سلام
هارد 500 گیگ وسترن دیجیتال من ارور فرمت میداد
با نرم افزار EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.6.1.Porta ble درایوهام برگشته ولی سرعت انتقال اطلاعات نهایتش500 kb/s هست
لطفا راهنمایی کنید
سلام
هارد 500 گیگ وسترن دیجیتال من ارور فرمت میداد
با نرم افزار EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.6.1.Porta ble درایوهام برگشته ولی سرعت انتقال اطلاعات نهایتش500 kb/s هست
لطفا راهنمایی کنید
سلام
راستش من ظزفیت درایو C که ویندوز روش نصبه کم بود بعد برای اینکه زیادش کنم با استفاده از نرم افزار EaseUS Partition Master 9.2.1 Home Edition از ذرایوD برداشتم و به C اضافه کردم اما بعد از تمام شدن این کار درایو G که من اصلا بهش کاری نداشتم ارور میده که باید فرمت شه اما من اطلاعات مهمی دارم که نمیخوام فرمتش کنم پسوندشم راو شده وینوزم 7 هست میخواستم بدونم چه کار باید بکنم ایا با این روشی که گفتید درست میشه عکس هم گذاشتم
این عکس مربوط میشه به قبل از تغییرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش تشکر
سلام خسته نباشید
طبیق همون پست دوم با برنامه TestDiskعمل کردم اما به مرحله دوم نرسیده از دیروز تا حالا میگه please wait... و هیچ تغییری هم توش به وجود نمیاد:n03:
چیکار کنم الان؟فایل هام تو هاردم که raw شده برام خیلی مهمه
ممکنه این همه طول کشیدن به خاطر سیستمم باشه؟چون سیستمم خیلی پره!
اگه هارد اکسترنالمو به یه کامپیوتری که فایل ها حجمش سبک باشه،بزنم ممکنه دیگه این همه طول نکشه؟
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميكنم با برنامه easeus data recovery wizard professional اقدام به ريكاوري كنيد . البته بايد ديتاهاي ريكاوري شده را روي هارد ديگر (يا هر فضاي ديگر) ذخيره كنيد .
یه سوال:نقل قول:
قبل از ریکاوری باید هارد رو فورمت کنم یا نه؟؟
برای ریکاوری یه هارد 700 گیگ چقدر زمان میبره؟؟
پیشاپیش تشکر
خیر ؛ پس از اطمینان از اینکه داده ها بطور کامل و مطلوب ریکاوری شده اند میتونید فرمت کنید . دقت کنید که گزینه complete recovery را انتخاب کنید .نقل قول:
خیلی ممنون:n16:
سلام دوستان مخصوصا عطای عزیز
سلام دوستان مخصوصا عطای عزیز
من یه هارد اکسترنال یک ترا بایت دارم که به RAW تبدیل شده . فقط یه فرق بزرگ با مشکل بقیه داره و اونم اینه که
تو My Computer و Device Manager نشون داده میشه ؛ بدون ظرفیت ولی
تو Disk Management و هیچ کدوم از این برنامه های چک و ریکاوری که معرفی کردین شناسایی نمیشه .
پیشنهاد شما چیه ؟
آیا امکانش هست که با یه لینوکس (اوبنتو یا مینت ) بتونم فایل ها و فولدرم هام رو ببینم؟
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال 750gb وسترن دارم امروز که رفتم کابلشو وصل کردم چراغش دیگه چشمک نمیزنه و اصلا سیستم هاردو نمیشناسه ولی هارد هدش میچرخه . کابلشو عوض کردم و با چندتا سیستم امتحان کردم بازم همنطوریه
خواهش میکنم راهنمایی کنید اطلاعت داخلش خیلی خیلی برام مهمه
توی برنامه test disk امتحان کردم اصلا نشناخت
سلام
مشکل هارد من هم مشابه توضیحاتی است که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز توضیح داده اند. در نرم افزار test disk بعد از انتخاب گزینه Deaper search ظاهرا سه تا از پارتیشن ها رو پیدا کرده (کلا 5 پارتیشن است) که با انتخاب گزینه p فایل های داخلی را به درستی نمایش نمی دهد. حالا باید چکار کنم؟ با وجود درست پیدا نشدن باید گزینه write رو انتخاب کنم؟
سلام .نقل قول:
وقتیکه کلیه پارتیشنهای موجود در هارد بدرستی پیدا و شناسایی نشده اند نباید گزینه write را بزنید .
با سلام من هارد سه ترا وسترن دیجیتال دارم و تو ابونتو فرمت کردم (چندین بار) ولی سرعت هارد (خواندن کپی کردن و...) کمتر از یک مگ شد و دوستم با چند تا برنامه تونست هارد رو تو ویندوز بشناسه فرمت کنه(نظر دوستم این بود که من فایل سیستم هارد رو به هم ریختم و هارد باید تو ویندوز فرمت میشد).هارد به خوبی و خوشی تو ویندوز اکس پی کارد میکرد همین که به ابونتو وصل کردم دوباره اذیت کردنش شروع شد.سرعت هارد به کمتر از یک مگ رسید و باقی قضایا.هارد از usb3 و usb2 پشتیبانی میکرد (کابل هارد usb3 هستش) واسه همین سعی کردم با اکسپرس کارت usb3 مشکل رو حل کنم که شد ولی وقتی خواستم چند تا فایل رو با هم کپی کنم دوباره سرعت هارد به کمتر از یک مگ رسید.
حالا که هاردم raw شده میتونم با راهنمایی دوستان به حالت قبلی برگردونم ولی مشکل اصلی من سرعت هارد هستش که به کمتر از یه مگ رسیده یعنی ترسم اینکه که بعد رفع raw وقتی تو ابونتو هستم سرعتم یه مگ باشه.
دوستان خواهشن کمک کنند تو انجمن ابونتو این مشکل رو گفتم ولی کسی نتونست کمک کنه.سیستم عامل من الان ابونتو 13.10 هستش
سلام
اقا ممنون یک دنیا 600 گیگ اطلاعات مو با این روشت دوباره به اغوش گرفتم ممنون خیلی اقایی
عطا خان عرض ادب . عزیز من تمام مراحلی که شما فرمودید رو انجام دادم . حتی اون اسکن دیپ رو هم انجام دادم . در نهایت وقتی رایت می زنم ، اکی می ده و می گه برا اعمال تغییرات ، ری بوت کنید . اما وقتی ری بوت می کنم ، دوباره ارور فرمت می ده . در ضمن هارد من یه هارد اکسترنال 500 هست که به سه درایو پارتیشن بندی شده .
جالب اینجاست که وقتی بصورت دیپ اسکن کردم همه پارتیشن ها رو کامل نشون می ده ،
اگه امکان داره راهنمایی کن لطفا
من منتظرم . امیدوارم که پست رو زودتر ببینید
جواب........ لطفا
نقل قول:نقل قول:برادر ؛ وقتی روش Test disk مشکل شما را حل نمیکنه چاره ای جزء ریکاوری اطلاعات با استفاده از نرم افزارهای گفته شده نیست .نقل قول:
خدا خیرت بده که لااقل جواب دادی . باشه چشم . از روش دوم استفاده می کنمنقل قول:
سلام دوستان
من هارد 1ترابایت وسترن دارم . داشتم فیلم می دیدم که لپ تاپم ریست شد .
از انموقع به بعدکه لپ تاپم فقط 30گیگ از هاردم رو میشناسه . ولی داخل نرم افزارای پارتیشن بندی میرم کل هارد هست ولی اجازه دسترسی به اطلاعاتم را میده . چه باید بکنم.
ممنون
سلام .نقل قول:
پيشنهاد ميكنم براي راهنمايي بهتر قبل از هرچيزي يك عكس واضح از disk management ويندوز اينجا بذاريد . اگر هارد اكسترنال شما به مشكل برخورده قبل از اجراي اين برنامه آنرا به سيستم متصل كنيد.
نقل قول:
سلام خسته نباشید
چرا عکسایی که گذاشتید مشکل داره ..باز نمیشه! ممنون میشم جوابمو بدین خیلی ضروری ـه :n16:
تاپیک را ویرایش کردم و مشکل عکسها برطرف شد . پیشنهاد میکنم دیتا ها را با نرم افزارهایی مثل easeus data recovery wizard professional ریکاوری کنید که البته باید فضای جداگانه ای داشته باشید .نقل قول:
با سلام.
عطا خان من خیلی وقته منتظرم خواهشن کمکم کنید.من متوجه شدم که سرعت پایین هاردم از بدسکتوری هستش.با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟یا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟سپاس
پ.ن
بعد اینکه پیغام خطا داد هارد رو تو ویندوز 7 جدول پارتیشن رو gpt قرار دادم و بعد با برنامه(MiniTool Partition Wizard Professional Edition 8.1.1) پارتیشن بندی کردم ولی مای کامپیوتر هارد رو نمیشناسه (ولی disk manegment هارد رو میشناسه)
western digital 3tb,usb3&usb2,sector size 4096/4096,7200rpm
سلام .نقل قول:
قبل از هر کاری اگر هارد گارانتی داره توصیه میکنم ابتدا بفرستید گارانتی و اگر قبول کردند که تعویض کنند چه بهتر (در وقت شما هم صرفه جویی میشد) .
با توجه به اینکه یکبار LLF کردید و سپس برای وجود بدسکتوری اسکن کردید ولی برطرف نشده ، بعید میدونم برنامه hdd regenerator بتونه کاری انجام بده (با این حال میتونید یکبار انجام بدبد) .نقل قول:
با خود برنامه وسترن دیجیتال(western digital data lifeguard diagnostics) هارد رو لاو لول فرمت کردم(41 ساعت طول کشید و موفقیت امیز بود) حتی جدول پارتیشن هام پاک کرد بعد با همون برنامه هارد رو برای بد سکتوری اسکن کردن که بعد 73 ساعت با اسکن کردن بیش از 3 میلیارد سکتور از 5میلیارد و 860 میلیون سکتور گفتش که هارد شما خیلی زیاد بد سکتور داره و ارور داد.(ناگفته نماند که ویندوز 7 نصب کردم)ایا برنامه hdd regenerator به صورت بوت ایبل میتونه بدسکتوری هارد رو پاک کنه.؟
با دستگاههای خاص مثل pc-3000 امکانپذیر هست که در بعضی از کلینیکهای تخصصی موجود هستنقل قول:
یا روشی هستش که موقع پارتیشن بندی بدسکتورها رو داخل پارتیشن هار قرار نده و بد سکتور ها جدا از پارتیشن ها باشه.؟
هارد اکسترنال هست یا اینترنال ؟ اگر اکسترنال هست و از طریق usb به سیستم متصل میکنید نیازی نیست که بصورت GPT هارد را initialized کنید .نقل قول:
بعد اینکه پیغام خطا داد هارد رو تو ویندوز 7 جدول پارتیشن رو gpt قرار دادم و بعد با برنامه(MiniTool Partition Wizard Professional Edition 8.1.1) پارتیشن بندی کردم ولی مای کامپیوتر هارد رو نمیشناسه (ولی disk manegment هارد رو میشناسه)
western digital 3tb,usb3&usb2,sector size 4096/4096,7200rpm
یک عکس از disk management بذارید تا علت اینکه در my computer دیده نمیشه مشخص بشه . مثلاً شاید letter نداره !
اره letter براش تعیین نکردم.ولی الان تو disk manegment هم نشون نمیده.همون حرف شما رو گوش میکنم به نمایندگی میگم دیگه چاره ای نیست.ممنون از اینکه جواب دادین.
راستی یه سوال دیگه من یه هارد 1 ترا وسترن دیجیتال دیگه دارم(جفت هاردام دسکتابی و اکسترنال هستند) تو ابونتو بعضی وقت ها که فایل کپی میکنم خودکار هارد رو ان مونت بعد مونت میکنه.به نظرتون مشکل این از چی میتونه باشه.؟(این هارد رو حدودا 5 ساله دارم)
من دكمه تشكر رو نتونستم پيدا كنم
تو كل نت همچين راهنمائي مفيدي پيدا نكرده بودم
خيلي خيلي متشكرم ميلياردها تشكر دادا خيلي دمت گرم كل اطلاعاتم برگشت داشتم ميمردم
يا علي
داداش دمت گرم
سلام
من یه هارد اکسترنال وسترن 500 دارم و RAW تبدیل شده ولی با ----- می تونم فایل ها رو ببینم و همه سالم هستند ولی با این نرم افزار هایی که مغرفی کردین اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و در DISK MANAGEMENT هارد نشون داده نمیشه:n19:
سلام .نقل قول:
وقتي كه در disk management ديده نميشه پس از كجا متوجه شديد كه پارتيشنهاي هارد مورد نظر raw شده !؟ هارد اكسترنال را به سيستم متصل و سپس يك عكس تمام صفحه از disk management اينجا بذاريد (بدون استفاده از كابلهاي رابط يا usb hub به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد) .
روي سيستم ديگر كه سيستم عامل متفاوتي دارد (مثلاً linux يا win7/8) تست كنيد و بررسي كنيد كه آيا هارد مورد نظر شناسايي ميشود يا خير !
ميتونيد از برنامه هاي مديريت هارد كه تحت Dos و در Hiren's BootCD هم موجود هستند استفاده كنيد و بررسي كنيد كه آيا اين برنامه ها قادر به شناسايي هارد هستند يا خير !
به ویندوز 8.1 وصل کردم هنگ کرد
از طریق dos هم نشناخت
فقط ----- میتونه بخونش
فكر ميكنم بهترين راه اين باشه كه بفرستيد گارانتي (البته اگر گارانتي داشته باشه) . اگر اطلاعات مهمي در آن ذخيره شده ميتونيد بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .نقل قول:
سلام من هارد اکسترنال 1tb wd 0748دارم از دیروز که در حال انتقال اطلاعات بودم هنگ کرد و بعد از اون دیگه detectنشد اطلاعات داخلش خیلی مهمه و چراغ هارد روشنه صدای چرخش هد میاد ولی شناسایی نمیشه و ارور فرمت هم داده دوبار.در قسمتdevice به اسم my passport شناسایی شده ولی در my computer شناسایی نمیشه...بایدچیکار کنم بنظرتون؟
لطفا یکی راهنمایی کنه:n17:
نقل قول:سلام دوست گرامی :نقل قول:
هنگ کردن و detect نشدن هارد و raw شدن آن (ارور فرمت دادن) نشانه های خوبی بنظر نمیرسه . با توجه به اینکه اطلاعات مهمی دارید پیشنهاد میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی . کار بیشتر با این هارد ممکن هست همان یک ذره امکان ریکاوری اطلاعات را هم از بین برود .
برای بررسی وضعیت s.m.a.r.t هارد یک عکس از HDtune هم اینجا بذارید (البته اگر هارد detect شود!) .
مرسی از راهنماییتون ولی چون فایلها شخصیه میترسم هارد و برای چند روز برای تعمییر به جایی بدم....واقعا موندم چیکار کنم
سلام ببخشید نمیدونم موضوع چیزی که میخوام بگم مربوط به اینجا میشه یا نه :(
من دیشب ویندوز 7 نصب کردم بعد از نصب متوجه شدم درایو Dکه خیلیم برام مهمه و پروژه ای که تا هفته آینده باید تحویل بدم داخلشه به صورت unalocatedدراومده چه جوری اطلاعاتشو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمتش کنم یا نرم افزار خاصی هست که تو همین حالت برش گردونه
سلام .نقل قول:
برنامه های ریکاوری مختلفی برای اینکار موجود هست . ابتدا Acronis recovery expert را برای ریکاوری آن پارتیشن تست کنید این برنامه جزئی از برنامه Acronis Disk Director Home هست (در قسمت tools) .
اگر جواب نداد برنامه easeus data recovery wizard professional را تست کنید (گزینه Complete recovery را انتخاب کنید) و اگر نتیجه ریکاوری مطلوب نبود با برنامه دیگری مثل MiniTool Power Data Recovery تست کنید .
سلام ata جان
من یه مشکل عجیب پیدا کردم. ببین یه هارد 640gig که raw شد اما بعد از سروکله زدن تبدیل به ntfsش کردم. حالا جالبه که تو disk managemnet زده که ntfs هست. حتی وقتی از همین قسمت disk managemnet از هاردم properites میگیرم حجم اطلاعات داخلش رو هم به درستی نشون میده. ببین :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اما داخل mycomputer نه تنها اینکه هارد رو باز نمیکنه، وقتی properties هم میگیرم، حجمی نشون نمیده. ببین :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
:n29::n29::n29:
به نظرتون راه حل چیه ؟؟