طبق این عکس تنظیم کن دوست عزیز .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این عکس تنظیم کن دوست عزیز .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیم کردم و توی پوشه بازی کپی کردم ولی وارد بازی نمیشه و ارور میده! فقط موقه ایی که پاکشون کنی درست میشه!نقل قول:
نمیدونم والا .نقل قول:
مگز اینکه آپشن رو هم یه نگاه بکنی .
راستی شما یه کار کن .
اول تنظیمات دسته رو ریست کن و بعد سیو کن . و بعد دوباره تنظیم بکن ببین جواب میده !
سلام توی فیفا 14 جای دکمه ها کلا عوض شده بودن از این نرم افزار استفاده کردم اما این ارور به هنگام اجرا بازی میاد.
من هر سه فایل نرم افزار x360ce رو توی جایی که بازی نصب شده بود کپی کردم
تنظیمات صحیح رو اعمال کردم
این اررور به هنگام اجرای بازی ظاهر میشه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اما وقتی سه فایل رو پاک می کنم بازی اجرا میشه...
لطفا راهنمایی کنید
این برنامه فعلا با فیفا ۱۴ کار نمیکنه!نقل قول:
سلام.من تو بازی mortal kombat ازمایش کردم جواب داد فقط یه مشکل کوچولو اینکه ویبره کار نمکینه.مشکلم از کجاست؟با تشکر
مال منم کار نمیکنه . زیاد جدی نگیرش.نقل قول:
سلام
من دسته ps2 دارم
میخواستم ببینم با این روش میشه بازی های بتلفیلد و کال آف دیوتی و ... ک باید با کیبوردو موس بازی کرد رو کاری کرد ک با دسته بازی کنم؟
شنیدم این بازی ها فقط با دسته xbox با سیم یا بی سیم میشه بازی کرد
من تا حالا با دسته PS2 امتحان نكردم .
ولي اگر دسته توي كنترل پنل ويندوزت اومد و شناخته شد (با تبديل بايد وصل كني ) اون وقت ميتوني با استفاده از اين نرم افزار نيز دسته رو تنظيم كني .
پس ابتدا چكــ كن ببين ميشناسه دسته رو ويندوزت و بعدش بيا از راهنمايي هاي پست هاي فبلي اينجا استفاده كن , كارت راه مي افته .
شناختن ک میشناسهنقل قول:
من 2 سالی هست با یه تبدیل دسته ps2 به usb دارم بازی میکنم ولی فقط فوتبال و بسکتبال و والیبال بازی کردم
یه بار خواستم بتلفیلد رو بازی کنم نتونستم با دسته بازی کنم
پس یعنی نیازی نیست برم دسته xbox بخرم؟
خیلی گرونه!!
به دلیل منتشر نشدن کرک (Crack) مناسب از تیم های فعال در این زمینه ، این نرم افزار فعلا با FIFA 14 مشکل دارد ، البته با نسخه ی اصلی
مشکلی ندارد.
به همین منظور دوستان می توانند با نصب بازی FIFA 11 و ست کردن Gamepad ها توسط فایل تنظیم FIFA 11 و ذخیره ی آن ، فایل buttonDataSetup.ini از پوشه ی FIFA 11
در My Documents به پوشه ی FIFA 14 منتقل کنید .
سلام
من بازی بتلفیلد 3 رو خواستم با این روش با دسته بازی کنم
ولی نشد، فقط بالا و پایین میپرید
توی بازی هم تنظیم کردم دسته رو، ولی بازم نشد
چی کار کنم؟
اینطور که خودت میگی دسته رو پس شناخته .نقل قول:
کافیه از تنظیماتــــ خود نرم افزار شبیه ساز دسته رو تنظیم کنی .
مثلا من یک دسته دارم که شوک سمت راستی هر وقت دکمه های دیگه رو میزنم الکی اونم عمل میکنه .
بنابراین از تنظیمات دسته رفتم کلا شوک سمت راست رو غیرفعال کردم . و مشکل حل شد .
پس یعنب باید شکارو غیر فعال کنم تا درست شه و باید با آزمون و خطا بفهمم کدوم درسته؟نقل قول:
و اینکه توی لود دسته کدوم رو بهتره انتخاب کنیم ؟ فرقی میکنه؟
نه . من تنظیم شوک رو مثال زدم .نقل قول:
منظورم این بود که از طریق پنل تنظیماتـــــ خود نرم افزار میشه همه کار کرد .
فرقی نداره .
البته یک عکس و فایل های تنظیم شده رو قبلا گذاشتم توی پست های قبلی . میتونی از اونا کمک بگیری واسه تنظیم . ( توی صفحه 16 فکر کنم )
سلامنقل قول:
بازم نشد
هر کاریش کردم درست نمیشه
یه جاهایی خوندم واسه بعضی بازی ها کار نمیکنه
کسی بتلفیلد و کال آف دیوتی رو تست کرده با این روش؟
بله کال آو دیوتی تست شده .نقل قول:
شما اون فایل های نرم افزار رو کپی کردی توی محل فایل اجرایی بازی ؟
بله دقیقانقل قول:
البته فعلا روی بتلفیلد 3 تست میکنم نمیشه
تمام مراحل تنظیم هم درست انجام میدم ولی بازم نمیشه
یعنی فقط چند تا دکمه کار میکنه
r2 تیر میزنه
دایره و مثلث توی منو ها بالا و پایین میره
همین
وقتی دسته رو شناخته و بعضی از دکمه هاش کار میکنه دیگه نه ایراد از نرم ا فزاره و نه بازی.نقل قول:
خب شما برو از داخل تنظیمات خود بازی دکمه ها رو تنظیم کن ببین میشه یا نه.
البته زیاد به دسته های تبدیلی ( {PS2 ) نباید امیدوار بود .
سلامنقل قول:
من بازی بتمن آرخام اوریجین رو نصب کردم و خود بازی دسته پلی 2 رو شناخت و میشد بازی کرد فقط شک ها برعکس کار میکرد از توی بازی نشد درستش کنم
آموزشی ک شما قرار دادید رو انجام دادم و دسته رو راحت و درست شناخت و کلی بازی کردم البته فایل msvcr100.dll رو قبول نمیکرد و پاک کردم ولی بقیه فایل خا رو ریختم دسته درسی شد
بنظرتون چرا با بازی بتلفیلد 3 نمیسازه؟ احتمال داره واسه خود بازی باشه؟
من که میگم از توی تنظیماتـــ بازی خراب ـه
نسخه جديد نرم افزار رو ميتونيد از لينك زير دريافت كنيد .
دوستاني كه مشكل با فيفا 14 مشكل داشتند با اين مشكل حل شده .
کد:http://www.rodfile.com/deu5r75xcj7b
سلام من قبلا ویندوز 8 داشتم که این برنامه به راحتی کار میکرد اما وقتی ویندوز 8.1 رو نصب کردم این برنامه دیگه دسته بازی رو در همون ابتدا نمیشناسه.
لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم
منم 8.1 دارم و تست کردم ولی درست کار میکرد .نقل قول:
به هر حال اگر هنوز مشکل دارید با قابلیت Compatibility اون رو با ویندوزهای قبلی اجرا کنید .
در ضمن حتما هم دسته رو برای بار اول در حالت ادمین اجرا کنید .
من تنها مشکلی کخ با دستم دارم اینه که شوکش کار نمی کنه
مورتال کامبت دارم بازی می کنم اسم دسته هم هست
generic usb joystic
ولی مشکل اینه که که توی این منوی کشویی که اسم تعداد زیادی دسته اومده، اسم دسته ی من نیست
مشکل چیه؟
یه عکس بذار از صفحه ی تنظیمات خودت
با سلام خدمت اساتید محترم....
آقای OMID.1080P....به شدت به کمکتون نیاز دارم...من این نرم افزار امتحان کردم....فیفا 13 رو بدون نقص اجرا کرد...چون با دسته ی معمولی تست زدم و ایراد داشت فیفا 13 اما با این نرم افزار کاملا تبدیل به دسته ی مایکروسافت شد...
مشکل اساسی من درمورد دوعنوان از مجموعه بازی های کال آف دیوتیه....CMW3 ,CMW2.....هیچکدوم از این بازی ها رو نتونستم باهاش اجرا کنم....هرچی با تنظیماتش ور میرم نشد...با توجه به توضیحات بچه ها وتمام مطالب توضیح داده شده تو این صفحات من کاری از پیش نبردم...
راه افتانش با بازی کال آف دیوتی خیلی مهمه...ازاونجهت مهمه که من گیمنت دارم و بازی ها به صورت شبکه وصلن....ومهمترین بازی شبکه آفلاینم واسه مشتری هام همین کال آاااااف دیوته....بچه های اینجا همه کنسول بازن و باموس کیبورد نمیتونن بازی کنن وبادسته بازی میکنن....خیلی واسم هم این قضیه حل شه....حتی حاضرم در این مورد پومرداخت کنم بخدا...خیلی گیرم توروخدا جوابمو دید ومشکلمو حل کنید....بخدا هرکی از بچه ها کمکم کنه و مشکل حل شه بی دریغ واسش پول میفرستم..بدرود
کسی نیست؟خواهش میکنم یکی جوابمو بده
نقل قول:
عزیز برادر .
مهمترین نکته اینه که فایل های نرم افزار اصلی رو شما کجا میریزی .
ببین دوست عزیز .
شما اگر نرم افزار رو با فیفا تست کردی و صحیح و کامل اجراش کرده , پس مشکلی از لحاظ خود نرم افزار نداری.
شما همون سه فایلی رو که توی پوشـه بازی فیفا ریختی رو کپی کن و توی پوشه ( جایی که فایل اجرایی بازی هستش ) بریز .
سپس بازی رو در حالت ادمین اجرا کن .
اگر ابتدای بازی که صفحه سیاه میشه , صدای دینگ :n02: رو شنیدی که درسته , اگر دینگ صدا نداد یعنی نشناخته .
اینم بگم که من قبلا کال آو دیوتی و بتل فیلد رو با همین روش بازی کرده بودم . ( با دسته )
lمرسی از اینکه جوابمو دادید....اما من باهمه ی بازی ها تست کردم جواب داد....غیر از این دو شماره از کال اف دیوتی....من حتی با دسته ی اصلی وفابریک ایکس باکس این دوشماره کال اف رو تست کردم اما باز جواب نداد بخدا....mw2 ....mw3...این دوتا دارن دویونه م میکنن
میخوای از ورژن قبلی نرم افزار استفاده کن .
لینک دانلودش در پست اول تاپیک هستش. شاید با اون بشه .
آقا امید شما مطمئنید که بازی mw2&mw3 رو با این برنامه دسته هاشو تو بازی فعال کردید؟آخه هرجه پرسیدم میگن نمیشه.اگه شما تست کردید که من برم تموم ورژن های این نرم افزارو چک کنم
با ورژن هایی که در تاپیک موجودن تست کردم نشد
بله بنده تست کرده بودم . Call of Duty MW3 رو و خیلی تر تمیز هم اجرا میـــشد .نقل قول:
حتی کرایسیس و اسنایپر گُوست .
آقا امید من واقعا موندم اشکال کارم از کجاس که اینو نمیتونم اجراش کنم....راستی شما میتونید راهنماییم کنید که از کجا تموم ورزن های ااین برنامه رو دانلود کنم؟
طبق تحقیقات خودم که طی یک ماه وقت گذاشتن رو نرم افزار x360ce انجام گرفته این نرم افزار به هیچ وجه نمیتونه بازی های cod mw2 & codmw3 رو تبدیل دسته کنه.....چون این دو عنوان بازی به هیچ وجه گیمپد واسشون تعریف نشده....فقط با نرم افزار بسیار بد xpadder میشه این بازی ها رو تبدیل کرد که اونم واقعا مزخرفه...تموم وبسایت هارو گشتم و تموم ورزن های نرم افزار x360 ce رو چک کردم رو این دو عنوان بازی جوابگو نبود که نبود....ناگفته نمون من با نرم افزار x360ce حدود 99 درصد بازی هارو باهاش تبدیل دسته کردم و جوابگو بود....
با این حرفت دیگه من رو هم به شک انداختی .
پس من چطوری بازی کردم اون زمان !؟
اون زمان؟؟؟؟....یقین داشته باشید که هیچوقت و هیچ گاه با این نرم افزار نشده که این دو عنوان بازی رو بادسته اجرا کنن...همه ی سایت ها یی که پا گذاشتم و از دوستان کمک خواستم نشده...خودم که دیگه کاملا کلافه شدم اینقد تست کردم...فقط و فقط هم همین بازی دسته رو نمیشناسهنقل قول:
تمام احتمالات لازم رو هم چک کردم...ازنوع سیستم بگید تا نانواع نرم افزار های کمکی وکاملا مطمئنم که هیچ نکته ای رو جا نذاشتم..خیلی از بچه هام میگفتن بابا اصلا این واسش گیمپد معرفی نشده ولی من بخاطر تست های شما حرفشون رو رد کردم ...اما واقعا به این نتیجه رسیدم حرف اونا درست بوده
یعنی چی اصلا واسش گیم پد معرفی نشده !؟
پس توی اکس باکس با چی بازی میکنن ؟
این فقط واسه اینکه بهت ثابت کنم .
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو دانلود و نصب کن .
سپس دسته رو وصل کن .
تنظیمات رو طبق دیفالت خود نرم افزار انجام بده .
سپس از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی پروفایل تنظیمات بازی مورد نظرت رو دانلود کنی . ( یک فایل کم حجم با پسوند Pin )
سپس نرم افزار رو کاملا ببند ( از نوار وظیفه )
سپس فایل pin ( همون پروفایل بازی رو ) رو اجرا کن .
آدرس محل بازی رو بهش میدی
و .....
سپس برو تو بازی و راحت با دسته بازی کن .