پیشنهاد من برای شما استفاده از برنامه Photodex ProShow Gold هست:n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من برای شما استفاده از برنامه Photodex ProShow Gold هست:n01:نقل قول:
سلام. با دوربین یه فیلم گرفتم که نگاتیو در اومده (رنگ ها برعکسه) با چه نرم افزاری میشه اونو دوباره نگاتیو کرد و ذخیره کرد؟با تشکر.
sony sound forge و ulead video studio
با اینکه قدیمیند اما عایه
این نرم افزار خیلی قویه ببین به دردت میخوره
سلام
وقتی با یه نرم افزار مثلا freework یا ..... یه تیکه از یه موزیک رو جدا می کنم تا اونو برای زنگ موبایل استفاده کنم ، کیفیتش خیلی پایین میاد در نتیجه رو موبایل درست جواب نمیده و صدا ضعیفه. در حالی که خود موزیک اصلی اصلا از نظر کیفیتی مشکلی نداره (فایل خروجی ضعیفه)اگه امکانش هست یه نرم افزار ادیت صدا معرفی کنید که در این زمینه (کیفیت صدای خروجی عالی ، بالاخص برای موبایل) باشه.
مثلا Leapic Audio Cutter v3 خوبه؟ اصلا نتونستم یه لینک برای دانلودش پیدا کنم.
با تشکر:n12:
سلام دوستان
والا من 17 صفحه رو نمیتونم بخونم واسه همین اگه پستم تکراری باشه ببخشین.
یه نرم افزار سراغ دارین که بتونم باهاش زیرنویس sub/idx رو به فیلم بچسبونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاکید میکنم sub/idx
با jetaudio کارکردم خیلی طول میکشه کیفیت یکم پایین میاد
فیلم هم که یخورده کند میشه فریم ریتش به هم میخوره.
لطفا یکی معرفی کنه.
این dvd پلیر زیرنویسامو نمیشناسه:n28:
سایت پایین همین سئوال مطرح شده دو تا لینک قرارداده شده میتونید ببینید:n01:نقل قول:
نوشته شده توسط jafarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پایین همین سئوال مطرح شده دو تا لینک قرارداده شده میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین دوتا لینک اونجا xmbc رو دانلود کردم
اما نتونستم زیرنویس و فیلم رو ادغام کنم.
مطمئنین درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین دوتا لینک اونجا xmbc رو دانلود کردمنقل قول:
اما نتونستم زیرنویس و فیلم رو ادغام کنم.
مطمئنین درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این پست بالا چه باحاله،کلا تمام قوانین رو با یه جمله لگد مال کرده رفته......................
آها سوالم یادم رفته بود،شرمنده اگه تکراریه،درکم کنید دیگه با دیال آپ نمیتونم صفحات رو زیاد بگردم،عیده،نت شرکت تعطیله فعلا..................
یه برنامه خیلی خیلی ساده میخوام که باهاش فقط یه تیکه های از فیلم رو جدا کنم همین................
با برنامه های مثل CyberLink WaveEditor , PowerDirector ,Corel VideoStudio Pro X4 خواستم انجام بدم که تا کلا وارد محیط برنامه شدم برنامه رو Unistall کردم،خیلی پیچیده بودن واقعا..............
پیشاپیش ممنون./
اکثر نرم افزار های کانورتر میتونن تیکه ای از فیلم رو جدا کنن .
Xilisoft
Total Video
و نرم افزاری که کارش همین هست :
Video Joiner / Splitter
این هارو امتحان کنید حتماً جواب میگیرید .
برای دانلود :
از برنامه هایی که ایشون معرفی کردن میتونید استفاده کنید ولی اشکال کار اینه که چون این برنامه های اقدام به Re-Encoding میکنند نیاز به CPU و یا در بهترین حالت پردازنده ی گرافیکی قوی خواهید داشت.نقل قول:
ضمن اینکه زمان زیادی هم می بره تا عملیات Split/Join رو انجام بدند
بهتره از برنامه هایی که Direct Stream میکنند استفاده کنید که ظرف چند ثانیه کارشون رو انجام میدند درست شبیه کپی کردن فایل. مثل :
Boilsoft Video Splitter
Boilsoft Video Cutter
Boilsoft Video Joiner
توی همین فوروم باید تاپیکشون باشه.
سلام دوستان
یه برنامه کم حجم میخوام که فقط یه کار انجام بده !
فایل های صوتی دارم و میخوام مثلا اولش رو یا وسطش رو چند ثانیه ای حذف کنم !
فقط همین ... کم حجم باشه لطفا
دوستان حتما تا حالا هر نفر حداقل یه فیلم خارجی که کنار خیابون میفروشن خریده ,,,
من دنبال برنامه ای هستم که برای فیلم ها یه منو معمولی بسازم
سلام دوستان
یه برنامه ساده و کم حجم معرفی کنین که بتونم باهاش سرعت فیلم کاهش بدم
من دو تا فیلم دارم یکیدوبله دو بعدی اون یکی سه بعدی زبان اصلی
اما به علت تفاوت فریم ریت یکیشون ۴ دقیقه طولانی تره.سانسور ندارن ها فقط دلیلش تغییر فریمه.
با چند تا نرم افزار فریم ریتو افزایش دادم ولی هیچ فرقی نکرد.
چطوری میتونم سرعت فیلمو کاهش بدم که صداهاشون به هم بخوره؟
با premier نتوانستم
میشه یه نرم افزار کم حجم معرفی کنید
پیچیده نباشه لطفا
هیچوقت توی هیچ موضوع بشری اینجوری حکم کلی راجع به همه ی انسانها نده دوست من!:n24:نقل قول:
توی عمرم یکبار هم فیلم از احدی نخریدم از هیچکس:n02:. خودم معدن هستم:n02: چه نیازی دارم به شوره زار؟! :n09:
============
تمام برنامه هایی که فیلم رو به فرمت DVD می برند قابلیت ساخت منو هم دارند
ولی بین اینهمه برنامه ی قوی از Nero Video گرفته تا Video Convert master و... من این رو بشما پیشنهاد میکنم:
اگه میخوای یکم دقیق تر و حرفه ای تر و با لذت کار کنی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کننقل قول:
وگرنه با خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قسمت Tools>Audio Trimmer) هم خیلی راحت میتونی اینکار رو بکنی.
دوست عزیز بالای این انجمن نوشته درخواست و دانلود.نقل قول:
شما یا سوالتون رو چندین بار در این انجمن پرسیدید
ولی در جای درست خودش که قطعاً بهتر راهنمایی می شید هنوز نپرسیدید:
اینو فقط یه بار بپرسیدم قبلیه چسبوندن زیرنویس sub /idx بودنقل قول:
میخام سرعت فیلمو کمتر کنم صدای دوبله رو جایگزین صدای نسخه 3d بکنم.
یه نرم افزار بذای برش و دوتکه کردن یه فایل MKV میخواستم
بهترین برنامه ها برای بریدن بخش و یا بخشهایی از ویدئو و یا چسباندن اونها بهم ظرف چند ثانیه بدون تحمیل بار پردازشی بی جهت به CPU و GPU :نقل قول:
دوستان ممنون میشم آخرین نسخه نرم افزار Pinnacle studio را برام بذارین
دوستان نرم افزاری برای تغییر صدا در کامپیوتر وجود داره؟ یعنی همینطور که حرف می زنی صدا رو عوض کنه
سلام و خسته نباشید.
یه نرم افزار بهم معرفی میکنید که هم ویرایش موزیک باشه هم فیلم.برش فرم به فرم.دقتش بالا باشه.بعضی نرم افزارای کانورت که برشم انجام میدن دقیقا از اونجایی که میخوام برش بخوره نمیخوره.
کار کانورتم کنه.به فرمتهای معروف تبدیل کنه.چه صوت چه تصویر.HD و SD بشه باهاش خروجی گرفت.کامل باشه.
آخه واسه تبدیل یه نرم افزار استفاده میکنم.واسه ویرایش صدا یکی و واسه تصویری یکی دیگه.اگه همشو یک نرم افزار انجام بده عالی میشه.ممنونم ازتون.موفق باشین.
سلام و عرض خسته نباشید
میخواستم یه برنامه بهم معرفی کنید که بتونم باش عکس هارو از یه ویدیوی میکس شده جدا کنم .. در واقع بتونه ویدیو رو به عکس ها و موزیک تجزیه کنه و جداشون کنه یا هر چیزی شبیح به این ..
ممنون میشم
:n27:
pesare-matin2005
دوست عزیز می توانی از از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی.:n02:
سلام
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش فیلم های بی کیفیت رو افزایش کیفیت داد
چند تا تست کردم هیچکدوم خوب نبودن
ممنون
نقل قول:
کسی چیزی نمیدونه :n27:
سلام یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش قسمت هایی از فیلم رو حذف کرد و لوگو یا نوشته به فیلم افزود اما نکته ی مهم اینه کو میخوام روی سرور مجازی نصب کنم کسی چیزی سراغ داره؟؟؟
کسی که جواب ما رو نداد حد اقل خودم جواب خودم رو بدم شاید یکی دیگه هم همین مشکل رو داشت.:jealous:نقل قول:
برنامه ی video watermarket pro کارم رو راه انداخت.:n02:
سلام
من میخام به یه فیلم که خودم زیرنویسش( فرمت .sert) رو درست کردم اصافه کنم جوری که کسی نتونه از زیرنویس استفاده کنه با چه نرم افزاری این کارو میشه کرد؟
خودم با ConvertXtoDVD 4 زیرنویس رو اضافه کردم و لی باز یجا دیدم یه نرم افزاری هست که ریرنویس فیلمای دی وی دی رو راحت بر میداره دوستان راه حل بدن ممنون میشم
2- اگه بخام به فیلم یه نوشته مثلن آدرس سایتمو اصافه کنم بصورت واتر مارک، که قابل حذف نباشه چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید
ممنون
سلام.
صدای موزیک ویدئو ها رو میخام بصورت mp3 با کیفیت بالا جدا کنم .
و همچنین موزیک ویدئو یکسره رو به قطعات جدا تقسیم کنیم. یعنی قطعه قطعه کنیم .
بهترین نرم افزار چیه ؟
ممنون
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
IK Multimedia T-RackS CS v4.1
ویرایشگر صوتی، ساده و کم حجم مختص کات و کپی و میکس فایلهای سوتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
سلام
اقا من الان یه فیلمی رو دانلود کردم که فایل صداش جدا بود حالا من نمی دونم چه جوری باید از صداش استفاده کنم
ممنون میشم اگه کمکم کنین
وقت خوش و درود به همگی
ممکنه تکراری باشه اما لطفن کسی که میدونه پاسخ بده ممنون میشم
نرم افزار فشرده سازی حرفه ای که فایلها رو حدود 30درصد یابیشتر فشرده میکنه کدوم نرم افزار بهترینه؟
یا مثلن فیلمهایی رو دیدم دوستان فشرده و ریپ کردن فیلمه یک گیگابایت بوده اینا کردنش 500مگابایت و رزولوشن و صدا و فریم هم با اینکه افت کرده اما قابل قبول بوده
کسانی که کارشون ویرایش فیلمه لطفن راهنمایی کنید:n23:
بهترین نرم افزار فشرده سازی و ریپ حرفه ای فیلم به نظر شما چی میتونه باشه
یک نرم افزار می خواستم برای ساخت آلبوم دیجیتالی
برنامه ACDSee Pro این قابلیت رو داره Picasa هم همینطور اما برنامه ای که مختص به این کار باشه ArcSoft Album هستنقل قول:
نقل قول:Video Convert Premierنقل قول:
من با خیلی از نرم افزارها رو در این ضمینه کار کردم هر کدوم معایب و مزایای خودشون داشتن ولی این بنظرم بهتر از بقیه اشون هست
بااین نرم افزار فایلهای 1.5 گیگ رو تبدیل به 350 مگ میکنم ولی باید درست تنظیم کنید روی AVI کلیک کنید و بعد روی زبانه Profile کلیک کنید و تنظیمات رو روی Video: H.264/AVC - 600 kbps; Audio: MP3 - 96 kbps بزارید و بعد...
از ArcSoft Album استفاده کردم اما فقط یه آلبوم دیجیتالی میسازه که نه روش میشه آهنگ گذاشت و نه میشه مثلاً رو تلویزیون پخشش کردنقل قول:
من می خوام روی یه سری عکس افکت بذارم با آهنگ که به صورت اتوماتیک عکسها نمایش داده بشن
:n13:نقل قول:
تنها برنامه ای که میشناسم افکت زیادی داره و قابلیتها بسیار زیادی داره + کارهایی که شما میخواین انجام میده Photodex ProShowGold هست