خیلی جمله پر تناقضی بود:n02:نقل قول:
1. سری D که تولید 2011 هست و اینجا تاپیک 2012.
2. 8880 همونجوری که دوستمون پونل گفتند 32 اینجی نداره.
3. 60 اولش هم یعنی 60 اینچ.
4. دیگه بعیده این مدل گیر بیاد اگر هم بیاد به ریسکش نمی ارزه.
Printable View
خیلی جمله پر تناقضی بود:n02:نقل قول:
1. سری D که تولید 2011 هست و اینجا تاپیک 2012.
2. 8880 همونجوری که دوستمون پونل گفتند 32 اینجی نداره.
3. 60 اولش هم یعنی 60 اینچ.
4. دیگه بعیده این مدل گیر بیاد اگر هم بیاد به ریسکش نمی ارزه.
اين قضيه منوي مخفي چيه؟
آيا ميشه به وسيله اون تصوير در تصوير رو روي ورودي AV فعال کرد؟
والا اطلاع ندارم. دونستن بعضی چیزا ممکنه هزینه سنگینی رو دست آدم بذاره:n27:نقل قول:
من هرکاری کردم توی اسمارت هاب فیتنس و فامیلی استوری اجرا نشد همش می زد آپدیتینگ ... تا اینکه الآن دیدم پریده و می گه آپدیت می خواد 8 اپ می خواد نصب کنه اولیش مفاتیحه!
والا چی بگم،من تو مقوله ی تلوزیون بسیار ناشی هستم و این چیزی که نوشتم رو از روی سایت سام سرویس برداشتم که کنار این عدد نوشته بود 32 اینچ.حالا دوستان بنظر شما بهترین مدل سامسونگ 32 اینچی ساخت 2012 چیه؟سه بعدی باشه بهتره(البته اگر دو بعدی مدل خوبی هم بود معرفی کنید).اگر میشه حول و حوش قیمتی رو هم بگین.نقل قول:
ممنون میشم از پاسختون
سلام
یه سوال داشتم . آیا 6960 46 اینچ دو مدل داره ؟ ES D
اگه دو مدل داره لطفا تفاوتهاش رو بگید و کدوم بهترخ .
با سپاس فراوان
بهترین مدل 32 اینچ 2012نقل قول:
مدل 6950 هست حدود 1700 قیمتشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله D تولید 2011 هست و ES تولید 2012. سری D دیگه بعدیخ پیدا بشه و شما اگر می خوای بخری همون ES رو بگیر.نقل قول:
برا من هم همينطور بودنقل قول:
کلا يک هفته داشت آپديت ميکرد
دو سه بار برنامه ها غيب شدند و دوباره اومدند
ولي بعدش درست شد
تقريبا 500 مگ از ترافيک اينترنتم رو خورد
دوستان تفاوت سامسونگ40es6950 و 6960 به غیر از ورودی یو اس بی در چیه؟
سلام
اگه همیشه رو حالت پویا tv رو ببینیم مشکل خاصی (مثل طول عمر کمتر پنل یا کم شدن درخشندگی یا...) پیش میاد؟!
ممنون از پاسختون
USB رو نمی دونم ولی 6960 تو قابلیت انطباق 100 هرتز بیشتره و Micro Dimming هم داره.نقل قول:
هنوز اونقدر از عمر LED ها نمی گذره که مشخصا بشه گفت عمر پنل رو کم می کنه یا نه ولی به نظر من تاثیر چندانی نداره.نقل قول:
اشتباه لپی ازم سر زد منظورم وردی پی سی بود .نقل قول:
این میکرو دیمینگ چی هست حالا؟؟
واسه افزایش کنتراسته و به اصطلاح اینطوری نوردهی دقیق تر و جزئیات بهتره :نقل قول:
اما تو عکس بعدی که Micro Dimming On هست جزئیات تصویر حذف میشه!
مشکلی که همه LED-LCD ها دارند : افزایش کنتراست به ازای حذف جزئیات.
این Micro Dimming اش خیلی ابتدایی هست. تو مدل D6960 پارسال هم همین امکان بود فقط اسمش "جزئیات سایه" بود و فقط نور سفید تو صفحه سیاه رو کم و زیاد می کنه که اینم همینطوریه. مسلما با Micro Dimming Ultimate مدل 8880 قابل قیاس نیست.نقل قول:
حذف شود!!!
ربطي ندارهنقل قول:
ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻗﺼﺪ ﺧﺮﻳﺪﻥ ﺗﻠﻮﺯﻳﻮﻥ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﻃﺮﻑ 6950 ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻧﺮﻳﻦ ﻛﻪ ﺿﺮﺭ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﺍﺯ ﻣﺎ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻮﺩ.
آره خیلی زاغارت به نظر میادنقل قول:
6960خیلی بهتره و 6980 خیلی بهتر تر! و 7770 .........
ﺧﺎﻻ ﺯﺍﻏﺎﺭﺗﻴﺶ ﺑﻪ ﻛﻨﺎﺭ ﺍﻳﻦ ﻛﻴﻔﻴﺘﺶ ﻭ ﻣﺪﺕ ﺯﻣﺎﻥ ~ﺍﺳﺦ ﺩﻫﻴﺶ ﻧﺴﻔﺖ ﺑﻪ ﺗﺼﺎﻭﻳﺮ ﻣﺘﺤﺮﻙ ﺍﺷﻐﺎﻝ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻌﻨﺎﺳﺖنقل قول:
منم این مشکل رو دارم .نقل قول:
الان هم که کلا نصب نمیشه app هاش .
es6950
چطور میتونم کشور smart hub رو تغییر بدم ؟
مرسی
سلام
46EH6920 خریدم، کیفیت تصویرش خیلی خوب و عالی و راضی کننده، فقط یه مشکل و یک سوال داشتم.
پشت تلویریون دو تا از پیچ ها رنگشون پریده بود که من احساس میکنم پشتش باز شده ولی وقتی به نمایندگی گفتم گفت به خاطر کیفیت مونتاژ بوده و طوری نیست! ممکنه مشکلی داشته باشه؟؟
این مدل امکان ضبط کردن برنامه ای رو در فلش داره؟؟
ممنون
با سلام قصد خرید es8880 را دارم دوستانی که دارن لطف می کنن بگن مشکل خاصی داره یا نه ؟
با تشکر
من دارم و خیلی ازش راضیم فوق العاده تصویر زیبایی داره البته باید رسیورت رو هم عوض کنی و اچ دی بگیری . مشکلی که اوایل داشت این بود که به اینترنت وصل نمیشد ولی الان درست شده و مشکل برطرف شده .نقل قول:
و اما سوال خودم از دوستان
من es8880 سامسونگ دارم و مدتی پیش که اینترنتش وصل نمیشد زنگ زدم به نمایندگی و گفتن مشکل از سروره منم و باور نکردم و کنجکاویم راجب منو مخفی کار دستم داد . رفتم توی منو مخفیش تا درستش کنم و hospitality mode رو on کردم و بعد خاموش کردم و رفتم قسمتی که ir رو انتخاب کنم که نمیشد دستکاریش کرد . hospitality رو off کردم و factory reset رو زدم ولی الان شبکه وایرلس رو پیدا نمیکنه اگرم میاد پیدا کنه زود صفحه رو میبنده خودش و از منو خارج میشه . .. کنترل حرکتی و صوتیش هم قاطی کرده . لطفا راهنمایی کنین چکار کنم ؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر با کابل از اینترنتش استفاده میکنم .
کسی نیست جواب منو بده
سلام دوستان . بین 7770 و 8880 موندم . چه تفاوتی داره ؟ کدوم رو بگیرم به نظر شما؟؟
8880 قابلیت انطباق بالاتری داره و تو تصاویر متحرک سریع کمتر دچار مات شدن میشه، طراحیشم شیکتره.
من 2-3 روزه 8880 گرفتم ، 55نقل قول:
8.640 !!!
دارم حال میکنم باهاش ، از سری 7 خیلی شیک تره ( کیفیت تصویر و ... بماند )
ممنون از نظراتتون. ولي من بجز ٨٠٠ هرتز ٨٨٨٠ و ٦٠٠ هرتز ٧٧٧٠ تفاوتي بين اين دو مدل نديدم. تو سايز ٤٦ اينچ تقريبا ٥٠٠ تومن اختلاف قيمت دارند. بنظر شما ارزش داره كدوم رو بگيرم؟
مدل میکرودایمینگشون هم فرق داره ولی من کنار هم دیدم هیچ فرقی متوجه نشدم از طراحیش هم زیاد خوشم نیومد مخصوصا بیرون زدگی دوربینش یه جوری بود (سلیقه ایه) ما که سری 7 گرفتیم راضییم. پیشنهاد می کنم تصویر هر دو را کنار هم توی یه مغازه بببینی بعد خودت تصمیم بگیر.نقل قول:
(من توی سایت های ریویو خارجی دیده بودم که به سری 7 امتیاز بیشتری دادند مثلا توی avforum بلک لول سری 7 بهتر از سری 8ه البته به کالیبراسیون هم تا حدودی بستگی داره توی digitalversus هم 7 از 8 یه ستاره بیشتر گرفته البته شاید مدل های اونا با اینجا تفاوت داشته باشه که داره هم)
مدل 8880 و 7770 غیر از 200 هرتز انطباق تصویر و مایکرودایمینگ پیشرفته تر و قیافه ظاهریش فرق دیگه ای ندارن. به نظر من که 500 تومان تفاوت قیمت نمی صرفه.
ضمن تشکر از دوستان عزیز . 46ES7770 خریداری شد به 3700 روز پنجشنبه ... دیشب هم نصاب اومد وصلش کرد . در مجموع راضیم . فقط کاش هزینه اجازه می داد 55 اینچ بگیرم . با اینکه 46 اینچه ولی کوچیک می زنه .نقل قول:
دیشب خیلی تلاش کردم برای دسترس به یک سری قابلیتهای اسمارت هاب به شرح زیر که به مشکلاتی برخوردم :
1- دانلود و بروزرسانی app ها خیلی زمان برد که کنسلش کردم . فکر می کنم بخاطر سرعت اینترنت باشه.
2- بازی ANGRY BIRDS بعد از دانلود برای اجرا می گفت که باید فریمور جدید نصب کنم !
3- روزی web browser که می زدم فقط می نوشت بروزرسانی و مدتی همینجور می موند . باز هم کنسلش کردم .
4- بعضی از سرویسها رو مثل Fittness وقتی اجرا می کردم می گفت موجود نیست .
اگه لطف کنید راه حلی برای این موارد بفرمایید ممنون می شم.
و یه سوال :
چطور می تونم " چیز پی ان " رو روی اینترنت تلوزیون داشته باشم ؟
آیا فریمور را باید آپدیت کنم ؟
شما اول فرم ویر رو آپدیت کن شاید مشکلاتت بر طرف شد:نقل قول:
در مورد اون سرویس که گفتید هم اطلاع ندارم چون تلویزیون من مدل پارساله و سیستم اسمارتش فرق می کنه. می تونید هم از سام سرویس سوال کنید.
اقا ما یه دونه 32 اینچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل خریدم ولی هنوز از کاتون در نیاوردم به خاطر گارانتی الیته براش بابد میز بخرم حالا سوال من اینه که تو مشخصاتش زده که منو فارسی نداره البته از اینترنت تحقیق کردم میخواستم ببینم میشه بعدا منو فارسی بهش اضافه کرد
اگر پیشوند مدل UA باشه منوی فارسی داره.نقل قول:
سلام به همگی. می خواستم بدونم کدوم مدل کیبرد بیسیم به 46ES8880 می خوره
نه دیگه es دارهنقل قول:
ES که پیشوند ساله . UA پیشوند منطقه است . مثلا مدل تلوزیون من اینه : UA 46ES7770نقل قول:
توی سایت samsung.com/iran مدل تلوزونت رو پیدا کن . وقتی می روی تو صفحه اصلی زیر مدل تلوزیونت اسم کاملش رو نوشته .
مثل این لینک
من مدل UA46ES7770 دارم :
1.نمیدونم چرا به مودم بیسیم وصل نمیشه ؟ الان نه اینترنت دارم نه میتونم از all share استفاده کنم . روز اول نصاب درست کرد ولی الان میزنم فقط میزنه "در جستجوی شبکه" بعدشم کادرش بسته میشه . چیکار میشه کرد ؟
2.کار دکمه camera روی کنترل چیه ؟ وقتی میزنم می خواد به شبکه وصل بشه .
3.اگه درباره تلویزیون سوال داشته باشم ، زنگ بزنم سام سرویس بهم جواب میدن ؟