لطفا فیلم هایی که جلو 3 بعدی زیاد داند معرفی کنید
Printable View
لطفا فیلم هایی که جلو 3 بعدی زیاد داند معرفی کنید
فیلمهای beowolf و alice in wonderland رو میتونین واسه دانلود بزارین نسخه 3d رو؟
سلام مهدی به ظر خودت بهترین فیلم 3 بعدی که دیدی چیست
میگم این فیلم ها عمقشون اصولا ربطی به حجمشون نداره ؟! یعنی یه فیلم 20 گیگی یا بلوری خالص عمقش با یه فیلم 2 گیگی که ما دانلود میکنیم یکیه ؟! آخه من تن تن رو دانلود کردم دیدم اصلا عمق نداشت ! یعنی این همون چیزیه که ملت پول میدن بابت اورجینالش و میبینن ؟!!!!
پ.ن : سوال قبلیمو که کسی جواب نداد حداقل این یکی رو یکی جواب بده ! :44:
عمق خیلی ربطی به bitrate و کیفیت فیلم نداره. کارگردان فیلم در مورد اینکه کجا عمق و برجستگی تصاویر زیاد یا کم باشه تصمصم می گیره. مثلا در مورد تن تن به نظر من اسپیلبرگ نمی خواسته داستان زیبای فیلم تحت تأثیر سه بعدی بودن فیلم قرار بگیره بنابراین یک عمق و برجستگی معمول رو برای فیلمش در نظر گرفته تا ذهن بیننده از داستان اصلی به جلوه های سه بعدی فیلم منحرف نشه. برعکس فیلم هایی که داستان درست و حسابی ندارند برای جذابیت کاذب می رن سراغ جلوه های سه بعدی عجیب و غریب. البته این یک قانون نیست و ممکنه استثناء هم وجود داشته باشه.نقل قول:
البته بهتره بگیم اسپیلبرگ همونطور که سعی کرده انیمیشن واقعی به نظر بیاد همانطور هم سعی کرده جلوه هاش واقعی به نظر بیاد به نظر من tintin از نظر سه بعدی خوبه چون هم عمق داره هم جلوه هایی جالب داره.ولی ببین دوست عزیز وقتی یک فیلمی مثل journey قراره تخیلی باشه پس بهرته که جلوه هاشم تخیلی و جالب باشه.
سلام
بابت گذاشتن فیلم سه بعدی journey ممنونم
حداقل لطف کن هر پارت رو 700mg بزار که بشه رایگان از اپلود باز گرفت
سلام
این کلیپ هایی که صفحه اول هستن رو دانلود کردم و با usb تو تلویزیون پخششون کردم nx720
ولی وقتی دکمه سه بعدی رو میزنم فقط دو حالت داره خاموش و شبیه سازی شده
حالا باید چکار کنم که سه بعدی نشون بده. الان دوتا تصویر کنار هم هستن
ببخشید این یک اسپم هست و اشتباه شده
اقا ممنون از فيلم هايي كه ميذاري ولي اين فيلمها تو جايي كه اپ شدن تونقدر سرعت دانلودش پايين اومده كه نگو من با اينترنت 1 مگ دارم با سرعت 6 كيلو بايت دانلود ميكنم
راه ديگه اي هم دارين؟
يا علي- اديب
آره داداش آپلود باز خیلی سرعتش اومده پایین اشنالله چند وقت دیگه درستش می کنم.من خودمم نمیتونم فیلم هارو بگیرم
سلام داداش:نقل قول:
من خودم نصف اوارتا رو گرفتم ايا راهي هست كه بقيه رو بگيرم يا بايد حدود 7 گيگ رو پاك كنم؟
كي درست ميشه؟
يا علي- اديب
اگه محبت کنید فیلمهارو بافرمتMP4بزارین ممنون میشم چون که سونیMKVرو نمیگیره.
mer30 , vali chera link download nadarand.
montazeram
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیا این فیلمو میخاستن؟؟؟از این لینک دانلود کنین با فرمت mp4 و سایز عالی
توو همه ی تلویزیون های 3d هم نشون میده!!!
حالشو ببرین:5:
سلام من یه فیلم میخوام که بیشتر از تیوی بزنه بیرون تا عمق داشته باشه پیشتهاد شما چیه ؟
می تونید تصاویر سه بعدی هم با فرمت mpo. رو دانلود کنید و با تلویزیون نگاه کنید:8:
نقل قول:
.............
کلیپ بالون رو از صفحه ی اول دانلود کن حجمشم کمه.عکس یه باد کنک هم هست اونقدر میزنه بیرون تا دلت بخواد میزنه بیروننقل قول:
اونو دانلود کردم . فیلم میخوام که صحنه هایی که میزنه بیرون بیشتر باشه . بیشتر برای تست میخوامنقل قول:
یه دیسک بلوری 25گیگ دارم اما بیشتر عمق داره تا بزنه بیرون یعنی شاید حدود 30 ثانیه کلا تو یه فیلم 45 دقیقه ای بیاد بیرون
یه فیلمی میخوام که صحنه هایی که میاد بیرون بیشتر باشه
حالا چه فیلمی پیشنهاد میکنید ؟ آواتار - هوگو - resident evil - و....؟؟؟؟
آقا من کلی لینک فیلم های 3d دارم که یک نمونشو توو چنتا پست قبلی گذاشتم ،ولی همش رپیدشیره.شبا نمیتونم دانلود کنم سرعتش خیلی افتضاح میشه!!!
میشه این لینکارو مثلا به مدیافایر تبدیل کرد؟کسی میدونه باید چیکار کنم؟ :41:
نقل قول:
............
سلام مهدي عزيز:
من كل فيلم اوارتا رو دانلود كردم و پارت 1 اون رو تا حالا 4 بار دانلود كردم
پسوند پارت 1 موقع دانلود به exel تغيير ميكنه و با تغييرش به .rar هم موقع extract ارور ميده
خواهش ميكنم يكبار خودت دانلود كن و به من بگو چيكار كنم
ممنون ميشم از راهممايي شما
يا علي- اديب
سلام مهدي عزيز:
من كل فيلم اوارتا رو دانلود كردم و پارت 1 اون رو تا حالا 4 بار دانلود كردم
پسوند پارت 1 موقع دانلود به exel تغيير ميكنه و با تغييرش به .rar هم موقع extract ارور ميده
خواهش ميكنم يكبار خودت دانلود كن و به من بگو چيكار كنم
ممنون ميشم از راهممايي شما
يا علي- اديب
قا من کلی لینک فیلم های 3d دارم که یک نمونشو توو چنتا پست قبلی گذاشتم ،ولی همش رپیدشیره.شبا نمیتونم دانلود کنم سرعتش خیلی افتضاح میشه!!!
میشه این لینکارو مثلا به مدیافایر تبدیل کرد؟کسی میدونه باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی جواب مارو میدونه!!!!
سلام....دوست عزیز، تو چند تا تالار پایین تر، یه تالاری برا کامپیوتر و شبکه هستش.... بخش اینترنت، و دانلود ها...ولش کن الان بهتون لینک میدم!!نقل قول:
میشه این لینکارو مثلا به مدیافایر تبدیل کرد؟کسی میدونه باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی نوشته لیچ کردن!!! که ادرس اون رو هم بهتون میدم....لینکهاتون رو میدین، دوستان زحمت میکشن براتون درست میکنن!! ولی بهتر این بود که از تورنت بگیرین!!
رفقا من کل تاپیک رو مطالعه کردم، یه چند تا سوال برام پیش اومد:
ایا سه بعدی، همون سه بعدیه؟!! منظورم اینه که تو سایت های تورنت هرچی دیدم، مثلا اواتار و اینا رو دادن ۱.۲ گیگ....ولی اینجا اواتار رو زدن ۱۳ گیگ....تفاوتش چیه؟!!
این فول sbs و نیم اس بی اس یعنی چی؟!!!
بلو ری یعنی خیلی خوب؟!!!!
با تیوی سونی من میتونم فیلم ها رو از رو لپتاپ و کابل اچدیامای بفرستم رو تیوی و پخشش کنه؟؟!
بعد این ۱۰۸۰ و ۷۲۰، تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟ سرعت دانلود دوستان برای دانلود این فیلم ها چنده؟!! من سرعتم فعلا ۱۶ کیلوبایت هستش و روزی ۱ گیگ شاید بتونم بگیرم!!!! البته دارم اینترنتم رو درست میکنم که سرعتش تا یه ۴۰-۵۰ تایی افزایش پیدا بکنه...
به نظرتون باید کدوم ورژن فیلم ها رو بگیرم؟؟؟
عینک چقد تاثیر داره؟! عینک دیدم گفتن ۱۵ تومن....عینک دیدم گفتن ۱۵۰ تومن!!!! من از این ۱۵ تومنی ها بخرم،چشام رو خراب نمیکنه؟!!!!
نقل قول:
با اجازه ی اساتید محترم... من جواب چنتا از سوالای دوست خوبم رو میدم با دانش اندکی که نسبت به عزیزان دارم...!
بله دوست عزیز سه بعدی همون سه بعدی هستش... من خودم آواتار 1080p رو دارم که حتا 3D هم نیست و حجمش 25 گیگ هستش...
بله دوست عزیز Bluray یعنی عالی... مخصوصا اگه از نوع 50 دو لایه باشه که چون رزلوشن. به 1080p میرسه میشه بهترین کیفیت تصویر توی بازار...
اگه تلوزیونتون DLNA داشته باشه و یک مودم وای - فای داشته باشین... این کار شدنیه... حتی با کابل HDMI هم میشه محتوای لپتاب رو روی TV پخش کرد...
رزولوشن 1080 کیفیت فابل توجهی نسبت به 720p داره... و حجم فایل های 1080 هم تقریبا دو برابره!
از 1080 به عنوان Full HD یاد میشه و از 720 به عنوان HD
داداش گلم سرعت 5 تا 60 هم به نظر من کمه واسه حجمهای ۱ گیگ به بالا... من که خودم به شخصه حوصله و طاقتش رو ندارم با این سرعت دان کنم این حجم ها رو...
داداش عینک هر برند از تلوزیونها مخصوص خود اون برند هست... و سازندش هم خود شرکت تولید کننده ی تلوزیون هست... مثلا تلوزیونهای سامسونگ فقط با عینکهای 3D سامسونگ جواب میده... و چون این عینکها از فناوری Active استفاده میکنه گرون هستش... از ۶۰ هزار تومن تا ۱۵۰ هزار...
اما اون 15 تومنی ها مخصوص فناوری Passive هست... که فقط شرکت LG و چنتد مدل از پاناسونیک از این فناوری استفاده می کنن... این عینکها روی تلوزیونهای سامسونگ و سونی که اکتیو هستن جوابگو نیست...
هر عینکی رو نمی تونی برای هر تلوزیون بگیری... تلوزیون حتما باید 3D باشه... و اینکه عینکی بخری که ساخت همون شرکت تولید کننده ی تلوزیون 3D باشه...
مثلا سونی... باید عینک سونی بخری... سامسونگ ... عینک سامسونگ...
Sent from my Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
نقل قول:
دوستان جواب چي شد؟
سلام....
ممنون ولی اینقدر بیسیک دیگه نه!! اینا رو بلدم!!!!
مثلا، بلوری سه بعدی، همون ۱۰۸۰ پی سه بعدی هستش؟!!!! که جای فول اچدی میگن کیفیت بلوری یا اینکه نه...بلوری یه چیز دیگس....
بعد منظورم از سه بعدی همون سه بعدی، این بودش که این سه بعدی، فقط باید فیلم های سهبعدی بگیریم که اینجوری باشه یا مثلا بلوری ها هم همه سه بعدین؟!!!!!(اسم دیگه!!)
الان من بخوام فیلم های سه بعدی با کیفیت مناسب از منابع خودم بگردم و پیدا کنم، باید بزنم بلوری؟ باید بزنم سه بعدی بلوری؟! باید بزنم فول اچدی سه بعدی؟؟؟!!!(اخه یادمه یه دوستی یه روزی ازم میخواست یه فیلم رو با کیفیت اچدی براش دیویدی کنم...)
خوب، بالاخره یا اچدی یا دیویدی....
بله! همون سونی، زده بود عینک ۱۵ تومنی، همچنین ۱۵۰ تومنی...همچنین ۶۰ تومنی!!! فرق زیادی دارن؟!؟؟نقل قول:
داداش عینک هر برند از تلوزیونها مخصوص خود اون برند هست
اخه اینترنت من نامحدوده و صب تا شب دانلود میکنه فقط!! روزی ۴.۵ گیگ دانلود میکنه که اره زیاد خوب نیست!! ولی تنها راه حل هستش...نقل قول:
داداش گلم سرعت 5 تا 60 هم به نظر من کمه واسه حجمهای ۱ گیگ به بالا
خوب اصولا من به دیسک اعتقادی ندارم!! معمولا رو هارد جمع میکنم فیلم هام رو.... پس ۵۰ گیگ دولایه نمیتونم گیر بیارم!! ولی بالاخره بلوری بهتره یا فول اچدی؟؟؟ بلوری که دیگه عدد و کیفیت و مرحله نداره مثل اچدی که ۷۲۰ و فول داره؟!!!نقل قول:
بله دوست عزیز Bluray یعنی عالی... مخصوصا اگه از نوع 50 دو لایه باشه که چون رزلوشن. به 1080p میرسه میشه بهترین کیفیت تصویر توی بازار...
حالا من برا سرچ فیلم و دانلودش، باید علاوه بر بلوری تری دی، چیز دیگه ای هم بزنم؟!!( بالاخره یا بهترین کیفیت، یا هیچی!!).....
بعد این اند کیفیت ها، اگر بخواد فروخته بشه، چند فروخته میشه؟!!!
مشخصات لپ تاپ چقد مهمه برا پخش؟!! من لپ تاپم زیاد قوی نیست!!! core i3 هستش.... اگر به مشکل میخوره، تا همراه تیوی یه بلوری پلیر هم بگیرم؟!! یا اگر لازم نیست، تا سینما خانگی بردارم؟!!!
ممنون و ببخشید که سوال زیاد میپرسم.... بعد از ۱۰ سال کار، یکی سخت افزار، یکی فیلم ازم نباید پرسید!!! من همیشه اچ دی MKV ارشیو میکردم...دیگه به درد نمیخوره و فیلم ها هم پریدن!! حالا که دارم دوباره دانلود میکنم، میخوام بالاترین برا پخش رو بگیرم و مهمه که بدونم بالاخره بلوری یا فول اچ دی یا چی!!!
این فول اسبیاس و نیم اسبی اس رو هم توضیح بدین ممنون میشم! full side by side & half side by side منظور هستش؟!
سلام....
ممنون ولی اینقدر بیسیک دیگه نه!! اینا رو بلدم!!!!
مثلا، بلوری سه بعدی، همون ۱۰۸۰ پی سه بعدی هستش؟!!!! که جای فول اچدی میگن کیفیت بلوری یا اینکه نه...بلوری یه چیز دیگس....
بعد منظورم از سه بعدی همون سه بعدی، این بودش که این سه بعدی، فقط باید فیلم های سهبعدی بگیریم که اینجوری باشه یا مثلا بلوری ها هم همه سه بعدین؟!!!!!(اسم دیگه!!)
الان من بخوام فیلم های سه بعدی با کیفیت مناسب از منابع خودم بگردم و پیدا کنم، باید بزنم بلوری؟ باید بزنم سه بعدی بلوری؟! باید بزنم فول اچدی سه بعدی؟؟؟!!!(اخه یادمه یه دوستی یه روزی ازم میخواست یه فیلم رو با کیفیت اچدی براش دیویدی کنم...)
خوب، بالاخره یا اچدی یا دیویدی....
بله! همون سونی، زده بود عینک ۱۵ تومنی، همچنین ۱۵۰ تومنی...همچنین ۶۰ تومنی!!! فرق زیادی دارن؟!؟؟نقل قول:
داداش عینک هر برند از تلوزیونها مخصوص خود اون برند هست
اخه اینترنت من نامحدوده و صب تا شب دانلود میکنه فقط!! روزی ۴.۵ گیگ دانلود میکنه که اره زیاد خوب نیست!! ولی تنها راه حل هستش...نقل قول:
داداش گلم سرعت 5 تا 60 هم به نظر من کمه واسه حجمهای ۱ گیگ به بالا
خوب اصولا من به دیسک اعتقادی ندارم!! معمولا رو هارد جمع میکنم فیلم هام رو.... پس ۵۰ گیگ دولایه نمیتونم گیر بیارم!! ولی بالاخره بلوری بهتره یا فول اچدی؟؟؟ بلوری که دیگه عدد و کیفیت و مرحله نداره مثل اچدی که ۷۲۰ و فول داره؟!!!نقل قول:
حالا من برا سرچ فیلم و دانلودش، باید علاوه بر بلوری تری دی، چیز دیگه ای هم بزنم؟!!( بالاخره یا بهترین کیفیت، یا هیچی!!).....
بعد این اند کیفیت ها، اگر بخواد فروخته بشه، چند فروخته میشه؟!!!
مشخصات لپ تاپ چقد مهمه برا پخش؟!! من لپ تاپم زیاد قوی نیست!!! core i3 هستش.... اگر به مشکل میخوره، تا همراه تیوی یه بلوری پلیر هم بگیرم؟!! یا اگر لازم نیست، تا سینما خانگی بردارم؟!!!
ممنون و ببخشید که سوال زیاد میپرسم.... بعد از ۱۰ سال کار، یکی سخت افزار، یکی فیلم ازم نباید پرسید!!! من همیشه اچ دی MKV ارشیو میکردم...دیگه به درد نمیخوره و فیلم ها هم پریدن!! حالا که دارم دوباره دانلود میکنم، میخوام بالاترین برا پخش رو بگیرم و مهمه که بدونم بالاخره بلوری یا فول اچ دی یا چی!!!
این فول اسبیاس و نیم اسبی اس رو هم توضیح بدین ممنون میشم! full side by side & half side by side منظور هستش؟!
دوست من ، روی همون فایل راست کلیک کن و برو روی open with بعد choose program رو باز کن و از بین نرم افزارات winrar رو انتخاب کن و ok کن میبینی که فایل راحت باز میشه بعد راحت میتونی extract کنی .
موفق باشی
دوست من adeeb ، روی همون فایل راست کلیک کن و برو روی open with بعد choose program رو باز کن و از بین نرم افزارات winrar رو انتخاب کن و ok کن میبینی که فایل راحت باز میشه بعد راحت میتونی extract کنی .
موفق باشی
اونو دانلود کردم . فیلم میخوام که صحنه هایی که میزنه بیرون بیشتر باشه . بیشتر برای تست میخوامنقل قول:
یه دیسک بلوری 25گیگ دارم اما بیشتر عمق داره تا بزنه بیرون یعنی شاید حدود 30 ثانیه کلا تو یه فیلم 45 دقیقه ای بیاد بیرون
با اجازه اون دوستمون من جواب بدم تا جایی که میدونم :46:نقل قول:
نه ، صرف اینکه فیلم بلوری باشه دلیل نمیشه که سه بعدی هم باشه ! بلوری بالاترین کیفیت ممکن هست ، حالا ممکنه این دیسک بالاترین کیفیت ممکن سه بعدی باشه ممکنه نباشه ! شما اگر میخوای 3 بعدی ببینی نیازی نیست که حتما بلوری دانلود کنی ! همونطور که فیلم های دی وی دی رو ریپ میکنن و یه فایل 700 مگی دایویکس با کیفیت قابل قبول و تقریبا در حد همون دی وی دی ازش میگیرن بلوری هم ازش ریپ میگیرن که میشه همین فایل های با پسوند MKV که توی همین تاپیک فراوونه ! که حجم های مختلفی داره ، من تو آرشیوم از 500 مگابایتش رو دارم تا بیست و خورده ای گیگ !
پس بلوری ها همگی سه بعدی نیستن و نیازی هم نیست حتما بلوری دانلود کنی !
الان فیلم سه بعدی رو با هر کیفیتی که دوست داری میتونی دانلود کنی ، میتونی اچ دی 720 دانلود کنی یا اچ دی 1080 یا خود اصل بلوری رو میتونی دانلود کنی ! ولی خب با توجه به سرعت اینترنتت من توصیه میکنم زیاد دنبال بلوری برای دانلود نباش چون حجمش زیاده برای دانلود و حتی نگه داریش ! با سرعتی که داری دست کم 6 روز طول میکشه تا بتونی یک بلوری با کمترین حجم ممکنش رو دانلود کنی و با توجه به توضیحاتی که دادی لپ تاپت بلوری رایتر هم نداره به گمونم و باید اون حداقل 25 گیگ دانلودیت رو اول چند تیکه ش کنی بعد روی حدود 10 تا دیسک رایتش کنی ! :D
ببین این تکنولوژی عینک های 15 تومنی تلوزیون هایی مثه ال جی و پاناسونیک کلا با مال سونی و سامسونگ فرق داره ! اونی که تو دیدی از سونی که بین 60 تا 100 و خورده ای هست با این عینک های ال جی که 7 ، 8 تومنه فرق داره ! و البته گول اسم سونی رو نخور به نظر من توی سه بعدی ال جی حرف زیادی برای گفتن داره ، اون عینک سونی رو میزاری رو چشمت هم سنگینه ، هم دردسر باتری داره ، هم باید در طول فیلم کلا سرت رو مستقیم جلوی تلوزیون نگه داری با هر نگاه کردن به اطراف ارتباط قطع میشه و دوباره باید برقرار بشه و هم اینکه زاویه دیدت کمه ! در حالی که عینک های الجی و بعضا پاناسونیک از این دردسرا نداره !
4 و نیم گیگ عالیه که ! یه فیلم اچ دی 15 گیگی رو حدود سه روز میگیری ! من که شبی 2 و نیم گیگ دانلود میکنم !!! :9:
اینم توضیح دادم ، بلوری اون اصل فیلمه که شرکت میده به بازار و این اچ دی 1080 و 720 با فرمت mkv فایل ریپ شده اون دیسک اصلی هست که با زبون ساده بگم بسته به کیفیت فیلم حجمش متغیره و خب مسلما اون فیلم 10 گیگی از فیلم 500 مگی خیلی سرتره !
برای سرچ اگر کنار اسم فیلم بنویسی سه بعدی یا 3D مثه من بدبخت تو روزای اول که رفته بودم تو نخ 3 بعدی هیچی گیرت نمیاد !!! :D باید اسم فیلم رو به علاوه sbs بزنی که مخفف کلمه Side By Side هست که دوتا تصویر مشابه کنار هم هست و توی تلوزیون موقع پخش وقتی گزینه 3 بعدی رو بزنی این دوتا تصویر با هم میکس میشن و یه تصویر قابل دیدن با عینک درست میکنن !
اگر بلوری پلیر بخری یا باید دیسک اورجینال واسش بخری ، یا دانلود کنی رایت کنی روی دیسک خام بلوری که گرون هم هست ، یا اینکه از کسی دیسک رایت شده ش رو بخری که بازم گرونه ! بلوری پلیر در وضعیت کنونی فقط به درد یه سری افراد خاص میخوره تو ایران ! با این حساب اگر میخوای بلوری اورجینال ببینی بهترین کار اینه که دانلود کنی یا بدی فروشنده های فیلم توی اینترنت واست بریزن روی هارد اگر لپ تاپت خرجی Hdmi داره با کابل وصلش کن به تلوزیون و توی لپ تاپت فیلم رو پلی کن !
ولی به نظر من مناسب ترین راه در شرایط موجود اینه که همون اچ دی با پسوند mkv یا حتی mp4 دانلود کن بریز روی فلش مموری و وصل کن به تلوزیونت و ببین ! و حتی اگر فلش مموری نداری همون لپ تاپت رو به تلوزیون وصل کن و ببین !
اینم بگم که ظاهرا سونی فرمت Mkv رو ساپورت نمیکنه و باید حتما فرمت mp4 باشه ، البته اینو از دوستانی که سونی دارن شنیدم ولی خب شما موقع خرید از فروشنده آمار بگیر !
فول اس بی اس رو مطمئن نیستم ولی تا جایی که مغزم جواب میده یعنی اینکه دوتا فیلم 1080 کنار همدیگه هستن که وقتی برای اجرای سه بعدی با همدیگه میکس میشن نتیجه میشه یه فیلم 1080 یا همون فول اچ دی ! ولی این مقدار توی half side by side نصف هست ! ولی خب با این تفاسیر من فیلم هاف ساید بای ساید دیدم خوب بود خداییش !
در مورد لپ تاپت هم اون کر آی 3 فکر نمیکنم مشکلی تو پخش بلوری داشته باشه !!! چون من 3 ، 4 سال پیش با لپ تاپ دل 1510 بلوری خالص ترانسفرمرز رو اجرا کردم بدون هیچ مشکلی ! البته برای اجرا باید از نرم افزار های مخصوص مثه پاور دی وی دی یا یکی دیگه هم بود که اسمش یادم نیست :D استفاده کنی ! و البته اگر دیسک بلوری داشته باشی باید درایور لپ تاپت بلوری ساپورت کنه ! اما برای اجرای اون فایل های اچ دی mkv و mp4 که گفتم نیازی به نرم افزار خاصی هم نیست و بدون هیچ مشکلی با همین کا ام پلیر هم اجرا میکنه !
البته همونطور که گفتم میتونی بریزی رو فلش مموری وصل کنی به تلوزیون و بدون دردسر ببینی ! خرجش یه مموری 16 یا 32 گیگه ! :D
در مورد تلوزیون هم پیشاپیش قبل از اینکه بیای سوال کنی من ال جی رو توصیه میکنم :31: ال ای دی های اسمارت خوبی داره ! فضای کاربری نسبتا خوبی دارن و اینترنت گردی با کنترل جادوییش فاز میده ! توی بحث سه بعدی هم با توجه مشخصات عینکش به نظر من از سامسونگ و سونی خیلی سرتره ! البته این فقط نظر من هست و بهتره از چهارتا آدم عاقل تر مشورت بگیری :31:
من خودم ال جی LW57000 دارم و به نسبت پولی که بابتش دادم ازش کاملا راضیم !
پ.ن : البته این حرفا رو من از روی دانسته های نصف و نیمه م گفتم ، اگر کسی حرفی خلاف حرف های من زد تو شک نیفت بین دو حرف ، حرف اون رو در ارجعیت بزار ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Half Side by side یا HBSS همانطور که دوستمون گفتن، طوری است که دو تا تصویر کنار هم 1080 میشه. یعنی چون فیلم سه بعدی ازدو تصویر کنار هم تشکیل میشه، اگر فیلم Half sbs باشه، هرکدام از تصویرها نصف 1080 هستند که وقتی کنار هم قرار میگیرند 1080 میشه
ولی Full SBS هر کدام از تصویرها 1080 هستند و وقتی کنار هم باشند 2 تا 1080 میشن که مسلما کیفیت بالاتری داره و حجمش هم بیشتره.
البته من از چند تا از دوستانم شنیدم که تفاوت چندانی در تلویزیون های سایز معمولی 40-50 اینچی احساس نخواهید کرد.
تلویزیونهای سونی هم با MKV مشکل دارند. یعنی مجبور میشی لپتاپ به تلویزیون وصل کنی. ولی LG و سامسونگ این مشکل را ندارند.
خرید بلوری پلیر هم با توجه به گرانی دیسک بلوری بنظرم به صرفه نیست. جالب اینکه یکی از دوستان که بلوری پلیر داشت، حتی دی وی دی های اریجینال سریال قهوه تلخ را هم نمیتوانست ببیند که احتمالا بخاطر تنظیمات Region دستگاه بوده.
آقا اگر به نتیجه ای رسیدی به ما هم یه خبری بده !نقل قول:
من فیلم تن تن رو دیدم خیلی قشنگ بود ولی اون چیزی که شما میخواید نیست و کلا این از تلوزیون زدن بیرون رو نداره زیاد ! فیلم ابری با احتمال بارش کوفته قلقلی (:31:) هم مثل همونه و اون چیزی که میخوای نیست !
پ.ن : اینا رو گفتم که دورشون خط بکشی !
سلام
یه سر به سایت زیر زنید
من همه کلیپامو از اونجا دنلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کلیپ 2-3 دقیقه ای از فیلمهای بلوری و 3بعدی اصلی هستش
میخواید دانلود کنید باید برای دانلود 2 دقیقه از اواتار حدود 1.5 گیگ کنار بزارید :ی
اما همشون کار میدن یا حداقل من اینطوری دیدم