اینجور بازی هایی که Episodic هستن و قسمت قسمت میان کلا فکر خریدشون رو زیاد نکنید.نقل قول:
دانلود کنید بهتره.
Printable View
اینجور بازی هایی که Episodic هستن و قسمت قسمت میان کلا فکر خریدشون رو زیاد نکنید.نقل قول:
دانلود کنید بهتره.
وقتی اینترنتم دایال آپ هست چجوری دانلود کتم؟
کاریش نمیشه کرد دیگه.فردا پس فردا Episode های بعدی میان اون موقع میمونی توی خماری.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی همه ی Episode ها بیان اون موقع بخری.
یا اینکه بده کافی نت دانلود کنه.
The Walking Dead:Episode 3 در ماه اگوست عرضه خواهد شد
شرکت Telltale از طرفداران بابت تاخیر های قسمت دوم سری Walking Dead عذر خواهی کرد و قول داد که قسمت سوم در ماه اینده منتشر خواهد شد.
“اگر چه نمیتوانیم در این برهه ی زمانی تاریخ دقیقی را اعلام کنیم, اما میتوانیم قول دهیم که قسمت سوم سری The Walking Dead در نیمه ی ماه اگوست منتشر خواهد شد و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد این بازی را برای تمام پلتفرم ها و نواحی منتشر کنیم.”[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سازنده از طرفداران بابت تحملشان برای تاخیر های پی در پی شماره ی دوم تشکر و اعلام کرد که بین دو شماره ی اول حدود دو ماه فاصله افتاد و PS3 بازان اروپایی نیز مجبور بودند یک هفته بیشتر نیز صبر کنند.
“هدف ما از روز اول این بود که شماره های این سری را به سریع ترین شکل ممکن منتشر کنیم و اگر توانستیم ان را برای تمام پلتفرم ها و نواحی عرضه کنیم.ما با همکاران تمام تلاش خود را کرده ایم تا این موضوع به حقیقت بپیوندد و ما ارتباط خود را با شما افزایش خواهیم داد تا شما از قضیه با خبر شوید.مطمئن باشید که ما تمام تلاش خو را میکنیم که شماره های این سری را به سریع ترین شکل ممکن منتشر کنیم.”
شماره ی نخست The Walking dead بیش از یک میلیون نسخه فروش داشت.
..............
DBAZI
پ.ن : منم امروز بازی رو به صورت مجانی از یکی از رفقا گرفتم:31:
ببینم این قسمت چی میشه!!
سلام
من همون اول بازی موندم...اونجایی که از دست زامبی ها فرار میکنم .میام تو یه خونه.استخر داره و یه خونه درختی
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.نه میشه از درخت بالا رفت چون نردبون میخواد. تو خونه هم نمیزاره برم
ممنون میشم کمک کنید
اینجاش که کاری نداره میری تو خونه و تو آشپزخونه با یکی در گیر میشی و...نقل قول:
دوباره سعی کن چون بازی چیزی نداره که گیر کنی:46:
...
اوایل E2 : چرا اینا همه با من دعوا دارند؟ :دی
اون یارو پیرمرده هم که اینگار ارث باباشو خوردم هم مارو میبینه از الفاظ رکیک مثل *%$^! و ... استفاده میکنه بقیه هم که کلا از آدم طلب دارند:31:
امید وارم در ادامه بهتر بشه:27:
احتمالا بازیم مشکل دارهنقل قول:
چون نمیتونم وارد خونه بشم.هرچی کلیک میکنم درب رو باز نمیکنه
فسقله بازی ایرادش کجا بود؟:دینقل قول:
ماوس رو بیار روی در غلطک ماوس رو بچرخون علامت دست رو انتخاب کن.
اخیرا شرکت Activision از ساخت یک بازی در سبک شوتر اول شخص را بر مبنای سریال محبوب AMC، یعنی TWD پردهبرداری کرده است.
داستان بازی در مورد برادران Dixon و تلاش آنها برای رسیدن به امنیت در شهر Atlanta است که میتواند به دلیل عدم حضور برخی شخصیتهای محبوب این سریال، کمی سرزنش شود.
بازیباز کنترل Daryl(برادر کوچکتر) را به دست میگیرد و باید با زامبیهای تشنه به خون رودررو شود؛ علاوه بر این بازیباز میتواند بین جنگیدن و فرار کردن از زامبیها یکی را انتخاب کند.
طبق گفتهی Activision، هیچ جای امنی برای دریل وجود ندارد و او باید در اکثر مواقع از دست زامبیها فرار کند.
مهمات در بازی کم بوده و بازیبازان باید بر منابع خود مدیریت کنند تا بتوانند در این دنیای آخرالزمانی زنده بمانند؛ که این عنصر کمی یاد آور سه قسمت اول Resident Evil است. همچنین شما در طول بازی با شخصیتهای دیگری از سریال روبرو میشوید که میتوانید انتخابی کنید تا همراهتان کنند یا خیر.
این بازی در سال آینده برای کنسولهای HD و کامپیوترهای شخصی عرضه میشود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپیزود 2 چند تا چپتر داره؟
نقل قول:محتوای مخفی: ***
چه تصمیمات سختی که نباید بگیریم تو بازی..الحق که RPG این بازی خیلی تاثیر گذار تر و بهتر از مس افکته :27:
بر عکس اکثر دوستان به نظرم تصمیمات اپیزود اول سخت تر بود .
کلا چند تا درس از این بازی گرفتم به عنوان مثال ;
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
سلام دوستان عزیز
من در قسمت Epidsode 2 ، اونجا که پیرزنه توخونه دختره رو گرفته ، تفنگ گذاشته رو سرش موندم ، تا میرم جلو منو می کشه ؟
چیکار باید کنم ، همه جا رو هم گشتم ، هیچ کاری نمی تونم بکنم ، فقط می تونم جلو برم ، کمک کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آها خودم فهمیدم
پدر... عجب بازی ای بود ها . دمش گرم . شرمنده نتونستم احساساتم رو کنترل کنم . دو اپیزودش هم تموم شد . به شدت منتظر اپیزود سه هستم . کسی میدونه کی میاد . راستی بچه ها کسی از این نوع بازی ها سراغ نداره ؟ از این مدل که مثل فیلم باشه و توش تصمیم های مهم بگیری . فکر کنم heavy rain یا beyond توی همین سبک باشن اره ؟ البته واسه پی سی میخوام . اگه کسی توی این سبک بازی خوب میشناسه بگه خواهشا .
واقعا که از هر چی RPG بازی کرده بودم بیشتر چسبید .
گفتن تو August میاد ...یه ماه دیگه تقریبانقل قول:
کسی میدونه کی میاد
چقد کلم نازه خیلی دوسش دارم
راستی من یه مشکل دارم آخر اپیزود که می نویسه تو و چند درصد از پلیر ها این تصمیم رو گرفتین، قبلا درست بود الان دوباره نصب کردم همه رو می نویسه پنجاه درصد تصمیم اول، 50 درصد تصمیم دوم و الی آخر!!
اره منم همین مشکل رو دارم . ولی فکر کنم از کرک باشه . چون من از اول همین مشکل رو داشتم .نقل قول:
عجب اپیزود 2 نفس گیر بودا ....
هی تصمصم گیری میزاشت جلوی پامون .... این kenny هم دیگه داره شورش رو در میاره .... این همه ادعا اونوقت یه کمک به ما نکرد وقتی تو طویله بهمون حمله شد ....
چقدر سخت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــه
نقل قول:محتوای مخفی: بخشی از بازی
جالبه بعضی جاها سبک بازی رو نقش آفرینی می دونن که این طبیعی هم هست چون توی بازی دقیقا سیستم مکالمات و انتخاب های تاثیرگذار بازی های سبک نقش آفرینی وجود داره
اگه نگاهی به بازی های قبلی Telltale Games بندازیم اکثرا بازی های ماجرایی و اونم کلیک و اشاره در اون می بینیم که خیلی از اونا هم موفق بودن ولی با The Walking Dead دیگه به نظر می رسه که این شرکت کم کم داره به تکامل می رسه و میشه گفت بهترین بازی اون هم همین بازیه. دلیل اونم به خاطر همین سبک بازیه که یه جورایی خاصه یعنی به نظر من باید سبک اونو ماجرایی نقش آفرینی ترسناک نامید!
یعنی بازی با بازی های ماجرایی کلیک و اشاره که معمولا خیلی هم فکری هستن فرق داره و برعکس قسمت های ماجرایی بازی ساده هستن و کسی هم معمولا در این مورد ها به مشکلی نمی خوره. بیشتر انتخاب های بازی یعنی بخش نقش آفرینی بازی مهمه که این نشون میده سبک نقش آفرینی سبکیه که می تونه هر کسی رو به خودش جذب کنه...
اینکه بازی به صورت اپیزودی میاد هم باعث میشه که همیشه بازار این بازی داغ باشه و عین یه سریال که اپیزود های مختلف اون دنبال میشه و در موردش صحبت میشه برای این بازی هم همین شرایط وجود داشته باشه
با توجه به اینکه بعد از 5 تا اپیزود فصل 1 ، شاهد فصل های دیگه هستیم پس حالا حالا ها این بازی ادامه پیدا می کنه
+
بازی سبک FPS برای The Walking Dead هم در راهه که سال دیگه منتشر میشه که Activision هم ناشر اونه
به اون بازی هم میشه امید داشت ولی فکر نکنم در حد این بازی موفق بشه
دوستان بازي هاي ديگه اين شركت رو هم بهتون پيشنهاد ميكنم.
اگر ميخوايد فسفر يسوزونيد اين خيلي توپه : hector
در نقش كارآگاه!!!
دوستان اپیزود دو رو باید چجوری شروع کنم؟
الان یک رو میرم بعد تموم میشه یه پیش نمایش از دو نشون میده بعدم نوشته ها میاد ولی دو شروع نمیشه
تو لیست اپیزود ها هم نوشته دو نصب شده
پ.ن خودم کشف کردم:31:
راستی شما کارلی رو نجات دادید یا داگ رو؟
من خودم کارلی رو نجات دادم.اکثرا هم کارلی رو نجات دادن حالا هر کس یه دلیلی داره.بعضیا برای این نجاتش دادن چون تیراندازی و هدف گیری خوبی داشت ولی داگ اینطور نبود.هر چند داگ با الکترونیک بیشتر اشنا هست و توی اپیزود 1 اون کنترل رو درست کرد و توی اپیزود 2 هم اگر نجاتش داده باشید یه سیستم هشدار درست کرده در حالی که کارلی یه رادیو هم بلد نبود درست کنه.:31:نقل قول:
دلیل دیگه ای که میتونه وجود داشته باشه زن بودن کارلی هست :دی
به نظرم تفاوت مهم کارلی و داگ در این هست که کارلی از گذشته ی شما خبر داره ولی داگ نمیدونه شما کی هستین.به نظرم در اپیزود های بعد بیشتر این موضوع باز بشه.
به هر حال به نظرم چند سیو مختلف داشته باشید با تصمیمات متفاوت تا با بقیه انتخاب ها هم بازی رو کرده باشید.
من هم کارلی رو نجات دادم، ولی کاملا بدون فکر به این مسائل و در لحظه تصمیم گرفتم. احتمالا هم به خاطر زن بودن کارلی باشه.نقل قول:
اینکه برای تصمیم ها وقت کمی داری خیلی جالبش کرده دقیقا مثل واقعیت که باید زود تصمیمت رو بگیری یا بعضی موقع ها یه حرفی میزنی که منظوری نداشتی:20:
اخرش هم که امار میده چند درصد چه انتخاب های داشتند خیلی جالبه:31:
ولی خیلی کمه الان من دقیقا تو 2.30 دقیقه اپیزود 2 رو تموم کردم و اپیزود بعدی انگار خیلی باحاله
اول اپیزود هم واقعا قشنگ بود تصمیم برای تقسیم غذا ها واقعا ادم رو تو شرایط سختی میذاشت:44:
راستی این kenny عجب ادمیه ها من تو همه چی باهاش موافق بودم غیر از ترکوندن larry :31: بعد الان خیلی بد با من برخورد میکنه حاضر نیستم کوتاه بیاد ولی در عوض لیلی یکم خوب شد باهام
دوستان اول اپیزود 2 چجوری میشه اون مردی که پاش توی تل گیر کرده رو نجات داد؟
در هر صورت به فنا میره :11:..............نقل قول:
تو تقدیرش اینو نوشته:27:
من که زدم پاهاشو قطع کردم ، واقعا داشت حالم بد میشد . . . .تصمیم دیگه ای نداشتم ، پاهاشو قطع کردم و اوردمش تو کمپ ، که خب جوابمو گرفتم / :20::41:
این تیکش خیلی اعصابمو خورد کرد.نقل قول:
هی اینور نگاه کن اونور نگاه کن که یه چیزی پیدا کنم که پای بیچاره رو قطع نکنم .. نیست که نیست ..
خواستم پاشو قطع کنم دلم نیومد دوباره گشتم یه چیزی پیدا کنم که دیدم وقت تموم شد و ما فرار کردیم و ...
یکی این صحنه خیلی برام سخت بود یکی اونجا که باید غذا بدیم .. موهای تنم سیخ شد ..
کلا اساسی منو گرفته بود ... اینقدر ناراحت بودم که دادشم که کنارم نشسته بود ترسید فرار کرد از دسته من:21:
خیلی بازی فوقالعاده ایه .. من کلا دوبار رفتم تو بازی (قسمت دومش) .. هر دفعه یه ساعتی بازی کردم و تموم شد ..
میرم تو داستان دیگه درنمیام لا مذهب :31:
حالا اینبار که دوبار بازی کردی . اما پیشنهاد میکنم که یه بار بیشتر بازی رو نری اگه میخوای قسمتهای بعدی هم واسه همینطوری پر استرس باشه . من واسه قسمت یک اینکار رو کردم و پشیمون شدم . چون واقعا گند میزنه به داستان . انتخاب ها کاملا باید غیر قابل پیش بینی باشه که اون جذابیت رو بهت بده .نقل قول:
کاملا" موافقم.نقل قول:
اگه یه بازی بود آره ، ولی سیزن ِ 1ش خودش 5تا اپیزود میشه! و اینکار همونطور که گرگر اشاره کرد اصن جالب در نمیاد
نه بابا دوبار چیه؟! حس بازی از بین میره...:5:نقل قول:
منظور من این بود که هروقت رفتم که بازی کنم دیگه بلند شدنم با خدا بود .. اینقدر جو بازی منو میگرفت .. :8::27:
برای همین مثل بازیهای دیگه که حداکثر نیم ساعت توی بازی ام و یکی دو هفته طول میکشه که تمومشون کنم،نبود و یک ساعت این روز بازی کردمو یک ساعت فرداش.:27:
پ.ن: ببخشید که منظورمو بد رسوندم.:11:
به نظر من ولی باید چند بار بازی کرد.به نظرم تصمیم های دیگه رو هم باید دید.
اسپارو جان این بازی که مثل بقیه RPG ها نیست . این بازی دقیقا یک سریال گیمی هستش . پس اگه یه قسمت رو بیای دوباره بازی کنی و نتیجه انتخابهای دیگه ات رو ببینی ممکنه توی انتخابهایی که توی قسمتهای بعدی میکنی تاثیر بزاره . چون داستانت چندبار عوض میشه .نقل قول:
اصلش همونه که انتخابهات رو تحت فشار و موقعیت توی بازی بگیری . من چنان توی بازی به این کلمنتاین وابسته شدم که حاضرم توی بازی جونم رو هم واسش بدم . اما اومدم بازی رو از دوباره شروع کردم و دیدم کم کم داره حسم نسبت به این بچه عوض میشه . دیگه قید دوباره بازی کردن رو زدم . خداییش عجب بازی ای ساختن ها . من تو کف بازی های دیگه توی این مدل هستم . کسی سراغ نداره ؟
Gregar عزیز انتخاب های این بازی اونقدر که فکر میکنی نقش آفرینی نیستن.یعنی شما اونقدر که خودتون فکر میکنید توی جریان بازی تاثیری نداری و بازی سیر خودش رو طی میکنه،اون چیزی که شما توی بازی تغییر میدی ذهنیت دیگران نسبت به خودتونه و گرنه بازی دقیق راه خودش رو میده.حالا یه کوچولو ممکنه جزئیات عوض بشه و کسی رو نجات بدی که توی اپیزود های بعد باهات باشه ولی سیر کلی بازی یه جوره و اون فرد یه کار رو انجام میده و در یه محل ظاهر میشه.نقل قول:
به نظرم اگر اینطوری باشه باید چند بار رفت و هر بار هم ذهنیت کسی رو نسبت به خودت عوض کنی.در واقع شما زیاد تاثیری توی داستان نداری.من همه جا از اپیزود 1 تا اواخر اپیزود 2 طرف کنی رو گرفتم بعد حالا توی Meat locker که طرفش رو نگرفتم توی طویله برای نجاتم نیومد و لیلی که فقط 1 بار طرفش رو گرفتم اومد کمکم.پس زیاد هم به اپیزود های قبل ربطی نداره.
به نظر منم یه بار برید بهتره ! من خودم همش یه بار رفتم تا الان !
آی دلم خنک شد زد این پدرسوخته پر رو کشت که نگو ....
کلمنتاین هم خیلی نازه !
راستی دوستان نسخه آیفون و آیپد هم اومد.هر کسی خواست بگه تا لینک بدم دانلود کنه.
الان یه مساله ذهنو منو مشغول کرده:31:
اگه اون یارو که پاش تو تله رفته بود رو نجات نمیدادیم این موضوع که هر کی بمیره حتی اگه گاز گرفته نشده باشه هم زامبی میشه رو باز میفهمیدم؟
اره دیگه چون دوباره بازی رو رفتی داری اینو میگی و بازی واست لذتش کم میشه . اما کسی که یه بار میره تو کف انتخابهایی که میکنه میمونه . یعنی فکر میکنه واقعا اگه مثلا کسی دیگه ای رو نجات میداد بهتر بود و تا اخر عذاب وجدان میگیره و بازی واسش واقعی میشه .نقل قول:
اسپویل یه انتخاب در اول بازی :
ولی برای مثال من که دوباره قسمت یک رو رفتم دیدم اگه اول بازی اون پسره رو نجات بدی فایده نداره و باز هم میمیره پس اون عذاب وجدانه واسم از بین رفت و بازی واسم حکم یک بازی معمولی رو گرفت تا یک سریال داستانی . اینه نکته منفی دوباره بازی کردن بازی .