والا تو مشهد 405 تمیز بدون رنگ مدل 87 رو 9 تا 9300 میدن بستگی داره از کجا بگیری از بنگاه بگیری گرون تره ولی از کناره اگه گیر بیاری بهتره مثلا جمعه بازارنقل قول:
Printable View
والا تو مشهد 405 تمیز بدون رنگ مدل 87 رو 9 تا 9300 میدن بستگی داره از کجا بگیری از بنگاه بگیری گرون تره ولی از کناره اگه گیر بیاری بهتره مثلا جمعه بازارنقل قول:
قیمت ماشین ها در مشهد این هفته
405 glx abs مدل 90 کارکرد 12000 در حد صفر نقره ای 12800 م
پراید 131sx مدل 91 صفر سفید 9500 م
پراید 132sx مدل 90 کارکرد 7000 سفید 8500 م
پراید صبا مدل 88 کارکرد 50000 نقره ای 6500 م
حدود 11 میلیوننقل قول:
نقل قول:
از دوستان عزیز کسی نیست جواب منو بده ؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
سوالات شما رو به ترتیب جواب مبدم.
1. انتخاب 141 یا هر خودروی دیگه بستگی به ملاک های شما داره و از اونجایی که بودجه شما نهایتا 5500000 تومان خواهد بود 141 انتخاب مناسبی میتونه باشه.
2.فرمونش هم خوبه و مثل سایر پراید های نسل قدیمی دیگه هست.
3.تو صندوقش آب نمیره مگر اینکه مشکلی داشته باشه.
4.روکش صندلی های هر ماشین فقط به همون ماشین میوره شما اگر روکش ماکسیما دوست دارین میتونی پارچش رو ببری نشون بدی تا برات اماده کنن.
5.سایر تغییراتی که میخواین انجام بدین باید مشخص کنید تا چقدر میخوای خرج ماشین بکنی و با تیونینگ کاران مجرب مشورت کنی
6.پراید 141 از مدل 89 به ابلا دارای هیدرولیک هستن و بیقه مدل های زیر 89 فاقد هیدرولیک هستن که مشکلی نیست شما به صورت مجزا میتویند نصب کنید .
7. پراید 141 مدل 85 قیمت 6300000 تومان
میشه فرمون رو برد نمایندگی هیدرولیکش کرد ؟
هزینه تقریبیش چقدره ؟
مشکلی به وجود نمیاد !؟ مثلا یکدفعه موقع رانندگی فرمون مشکل پیدا کنه چون خود نمایندگی از اول روش نصب نکرده !؟
بله هیدرولیک رو میشه نصب کرد و هزینش حدود 500 تا 600 هزار تومن هست.نقل قول:
مشکلی هم به وجود نمیاد و تازه رانندگی راحت ترم میشه
سلام خدمت دوستان.
من امروز یه 111 SX مدل اسفند90 پیدا کردم، ظاهر خیلی تمیزی داره و 4000 تا رفته، و مشکل خاصی نداره، قیمت 9 میلیون تومن میگن. یه دونه هم 111 SL مدل 89 تمیز هم پیدا کردم 8 تومن.
به نظرتون قیمتها یه کم بالا نیست؟ ( با توجه به اینکه من شهرستانم) اگه بالاست لطفا قیمت دقیق رو بهم بگید.
به نظرتون از بین این دو تا خرید کدوم یکیشون معقول تره؟ با توجه به اینکه اولی گارانتی و بیمه و هیدرولیک داره، اختلاف حدود یک میلیونی میتونه ارزش این مزایا رو داشته باشه یا نه؟
با تشکر :7:
پراید 111 SX مدل 90 قیمتش بسیار مناسب هست.نقل قول:
صفرش تو بازار تا 10500000 تومان هم هست.
خرید گزینه اول معقول تره.
سلام دوستان من یه ماشین میخوام نهایتا تا 5 تومن دوست دارم کم خرج و بی دردسر باشه لطفا دقیق راهنماییم کنید ممنون
نقل قول:
بهترین گزینه پراید هست که با این بودجه مدل 84 میتونید انتخاب کنید
ممنون از شما پراید مدل 84 موتورش ساخت کجاست؟و در کل پراید چجور ماشینیه؟نقل قول:
نقل قول:
پراید یکی از پرطرفدارترین خودروهای داخلی هست که بیشترین کاربردش به دلیل مصرف سوخت کمتر و قیمت ارزون تر و فراوانی قطعاتش هست.
اما از امنیت قابل قبولی برخوردار نیست.
موتورش هم ساخت شرکت مگا موتور ایران هست.
درود فروان به اساتيد محترم,بنده يه پژو روا گير اوردم,دوگانه فابريک,فني سالم,بدون رنگ,بيمه تا برج ٩, مدل 86, قيمت 4,700,ايا مناسب هست؟ و ايا اين ماشين به درد مسافرکشي ميخوره يا نه؟ايا پرايد خوبه يا اين؟ بسيار ممنونم
نقل قول:
پژو روا دوگلنه سوز مدل 86 قیمتش حدود 6 میلیون تومن هست.
اگر با این قیمت بدون مشکل هست خیلی مناسبه و ارزش خرید داره.
روآ هم برای مسافر کشی بهترین گزیه هست
پراید هم خوبه اما استحکامش برای مسافرکشی مثل روآ نیست
سلام
من يه ماتيز ميخوام بگيرم يه مدل 80 پيدا كردم 5تومن خوبه؟ به عنوانه ماشينه دوم.
قیمتش مناسبهنقل قول:
وسايلش پيدا ميشه؟ ماشينه خوبي هست؟كلا چجوريه؟
وسایلش هم پیدا میشه مشکلی ندارهنقل قول:
اینکه ماشین خوبیه یا نه بستگی به ملاک های شما داره
عموما کاربرد خودروهایی مثل ماتیز برای مصارف شهری به دلیل مصرف سوخت بسیار پایین
و جمع و جور بودنش هست.
شما خودتون كلا تاييد ميكنيد ماتيزو؟ واسه مصارف شهري و شايد حومه! :31:
واسه مسافرت خوب نيست؟ امنيت نداره؟
من ماتیزی رو تایید میکنم که از نظر فنی سالم باشه حالا بدنه اگر خوردگی داشته باشه با وجود 11 سال از کارکرد ماشیننقل قول:
زیاد مهم نیست اما خوب ماشین هرچی تمیزتر باشه ارزش خریدش بیشتره و به دل میشینه
واسه مسافرت های اطراف شهری بد نیست
بازم سلام!
ماتيز هزينه تعميراتش چجوريه؟ خرج باز كنه خرجش زياد ميشه؟
نقل قول:
نه ماتیز ماشین پرخرجی نیست
ماشین کم استهلاکی هست و اگر هم نیاز به تعمیر داشت هزینه هاش بالا نیست
حدود 8 تومن 206 ميشه گرفت؟
بله میشه گرفت اما خیلی باید دقت کنید تا 206 سالم گیر بیارید.نقل قول:
206 تیپ 2 مدل 82 با این بودجه گیر میاد
من یه 9 ماهی هست تصدیق گرفتیم.الان تصمیم دارم یه ماشین بردارم.نظرم رو 111 هست.گزینه ی مناسبی هست تو رنج قیمت خودش؟به نظرتون 88 بگیرم یا صفر؟
سلام.نقل قول:
با توجه به اینکه 9 ماه از گرفتن گواهینامه شما میگذره اگر تو رانندگی مشکلی ندارین
میتونید خودروی صفر بردارین با خیال راحت
اما اگر میبینی هنوز نیاز به کسب تجربه و تمرین دارین ماشین کارکرده بردارین.
پراید برای اول کار بسیار عالی هست و خدایی نکرده اگر هم تصادفی رخ داد قطعاتش به وفور یافت میشه.
پراید هاچ بک مدل 88 قیمت حدود 8 میلیون تومن
دوستان یه پراید 87 (نقره ای) گرفتم 670000 تومن ،فنی سالم ،تک سوز ، 12 ماه بیمه ، 80 هزارتا کارکرد،4 سال تخفیف، به هر تعمیرکاری هم نشون میدم میگه فنی اش سالمه گرون خریدم به قیمته چطوره؟
نقل قول:
بله درسته
قیمتش همینه
با سلام. دوستان میخواستم ببینم با 6 تومان چه مدلی از پراید هاچبک رو بخرم
که تمیزم باشه!؟
با تشکر
پراید هاچ بک مدل 85 میتونید انتخاب کنیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان قصد دارم با این گرونی بنزین یه ماشین دوگانه سوز بگیرم اون طوری که من شنیدم پایه گاز سوز بهتره چون موتورش مخصوص گاز درست شده . فقط یه چندتا سوال داشتم.
1 - پایه گاز سوز فقط گاز می خوره یا نه بنزینم می خوره , شنیدم پایه گاز سوز با گاز روشن میشه .
2 - پایه گاز سوز بگیرم یا بنزینی ؟ فرقی تو مخارجشون دارن ؟
3 - کدوم ماشین پایه گاز سوز بهتره ؟ زیر 10 میلیون هر چی کمتر بهتر . ( لطفا ماشینی که معرفی می کنین قابل اطمینان باشه مثلا این طور نباشه که هر یه هفته باشم تعمیر گاه )
تا حالا پراید و سمند نداشتم ! نمی دونم چه طورن و اطمینانی بهشون هست یا نه !
4 - کولر با این ماشینا جواب میده
5 - ضرفیت مخزن گازشون چند کیلو و چند کیومتر میشه باهاش رفت ؟
متشکر
نقل قول:
سلام.
1. خودروی پایه گازسوز از بنزینم هم استفاده میکنه و مشکلی نداره.
2.انتخاب خودروی دوگانه سوز یا بنزینی بستگی به خودتون داره که آیا مصرف بنزین برات صرف میکنه یا نه نیاز به سوخت دوم داری.
3. زیر 10 میلیون میتونید پراید گازسوز SL انتخاب کنید و سمند هم مدل های 84 یا 85 معمولی دوگانه سوز ( LX نمیشه انتخاب کرد )
اگر بخوای در مورد اطمینان صحبت کنید کلا به خودروهای دوگانه سوز نمیشه اطمینان کرد چون در بهترین شرایط مشکلاتی به وجود میارن
که غیر قابل باور هست. اما اگر رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد.
4. کولر هم جواب میده و مشکلی نداره.
5. ظرفیت دقیق مخزن پراید رو نمیدونم اما سمند 14 مترمکعب ظرفیت داره
سلام,پرايدي هست سفيد,مدل بهمن 85,دوگانه کارخانه,فني سالم,بدون رنگ,بيمه تا بهمن ماه,قيمت 6 ميليون,ايا به اين قيمت ارزش داره؟کلا بنده ميخوام يه ماشين بگيرم که دوگانه باشه و از لحاظ قطعات و مصرف سوخت با صرفه باشه,حدود قيمتش هم 6 تومن باشه و ميخوام باهاش مسافر کشي کنم شما عزيزان چه مدلي رو پيشنهاد ميدين؟از مزاحمتم عذر ميخوام,ممنون
نقل قول:
همین موردی که گفتین مناسبه.
از نظر هزینه قطعات و مصرف سوخت هم که خوبه دوگانه سوز هست.
پراید ماشین کم خرجیه برای مسافر کشی هم مناسبه
از اینکه جوابم و دادین بسیار متشکر. الان چند تا سوال جدید مطرح شد :
1 - اینکه فرمودین مشکلات غیر قابل باور یعنی چی ! یعنی اینکه این مشکلا درست نمی شه یا خرج داره و باید صاحب ماشین تقبل کنه ؟
2 - اگه گاز سوز کار کرده بگیرم از این مشکلا نداره ؟ یا بدتره ؟
3 - سمند پایه گاز داریم و سمند دو گانه سوز من لیست قیمت یدم ولی فقط زده بود پایه گاز سوز ! ولی همشون موتورشون یکی بود ! چه طوریاست !
4 - پراید همین طور SX , SL داره منظورشون چیه ؟ پراید گاز سوز ارزونترم هست ؟ ( صفر منظورم هست )
5 - داشتم سرچ می کردم دیدم سال 89 و 88 بعضی ها از پراید گاز سوزشون راضی نبودند مثل اینکه مشکل زیاد داشت . خودمم 4ماه قبل بودم سایپا پراید اونجا ریخته !
من خودم ریو دارم ماشین خیلی خوبه اینکه میگم خیلی خوب یعنی اصلا خرج نداره فقط اب و روغنشو عوض می کنم . اونقدی که خریدمش واقعا ارزش داشت.
می گم نکنه برم یه ماشین بخرم زیر 10 میلیون بعد باید 10 میلیون خرجش کنم تا تازه راه بیوفته !
می تونم خواهش کنم یه اطلاعات جامع از ماشینای دو گانه سوز بدین مثلا کار کرده و صفر و قیمت همه شون ؟
شرمنده که سوال زیاد کردم
نقل قول:
1. منظورم از مشکلات یعنی اینکه ماشین تا یه مدت خیلی خوب جواب میده اما یهو وسط کار میبینی سوپاپ ها مشکل پیدا میکنن یا سرسیلندر
البته این مشکل زمانی پیش میاد که زیاد از حد از گاز استفاده کنید و کلا بنزین رو کنار بزنید.
2. شما سعی کنید ماشین دوگانه سوز کارخانه ای بخرید یعنی کپسولش تو کارخونه فابریک نصب شده باشه.
3.سمند پایه گاز سور موتورش از نوع EF7 هست اما سمند دوگانه سوز موتور همون XU7 قدیمی هست.
4.پراید دوگانه سوز فقط از نوع SL هست یعنی دارای ترمز ABS اما فرمانش هیدرولیک نیست.
5. در کل بخوای بدونی سوخت گاز به غیر از موتور EF7 برای سایر محصولات دیگه تعریف نشده اما خودروسازان داخلی
اینکارو کردن و اکثر محصولات رو دوگانه سوز عرضه کردن.
اینکه شما 10 میلیون تومن بابت خودروی دوگانه سوز بدی و بعد خرج رو دستت بزاره نه اینجور نیست.
شما باید در انتخاب خودرو دقت کنید.
اگر ماشین صفر انتخاب میکنی که خیالت راحت اما ماشین کارکرده انتخاب کردی میتونی ببری به مکانیک نشون بدی
و بررسی کنی تا مشکلی نداشه باشه.
پراید 131 SL مدل 91 قیمت 10800000 تومان
متشکر . قیمت پراید کار کرده مدل سالهای قبل رو نداری ؟ 90 و 89 و 88 ؟
من سرچ کردم تو اینترنت مدل 8و 89 مقل اینکه با مشکل فنی روبه رو بودن !
قیمت سمند کار کده رو چهطور ؟
به هر حال مشکلات فنی برای هر خودرو امکان داره پیش بیاد و اون بستگی به عملکرد صاحب خودرو داره.نقل قول:
شما قیمت میخوای باید بگی پراید دوگانه سوز میخوای یا بنزینی؟
سمند رو هم باید مشخص کنید چه مدل و دوگانه سوز یا بنزینی؟
یقینا دو گانه سوز و فرقی نداره سمند یا پراید هر کو.م که کیفیتش بالا تر باشه