با سلام
دوستان عزيز يك زحمت داشتم من يك مادربرد گيگا GA-EG45MDS2H دارم كه الان گرافيك اينتل آن برد روشه Intel GMA4500x كه خروجي HDMI هم داره فقط يك زحمتي از دوستان من به آواژنگ هم زنگ زدم و حتي از سايت اصلي گيگا هم پرسيدم هيچكدوم جوابي ندادند
يك گرافيكي ميخوام كه اولا خروجي HDMI حتما داشته باشه حالا اگه ورژن V1.4 هم باشه كه بتونه سه بعدي رو هم ساپورت كنه اصلا براي بازي نميخوام به هيچ وجهي فقط براي بلوري ميخوام يعني ميخوام بلوري ببينم كه با همين سيستم هم ميتونم ببينم فقط كمي لنگ ميزنه و توي XP كه اصلا حال خوشي نداره باز توي سون خوب كار ميكنه
تنها چيز مهم قيمتش كه زير 100 باشه و HDMI ساپورت كنه - امروز توي مركز كامپيوتر از دوستام پرسيدم كه چي خوبه يك سري گفتن كه من بايد بفهمم بعدا بگيرم
توي سايت اصلي گيگا هم نوشته آخرين مدل ATI Radeon 3670 و Nvidia Geforce 9800GTX رو ساپورت ميكنه يعني در حقيقت ميتونه پورت PCI E-2 رو ساپورت كنه
امروز يك سري ميگفتند فقط سري 4 رو بگيرم مثلا 4670 حالا فكر كنم روي دستشون باد كرده بود اون هم XFX 4670
ميگفت صد پله از 9800GTX بالاتره من فقط به دليل نداشتن HDMI نخواستمش البته قيمت 9800 به من 120 گفت قيمت همكار
در ضمن ميخواستم بدونم واقعا حرفش درست بوده يا نه
بعدشم دوستان كمك كنند يك مدل خوب بهم معرفي كنن كه با سيستم فعليم هم مچ باشه پاورم فكر كنم 330 باشه
ممنون از همگي