محمد جان مطمئنی ؟ من قبل از عید ریو آبی مدل ۸۸ بسیار تمیز بدون رنگ و تصادف به زحمت ۱۰.۸۰۰.۰۰۰ فروختم .نقل قول:
محمد جان مطمئنی ؟ من قبل از عید ریو آبی مدل ۸۸ بسیار تمیز بدون رنگ و تصادف به زحمت ۱۰.۸۰۰.۰۰۰ فروختم .نقل قول:
دوستان قیمت اینا رو اگه دارید لطفا بگید
405 tu5 glx مدل 89 یا 90
405 slx tu5 مدل 90
بله من هم رفتم نمایشگاه قیمت گرفتمنقل قول:
یه ریو داشت که درب های سمت شاگردش رنگ داشت 6500000 میداد
بهم گفت بی خط و خش ، سالم سالم مدل 84 بالای 8 تومن نیست
پژو 206 تیپ 2 مدل 89- 40 هزار کارکرد موتور- رنگ و تودوزی سفارشی- فنی سالم و تمیز چقدر میارزه؟
با تشکر
206 مدل 89 ---->12.300.000نقل قول:
یه 206 مدل 80 دو گلگیر رنگ و یک در عقب تعویض که نیاز به کمک فنر داره و چند جاش خورده چند میارزه؟؟؟؟؟؟ فنی سالمه
نقل قول:
پژو 206 تیپ 2 مدل 89 قیمت 14200000 تومان
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
نقل قول:
این پزو نهایت 6 میلیون تومان ارزش داره
البته خریدش منطقی نیست
سلام دوستان
یه تندر 90 مدل 86 دارم که میخوام بدم صفر بگیرم . ممنون میشم قیمت این دو تا رو به من بدید.
تندر 90 e2 نیمه فول مدل 86 تقریبا 90.000 کیلومتر کار کرده
تندر 90 e2/lp صفر
ممنونم
پرشیا ای ال ایکس ، سال 90 ، 6000 تا کارکرد . در حد صفر ، قیمت چنده؟
مرسی.
تندر مدل 86 تون 13/300/000نقل قول:
تندر صفر فول 18/000/000 تومن
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
یه پرایدصبا 88 تمیز بدون رنگ و ضربه با کارکرد واقعی 25000 کیلومتر سفید رنگ چند می ارزه بخرم؟مال آشناست
قیمت بدون بیمه و با بیمه کامل؟
راستی عیدتون مبارک
7 میلیون بدون بیمه 7/200 با بیمهنقل قول:
خانه ی پرش دیگه 7 تومان بیشتر نیست تازه اگه نمایشگاه ببره 6500 تا 6800 بیشتر نمیخرن اگه بیمه و داره همون 7 تومان بیشتر نمیرزهنقل قول:
سلام
پایین ترین قیمت سراتو کوپ رو می خواستم بدونم؟
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
قیمت:53میلیوننقل قول:
قیمت صفر در بازار :58میلیون
ولی با قیمت اولی فکر نکنم پیدا کنی
اینا قیمت صفر سراتو کوپه هست.
کارکردش چقدره ؟
تازه گواهی نامه گرفتم برام مهم نیست که خیلی تمیز باشه فقط از لحاظ فنی سالم باشه.
ممنون
Sent from my HTC Sensation using Tapatalk
نقل قول:
برای خرید سراتو کوپ باید دیگه 50 میلیون تومان رو هزینه کنید.
سلام.قیمت سمند پایه گاز سوز صفر الان چنده؟
۱۷۹۵۰۰۰۰ درسته؟
این قیمتی که شما زدی برای سمند lx ef7 گازسوز است با abs و کیسه هوانقل قول:
سلام.
میخوام پرشیای خودم رو که مدل 87 هست و دوگانه با یه پرشیا زانتیا موتور تاخت بزنم .
ماشین خودم که همه چیزش عالیه ....
مشخصات پرشیای زانتیا موتور :
فنی سالم ، 213 تا کارکرد ، بدنه هم تعویضی نداره و چند جا خش داره رنگ طلایی ... و لاستیک و رینگ هاش هم اسپورته .
میخواستم بدونم ارزش تاخت رو داره؟البته روش پول هم میگیرم... یا اینکه صبر کنم یه دو سه سال مدل بالاترش رو بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز بهتره کارکرد ماشین خودتون و مدل پرشیا elx رو بدید تا بتونیم کمکتون کنیم.نقل قول:
در حالت یکسان که پارس elx یک سرو گردن از پارس معمولی بالاتره حالا چون این یکی کارکردش زیاده اگه مشخص کنید مدلش چیه و کارکرد ماشین خودتون هم بگید میشه راهنمایی کرد.
سلام دوستان بویژه محمد عزیز
تبریک میگم گل پسر ارتقا شما رو به ناظر انجمن
ایشالله همیشه موفق باشید
راستی دوستان یه آزرا مدل 2008 دیدم خیلی تمیز طوری که پلاستیک صندلیهای عقب هنوز روش بود
54 هزار تا واقعی! البته کارکرده (دسته یه خانوم دکتری بوده میرفته مطب باهاش و برمیگشته جدی جدی)
قیمت هم تا 58 تومن راضیه
نظر دوستان چیه؟
یه کمری اس ای هم هست 2007 که 48 تومن میده
نقل قول:
سلام دوست من.
ممنون از شما.
آزرا مدل 2008 با تفاسیری که گفتین قیمتش مناسبه تو بازار هم همینه
تویوتا کمری مدل 2007 هم تقریبا حدود 2 میلیون تومان گرون گفتن که اگر ماشین
عالی و تمیز و بدون خط و خش باشه و طرفدار کمری باشی ارزش خرید داره
محمد جان این آزرا شتابش که حرف نداره ولی ترمز میکشه اصلا خوب نگه نمیداره
هر جفتشون تمیزه دسته یکی از رفقاس که برعکس من اصلا تو خط شتاب و سرعت بالا نیست
پس 58 تومن واسه این آزرا خوبه راستی خرجش اینا چطوره و بازار فروش دسته دو
راستی رنگشم بژ یا همون طلاییه
پرشیای خودم 89 تا کارکرده مدل 87 . والله اون پرشیا ای ال ایکس نیست ، پرشیا مدل 82 هست ولی موتورش زانتیا هست 16 سوپاپ . کارکردش رو هم نگاه کردم 213 تا بود (زیاد نیست؟)نقل قول:
پرشیای خودم که دوگانه هم هست ، زیاد با گاز نمیرونمش ، حال نمیده ، اکثرا رو بنزین میرونم که حالا کمی راضیم میکنه از بابت سرعت و اینا ولی فکر نکنم در حد موتور زانتیا باشه...
قیمت هم برای پرشیای خودم ، صاحب نمایشگاه 13.7 تا 13.8 گذاشت ، و اون رو هم 8.5 میلیون قیمت داد.
مرسی
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
در ضمن من از ماشینم ناراضی نیستم ولی نمیخوام هم ماشینم دوگانه باشه ، و تصادفی هم باهاش تا حالا نداشتم .
نقل قول:
دوست عزیز
با این تفاسیری که شما فرمودید ,خرید این ماشین معقولانه نیست. صبر کنید و مدل پایین تر بخرید.
نقل قول:
خرید اون پارس معقولانه نیست.
اگر میخوای ماشین خودت رو با این قیمت بفروشی به راحتی میتونی 405 با موتور TU5
یا تندر 90 بخری که به نظر من بهتره.
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
بازار خرید فروشش خوبه مشکلی ندارهنقل قول:
مخاج خودروهای هیوندای در حد متوسط هست نه بالا و نه پایین
نقل قول:
دوست عزیز
با این تفاسیری که شما فرمودید ,خرید این ماشین معقولانه نیست. صبر کنید و مدل پایین تر بخرید.
نقل قول:
خرید اون پارس معقولانه نیست.
اگر میخوای ماشین خودت رو با این قیمت بفروشی به راحتی میتونی 405 با موتور TU5
یا تندر 90 بخری که به نظر من بهتره.
مرسی از نظرات صمیمیتون .
همون صبرر کنم خیلی بهتره ، خودم هم تو همین فکر بودم ....
راستش کلا با 405 و ال 90 مشکل دارم ... فکر نکنم تو شتاب خیلی با پرشیای ساده تفاوتی داشته باشن چون مقایسه کردم ...
تفاوت در حد موتور زانتیا میخوام .. که اگه کورس بزارن تفاوت خیلی معلوم میشه بین ال 90 و 405 و پرشیا ساده ...
فکر کنم همون منتظر بمونم بهتره .
مرسی
دوستان 405 tu5 جی ال ایکس یا اس ال ایکس مدل 89 یا 90 بدون رنگ و بدون بیمه چند فی میخوره لطفا پاسخ بدید
پژو 405 GLX با موتور TU5 مدل 89 قیمت 12500000 توماننقل قول:
پژو 405 SLX با موتور TU5 مدل 90 قیمت 13400000 تومان
با سلام.دوستان با 13 تومن کدوم مدل های 206 و ال 90 رو میتونم پیدا کنم؟پیشنهادتون کدومه؟
2 نفر آدم بیشتر نیستیم.
راستی این تحریم شرکت پژو چه تاثیری از نظر قیمت 206 و پیدا کردن قطعات یدکی میزاره؟؟
خرید 206 عاقلانه هست با این تحریم؟؟؟
نقل قول:
برای خرید خودرو کاری به تحریم ها نداشته باشید
چون در موردش نمیشه حرفی زد.تحریم ها باعث میشن تا شرکت های تامین قطعات به طور غیر مستقیم
قطعاتشون رو تامین کنن و برای همین قیمت ها بالا میره.
با این بودجه:
پژو 206 تیپ 2 مدل 88
تندر 90 E2 مدل 87
میشه پیدا کرد.
هر دو خودرو برای شما مناسبن اما تندر 90 از نظر قدرت و شتاب و فضای کابین برتر هست
اما 206 هم خودروی محبوب و برای خانواده 2 نفره مناسب و عالی
206 خودروی محبوب و جوون پسندی هست اما تندر 90 انتخابش از نظر ظاهری سلیقه ای هست.
لطفا قیمت تندر 90 ای دو ال پی مدل سال 89 و همین مدل سال 88 . با تشکر
مدل 88 >> 14/500/000 تومننقل قول:
مدل 89 >> 15/500/000 تومن
سلام
لطفا قیمت پیکان مدل 77 تمیز را بگید.:20:
نقل قول:
پیکان مدل 77 قیمت 2000000 تومان
به نظر شما با 2 تومن گزینه خوبی هست؟
نقل قول:
نمیشه به خودروی دیگه ای فکر کرد.
آره گزینه خوبیه
من واسم این مهمه که کارمو راه بندازه فقط دردسر هم ایجاد نکنه چون نمیخوام پولم تو ماشین بخوابه وگرنه 12 تومنی بودجه داشتم.