با سلام.کسی میدونه چجوری میتونم یه یوزر 1 ماهه واسه نود 32 گیر بیارم؟؟ممنون
Printable View
با سلام.کسی میدونه چجوری میتونم یه یوزر 1 ماهه واسه نود 32 گیر بیارم؟؟ممنون
با سلام در باره اسکن کردن کامپیوتر با nod 32 یه کم توضیح بدید و وقتی درایو هارو اسکن کرد ایا ویروس هارو پاک میکنه یا خودمون باید این کارو بکنیم یا بعد از اسکن لیست ویروس هارو نشون میده کار ما چی هست لطفا راهنمایی کنید
سلام
به انجمن خوش اومدین.
تاپیک مخصوص داشت که!
وقتی اسکن میکنی باید برای پاک کردن مستقیم یا اتوماتیک از گزینه Clean files بری.
راست کلیک کن روی پوشه یا درایو یا فایل بعد Advanced Options / Clean files برو. خودش پاک میکنه اگه باشه.
گاهی وقتا نمیتونه پاک کن یه گزینه میاد که باید delete کنی.
موفق باشید/
سلام
چند روزی هست که نو سکیروتی 4 و5 که به صورت آفلاین آپدیت میکردم دیگه این اجازه نمیده در نسخه 5 وقتی که ویندوز به صورت سیو مود بالا میاریش و در ریجستری تغیراتی انجام میدادی دروست میشد ولی دیگه برای آپدیت آفلاین اررور میده چیکار کنم که از آپدیت آفلاین استفاده کنم با تشکر
سلام از کجا میشه یه لایسنس برای نود بگیرم. منظورم یوزر پسورد نیست یه فایلی که پسوند lic داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در پنجره نود5 به ترتیب
Tools>Scheduler
روی اون کلیک کنید
وتیک گزینه ها رو بردارین- فقط Regular automatic update را روی ادیت کلیک کنید وتاریخش روی گزینه onceخیلی جلو ببرین که دیگه اتومات آپدیت نکنه -ولی اگه تیکش رو بردارین نود قرمز میشه
سلام به همگی
از اساتید عزیز خواهش میکنیم به این تایپیک بیشتر توجه کنن و در ضمن در مورد نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی بدن و لینک نسخه اصلی این ورژن رو برای دانلود کاربرهای این تایپیک قرار بدن چون شایعه شده بعضی از سایتها با دستکاری در ریجستری برنامه تعغیراتی انجام دادن که کاربرها به این دلیل در سردرگمی برای دانلود این نرم افزار که خیلی ها از جمله خود من منتظر انتشار اون بودن به سر میبرن
با تشکر قبلی از اساتید که همیشه زخمت کشیدن وبه مشکلات دوستان توجه کردن :11:
خدا خیرتون بده:40:
سلامنقل قول:
این نسخه بیشتر برای سازمانها و شرکت ها و مراکز تجاری هست که شبکه های بزرگی در اختیاردارن و امکانات بیشتری برای کار درشبکه فراهم میکنه و بر روی ویندوز سرور نصب میشه
به هیچ عنوان توصیه نمیشه از نسخه های دستکاری شده استفاده کنید همیشه برنامه های امنیتی رو از سایت اصلی دریافت کنید
میتونید از اینجا دانلود کنید
موفق باشید
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
اول اینکه برای فعال سازی نرم افزار راهی وجود داره ..؟ اگه وجود داره راهنمایی کنید چون نسخه اصلی license میخواد
دوم اینکه اگه راهی وجود داره {کرک یا ... }نسخه تریال رو باید دانلود کرد یا اون یکی...
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
شما با سریالهایی که دوستان در بخش کرک سریال قرار میدن میتونی نود32 فعال کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین سریالها فک کنم بشه از خود سایت اصلی نرم افزار دانلود کرد
نقل قول:
دوست عزیز برای دانلود از سایت اصلی باید ثبت نام کرد
ایا لینک مستقیم سراغ داری که دیکه لازم نباشه درگیر ثبت نام و غیره بشیم
ممنون
لطفا کمک کنید
سلام
در نسخه 5 اسمارت سکیوریتی چطور میشه با فایروال eset smart security جلو ار تباط یه نرم افزار رو بطور کامل با اینترنت گرفت (تو آموزش ابتدای انجمن نسخه 4 آموزش داده شده ولی معلوم نشده همه ارتباطات بطور کامل قطع میشه یا نه)؟
نقل قول:
دوست عزیز در تایپیک اولی که برای فروم پی سی هست اصلا این نسخه وجود نداره چون خیلی وقته که اصلا تایپیک بروز نشده
در سایت دومی هم که نمایند گی نود در ایران است برای دانلود باید یه فرم تکمیل کنی بعد باید برسی بشه و ... که آدم پشیمون میشه
اگه من اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید
خواهشمند است نسخه اصلی این نرم افزار رو با لینک دانلود مستقیم برای دانلود قرار دهید تا دوستداران و عضو شدگان این فروم برای دانلود به دیگر سایتها مراجعه نکنند متاسفانه چند تا سایت داخلی که خیلی شناخته شده هستن نسخه دستکاری شده رو برای دانلود قرار میدن:41:
البته اینجانب در جستجو هایی که انجام دادم نسخه ای از این آنتی ویروس رو پیدا کردم که متاسفانه به زبان روسی بود میشه کفت که اکثرا همین نسخه روسی رو برای دانلود قرار داده بودن
از این تایپیک که مخصوص آنتی ویروس eset هست انتظار میره کمی فعال تر و به روز تر باشه
لطف میکنید نسخه اصلی {زبان انگلیسی} این آنتی ویروس رو قرار بدید در حال حاضر آویرا رو حذف کردم که این نسخه رو نصب کنم که هنوز موفق نشدم نسخه اصلی رو گیر بیارم
خدا خیرتون بده
سلام و تشکر از دوستانی که کمک می کنن
نود 32 من کاملا آپدیته (نسخه ی 4) و آیکونش هم سبزِ.
ولی یکماهه هر نیم ساعت این صفحه میاد برای آپدیت و
وقتی yes رو می زنم، کامپیوتر کلا به فنا میره
(یه صفحه آبی همه ی مانیتور رو می گیره که
توش نوشته ویندوز مشکل پیدا کرده، برین تعمیر و...)
بلافاصله که ریستار کنم با safe mode
سیستم بالا میاد و درست میشه...
نیم ساعت بعد دوباره همین اتفاق تکرار میشه.
خیلی رو اعصابه.
اگه راهی هست برای رفع مشکل لطف کنین بگین
ممنون
یه راهنمایی میکنی چطور باید بگیریم؟نقل قول:
اگه رو سیستم از اون 6 ماهه قبلی ها باشه میده بازم؟
ESET Endpoint Security
این نسخه قابلیت آپدیت آنلاین از طریق سرور های ESET را ندارد و اما میتوان با آپدیت آفلاین دیتابیس رو به روز کرد.
و این نسخه همان ESET Business Edition است که در نسخه جدید اسمش عوض شده
ESET Endpoint Security نسل جدیدی از محصولات شرکت بزرگ Eset هست که برای شرکت های متوسط طراحی شده است.
راه حل از بین بردن ویروس از تکنولوژی اسکن که بر اساس لیست سفید هست که فایل های امن را برای بار دوم اسکن نمی کند و شامل نسخه گسترش یافته ای برای کنترل از راه دور و برای 5 کاربر طراحی شده است.
Karma Cloud-Powered
محافظت آنلاین از طریق سرور سایت برای محافظت در برابر ویروس های جدید
امنیت در شبکه در نگاه اول
نمایش اطلاعات امنیتی لحظه به لحظه شبکه بر اساس تنظیمات کاربر
مدیریت در برابر وظبفه
پشتیبانی هر لحظه از طریق متخصصان آنلاین شرکت ESET
در کل این محصول یک موتور جامع امنیتی می باشد که بر اساس ThreatSense ESET-line کار می کند و موثر ترین واکنش را در برابر ویروس های جدید انجام می دهد کنترل از راه دور و کم حجم بودن برنامه باعث شده است که در هر سیستمی به خوبی اجرا شود.
برخی ویژگی های ESET Endpoint Security :
- پشتیبانی آنلاین
- میتنی بر پیشگیری قبل از آلوده شدن سیستم
- دسترسی به آپدیت های قدیمی
- بهبود یافتن بروز رسانی
- اضافه شدن Presentation Mode
- پشتیبانی از Microsoft Network Access Protection
اگه نسخه 5 باشه حتما چون خودم امتحان کردم زبان سایت اسپانیایی هست کافیه جاهای مشخص رو پر کنی اگه معنیش رو نمدونی با مترجم گوگل میتونی ترجمش کنی یکی برای خودم گرفتمنقل قول:
که هم پسورد و یوزر رو داد هم لینک دانلود آنتی ویروس برای کسایی که می خوان از لینک اصلی دانلودکنن آنتی ویروس رو خوبه ولی اگه اسمارت رو میخوان اون یک ماهه شاید همراه پسورد لینک دانلود رو بذاره
بزاریدش روی Automatic filtering mode with exceptions که خودش اوتوماتیک عمل میکنه با این تفاوت که میتونید براش استثنا هم تعریف کنید.نقل قول:
از طریق Configure rules and zones... هم میتونید همون استثناها رو تعریف کنید.
نقل قول:
دوست عزیز این اطلاعاتی که شما دادین رو من همشو قبلا در سایت soft 98.ir خونده بودم
من در هیچ منبعی نخوندم که این نسخه فقط از طریق آبدیت افلاین ابدیت میشه ،فکر هم نمیکنم این نسخه واقعا این نقص رو داشته باشه
سایت هایی مثل سافت گذر و ایران ستاپ این نسخه رو توسط کارشناس هاشون دستکاری کردن و قسمت edit رو فعال کردن که بشه سرور ابدیت خودشون رو وارد کرد:41:
که این موضوع باعث شده دوستان زیاد به این نسخه دستکاری شده اعتماد نکنند و اعتقاد من هم اینکه این نسخه به دلایلی که ذکر شد کارایی خودشو از دست داده
از اساتید خواهش میکنم به این بحث وارد شده و اگه اطلاعات موثق و جدیدی در این مورد دارن مطرح کنن
منتظر هستم
باتشکر:11:
ببین من رو میبره به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید ip اسپانیا باشه?
سلام عزیزنقل قول:
شما برای دانلود ESET Endpoint Security 5.0.2122.1 به اینجا مراجعه کنید و با استفاده از سریال های که در بخش کرک و سریال قرار میدیم دانلود کنید :
این هم یه سری مطلب آموزشی برای این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (3.9 MB)
شادباشید:40:
من ناد32 نسخه 4 دارم تریال بوده حالا مهلتش تموم شده باید کرکش کنم؟
نقل قول:
از این تاپیک میتونید یوز پسور بگیرید و ناد فعال کنید
دوستان من یه مشکلی دارم. ممنون میشم کمک کنید
نود 32 ورژن 4 دارم. دو روزه که expired شده و رنگش قرمزه
تموم گزینه ها غیر فعال شده. نمیتونم تنظیمات رو تغییر بدم
لطفا بگید چیکار کنم از این حالت بیاد بیرون.
اگه کد یا دستوری رو باید وارد کنم ، لطف کنید بهم بگین،با توجه به اینکه گزینه ها غیر فعال شده نمیتونم کاریش کنم
دوستان من جدیدا Eset Smart Security5 رو نصب کردم و وقتی یوزر نیم و پسورد میدم شروع به اپدیت میکنه ولی به وسطاش که میرسه قطع میشه میخواستم بدونم ایراد از چیه؟میتونه از کانکشنم باشه؟ اگه اینطوره باید چیکار کنم؟
سلام به همگی و عرض خسته نباشید به دوستان و اساتید
از اساتید میخواستم خواهش کنم در مورد نسخه Eset endpoint security اگه تستی به عمل آوردن نتیجه شو در اختیار دوستان هم قرار بدن، در مورد این نسخه متاسفانه تا به امروز هیچ اطلاعاتی از طرف اساتید منتشر نشده:41: به هر حال نسخه ای از این آنتی ویروس محبوب منتشر شده کاربرای عزیز این تایپیک دوست دارن بدونن که این نسخه چه معایبی داره و چه مزایایی ،
بنده همیشه دوست دارم از آخرین نسخه استفاده کنم ولی خوب چون اطلاعاتی از این نسخه ندارم فعلا دست نگه داشتم
از اساتید خواهش میکنم کمی بیشتر به این تایپک توجه کنن، من از طرفدارای این فروم و تایپیک هستم
باتشکر:11:
مال منم اینجوری شده!نقل قول:
اون یوزر و پس های اون تاپیک هم ربطی نداره فقط واسه آپدیتن...
این نود توهم زده میخوام نثبش کنم سیستم یکی از بچه ها
هر کاری میکنم میگه norton internet security نصب هست و 2 تا زیر هم میاره . این removal هم نصب کردم فایده نداشت. تو کنترل پانل هم چیزی ندیدم.
قبلا نسخه ای بود به اسم eset smart security business این نسخه به ورزن 5 ارتقاع پیدا کردو اسمش تغییر دادن و گذاشتن eset endpoint securityنقل قول:
تفاوتش با نسخه معمولی اینه که:بر روی ویندوز سرور نصب میشه وامکاناتی برای کار در شبکه داره اگه از این دو مورد که گفتم استفاده میکنید میتونید نصب کنید اما اگه استفاده نمیکیند اصن احتیاجی ندارین
این ورزن هیچ فرقی با نسخه خانگی ناد32 در دیتابیس و شناسایی نداره فقط سایتهای ایرانی الکی شلوغش کردن
این نسخه تازه منتشر شده به احتمال زیاد باگ داره
به نظرم اگه کاربر خانگی هستین از همون ناد32 معمولی استفاده کنید
موفق باشید
نقل قول:
این نود توهم زده میخوام نثبش کنم سیستم یکی از بچه هاهر کاری میکنم میگه norton internet security نصب هست و 2 تا زیر هم میاره . این removal هم نصب کردم فایده نداشت. تو کنترل پانل هم چیزی ندیدم.
دوست شما قبلا نورتون داشته وبه صورت کامل از رو سیستم پاک نکرده و بقایای نورتون باقی مونده
این برنامه بگیرید و اجرا کنید ببینید بقایای نورتون از رو سیستم پاک میکنه بعد از پاکسازی سیستم ریست کنید
دوستان سلام
ببخشید یه سوال در مورد نسخه 5 داشتم ! این 5 کلا مشکلی داره ؟! من نصب کردم و وقتی میخوام غیر فعالش کنم در ظاهر غیر فعال میشه اما بازم مثلا یه کرک میخوام کپی کنم پاکش میکنه! مشکل از کجاست ؟! به همون نسخه 4 برگردم بهتر نیست ؟!
و یه سوال دیگه : چطوری یه برنامه رو تو لیست فایروال قرار بدم که نتونه از اینترنت استفاده کنه ؟!
سلام
دوستان من نود32 ورژن 5 آپدیت آفلاین کردم ولی الان نود به صورت علامت تعجب در اومده والانم قرمز شده و پیغام اکتیو میاد چطوری باید اکتیو بشه با تشکر
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره، شما چطوری غیرفعالش میکنید؟ به نظر من از آخرین ورژن استفاده کنید بهتره...
فایروال اسمارت سکوریتی سه حالت داره:
Automatic filtering mode
Automatic filtering mode with exceptions
Interactive filtering mode
که بعد از نصب خودش روی اولیه، حالا برای اینکه شما خودتون بهش بگید به کدوم برنامه اجازه نده باید بزارید روی دومی یا سومی.
که اگه بزارید روی Automatic filtering mode with exceptions خودش به به یسری از برنامه ها اجازه میده و به یه سری که احتمالا مخرب هستن اجازه نمیده و شما تو این حالت خودتون میتونید از قسمت Configure rules and zones مشخص کنید که به فلان برنامه اجازه نده...
و حالت آخر یا همون Interactive filtering mode هم هر وقت هر برنامه ای (حتی برنامه های خود ویندوز) که بخواد به اینترنت دسترسی داشته باشه از کاربر سوال میپرسه که اجازه بده یا نه...
دیگه بستگی داره به خودتون که رو کدوم از این حالت ها تنظیم کنید.
این تنظیمات هم از قسمت Setup و بعد Network قابل دسترسیه...
شما یه یوزنیم و پسورد بهش بدید Active میشه...نقل قول:
یا از یوزنیم و پسوردهای تاپیک زیر استفاده کنید:
و یا از لینک زیر یوزرنیم و پسورد یک ماهه بگیرید:
کد:http://www.esetindia.com/activation/free-trial-license-generation/
ممنون از صبر و حوصله و جوابتون.نقل قول:
سلام
نه مشکلی نداره، شما چطوری غیرفعالش میکنید؟ به نظر من از آخرین ورژن استفاده کنید بهتره...
فایروال اسمارت سکوریتی سه حالت داره:
Automatic filtering mode
Automatic filtering mode with exceptions
Interactive filtering mode
که بعد از نصب خودش روی اولیه، حالا برای اینکه شما خودتون بهش بگید به کدوم برنامه اجازه نده باید بزارید روی دومی یا سومی.
که اگه بزارید روی Automatic filtering mode with exceptions خودش به به یسری از برنامه ها اجازه میده و به یه سری که احتمالا مخرب هستن اجازه نمیده و شما تو این حالت خودتون میتونید از قسمت Configure rules and zones مشخص کنید که به فلان برنامه اجازه نده...
و حالت آخر یا همون Interactive filtering mode هم هر وقت هر برنامه ای (حتی برنامه های خود ویندوز) که بخواد به اینترنت دسترسی داشته باشه از کاربر سوال میپرسه که اجازه بده یا نه...
دیگه بستگی داره به خودتون که رو کدوم از این حالت ها تنظیم کنید.
این تنظیمات هم از قسمت Setup و بعد Network قابل دسترسیه...
در مورد غیر فعال کردن من از مسیر setup برای گزینه real file system protection رو روی disable میزارم! اما مثلا یه بازی نصب میکنم بعد میخوام کرک بزنم اصلا اجازه نمیده کرک بیاد ، تا کپی میشه پاک میکنه !
و یه سوال دیگه هم دارم ، کدوم اینارو ترجیح میدید ؟ ESET Smart Security Home Edition 5.2.9.1 x64 و یا نسخه ESET Endpoint Security 5.0.2122.1 x64 که جدید اومده ؟! به endpoint چه قابلیتی غیر حالات شبکه اضافه شده ؟!
ممنون
باید غیرفعال بشه به همین روش! شما حالا یه کاری کنید بزارید اون گزینه فعال باشه و بعد تو محیط آنتی ویروس F5 رو بزنید و از مسیر Computer> Antivirus and antispyware روی Real time file system protection کلیک کنید و در سمت راست تیک گزینه Local Drives رو بردارید و تایید کنید، ببینید بازم گیر میده یا نه؟نقل قول:
ولی درکل در رابطه با کرک بازی ها بهتره کرک رو به قسمت Computer> Antivirus and antispyware>Exclusions اضافه کنید که اسمارت دیگه هیچ وقت اون فایل رو اسکن نکنه...
در رابطه با سوال دومتون هم من خودم endpoint رو نصب نکردم ولی همونطور که میدونید همون نسخه بیزینس هست که تو ورژن جدید اسمش تغییر کرده و بیشتر بدرد شرکت ها میخوره که شبکه دارن و ...
برای کاربر خانگی اسمارت سکوریتی خیلی مناسب تره.