206 اس دی وی 8نقل قول:
ام وی ام 530
هر دو ماشین اوضاع خوبی ازنظر قطعات ندارن اما 206 به مراتب وضع بهتری داره .
Printable View
206 اس دی وی 8نقل قول:
ام وی ام 530
هر دو ماشین اوضاع خوبی ازنظر قطعات ندارن اما 206 به مراتب وضع بهتری داره .
من سوالم در مقایسه رونیز و 206 بود. همین اصلا هم قصدی برای این چیزا که پیشنهاد دارید ندارم.
لطفا در مورد رونیز بهم اطلاعات بدید (برای درک بهتر من نرمیشو با 206 مقایسه کنید همین)
رونیز واقعا انتخاب ایده آلی نیست ، خودروی به مراتب خشک ، بسیار خشکتر از 206 ، بدون هیچ امکانات خاص ،تنها دلیل خرید رونیز میتونه سفر های آفرود باشه و اصلا برای آنرود مناسب نیستنقل قول:
توقعاتی هم که شما مطرح کردید دیگه اکثر خودروهای 15 میلیون به بالا برخوردارن چه برسه به 24 که شما گفتید
از نظر کولر چی؟ خوب خنک میکنه؟ گرما چی بخاری مناسبی داره؟
صدای موتور و صدای اتاقش چی؟
ضمنا مصرف سوخت و هزینش چطوریه؟ پر خرجه کم خرجه قطعاتش کمه یا زیاد؟
کولرش بد نیست اما نه ، اون جوری که فکر میکنید خنک کنه نیست ، رونیز ماشین قدیمی هست و حتی ترمز ABS هم نداره و برای یک شاسی بلند به دلیل بزرگی ماشین یک ضعف بسیار بزرگ هست .نقل قول:
موتور نرم و بی صدایی داره و هزینه هاش هم با توجه به SUV بودنش مناسب هست .
ماشین کم خرجی هست و قطعاتش هم 90 درصد توی بازار موجود هست .
ببین این دوست ما دنبال یه ماشین خر کاره بتونه راحت بیرون پارک کنه و خیالش راحت باشه با هر ضربه ای قر نمیشه
چون ضبط روشن نمیکنه صدای موتور اذیتش میکنه(206 SD از نظر اون بدنه و موتور پر صدایی داره)
اصلا سرعت نمیشه نهایتا 120 تا اونم توی موارد خیلی خاص
گرماییه به شدت و یه کولر مناسب در حدی که بتونه تو ماشین بشینه و پنجره رو ببنده.
مصرف سوختش الان با 206 حدود مااهی 30 لیتره و کلا زیاد استفاده نمیکنه از ماشین توقع نداریم یه دفعه برسه به 60-70 تا با رونیز
توی دست انداز ها هم به نظر باید از 206 بهتر باشه ؟
چون قدرت خرید 0 رو نداره باید کارکرده بگیره و احتمالا یک سری قطعات باید عوض بشه میخوام بدونم مثلا یه رونیز 84 یه دفعه به اندازه قیمتش خرج رو دستمون نزاره
در کل نظر نهاییتون چیه؟ 206 SD یا Rones
من فکر میکنم دوستتون نیسان پیکاپ هم میتونه انتخاب کنه چون در کل عملکردش از رونیز بهتره و قابلیت های اسپرتی خوبی هم داره البته 2 کابینش.نقل قول:
رونیز 84 هم با توجه به صحبت های شما گزینه مناسبی میتونه باشه
نقل قول:
البته صداي موتورش از ٢٠٦ خيلي بيشتر هست ( ماشين شاسي بلند حالش همينه ، لندكروزر هم صداي زيباي موتورش كاملاً شنيده ميشه . ) اين دوست شما وقتي ٢٠٦ براش پرسروصدا باشه رونيز براشون زلزلست .
نیسان پیکاپ یعنی از رونیز بهتره؟ قیمتش چنده؟
پیکاپ رو میتونید همون مدل های 84 یا 85 رو با این بودجه انتخاب کنیدنقل قول:
صفرش الان حدود 40 میلیون تومان هست.
رونیز که صداش نسبت به 206 فاجعست ...
با سلام خدمت دوستان
قصد خرید ماشین حدود 33-34 تومن رو دارم که البته صفر باشه خودم 9 سال 206 داشتم و خسته شدم از شکل وقیافه و رانندگیش
شما پیشنهادتون چیه ؟
البته دارم به mvm x33 و هیوندا آوانته و پرشیا elx فکر میکنم
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
206 منم داشتم. الان بیشتر دختراپشت 206 می شینن .
من mvm که خودت گفتی دوست میدارم. جسارتا چند سالته شما اسپرت میخوای ؟ دنده اتومات مهمه برات ؟ ...
نقل قول:
من 29 سالمه. خیلی فرق نداره خصوصیات کلی یه ماشین خوب مد نظرم هست
مگان 2000 چرا نمیگیری
خیلی گرونه واسم 40 تومنه
دوست من شما اول باید دقیق ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید تا زودتر به نتیجه برسید.نقل قول:
MVM 530 و پارس ELX خودروهای سدان هستن اما X33 خودروی شاسی بلند محسوب میشه که عملکرد اینا برای هر فرد متفاوت هست.
آوانته کلا یه سر و گردن از بقیه بالاتره ، فقط ظاهرش قدیمیهنقل قول:
X33 چه طور ماشینیه؟! عملکرد خوبی داشته؟! از یکی شنیدم 21 تومن ثبت نام داره (مدت تحویل رو نمیدونم) ، صحت داره؟! کم نیست زیاد؟! :دی
نمیشه گفت x33شاسی بلنده.در مجموع واسم راحتی مهمهنقل قول:
X33 بر عکس MVM530 خودروی بسیار بدیه.نقل قول:
موتور 2000 سی سی و تک دیفرانسیل چیزیه که در هیچ شاسی بلندی یافت نمیشه
این موتور بسیار ضعیف برای تحمل وزن 1380 کیلوگرمی ماشین اصلا مناسب نیست و باعث افت بسیار زیاد سرعت و شتاب خودرو میشه.
امکانات ماشین هم اصلا به قیمت خودرو نمی خوره و حتی تهویه اتوماتیک ام وی ام530 در ایکس33 به دستی تبدیل شده
در کل با قیمت 35 میلیونی این شاسی بلنده چینی خرید مگان 1600 صفر بسیار معقولانه تر و به صرفه تره.
ام وی ام 530 :نقل قول:
خودروی سدان خانوادگی کم شتاب و کم دور اما پرقدرت
اگر عشق سرعتی همینجا قید این ماشینو بزنید
اما اگه نیستید ,این خودرو قابلیت های فراوانی داره از جمله تجهیزات رفاهی کامل مانند سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک,سانروف دو حالته برقی,جا لیوانی عقب ,دریچه تهویه برای سرنشینان عقب,جاپای خوب برای عقب و جلو ,صندوق عقب بسیار بزرگ .تجهیزات ایمنی مانند سیستم های ترمز EBD , ABS و دیسکی بودن ترمز های چهار چرخ ,دو عدد ایربگ اتوماتیک (SRS).
از نظر طراحی هم انتخاب با خودتونه ولی از نظر من ام وی ام طراحی شیکی از جلو داره و طراحی ساده ای از عقب همچنین طراحی داخل خودرو هم بسیار زیبا هست.
mvm x33
همون 530 هست فقط در یک پلت فرم جدید!
میشه گفت نخستین شاسی بلند تک دیفرانسیل هست ان هم با موتور 2000 سی سی
کلا پیشنهاد نمیکنم.
هیوندای اوانته
خودرویی بسیار نرم,ایمن,جادار,کم اصطهلاک هست
اوانته یکی از گزینه هایی هست که می تونید بیشتر بهش فکر کنید.
موتور اوانته 2000 سی سی هست که قدرت و شتاب خوبی براش به ارمغا اورده
امکانات خودرو معمولی هست و در حد پژو پارس اما کیفیت چیزه دیگریس
پارس ELX
یک خودروی کاملا جوون پسند اما اینبار نه از لحاظ ظاهر بلکه از لحاظ شتاب و سرعت
اگه عشق سرعتیت فقط به ELX فکر کنید که حتی از اوانته هم پر شتاب تره
امکانات هم در سطح پایینی قرار داره و ایمنی قابل قبوله
در کل از بین گزینه هاتون بعد از اوانته در رده دوم قرارش میدم
میشه گفت x33 خودروی کراسوور هست تا یک SUV اما خوب تو ایران و تو بازار ایران به عنوان شاسی بلند مطرح هستنقل قول:
دوستمون درست میگه x33 کراس اور هست ، مثل توسان ، اسپورتیج و ... توی این رنچ قیمتها فقط ویتارا جزو suv ها حساب میشه چون دنده سنگین داره ، در مورد اینکه یکی دیگه از دوستان گفته بود x33 اولین شاسی بلنده تک دیفرانسیله ، این حرف اصلا درست نیست و از سالیان پیش توسان و اسپورتیج و ویتارا و اکثر شاسی بلند ها قابل سفارش در نوع تک دیفرانسیل بودند و هنوز هم هستند ...نقل قول:
نظر من هم همینه .واسه همین x33 رو در کنار چند سدان دیگه جزو انتخابام گذاشتم معایب و مزایای این چندتا ماشین چیهنقل قول:
حداقل قیمت ویتارا (قیمت نمایندگی ، مدت تحویل مهم نیست) چنده؟! خودروی خوبی هست؟!
X33 بدترین شاسی بلندیه که من تا الان دیدم. موتورش خیلی خیلی برای این ماشین ضعیفه و اگه ماشین یکم سنگین شه و توی سربالایی بره کم میاره. اصلاً به درد جاده نمیخوره، گیربکس ضعیفی داره و میتونم بگم میتونین به این ماشین یه دید سدان نگاه کنید تا SUV. همین موتور روی MVM530 سواره که روی اون خیلی خوب جواب میده و قدرت زیادی داره، نهایتاً x33 لذتی که یک SUV داره رو نداره.نقل قول:
دوستان سلام
سراتو 1600 - سراتو کوپ 1600 - مگان 2000 - کمری 08 کارکرده بین اینا کدومو پیشنهاد میدین ؟
ملاک ها هم ایناست
ایمنی
قدرت ماشین
مصرف سوخت
قیمت قطعات مصرفی - تعویضی
مصرف هم خانوادگی هست در معدود مواردی 5نفر که خیلی کم اتفاق میفته :دی ( ولی خب نمیشه صرف نظر کرد )
لطفا آخری قیمت قطعات رو با آمار دقیق بگین مخصوصا مگان رو :دی
شنیدم ماشین پر خرجیه :)
پ.ن :
خانوادگی منظورم 3نفر هست
صد در صد کمری 2008 انتخاب اول هست که تقریبا با تمام ملاک های شما همخوانی دارهنقل قول:
در رده ی بعد هم سراتو معمولی و بعد مگان
کم خرج ترین خودرو از بین این گزینه ها کمری هست و بعد مگان چون کمری کاملا بی دردسر و کم خرجه
از لحاظ قیمت قطعات هم کمری و سراتو گرون ترند ولی خیالتونو راحت کنم چون کمری ماشینیه که خرج رو دستتون نمیزاره
صفرش منظورتونه دیگه ؟ دنده دستیشو اطلاعی ندارم اما دنده اتومات فول کلاس 8 58 میلیون ، کلاس 5 55 میلیوننقل قول:
ثبت نامش هم خیلی کمه
دست دومش هم از 35 به بالا گیر میاد
صرف نظر از خشک بودن ذاتیش ماشین کاملا ایده آلی هستش مخصوصا موتور 2400 که با گیربکس مانوال شتاب صفر تا صد 9 و خورده ای رو داره که در کلاس و رنج خودش عالیه
نقل قول:
صد در صد کمری 2008 انتخاب اول هست که تقریبا با تمام ملاک های شما همخوانی داره
در رده ی بعد هم سراتو معمولی و بعد مگان
کم خرج ترین خودرو از بین این گزینه ها کمری هست و بعد مگان چون کمری کاملا بی دردسر و کم خرجه
از لحاظ قیمت قطعات هم کمری و سراتو گرون ترند ولی خیالتونو راحت کنم چون کمری ماشینیه که خرج رو دستتون نمیزاره
خب یه مثالی نمونه ای از خرج های کمری و اون دوتای دیگه هم بدین عالی میشه :دی
+
یه میانگین قیمت بازار از این چند مورد
+
گزینه دیگه ای هم هست تو این رنج بالاتر یا پایین تر از اینایی که مورد نظرمه :دی ؟
نقل قول:
برای اینکه از مخارج تویوتا مطلع بشید با یکی از نمایندگی هاش تماس بگیرید و سوال کنید تا راهنمایی کنن.
کلا خودروهای ژاپنی از ماندگاری طولانی قابل قبولی برخوردارن.
تویوتا کمری مدل 2007 که پایین ترین مدل نسل قبلیش هست حدود 44000000 تومان
این کمری های مدل 2009 که ترخیص 2012 زدن و صفر کیلومتر ان نسبت به قیمتشون (تو یه سایت 60 میلیون زده بود) ارزش خرید دارن؟ یعنی گرون نمیدن؟ مثلا از ایرتویا کرولا 2012 بگیریم بهتر نیست؟
بعد گارانتی شون همون ایرتویا و از 2012 شروع میشه؟ کلا ماجرا چیه؟
ممنون
قیمت تویوتا کمری صفر کیلومتر مدل 2009 هست در ایران حدود 63-64 تومنه کاملا هم ارزش خرید داره چون فقط تویوتا نیست که افزایش قیمت داشته.نقل قول:
کرولا هم 2012 هش موجود نیست و صفر2011 هم هم قیمت صفر 2009 کمری هست در حالی که کمری کاملا برتره
گارانتی هم از زمان خرید شروع میشه عزیزم:46:
ممنون.نقل قول:
به نظر دوستان کمری صفر 2009 ارزش داره با مثلا 2009 کم کارکرده (مثلا تا 20-10 هزار تا) ؟ می دونم که صفر بهتره ولی از لحاظ قیمت میگم ممکنه زیادی گرون باشه هر چی باشه ماشین 2009 هست خب
بستگی به قیمت دارهنقل قول:
اکثر ماشین های در حد نو با 10-20 هزار تا کار کرد افت خیلی کمی دارن که خرید صفر کاملا معقولانه تره
دقت کنید که کمری مدل 2009 تا 2012 تو گمرک خوابیده بوده و بعد به نمایندگی آوردن تو این مدت کارکردی هم نداشته پس از طرفی باید مراقب باشید قطعات فرسودگی پیدا نکرده باشننقل قول:
تویوتا کرولا GLI مدل 2012 قیمت 66000000 توماننقل قول:
تویوتا کرولا XLI مدل 2012 قیمت 61000000 تومان
از دوستان کسی قیمت مرسدس های مزایده ای پلیس که تحویل مردم میدن اطلاعی نداره؟
نه اطلاعی منتشر نشدهنقل قول:
اگر میخواین مطلع بشید با راهور ناجا تماس بگیرید