من تاحالا رام نصب نکردم اگه اون مراحلی که تو خود sammobile گفته برم درست نصب میشه؟
با رام آلمان میشه صفحات فارسی رو باز کرد؟ تایپ فارسی هم نداشته باشه مهم نیست.
Printable View
من تاحالا رام نصب نکردم اگه اون مراحلی که تو خود sammobile گفته برم درست نصب میشه؟
با رام آلمان میشه صفحات فارسی رو باز کرد؟ تایپ فارسی هم نداشته باشه مهم نیست.
اره فقط نیاز به برنامه odin دارین و یه بکاپ هم بگیرید 100% احتمال داره حافظه داخلی پاک شه . صفحات که اره باید باز شه .
من چک کردم هنوز برایn8000 اپدیت نیومده
اپدیت فوق مدخرف از سامسونگ واقعا پشتیبانی سامسونگ حرف نداره . عمرا من یکی ازش چیز دیگه ای بگیرم . حتی به خودشون زحمت ندادن چند تا چیز جدید بذارن تو این اپدیت همون برنامه های قدیمی و کاربرد های قدیمی .:n21:
منم قبلا همین رو گفته بودمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط آفیس Hancom اون البته اگر پایدار کار میکنه نقطه ی مثبتش هست. یک آفیس حرفه ای مشابه MS Office هست
خبر راسته یا نه:n02:؟میشه منبعش رو بدید ببینیم؟دوستان اط کجا بفهمم رامم مال کدوم منطقه هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه رامهای N8000 رو همونجا سرچ کنید احتمالا با مشخصاتش میتونین بفهمین رامتون مال کدوم کشوره!
منظورتون رو متوجه نشدم.از تو درباره ی دستگاه نمیشه فهمید؟
خوب 4.4 کیت کتم اومد
خب چند تا از تفاوتها و یا شاید برتری هاش رو از چشم خودتون بگید ببینیم چطور شده و پیشرفت داشته یا درجا زدننقل قول:
البته من 2 ماه میشه با 4.4.2 دارم کار میکنم ولی تفاوت درخوری با نسخه های قبل نمی بینم
من هنوز آبدیت نکردم ولی خبرشو دیدم 2،3تا سایت معتبر گذاشتن،دوستان کسی براش آبدیت نیومده؟
کسی امتحان نکرد!! چرا اینجا هیشکی نیس؟!
من که تست کردم هنوز به صورت OTA خبری نبود
این سایت sammobile موقع دانلود firmwares ارور میده ، شما می تونید ازش دانلود کنید ؟
Error ID: S1
Session not valid. Go to our forums to log out and in again. Browse the forums for a couple of minutes and then come back and try downloading again.
آقا کسی براش پیغام آبدیت نیومده؟
دوستان خبری نشده؟؟
با سلام دوستان من برای شارژ n8000 به مشکل خوردم خیلی طول میکشه تا شارژش کامل 100% بشه شاید یک روز طول بکشه کابل شارژر مشکل قطع و وصلی نداره
سلام تبتونو یه بار فکتوری ریست کنید اگه درست نشد فلشش کنیدنقل قول:
دوست عزیز اگه ریست فاکتوری کنم محتویاتش کاملا پاک میشه ؟ یا اطلاعات هاردش میمونه از قبیل عکس و ویدیو و موزیک و ....
سلام بله همه ی اطلاعات پاک میشه البته اگه عکس و فیلمو ویدیو و بازی و... رو تو رمتون بریزین پاک نمیشننقل قول:
ریست فکتوری فقط اطلاعاتی رو پاک میکنه که بر روی حافظه خود دستگاه هست پاک میکنه
ببخشید می گما این کار صدمه ای به تبلت وارد نمی کنه ؟
ببخشید چکاری؟؟؟نقل قول:
همین ریست فاکتوری و فلش کردن تبلت دیگه ، که باتریش خیلی طول میکشید تا فول بشه، البته زود خال نمیکنه ها !!
دوستان چرا خبری از رام 4.4.2 کیت کت نشد برای n8000پس؟
سلام !
من دیروز تبلت Note 10.1 2014 Edition رو خریدم قبلش خونده بودم خودش پیغام آپدیت به 4.4 رو میده همون اول . ولی این نمیده و وقتی هم دستی میزنم برای آپدیت میگه آخرین آپدیت ها نصب شده !
برای این دستگاه نسخه 4.4 نیومده یعنی ؟!
مبارک باشهنقل قول:
آپدیتش موجوده ، جداگانه دانلود و به صورت دستی اقدام به آپدیت کن ، بعید می دونم OTA اومده باشه.
اگرم از مموری استفاده می کنی قطعا روت رو در دستور کار قرار بده.
نه بابا دوست عزیزنقل قول:
این کار اتفاقا برا تبلت خوبه این بخاطر اینه که تنظیماتی از تبلت به هم خورده باشه و شما بخواین دوباره درستش کنین این فکتوری ریستو گذاشتن
شما هم که دارین میگین زود خالی نمیکنه پس لزومی نداره که فکتوری ریست کنید
خب شاید سامسونگ واسه این تبلت اپدیته کیت کت رو ارائه نکردهنقل قول:
مزیتش چیه !؟نقل قول:
اگرم از مموری استفاده می کنی قطعا روت رو در دستور کار قرار بده.
باعث میشه که همه ی بازی هارو به تونی به حافظه خارجی انتقال بدینقل قول:
4.4 در مورد دسترسی نوشتن رو مموری سختگیرانه عمل کرده ، در حالت معمول عملا امکان write روی مموری رو توسط دستگاهت نخواهی داشت ، به نظرم به نوعی مموری کلا از دور خارج میشه ، چون مثل یه دی وی دی می مونه که صرفا باید از روش اجرا کرد که کار احمقانه ای یه !نقل قول:
چرا بابا گفت میده حدودا 2 ماه پیشنقل قول:
خب داده باشه باید پیدا کنه دیگه!ولی شما یه کار کن تبتونو فکتوری ریست کن بعد بدون اینکه سیمکارت وارد دستگاه بکنی برو امتحان کن احتمالا پیدا میکنهنقل قول:
سلام
رام امارات هم برای این تبلت ریلیز شده. این رام زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه؟ منو فارسی روش نصبه؟
بله - بله .نقل قول:
حذف شود. ///
دوستان این تبلت بازی آسفالت رو اجرا نمیکنه؟!من نصب میکنم دیتا رو هم ریختم میندازه بیرون مشکل از چیه؟
دوستان گرامی بالاخره 4.4 با آپدیت خود گوشی عرضه شد که می تونید آپدیت کنید 680 مگابایت
اما نمی دونم واقعا این کار رو بکنم یا نه از نظر ظاهری فکر می کنم همین قبلی بهتر بود
و می ترسم مشکلاتب برایم پیش بیاره
مثالا الان نوت 2 و 3 که آپدیت شدند با وای فای مشکل قطع شدن پیدا می کنند
نمی دونم برا اینه یا نه
نظر شما چیه
کیت کت کاستوم سامسونگ بدون شک مزایای فوق العاده ای نسبت به نسخ قبلی داره از جمله اضافه شدن مجموعه ی بسیار پیشرفته ی آفیس هنکام
اما اگر بعد از آپگرید مشاهده ی ناسازگاری کردید دانگرید کنید
من الان آپگرید کردم با خود گوشی و آپدیت اصلی رو ریختم اما
به جز اینکه ظاهرش شبیه به گوشی شد و از نظر کارایی و ظاهر بد تر شد برام
دیگهه بیشتر برنامه هام از کار افتادند و همهاستاپ ورکینگ می دن
و نمی دونم به دلیل هنگام نصب یا چیز دیگه باتری هم مصرف شد
و اینکه وای فایش قطع میشه این مشکل رو با تنوت 2 و 3 که 442 هستند هم داریم
الان فقط منتظر پاسخ شمام تا گوشی رو ریست فکتوری کنم و همه چیز رو پاک ک کنم
ممنون میشم کمک فوری برسونید