با این تفاسیر اینرنت مخابرا ت که خیلی خوبه !
قیمت و سرعتش چه طوره !
قیمتش و ترافیک ماهانش نامحدوده دیگه ؟
Printable View
با این تفاسیر اینرنت مخابرا ت که خیلی خوبه !
قیمت و سرعتش چه طوره !
قیمتش و ترافیک ماهانش نامحدوده دیگه ؟
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما، برا اطّلاع از قیمت میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه بفرمایید
در مورد سرعت، عرض شود که تمام سرویساشون از صبح تا شب رو چهار مگ بسته شده
ضمناً مخابرات مازندران سرویس نامحدود ارائه نمیده، صرفاً حجمی است
فقط تنها عیبش اینه که قطعیش نسبت به شرکتهای خصوصی زیاده!!!
موفّق باشید
هزینش نصبت به حجمش خوبه از این شاتل بهتره .
حجمش خیلی خوبه مردم از بس ترافیک خریدم . حداقل ماهس 35 تومن خرج می کردم !
با این تفسیر که همه روی 4 مگ تنظیم شدن پس سرعت 128 و 512 فرقی نداره فقط حجم ترافیکش فرق داره ؟
ترافیک اضافی نمیشه خرید ؟ چنده ؟
دانلود شبانه موضوش چیه ؟
اره سرعت 128 و 512 فرقی نداره .نقل قول:
میشه خرید من دفعه اخر 1650 خریدم.
از 1 شب تا 6 صبح با سرعت 4مگ میشه دانلود کرد. منتها بعضی وقتا نوسان هم داره مث روز عالی نیست.
من تا الان فقط یکی 2بار چند ساعت قطعی داشتم. قطعیش خیلی کمه.جهت اطلاع
با این تفاسیر این ماه که اینترنتم تموم شد می رم از مخابرات می گیرم .
قطعی که همه دارن همین شاتل 12 تا 13 سرعتش داغون تاره از 19 هم پینگش میره بالای 700 ! سرعتشم کلا خرابه من 512 تجاری دارم یعنی شاتل تضمین کرده تمام ساعت سرعتش ثابت ولی عمرا این طور نیست . شاتل این ریل دزد بزرگیه .
فقط یه چیزو متوجه نشدم ترافیک مازادش 1650 تومنه ؟
سرعت 128 و 512 تو روز برابره مثلا چنده ؟ سرعت تو شبش چه طوره منظورم دانلودش چنده ؟
بله مازادش در ساری 1650 هست .
این سرعت 256 با 8گیگ ترافیک هست که 13 تومن هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شب همونه منتها کمی ثباتش کمتره. بعضی وقتا هم افت سرعت داره.مثلا اگه در شب دوتا لینک بزاری برای دانلود برای هر کدوم بین 90-120 دانلود میکنه که میشه حدود 180-240 ولی اگه 2تا لینک دیگه اضافه کنی سرعتت پایین نمیاد و برای هر کدوم همون مقدار دانلود میکنه که حدودا 400 کیلو بایت میشه.. ولی در روز یک لینک هم بزاری برای دانلود روی 400 تا 500 کیلوبایت بهت میده.. نمیدونم منظورمو گرفتین یا نه. تو شهر ما که اینجوریه حالا شما یه تحقیق از دوستانی که مخابرات دارن بکنید که خیالتون راحت بشه .
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما، بنده ساکن آمل هستم، فقط تو این هفته دو الی سه بار، اونم حوالی ظهر به مدّت حداقل یکی دو ساعت قطعی داشتم، یعنی سرعتی در حدِّ 7-6 کیلوبایت رسید، و این برای بنده قطعی محسوب میشه (شاید این زمانهایی که بنده عرض میکنم دوستان آنلاین نبودند که متوجّه این جریان بشن)
بنده شاتل و پارس آنلاین هم داشتم، کل قطعیشون در کل سال شاید سه الی 5پنج بار بوده باشه، اونم با اطلاع رسانی قبلی...
موفّق باشید
دوست عزیز به این پست هم توجه بفرمایید!!!این کاربر هم، مشکل قطعی و یا افت سرعت شدیدُ دارند، اصولاً چون مخابرات سراسری سرویس میده، فرقی هم بین شهرها در یه استان، من باب قطعی نداره، اکثر شهرها با هم قطعی یا افت سرعت پیدا میکنند در اکثر مواقع!!!نقل قول:
یکی از همکارام تو قائمشهر هستند، هروقت سرویسم افت سرعت پیدا میکنه، از ایشون جویای حالشون میشم، ایشون هم مثل بنده همزمان افت سرعت پیدا میکنند
من حیث المجموع از ای دی اس ال مخابرات فعلاً راضی هستم
ارادتمندم
موفّق باشید
متشکر . ایت چند وقته همه سرویسا دچار افت سرعت شدن همین شاتل یه هفته خوب شده تا هفته قبل قطعی داشتم در حد بسیار زیاد .
از جوابتون متشکر اینکه ترافیکش اینقدر زیاد و ارزونه کلی ارزش داره . در ضمن پینگشم خوبه که نشون میده کیفیت سرویسش مطلوبه
داداش شما کدوم مرکزِ مخابراتِ ساری هستی که واست روی 4 مگ بستن؟!نقل قول:
من مرکزِ انقلابم 512 گرفتم روی 1 مگ بستن، سرعتم 120 (روز و شب همینه)
این تست سرعت من با شاتل هست :
ببینید چه قدر داغانه این شاتل !
این 512 شرکتیه که باید تمام ساعات سرعتش ثابت باشه ولی شب از 12 شب به یعد سرعت در حد 40 کیلو بایت و بعد 2 هم به 20 - 10 می رسه پینگم اون موقع دو رو بر 1700 ! 7000 هست !
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرض شود این تستی که شما گرفتید, خیلی عالیه!!! ((شبها حتماً اون چیزی هست که شما میفرمایید))
بهرحال, عرض شود که بنده یه سال سرویس شاتل داشتم, سرعتش شب و روز بی نهایت عالی بود, همیشه صبح وشب بدون افت سرعت روی 264 کیلوبایت بود, البته سرویس دو مگ بود, ولی تنها عیبش این بود که بعد سه ماه دانلود آزاد در فری تایم, پورتم بلاک شد, و سرعت دانلودم در اوقات فری دانلود رسید به 4-7 کیلوبایت, و بعد یه ماه محرومیت, دیگه نتونستم مثل شبهای گذشته دانلود کنم, چون با یکم ناپرهیزی مجددا پورتم بلاک میشد
بعد شاتل, رفتم پارس آنلاین, برا خواهرزادم آسیاتک گرفتم, تا هردو را همزمان تست کنم, پارس آنلاین(بالاترین سرویس حجمیش, یعنی یه مگ داشتم) واقعاً شبانش افتضاح بود
آسیاتک هم بگیر نگیر داشت, یه شب واقعاً عین شاتل خوب بود, ولی یه شب افتضاخ
ولی الان با مخابرات واقعاً سرعت دانلود شبانم عالیه, کمترین مقداری که تو این یه ماه دانلود کردم, یه شب بود که فکر کنم سه گیگ دانلود کردم, بقیه شبها همیشه بالای 5 گیگ دانلود دارم, البته مخابراتم مشکلات خاص خودشو داره, که چند موردشو تو پستهای قبلی عرض کردم!!!
ارادتمندم
موفَق باشید
متشکر الان دیگه مشتاق شدم برم مخابرات ولی باید تا آخر این ماه صبر کنم .
منم یه 3 ماهی اینرتنت شاتلم از اینا بود که شبا مجانی میشه 10 شب اول سرعتش رو 70 بود و از ان شب به بعد 70 درصد نواقع شبش قطع بود حتی 0.5 نبود . سیاست شاتل که برای جذب مشتری روزای اول خوبه و بعد میگن فقط شما نیستین و بقیم دارن دانلود می کنن و کسی نیست بگه خوب چرا روزای اول خوب بود !
بعد عوض کردم رفتم نوع شرکتی رو گرفتم با ترافیک 5 گیگ تو ماه و شبانه غیر رایگان یعنی شبانس جز ترافیکت حساب میشه !
اونم روز روی 270 هست و شب به زور به 15 می رسه ! نمی دونم الان که دارم واسه شبانه پول می دم چرا باز این قدر سرعتش کمه !
البته روز 12 تا 13 کلا اینرتنت قطع . پینگم قبل از ساعت 19 روی 360 و بعد از 19 تا 23 روی 600 از 23 تا 1 روی 1100 و از 1 به بعدم خوابم ولی یه بار چک کردم اصلا چیزی نیومد یعنی اینقدر خرابه که نگووو
سلام داداش. من راهبند هستم مرکز ولایت.نقل قول:
اینم عکس پنل کاربریمه.
سلام و عرض ادبنقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، با وضعیتی که شما میفرمایید، من احتمال میدم، ایراد از مرکز مخابراتی شما باشه، چون شما الان از سرویس آفیس شاتل استفاده میکنید، یعنی چیزی به عنوان رایگان وجود نداره، که شرکت بخواد افت سرعت یا محدودیت رو سرویس شما اعمال کنه، به شما که سرویس آفیس شاتل دارید، هرچی پهنای باند بدن، و سرعت بالاتر به نفع خودشونه، چون شما با سرعت بالاتر، بیشتر از ترافیک مصرف میکنید، و مجبور میشید، مجدداً ترافیک بخرید!!!
ولی شما میفرمایید شبها با این سرویس هم افت سرعت دارید، با این شرایط من احتمال میدم، مرکز مخابراتی شما مورد داشته باشه، نه آی اس پی مورد نظر!!!
امیدوارم با ای دی اس ال مخابرات همچین مشکلی نداشته باشید، بعید میدونم، ولی امیدوارم
ارادتمندم
موفّق باشید:40::12:
سلام دوستان
یه سوال
برای شهر نوشهر بهترین ISP کدوم شرکت هست ؟؟
سرعت بالا ملاک برای ما
ممنون ...
با سلام .
شبانه مخابرات از چه ساعتیه؟
سلام .نقل قول:
از ساعت 1 الی 6 صبح.
سلام
دوستان توی این چند روز اخیر افت سرعت در ساعات رایگان نداشتین؟
برای منم سرعت افت کرده.نقل قول:
اما وقتی از سایت های خارجی دانلود میکنم سرعت خیلی بهتره.
سرور های سایت های داخلی ضعیفتر هستند برای همین چند فایل بصورت همزمان بذارید رو دانلود.
آره جدیدا افت داشته الان من 4 تا فایل میزارم دانلود مجموعا 100 میره!
من دیشب 10 تا فایل همزمان گذاشتم سرعتم رسید به 400 دیشب 7 گیگ دانلود کردم ولی با دردسر سرعت تک لینک از سرور خارجی تا قبل 4 بود 60 دیگه زیادی افت سرعت داره
میشه بگی از چه سروری دانلود داشتی؟ من که از هیپ فایل پرمیوم دارم دانلود داشتم کلا 2.5 گیگ گرفتم.!؟نقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار
دیشب برخلاف شما سرعتم اصلا خوب نبود، خوب بود، ولی اون چیزایی که من میخواستم سرورهای خوب و با سرعت، برای دانلود گیر نیاوردم، متاسفانه قابل لیچ شدن هم نبودن(ضمناً منظورتون از سرور خارجی چیه؟ لینک کمکی برخی سایتها، مثل رپیدشیر و مدیافایر و ....؟ یا لینک مستقیم یعنی لینکهایی که بصورت اشتراکی از یه سایت بالفرض سایت دانلود فیلم، بین چندین کاربر به اشتراک گذاشته میشه، منظورتونه؟)نقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، بدترین سرورآپلودر موجودی که من میشناسم، هایپ فایله، من اگه مجبور بشم هم ازش دانلود نمیکنم(باور کنید این مطلبُ بدون قصد و غرض عرض میکنم)نقل قول:
مدیافایر اولین و بهترین ، آپلودبازم خوبه، رُدفایل هم خوبه، اسپیس ها یه مدت خوب بود، الان شبا دچار مشکل میشه
الان چند شبه آپلودباز، با اینکه اکانت پرمیوم دارم، افت سرعت شدید دارم، ولی مدیافایر، قربونش برم چندین ساله بهترین سرور برا دانلود بین آپلودرها محسوب میشه
ارادتمندم
موفّق باشید
من اکانت vip سایت برا دانلود فیلم دارن که هیچ محدودیت سرعتی نداره و هر چنتا لینک که بخوام می تونم برا دانلود بزارم اوایل که سرعت خوب بود با سرعت 470 تک لینک سرعت دانلود می داد ولی الان شده لینکی 70-80 که باید 7-8 تا لینک بزارم تا سرعتم برسه بالای 400
دوستان اگه می تونین از سایت اپلودباز دانلود کنین سرعتش خوبه مدیافایر که دیگه رفت لای باقالی ها دیگه یه لینک سالم توش پیدا نمشه زده همه رو حذف کرده لیچرهای رپیدباز و پارسااسپیس هم خوبه ولی اونطوری هزینتون میره بالا کلا اگه اهل دانلود فیلم هستین یه اکانت vip بگیرین 4000 تومن یه ماه با خیال راحت دانلود کنین
نقل قول:
من که 6 ماهیه که پرمیومشو دارم خیلی راضیم.نسبت به قیمتش خیلی خوبه. بعضی موقع ها ریپ میزنه ! من اون اوایل میخاستم آپلود باز بگیریم همه میگفتن هیپ فایل خوبه الان بر عکس شده! مدیا فایرو قبول دارم ولی به خاطر کپی رایت خیلی زود فایل ها رو پاک میکنه!من اکنت رپیدشیر هم داشتم به خاطر قانون کپی رایت بیخیالش شدم اونم یرعتش خیلی عالیه!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، قبل اینکه اکانت پرمیوم بگیرید، سرعت دانلودتون چطور بود، یعنی فری دانلود هایپ فایل، محدودیت سرعت داره یانه؟ چون من از رایگانش هروقت دانلود کردم، حتی در طی روز سرعتم از 40 بالاتر نرفتنقل قول:
ممنونم
نقل قول:
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، برخی اوقات، برخی آی اس پی ها با سرور برخی سایتها مشکل دارن، مثلاً بنده وقتی شاتل داشتم، از یه سایت دانلود فیلم اکانت میگیرفتم برای دانلود، ولی همیشه سرعتم پایین بود، همزمان از سرورهای دیگه دانلود میکردم سرعتم عالی بود، خیلی پیگیر شدم، تا آخرش فهمیدم دقیقاً افت سرعت من مصادف بود، با تغیر سرور اون سایت، ای اس پی من یعنی شرکت شاتل با سرور آلمان مشکل داشت، به خاطر همینم دیگه همچین ریسکی نمیکنم
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::
راستی دوستان دیشب خیلی افت سرعت داشتم برا دانلود، یعنی مجموع سرعتم به 150-160 رسیده بود، با سرورهای مختلفی هم تست کردم، همین بود، شما چطور دیشب سرعتت رایگانتون خوب بود؟ نکنه واقعاً مخابرات هم افت سرعت بذاره، برای افراد پرمصرف؟ آخه تو این یه ماه هرشب بیش از 3 گیگ دانلود داشتم(یعنی 5-6 گیگ)
مطئن باشیم محدودیت نداره؟
راستی دوستان شما از کجا فیلم دانلود میکنید؟ فکر کنم اینجا گفتنش درست نباشه، ممنون میشم لینکش رو برام خصوصی ارسال کنید، بنده هم فوراً لینک جایی که فیلم ازش دانلود میکنمُ براتون ارسال میکنم:10:
ممنونم
موفّق باشید:40::11:
بله!!! گویا هایپ فایل، دانلود رایگانش افت سرعت داره:9:
شما هام حال می کنینا این شاتل داره منو می کشه ! اینترتم همش ظهر قطع و شبام قطع و وصل میشه زنگ می زنم میگم مشکل چیه میگن مشکل از مخابرات به شاتل کم سرویس می ده !
با این اوصاف وقتی شاتل از مخابرات اینترنت می گیره خوب چه مرضیه ما از شاتل بخریم با هم از مخابرات می خریم دیگه :20:
از این هفته اوضاعش خیلی خیلی بد شده . امروز که اصلا خیلی خیلی بد به توان بینهای ت شده !
سرعت مخابرات اونایی که تو بابل دارن چطوره ؟ سرعت شبا ؟قیمت ؟
سلام و عرض ادب
فعلاً طبق آمار دوستان، سراسر مازندران، سرعت عالی، حتی در زمان رایگان، قیمت هم مناسب.
موفّق باشید
سلام و عرض ادب
وقت شما بخیر
دوستان، امروز شما هم قطعی چندین ساعته داشتید؟
بله!نقل قول:
طبق معمول رو اعصابمون رژه رفتن
اون موقع سرعت فریش خوب بود تو اکثر فروم ها از هیپ فایل تعریف میکردن. الان هم دارم نسبت قیمتش خیلی خوبه 4 نفر با هم یه اکانت میگیریم با هم مصرف میکینیم!ولی اگه سرعت بهتر از این میخاین رپیدشیر هم عالیه!نقل قول:
امشب چقدر سرعت افتضاحهودارم نا امید میشم از مخابرات :(
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، بنده هم از آمل هستم، خب الحمدالله سراسریه، اولش فکر کردم مثل شاتل به خاطر دانلود رایگان زیاد؛ پورتمُ بلاک کردند
تو این یه ماه و نیم اولین دفعه است که شبانش خراب بود.
ارادتمندم
موفّق باشید
الان ساعت 3:37 سرعت لاکپشتی تک لینک 20 کیلوبایت 10 لینک سرعت 107 کیلوبایت به قول دوستمون خدارو شکر سراسریه
سلام.نقل قول:
آره برای منم همین طوره،الان ساعت 5:10 سرعت به زور 20 کیلوبایت.تا حالا به زور 700 مگ دانلود کرد.
دیشب برای من هم افتضاح بود (ساری)
کلاً 1.3 گیگ دانلود شد
حالا ببینیم امشب چطوریه
به خاطر امتحانات چندوقته کلا اینترنت بیخیال شدم ولی در تایید صحبت دوستان دیشب سرعت جالب نبود من با 5تا لینک از رود فایل از ساعت1تا4درحدود1400مگ دانلود کردم که زیادجالب نبود!!! فعلا میخوادخراب باشه باشه ولی برای 4تیر به بعد درست بشه!!