاصه اینجا میگم :
بازی دیگه داره به انتشار عمومیش نزدیک میشه و برخلاف خیلی بازی های دیگه یک باره عمومی نمیشه چون ممکنه سرور ها نکشن . در نتیجه دیگه سایت ها Key نمیدن و در عوض خود Valve دسته دسته Key میفرسته برای کسایی که توی سایت دوتا2 ثبت نام کردن برای دریافت Key . به این ترتیب میتونن عملکرد سرورها رو تحت نظر داشته باشن و اگه دیدن سروری ضعف داره سریعا ارتقا بدنش .
لانچ بازی هم موقعی که همه هیروها بیان نخواهد بود و وقتی بازی لانچ بشه هنوز هیروهایی خواهیم داشت که وارد Dota2 نشدن .
در نتیجه از الآن به بعد تنها راه گرفتن بتا کی , یا از دوستانتونه یا خود سایت استیم .(که دیر و زود داره)
اطلاعات فنی رو دیگه نگفتم و اونا رو تو سایت رسمی بازی میتونید بخونید .
نقل قول:
تو پچ جدیدش دیگه نیازی نیس آنلاین باشیم
قسمت تمرینیشو میشه وقتی افلاین هم هستیم بازی کنیم :n01:
حالا که داریم به لانچ نزدیک میشیم گفتم 2 ویژگی بازی رو اینجا بگم .
توجه : توی دو ویژگی دوم تصویر رو از بازی گرفتم که توش خوب کار کردم , تا آبروم نره : دی
1 . فرق پلیر های رایگان و پلیرهایی که پول میدن :
یکی از مهم ترین مسائلیه که آنلاین باز ها بهش اهمین میدن , توی دوتا2 تنها فرق این دو گروه توی قیافه و ظاهر هیروهاشونه . هر دو گروه به همه هیروها دسترسی دارند و توی بازی گروه پولی به هیچ چیز اضافه ای دسترسی ندارن . فقط اینه که میتونن با پولشون آیتم ست و Battle Point Boost بخرن . نکته مثبت اینجاست که فری ها هم به این آیتم ها دسترسی دارن , چرا که آخر هر بازی به صورت رندوم بین پلیر ها یه سری آیتم و Chest پخش میشه(که البته Chest رو باید با کلیدی که با پول واقعی میشه خرید باز کرد) . هر وقتم پلیری Battle level ش بالا بره حتما یک آیتم در اون بازی دریافت میکنه .
Battle Point همون EXP هست که آخر بازی داده میشه و هر وقت 1000 تا بشه یه دونه Battle Level پلیر بالا میره .
در زمینه Boost اینو بگم که کسی که Boost داره(75 درصدی) توی بازی همه پلیر های دیگه هم 25 درصد Boost میگیرن .
توی عکس زیر میتونید آخر بازی رو ببینید که به پلیر ها آیتم داده شده .(از شانس ما فقط Chest داد این دستو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس زیر هم هیروی Dragon Knight من رو می بینید که با آیتم هایی که ته بازی گرفتم قیافشو عوض کردم .
2 . سیستم Builds هست که در گذشته بهش به صورت جزئی اشاره کرده بودم :
یکی از نوآوری ها و ویژگی های بسیار زیبای بازی , به این صورت که مردم برای یه هیرو یه آموزش مینویسند(شامل نکات بازی با هیرو , نکات مربوط به اسپل ها , آیتم ها و طریقه گرفتن اسپل ها) و اون رو منتشر میکنند و بقیه توی استیم بهش امتیاز میدن و 10 تا آموزش اول هیرو توی قسمت Builds نوشته میشه و شما میتونید یکیشونو انتخاب کنید تا Recommended Items اون آموزش رو ببینید , زیر اسپلاتون نکات استفادشون بیاد و هر بار که لول آپ میشید طبق آموزش اون لولی که باید الآن بگیرید دورش برق میزنه . برای کسایی که بار اولشونه که با یه هیرو بازی میکنن خیلی عالی هستش . در ضمن تیو قسمت Learn در منوی بازی میتونید آموزش خودتون رو بنویسید و به اون لیست اضافه کنید .(میتونید کلا توی استیم هم منتشرش کنید که همه ببیننش)
توی عکس زیر این قسمت رو برای هیروی Venomancer می بینید , اون Build که من ازش استفاده می کنم هم کنارش تیک خورده . اگه دقت کنید می بینید که من خودم 2 تا Build رو Pin کردم در نتیجه اونجا هستن همیشه . اولی Build بازی کردن به عنوان Semi-Carry هست و دومی Support .
یه آپدیت جدید داشتیم امروز که توش در قسمت Training هیروی Sniper اضافه شد .
تعداد مراحل آموزشی هم بالا رفتن و یه کتاب اضافه شده که با رفتن مراحل آموزشی کامل میشه و توش عکس تجهیزات هیروها و داستان اون ها و داستان دنیای Dota به صورت کامل تر قرار داره .
قسمت آموزشی بازی رو میشه آفلاین هم بازی کرد .
یه مود جدید هم به نام Least Played اومده که برای هر پلیر 20 تا از هیروهایی که باهاشون کمتر از بقیه بازی کرده رو میاره . خوبی این مود تو یادگیریه و این که همه کسایی که تو بازی هستن میزان حرفه ای بودنشون با هیروشون در یه اندازست تقریبا .
یعنی الان ما دیگه نمیتونیم بازی کنیم ؟ من تازه بازی رو گرفتم ولی شما میگید دیگه بتا کی نمیدن ؟:-؟
میتونید از کسی که Key داره بگیرید . توی سایتای معتبر و معروف مثل MMOBOMB مطرح کنید سه سوت بهتون یکی Key میده .نقل قول:
دوستان key لطف کنید
دوستان این بازی حداقل چه سرعت اینترنتی می خواد؟ درواقع به طور متوسط در هر ثانیه چند کیلوبایت تبادل داده میکنه؟
منظورتونو متوجه نشدم .
اگه میخواید بدونید که آیا پینگتون خوب هست توش یا نه ، با توجه به پستاتون توی تاپیک LoL و این که اونو میتونید بازی کنید ، مطمئن باشید اینم میتونید .
اگه میزان مصرف اینترنت رو میخواید بدونید باید بگم به شدت بالاست یعنی برای محدود ها تقریبا نمی صرفه و هر دست 50 دقیقه ای حدود 60 مگ میگیره .
60 مگ!!!!:n04: یعنی اندازه Battlefield مصرف میکنه!!! ... پس با این حساب یعنی حدود 20 کیلو بایت در ثانیه تبادل داده میکنه (send & Recieve) که من نمیتونم با نت 128 (سرعت 16 کیلوبایت) بازیش کنم:n03:نقل قول:
دوستان، با اینترنت 512 مخابرات ( دقت کنید که گفتم مخابرات ) ، امیدی هست که بشه این بازی رو بازی کرد؟
بلهنقل قول:
من مخابرات تهران دارم(1 مگ) تقریبا بدون مشکل بازی میکنم بیشتر وقتا مگر وقتی که نت خیلی وضعش خراب باشه .
پینگ 1 مگ و 512 هم فرقی نداره .
البته خوب به منطقتونم ربط داره .
اقا وقتی میرم تو بازیه dota2 صفحه سیاهه !!
به خاطره گرافیکه ؟؟:n13:
به نقل از فروم های خارجی :نقل قول:
Launch Option دوتا2 رو به خط زیر تغییر بدید :
[PHP]-windowed -w 1920 -h 1080 -noborder -novid[/PHP]
جای 1920 و 1080 رزولوشن مانیتورتون رو بنویسید .
(برای تغییر Launch Option برید توی Library در استیم و روی دوتا2 کلیک راست کنید و Properties رو بزنید و برید روی Set Launch Option تا صفحه وارد کردن نوشته باز بشه)
ممنون از راهنماییت
فعلا نرفتم تو بازی امتحان کنم
ولی الان بنظرت درست میشه ؟؟ دیگه صفحه سیاه و سفید نیست ؟؟
نمیدونم دقیق چون تا حالا چنین مشکلی رو تجربه نکردم .
شما این کد رو زدی برو تو بازی و تو آپشناش رزولوشن رو درست کن . بعدش این کدو بردار احتمال این که درست بشه زیاده .
شرمنده عزیز من خیلی خوب متوجه نشدم :n27:
از اول کد رو تایپ کن من کپی پیست کنمش اونجایی که میگی بعد قدم به قدم بقیه کاراشو انجام میدیم:n02:
ممنونت میشم دوباره کد رو تایپ کنی.
لطفا !!
چند پست بالاتر قدم به قدم گفته بودم .[PHP]-windowed -w 1920 -h 1080 -noborder -novid
[/PHP]
جای 1920 و 1080 رزولوشنتون رو میذارید .
بعد میرید تو بازی ، در قسمت Option رزولوشن مانیتورتونو انتخاب میکنید و از بازی میاید بیرون . بعدش دوباره میرید توی Set Launch Options و کدی که وارد کرده بودیدو پاک می کنید .
احتمالا از الآن به بعد صفحه سیاه براتون نمیاد .
یکی از ایرادات و نقاط ضعف بازی از نظر خیلیا نبود سیستم Surrender یا همون تسلیم شدن هست که البته طرفداران زیادی هم داره نبود این سیستم .
به طور کلی اگه یه تیم بخواد عقب بکشه توی دوتا2 باید بشینه تو Base تا Ancient ـشون(Base ـشون) جمع بشه که خوب منتقدا این رو ضعف میدونن .
از طرفی عده ی دیگه از منتقدا کاملا طرفدار این سیستم هستن چون توی بسیاری از بازی ها هر لحظه ممکنه بازی جریانش عوض بشه مثل بازی که امروز داشتم .
تیم ما قوی تر بود ولی همون اواسط بازی یه تیم فایت رو باختیم و تا به خودمون بیایم دو تا Lane جمع شدن و Barrack ها هم افتادن و یونیتاشون تو اون Lane قوی تر شدن . اگه سیستم Surrender بودش ما مطمئنن همون موقع Surrender میدادیم چون که در عرض چند دقیقه شروع کردن به زدن Ancient ما . تا 5 دقیقه آخر بازی هم اینطور بود وضع و با این که تیم فایت ها واسه ما بودن اون دو تا Lane که افتاده بودن جلوی Push دادن ما رو میگرفتن(حریف هامون یکیشون Warlock بود که با اون Infernal هاش تماما Lane ها رو ساپورت میکرد) . ولی توی اون 5 دقیقه آخر Sand King ما(که اتفاقا ایرانی هم هست) که Divine Rapier داشت در یه چشم به هم زدن در وقتی که یه تیم فایت دیگه رو هم برده بودیم دو تا Lane اونا رو جمع کرد تا فقط Top و دو تا تاور محافظ Ancient بمونن . 5 تاشون که Respawn شدن Sand King سریع تلپورت کرد Base و ماها این بار رفتیم تو Base شون . وقتی که دیدن جلوی ماها نمیتونن وایسن(من و Ursa آیتم هامون فول بودن) سریع رفتن Base ما تا Ancient نیمه جون ما رو نابود کنن و وقتی دیدیم اونجان گفتیم دیگه تمومه و جمع شدیم(با توجه به اینفرنال ها) که Sand King استان کرد و Ult زد و تونست برامون در حد 1 دقیقه وقت جور کنه چون هم اینفرنال ها رو کشت هم یه هیروی حریف و توی همون یه دقیقه ای که جلو افتادیم تونستیم در حالی که Ancient ـمون آخرای جونش بود ببریم .
این بازی برای بیشترمون یکی از لذت بخش ترین بازی هایی که تا حالا کردیم بود(هم ما هم تیم حریف) و بیشتر از 1 ساعت طول کشید . اگه سیستم Surrender بود ما همون وسطا تسلیم شده بودیم و از چنین لذتی محروم میشدیم !
همون سیستم دادن آیتم در آخر بازی هم باعث شده که تعداد لیو ها به شدت کم بشن چون همه دوست دارن تا آخر بازی بمونن تا شاید یه آیتم خوبی بهشون برسه که خوب این مورد باعث میشه که حتی در مواقع باخت همه باز هم بازی کنند.
امیدوارم هیچ وقت سیستم Surrender وارد دوتا2 نشه .
اینم عکسی از آخر بازی :من Phantom Lancer بودم که واقعا One man , an army درسته دربارش : دی
دوستان، سلام
متاسفانه موفق به دریافت key نشدم
کسی میتونه کمک کنه؟
برای ثبت نام توی فروم مورد نظر، بعد از طی مراحل، میگه registeration denied!
من امروز Key هام تموم شدن وگرنه براتون میفرستادم .نقل قول:
کدوم فروم ؟ شما برنامه استیمو دانلود میکنی از طریق همون برنامه عضو استیم میشی .
اگه منظورتون فروم Playdota هست ، نیازی به عضو شدن نیست ، خود سایت dota2.com سمت راستش یه قسمت داره برای ثبت نام برای Key .
بهترین راه به دست اوردن Key ، گرفتنش از یه پلیر دیگست .
دوستان عزیز اگه Key میخواهید آی دیتونو بدین تا براتون بفرستم :n01:
الان دقیقا همین کد رو کپی کنم ؟؟
سلامی دوباره
به لطف آریا، کی گرفتم
و الان حدود 1.8 گیگ رو دانلود کردم، 1.6 تا دیگه مونده
یه دوتا قبلن از یه جا دیگه گرفته بودم که گویا فایده نداره و به همین دلیل، نشستم و از نو با خود استیم دانلود کنم
تا صبح تموم میشه، ولی با توجه به اینکه فردا نیستم ( به صورت کامل نیستم ) ، با باید فردا شب بیام، یا اینکه از روز 5 شنبه بشینم بازی کنم
البته یه هفتهای باید بشینم و بازی رو تمرین کنم تا حداقل با سه تا هیرو به خوبی کنار بیام و نیمه حرفهای بشم، بعد وارد بازی آنلاین بشم
از همین الان دارم لحظه شماری میکنم
از Arrowtic عزیز نیز بخاطر تمامی کمکهاش و راهنماییاش ممنون هستم :n16:
اخ جوووووووووووووووون
2.5 گیگا رو دانلود نمودم
ای ول ای ول، فقط 0.9 گیگ مونده، آخ جونم :n19:
خوشحالیتونو کاملا درک میکنم ! این شادیو ضرب در 10 به توان n بکنید میشه شادی من در لحظه ای که از فروم Playdota یه Key گرفتم ! حالا شادی اولین لحظه ای که وارد گیم شدم و اون همه تغییرات فوق العاده رو دیدم بماند !نقل قول:
_____
امروز یه آپدیت داشت خود استیم و مشکلات Cloud برطرف شد و دوباره میشه Build ساخت .(منم Build خودمو برای Phantom Assassin ساختم که دیگه راحت توی هر دست طبق بیلدی که بعد از مدت ها تلاش بهش رسیدم پیش برم.البته پابلیش عمومی نکردمش)
بی صبرانه منتظر عرضه رسمی (Official) این بازی هستم. فعلا که موقتا LoL میزنم ولی به خاطر ثابت نیودن تعداد چمپ ها در این بازی و بیش از حد تصور تکرار شدن Ability ها در هیروهای مختلف ، بازی خیلی تکراری شده و تقریبا تمام هیروهاش Ability هایی مشابه هم دارند. در حالی که در Dota هریک از هیروها با دیگری زمین تا آسمان فرق دارند. راستی این بازی به صورت Installer ارایه میشه؟ یا مثل LoL به صورت اختصاصی فقط از سرور خاصی مثل Valve قابل دانلوده؟
مثل لوله سیستم دانلودش .نقل قول:
یعنی فقط از طریق استیم .
فکر کنم بازی از بتا در اومده باشه کلی از پیج های معروف مثل DOTA TALK نوشتن و تایید کردن که بازی از بتا در اومده
با این حال من چیزی تو خود سایت دوتا ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ،
من هم بازی رو گرفتم الان رفتم تو یه نقشه اومده نوشته Training 0% Completed یعنی اول باید training رو بریم تا وارد بازی اصلی شیم ؟
بهتری برید ولی نه اجباری نیست .نقل قول:
سمت جپ بالا ترین گزینه رو بزنید : Find a match
و رسمی تایید شد : بتا تمام !
البته سیستم بازی با بقیه فرق داره ، شما میرید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Get Dota 2 رو میزنید و به لیست کسایی که میخوان بازی کنن اضافه میشید . هر وقت نوبتتون شد بهتون ایمیل میزنن که بیاید بازی . این سیستم برای اینه که اگه به یکباره همه بیان احتمالا سرور ها نمیکشن و بازی لگ میشه اینطوری هی میتونن سرورها رو تحت نظر داشته باشن .
خیلی ممنون .نقل قول:
اول باید آموزشی رو میرفتم تا گزینه باز بشه . چند تا ایرانی ادد کنید با هم بریم یاد بگیرم :دی
یوزر من : AaTr0xX
عجیبه .نقل قول:
من هیچ وقت Training نرفتم ولی راحت جوین میدم .
اسمم تو بازی همین یوزر تو فروممه .
چند وقتی هست که اینطوری شده. ماهایی که از قبل بازی رو داشتیم اصلاً این طوری نبود.نقل قول:
ولی جدیداً هرکی برای اولین بار بره تو بازی باید اول بخش آموزشی رو بره
100 درصدشو باید کامل کنه یا نه ؟ آخه 100 درصد کردن آموزشی خیلی طول می کشه !نقل قول:
آره باید تمومش کنی کامل... 15 دقیقه تقریباً طول میکشه فکر کنم.نقل قول:
من الآن رفتم بیشتر از یه ساعت طول کشیده هنوز 51 درصده . اول مراحل Dragon Knight بعدش Sniper حالا گفته 10 تا گیم تک Lane در Mid رو ببر . بعدش 5 تا گیم کامل با Bot و تازه شاید بعدش بازم مرحله باشه !نقل قول:
ویرایش : برای کسایی که جواب این سوال منو میخوان بدونن :
پس از صحبت هامون تو استیم با آرین مطلع شدم که فقط یا Dragon Knight و یا Sniper کافیه رفتن مرحلشون که همون 15 دقیقه طول میکشن .
حالا که بتا تموم شد ، به همه بتا تستر ها یه آیتم دور همی بدون استفاده داده شد که البته با توجه به تعداد افرادی که Invite کردید به بازی اسم و نوعش فرق میکنه . من با 7 تا دعوت آیتم زیر رو گرفتم :
پ.ن : عکس زیر هم محض فان ، Dazzle با شلوار جدیدی که بهم رسید !