سلام.نقل قول:
بله تایید میشه دوست عزیز.
فقط به اصل بودن کارتریج دقت لازمه رو اعمال کنید.
از پکینگ کامل کارتریج به صورت جداگانه)نه همراه و کنار دستگاه) مطمئن بشین.
Printable View
سلام.نقل قول:
بله تایید میشه دوست عزیز.
فقط به اصل بودن کارتریج دقت لازمه رو اعمال کنید.
از پکینگ کامل کارتریج به صورت جداگانه)نه همراه و کنار دستگاه) مطمئن بشین.
كاراي معمولي.
يه پرينتر ساده تا 100 تومن.
كارم خيلي زياد نيست . گفتم ماهي شايد 20 تا بخوام.
درسته. چاپ ساده فقط!
سياه سفيد باشه. چون ميدونم رنگي هاش تو اين رنچ بدرد نخوره. باشه واسه روزي كه بودجه واسه پرينتر رنگي بذارم كنار!
سلام دوست خوبم.نقل قول:
HP Officejet 6500...209.000
نظرتون در مورد Samsung SCX 4300 چیه؟
HP LaserJet Pro M1132MFP...288.000نقل قول:
کد:http://www8.hp.com/uk/en/products/printers/product-detail.html?oid=3965845
Samsung ML-1660...101.000نقل قول:
کد:http://www.samsung.com/ae/consumer/printers-multifunction/printers/mono-laser/ML-1660/XSG-spec
به شخصه از کیفیت این برند خاطره جالبی ندارم(دو دستگاه از این برند داشتم که خرابش زیاد بود!). اما یکی از دوستاننقل قول:
فروم مشابه این مدل رو داره( چد کاره سامسونگ) و خیلی هم ازش راضی هست.
اگر کلی بخوایم حساب کنیم، نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره.
سلام
من به شدت به پرینتر محتاج شدم. البته به اسکنر هم نیازمندم! اما نه به اندازه پرینتر.
پرینت سیاه سفید لیزری زیر 200 چی پیشنهاد میکنید (ترجیحا canon)؟
کارم بیشتر چاپ جزوه و مقاله است.
تو این رنج قیمت میشه سه کاره برداشت؟
میشه در مورد قیمت کارتریج لیزری و جوهر افشان یه اطلاعاتی بهم بدید. هر کارتریج متوسط چند برگ رو جواب میده؟
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم. :11:
بَه.داش سعیدخودمون.سلام داداش.نقل قول:
توی این رنج زیاد نمیشه سه کاره کم خرج برداشت. اگه هم بشه چیزی پیدا کرد 100درصد با چیپ نیاز دارن برای شارژ
مجدد که بدجوری به دردسر میندازدت.پس با این بودجه طرف سه کره یا چندکاره نری بهتره. در مورد حجم کارتریج و
میزان پرینت کاغذ هم بستگی به مدل و اندازه کارتریج داره. پرینترهای جوهر افشان متناسب با حجم و اندازه کارتریج شون، تعداد مشخصی کاغذ رو میتونن پرینت بگیرن. که معمولا به دلیل هزینه بالای شارژ اونها، برای مصارف
خانگی و روتین توصیه نمیشن. قیمت شارژ پرینترهای لیزری هم با این حجم کارتریج بین 15.000تا20.000 در هر
دوره کاری هست. برای کاربرد تو هم مدل زیرکاملا جوابگوو هست:
Canon LBP 6000B...167.000با توجه با مراجعت دوستان به بازار و گفته های ایشان، شاید مدل سفید رنگ کمی ست گیر بیاد که هیچ فرقی باکد:http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Printers/Laser/i-SENSYS_LBP6000/index.aspx?specs=1
مدل سیاه رنگ که در دسترستر هست، نداره.
مخلصم حامد خان.نقل قول:
ممنون از راهنماییت. این پرینتر کارتریج استناندارد میخوره؟ راحت گیر میاد؟ بعد از تعویض کیفیتش پایین نمیاد؟
بازم ممنونم ازت.
این پرینتر به هیچ وجه نیاز به تعویض کارتریج نداره! بلکه به راحتی میتونی اون رو شارژ کنی.کیفیت اون هم بعد از شارژنقل قول:
به کیفیت جوهر مورد استفاده بستگی داره. از این بابت پرینترهای کانن خیلی خوب ظاهر شدن.
سلام دوستان من قصد خرید یه پرینتر سیاه و سفید لیزری تا حداکثر قیمت 150 میخواستم، کل این تاپیک رو مطالعه کردم و تا اونجایی که دستم اومد اچ پی و کانن بهتر از بقیه هستن، فقط میخواستم یه مدل تو این رنج قیمت از این دو برند بهم مفرفی کنید که اگه زیر 150 هم باشه که بهتر !
سلام.نقل قول:
کمی افزایش بودجه رو اعمال کنید دوست عزیز- حدود 20.000تومن- و مدل زیر رو خریداری کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=7002397&postcount=169
من با راهنمایی دوستان همین انجمن ، اسفند ماه canon lbp6000 خریدم 166000 . کاملا هم راضی هستم . جند روز پیش قیمت کردم 148000نقل قول:
منم امروز خریدمش 153000 توماننقل قول:
تا الان که خوب بوده
سلام دوستان.من یه پرینتر رنگی واسه خونه میخوام.
کیفیت پرینتش میخوام در حد خیلی خوب باشه.(کار درست انجام بده واسه ادم!!)
فک کنید پول میخوام چاپ کنم :31: ( البته نه دیگه در اون حد!)
اگه چاپ روی DVD هم داشته باشه خیلی خوبه(کیفیت خیلی خوب!).اگرم نه اوکیه.
ممنون میشم چندتا مدل با قیمتاش اعلام کنید.
بودجه هم اوکیه.تا 500-600
سلام.نقل قول:
برای چاپ عکس میخواین؟؟؟
کیفیت چاپ عکس چقدر براتون مهمه؟؟؟
میزان چاپ رنگی و سیاه سفید در روز ویا هفته ویا ماه چقدر هست؟؟؟
سلام.نقل قول:
بله چاپ عکس.
البته روی کاغذ معمولی میخوام بزنما!!رو اونا کیفیت و وضوحش خوب باشه.
گفتم که خیلی مهمه!
سیاه سفید که ندارم.باشه هم تک و توکه!
رنگی هم شاید در حد ماهی 400-500 برگ.احتمالا کمتر.
EPSON Stylus Photo P50...390.000نقل قول:
ممنونم دوست عزیز (متاسفانه دکمه تشکر ندارم که احتمالا بخاطر پستای کممه)
یه پله بالاتر از این مدلی که فرمودید تو چه قیمتایی میره؟
و یه سوال دیگه. یه دوستی گفتن که از تانکر استفاده نکنیم کیفیت رو میاره پایین.
چنین چیزی صحت داره؟
از لحاظ قیمتی تانکر با رنگ اصلیش چقدر تفاوت قیمت داره؟
خواهش میکنم. بله درسته.نقل قول:
این مدل رو به خاطر مصرف بالای شما پیشنهاد دادم. چون تانکر روی اون سوار میشه و هزینه ی شما رو خیلی خیلی
کم میکنه. در مورد کاهش کیفیت هم باید بگم که کمی جود داره. ولی با استفاده از جوهرهای با کیفیت عالی و تانکرهای
استاندارد میتونید این رو به حداقل ممکن(یا شایدم صفر) برسونید. در هر حال با این مصرف خرید پرینترهایی که از
تانکر پشتیبانی نمیکنن رو زیاد صلاح نمیبینم. مدلهای بالاتر از این هم از قابلیت چاپ A3 پشتیبانی میکنن که شما به
وجود این قابلیت اشاره ای نکردین و وجودش هزینه اضافه کردن هست. میتونید بقیه هزینه رو صرف مصارف دیگه کنید.
ممنونم.نقل قول:
راستش هزینش حالا یکم بالاتر بشه مهم نیست. بیشتر مدنظرمه که کیفیت چاپ خیلی خوبی داشته باشه.
نه A3 نمیخوام چاپ کنم. ولی این مدلی که گفتید A3 میزنه کیفیتش از P50 بهتره؟ قیمتش چنده؟(نمیخوام 1چیز بگیرم باکیفیتش حال نکنم!)
تانکر و جوهر چه مدلهایی داریم؟کدومش از همه بهتره؟قیمتش چنده و چندتا A4 میشه باهاش چاپ کرد؟ (شرمنده دیگه یکم مبتدی هستیم!)
ممنون بابت توجهتون...
سلام دوستان
یه پرینتر رنگی با قیمت مناسب میخاستم معرفی کنین که کاراییش خوب باشه رنگها رو واقعی و دقیق چاپ کنه
قیمت مهم نیست فقط میخام نصبت به کارایی قیمت مناسبی داشته باشه
اونوقت یه سوال هم داشتم
مثلا" روی یه کاغذ با یه جسم سخت مثل آهن یه خط انداخته شده که این باعث میشه یه فرورفتگی روی کاغذ به وجود بیاد آیا پرینتر میتونه توی چاپ اون فرو رفتگی رو هم پر کنه یعنی رنگ کنه یا نه ؟
دوستان canon 3600 گرفتم. نظرتون چیه؟
مغازه داره میگفت کیفیتش همون P50 ـه ولی فقط رو سیدی چاپ نمیکنه.
قیمتشم حدود صد تومن پایینتر بود.
سلام
یه پیشنهاد به همه دوستان مثل خودم
حرف آقا حامد رو گوش کنید و پولتونو به پرینتری به جز hp , canon ندید
شب عید یه اپسون sx125 گرفتم که واسه خودش سرطانیه
فقط به کارتریج فابریک جواب میده
حالا با همون کارتریج فابریک هم درست کار نکرد و بردمش گارانتی و .....
الان هم جنازه پرینتر جلوم افتاده
---------------------------------------------------------
حالا یه سوال از آقا حامد دارم
واسه فرد داغ دیده ای مثل من یه پرینتر تک کاره(واسه همیشه از خیر چند کاره گذشتم دیگه!) رنگی یا سیاه و سفید که از بابت کارتریج و مخزن و شارژ هم مشکلی نداشته باشه واسه هفته ای 100 برگ پرینت
حالا جوهر افشان یا لیزری رو شما هرکدوم که صلاح بدونید
خلاصه بی دردسر و خیلی ارزون چیزهایی که پیشنهاد میدید چی هستش؟
تا وضع مالیم خوب نشه دیگه نمیخام واسه پرینتر هزینه کنم
سلام من یه پرینتر رنگی میخواهم که فقط تک کاره باشه واسه شرکت میخواهم زیاد پرینت نداریم شاید در ماه 5 تا 10 برگ به نظر شما چه مدلی خوبه که از هم کارش خوب باشه و هم قیمت شارژ رنگش زیاد نباشه
از دوستان لیزری پیشنهاد می کنید یا جوهر افشان یه نکته هم بگم که کار ما فقط متنه رنگیه
یه پرینتر لیزری سیاه سفید خوب برای آموزشگاه کامپیوتر میخوام خیلی پرینت نداریم شاید در روز 10-15 برگ...
زیر 150 باشه که بهتر ممنون
سلام
برا انجام كاراي اداري معمول و اسكن اسناد و مدارك ميشه از اسكنرهاي دستي هم استفاده كرد كه خوبيش به اينه كه سريع اسكن ميكنه (3-6 ثانيه)، كم حجمه، نياز نيست كامپيوتر يا لپتاپ روشن يا در دست رس باشه،اگه برق بره بازم ميشه باهاش اسكن كرد، هزينه كمي داره و ميشه با بقيه بودجه پرينتر خريد. تازه برا اسكن كتاب كه هميشه سخته و وقت گير به سرعت ميشه اسكن گرفت.
من پرينتر كنن گرفتم چند سال پيش قيمتشم 140 بود . كلي هم برام كار كرده ازش راضيم. الانم همين حدود قيمت گير مياد
سلام.نقل قول:
ممنون از نظرت.
سقف بودجه لطفا؟؟؟
سلام
ممنونم
100 تا 120 تومن
یکی از آشناها میگفت که کنون ip 2700 خیلی خوبه و یه عمر کار میکنه
البته با قیمتش حدوداً 70 تومن خیلی بعید به نظر میرسه که بتونه یه عمر کار کنه
باز هم نظر و پیشنهاد شما برام ارجح تر هستش
بازم ممنونم
با کمی افزایش بودجه، مدل زیر توصیه میشه.در این رنج قیمت یکی از بهترین هاست:نقل قول:
Canon LBP 6000B...167.000
سلام حامد جان
ممنونم از راهنماییت
lbp 6000 واقعاً پرینتر خوبیه
فقط چون که در نهایت بین رنگی و سیاه و سفید باید یکی رو انتخاب کنم
میخاستم لطف کنی و یک مدل رنگی جوهرافشان تو همون رنج قیمت معرفی کنی
مثلاًهمون مدل ip2700 خوبه؟
یا مدل و برند دیگه رو پیشنهاد میدی؟
باز هم ممنونم
سلام نیما جان.نقل قول:
قربونت داداشی.
مصرف پرینتت نسبتا بالاست! چقدر مصرف پرینت رنگی داری؟؟؟
اگر هفته ای 2یا3تا هم داری بهتره بدی بیرون و برای این مقدار خودتو توی خرج اضافه خرید جوهر و احیانا کارتریج نندازی.
من همون کانن6000رو پیشنهاد میکنم. چون خرج جانبیش خیلی خیلی کم هست.
تقریباً هفته ای بین 20 تا 100 برگ میشه
چاپ عکس هست؟؟؟نقل قول:
کیفیت بالا و جزییات چقدر براتون مهمه؟؟؟
آقا حامد نظرتون در باره ی b209a چیه؟
در ماه 50-60 تا پرینت سیاه--------20-30 تا پرینت رنگی---------7-8 تا عکس-----------30-40 تا کپی........................کم هزینه هم باشه.
به نظرتون با بودجه تا 300 هزار تومن چه چیزهایی به درد می خوره؟البته این پرینتر 215هزار هستش.
باتشکر
نه چاپ عکس نیستشنقل قول:
بیشتر لیست قیمت و به اضافه یک زمینه رنگی و چند تا شکل ساده که تو فتوشاپ طراحی میشه رو میخام پرینت کنم.اصلاً کیفت بالایی که تو پرینت عکس ها بیشتر کارایی داره مد نظرم نیست
البته اگر شما پرینتر جوهری مناسبی رو صلاح ندونید ناچاراً به همون سیاه و سفید lpb6000 رضایت میدم
باز هم ممنونم از لطفت
برای کارهایی این چنینی،خرید جوهر افشان زیاد منطقی نیست.نقل قول:
اگر میتونی کمی هزینه کنی، من لیزری رنگی رو پیشنهاد میدم.
در غیر اینصورت تک رنگ بهترین انتخابه. چون جوهرآفاشان هزینه بالایی رو پات میزتره!
چندکاره مد نظرتون هست؟؟؟نقل قول:
مدلی که دادین سه کاره هست!
بله-----------------------چند کاره نیاز دارم.