دوستای عزیزم الان بحث نیمه نهایی رو نکنید
یعنی هیچکدومتون شانسی برای بنفیکا و میلان قائل نیستید؟
Printable View
دوستای عزیزم الان بحث نیمه نهایی رو نکنید
یعنی هیچکدومتون شانسی برای بنفیکا و میلان قائل نیستید؟
خیلی دیگه ناامیدانه در نظر می گیرید :دی
لیگ قهرمانان قابل پیش بینی نیست و حتی از الان نیمه نهایی رو دقیقا نمیشه پیش بینی کرد چه برسه به فینال!
امیدوارم اگه دوباره چلسی و بارسا توی نیمه نهایی به هم دیگه بخورن چلسی انتقام سختی بگیره ( البته اگه داور دوباره تام هنینگ اوربو نباشه : دی )
کلا الان تیم ها باید بیشتر از رئال بترسن تا بارسا. رئالی که الان آماده ست و مورینیویی رو داره که به قهرمانی با تیم های مختلف توی لیگ قهرمانان عادت کرده...
آقا خودت سوال کردی ...! وقتی کسی از آدم سوال کنه باید جواب بده دیگه؟ شما خودتون واژه پشمک رو پیش کشیدی من که نگفتم تیم ها دیگه پشمک هستند...!نقل قول:
توهین آمیز نبود حرفت؟
واقعا که،خوبه وقتی من گفتم لابد بقیه تیما پشمکن که شما برسی فینال گفتی آره هستن بعد میگی حرفت توهین آمیز نبوده؟
آخر هم جواب سوال من رو ندادید بر اسا چه آماری و وضعیتی شما احتمال پیروزی بایرن بر رئال رو بیشتر میدونید؟ و احتمال اینکه بارسا از طرف دیگه جدول بالا بیاد رو کمتر؟
موفق باشید.
نه فکر نکنم این جوری باشه ها!:31:نقل قول:
دقت کن..اون دوربرها تیم دیگه ای نمیبینی؟
خوب نگاه کن...
راه نداره؟
اینجوری مزه نمیده که..:31:
........
بابا مگه فوتبال باطریه که فقط 2تا قطب داشته باشه؟
البته 2تا قطب هاش منفین:31:
نه دیگه نمیشه..راه نداره اصرار هم نکن..:31:نقل قول:
تو قاموس بروبچ ،فوتبال 2تا قطب داره اونم که مال اسی پانیاست:31:
باقی تیم ها هم بلانسبت چیزن:27:
از لحاظ مهره سره. ولی قابل پیش بینی نیست. چون هنوز رئال خودشو ثابت نکرده. همچین بازیای عملکرد تیم جلوی یک قدرت آماده شرطه. برای مثال بارسا میلان رو در همین رقابت ها و رئال رو رودررو بیش از یک بار برده. تازه شرایطش هم تو دو مقطع جالب نبوده و حریفا طبق نتایج و همینطور بازیشون تو اوج بودن.نقل قول:
درسته از لحاظ مهره هم از لحاظ شرایط در طول فصل....از لحاظ پیش بینی هم بخوایم در نظر بگیریم شانس رئال بیشتره و فصل پایدار تری رو داشته همچنین فراموش نکنیم که لیون سال ها قبل برای رئال دردسر ساز بود ولی امسال در همین CL حسابی گوش مالیش دادیم...نقل قول:
از لحاظ مهره سره. ولی قابل پیش بینی نیست. چون هنوز رئال خودشو ثابت نکرده. همچین بازیای عملکرد تیم جلوی یک قدرت آماده شرطه. برای مثال بارسا میلان رو در همین رقابت ها و رئال رو رودررو بیش از یک بار برده. تازه شرایطش هم تو دو مقطع جالب نبوده و حریفا طبق نتایج و همینطور بازیشون تو اوج بودن.
الان داشتم بازی های باقیمونده لیگ ها رو نیگاه می کردم
یه چیزی توجهم رو جلب کرد:
اگه رئال و بایرن به هم بخورن : در فاصله دو بازی رفت و برگشت بین این دو تیم رئال باید این وسط یه بازی سخت رو انجام بده
وسط این دوبازی ما شاهد ال کلاسیکو خواهیم بود در نیوکمپ
آیا رئال میتونه توی 8 روز سه بازی فوق العاده سنگین رو از آب در بیاره؟
من به طعنه گفتم ولی شما خیلی جدی جداب دادینقل قول:
بعدشم من نگفتم احتمال برد بایرن به رئال بیشتره،شما بودی که پیشاپیش رئال رو فرستادی فینال ولی من گفتم اینطوری نیست.به نظرم بازی نیستش که بخوایم اصلا پیشبینی بکنیم که اگر برگزار بشه کدوم تیم میره بالا
اگه بخوایم بحث آمار و ارقام تاریخی رو وسط بکشیم طی این چندسال که بایرن کاملا سرتر هستش
فکر میکنم 7بار بایرن برده و 4بار رئال و 1بارم مساوی شدن اگه اشتباه نکنم
اگه از نظر انگیزه ای بخوایم درنظر بگیریم برگزاری فینال توی مونیخ یه فاکتور انگیزه ای مضاعف واسه بایرن هستش.
از نظر آمار دوتیم بخوایم درنظر بگیریم بایرن توی 25بازی تو بوندسلیگا 58گل زده و 17گل خورده و رئال توی 26بازی تو لالیگا 23تا گل خورده و 88تا زده.
بایرن توی خونه 43گل زده و فقط 4 گل خورده در حالی که رئال توی خونه 54 تا زده و 15 گل دریافت کرده
در نهایت این نیستش که بخوایم بگیم لورکوزن بایرنو برد بارسا لورکوزنو برد رئال تونست با بارسا مساوی بکنه پس نتیجه میگیریم A زیر مجموعه B هستش.
کمی جدی:نقل قول:
درسته از لحاظ مهره هم از لحاظ شرایط در طول فصل....از لحاظ پیش بینی هم بخوایم در نظر بگیریم شانس رئال بیشتره و فصل پایدار تری رو داشته
ببین عزیز3تا نکته اشاره کردی که ربطی به موضوع ندارن!
1-داشتن مهره برتر نسبت به حریف هیچگاه ضامن صعود تیم ، توی این فورم مسابقات نیست.مثال هم زیاده.
2-ثبات تیمی هم وارد نیست.تیمی که الان و توی این برحه از زمان آماده است موفق تر عمل میکنه نه در طول یک فصل!
3-پیش بینی؟اینی که تمام دنیا بیان بگن رئال قهرمانه که جام قهرمانی رو بهش نمیدن،میدن؟اکثرا توی پیش بینی نگاه به احساساتشون میکنن نه منطقشون!بعدش میرن به تیم محبوبشون رای میدن.
.................................................. ......................................
فوتبال رو ریاضی کردید رفت !نقل قول:
بایرنی که از لورکوزن میاد 2-0 میبازه به عنوان مثال بعدش همین لورکوزن میاد 7 تا از بارسا میخوره یا ....... اگر شما به نوع و شیوه بازی....رنکینگ این دو تیم ، وضعیت فعلی این دو تیم در لیگ کشور خودشون ...نگاه کنید همین نتیجرو روی ورقه میگیرید ..نکنه انتظار دیگه ای دارید؟
لطفا دوستان فوتبال رو با چیز دیگری اشتباه نگیرن ! چون فلان تیم n تا به فلان تیم زده پس نتیجه می گیریم m تا هم به اون یکی فلان تیم می زنه !
جالبه ، هنوز نیمه نهایی مشخص نشده ، حرف از فینال دو قطبی زده می شه ...
هی ، پل جات واقعا خالیه ... :دی برای شادی روحش صلوات :دی
+
پ ن : لیگ اروپا هم تاپیک داره ولی تا خبر داغه :
المان و اسپانیا اینجا هم دست از سر هم بر نداشتن ... شالکه خورد به بیلبائو ... اتلتیکو مادرید هم به هانوفر ....
بازی های شالکه و بیلبائو احتمالا خیلی زیبا از اب در بیاد .
گل های زده رو چیکار دارید؟نقل قول:
برد ها ....پیروزی های سنگین....به قول شما همه پشمک هستند دیگه؟
در ضمن آمار این فصل منظورم هست 2011/2012 ...!
تو بوندس لیگا بایرن 6 تا باخت 3 تا تساوی داره در صورتی که در لالیگا رئال رئال کلا 2 تا باخت داره یک تساوی...!(سطح لیگ آلمان رو با اسپانیا مقایسه کنید در همین فصل ، تیم های لالیگا در همین لیگ اروپا چقدر دارند خوب عمل میکنند !)
+
زمانی که احتمال برد یک تیم بیشتره خوب قطعا این تیم میره فینال دیگه...نمیشه که شانس بر داشته باشی بعد شانس فینال رفتن کمتری داشته باشه...تضاد داره..!
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
مهره که ضامن پیروزی نیست ! مصلا ما بیایم بگیم که آره تیم بایرن میاد 7 8 تا از مارسی میخوره ! نمیشه که...!نقل قول:
می جدی:
ببین عزیز3تا نکته اشاره کردی که ربطی به موضوع ندارن!
1-داشتن مهره برتر نسبت به حریف هیچگاه ضامن صعود تیم ، توی این فورم مسابقات نیست.مثال هم زیاده.
2-ثبات تیمی هم وارد نیست.تیمی که الان و توی این برحه از زمان آماده است موفق تر عمل میکنه نه در طول یک فصل!
ثبات تیمی حرف زدید شما برید تحقیق کنید ببینید ثبات تیمی کدوم بیشهر و کدوم تیم در طول همین فصل آماده تر عمل کرده ؟! شما دارید آمادگی بایرن رو میبینید و آمادگی فوق العاده رئال رو اصلا ملاحضه نمیکنید ( از عوارض فن بوی بودنه :دی )
برفرض محال که احتمال برد رئال بیشتر باشه تازه جمله شما باید این شکل تصحیح بشه :نقل قول:
زمانی که احتمال برد یک تیم بیشتره خوب قطعا این تیم میره فینال دیگه
زمانی که احتمال برد یک تیم بیشتره خوب احتمال فینال رفتنش بیشتره ! نه قطعا !
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
با احترام :نقل قول:
از عوارض فن بوی بودنه
از عوارض فن بوی بودن اینه کی بیای فینال رو از این مرحله راحت پیش بینی کنی و تیمای دیگه رو کشک حساب کنید !
چرا نمیشه؟مثالش هم:به اندازه کافی 4تا4تانوشجونتون کردیم:31:میشه؟آره دادا میشه!نقل قول:
مهره که ضامن پیروزی نیست ! مصلا ما بیایم بگیم که آره تیم بایرن میاد 7 8 تا از مارسی میخوره ! نمیشه که...!
ثبات تیمی حرف زدید شما برید تحقیق کنید ببینید ثبات تیمی کدوم بیشهر و کدوم تیم در طول همین فصل آماده تر عمل کرده ؟! شما دارید آمادگی بایرن رو میبینید و آمادگی فوق العاده رئال رو اصلا ملاحضه نمیکنید ( از عوارض فن بوی بودنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ثبات رو خودت گفتی بابا و بهش استدلال کردی!هرچند اماده بودن رو جلوی بارسا کاملا معناکردین:31:
یا پست های منو خوب مطالعه نمیکنید و همینجوری میخواید یک چیزی بگید که گفته باشید.. ! میگم با توجه به آمار رئال مادرید در طول 2011/2012 و کیفیت بازیش به احتمال 90% درصد بایرن رو حذف میکنه و میره فینال...! عجبا !نقل قول:
با احترام :
از عوارض فن بوی بودن اینه کی بیای فینال رو از این مرحله راحت پیش بینی کنی و تیمای دیگه رو کشک حساب کنید !
شما اگر مدرکی به عملکرد بهتر بایرن نسبت به رئال ، برای 2011/2012 دارید خوشحال میشم ببینیم...!
اقا چرا بحث رو پیچیده میکنید بزازین بازی بایرن-رئال انجام بشه و بعدش میبینم لیگ قهرمانان هم ۲ قطبی هست یا نه!
تنها چیزی که مشخصه رئال به مرحله بعدی رفته اما هنوز صعود بایرن اما و اگر توش داره
خب مگه آلمانا خوب تو اروپا عمل نکردن؟نقل قول:
2تا نماینده امسال تو لیگ اروپا داشتن که جفتشون رسیدن به هشت تیم
اسپانیا هم 2تاشون رسیدن به 8تیم و والنسیا هم بعد از حذف شدن پشت سر لورکوزن اومدش تو لیگ اروپا
باز بودن title race توی آلمان نسبت به اسپانیا نشون میده که کدوم تیم کار سخت تری در مقایسه با تیمای هم لیگ خودش داشته
اینطور که من از 3 صفحه بحث کردن با برادران بایرنی نتیجه گرفتم هر حرفی رو که دلشون بخواد میزنند و اصلا پست طرف مقابل رو نمیخونند...! و دلیل های فاقد اعتبار میارند..! به هر حال بیخیال...! مهم نیست...! حالا خوبه بکن بایر هم قبل از قرعه کشی گفته بود امیدوار هست به رئال رو بارسا نخوره..!
موافقم...!نقل قول:
اقا چرا بحث رو پیچیده میکنید بزازین بازی بایرن-رئال انجام بشه و بعدش میبینم لیگ قهرمانان هم ۲ قطبی هست یا نه!
تنها چیزی که مشخصه رئال به مرحله بعدی رفته اما هنوز صعود بایرن اما و اگر توش داره
یا ؟!نقل قول:
شما عمکرد یک تیم رو در طول یک فصل با یک تیم دیگه مقایسه می کنید و در نهایت نتیجه می گیرید : که قطعا رئال می ره فینال !
یک سوال :
عملکرد رئال امسال بهتر بوده نسبت به بارسا.
پس چرا توی ال کلاسیکو به اون شکل باخت ؟!!
نه ، فوتبال عملکرد و امار و ریاضی و اینا نمی شناسه ... البته اکه بخواهیم با تعصب نگاه کنیم اینا که سهله ....
!!
ببین غرور چیز خوبی نیستش.نقل قول:
اینطور که من از 3 صفحه بحث کردن با برادران بایرنی نتیجه گرفتم هر حرفی رو که دلشون بخواد میزنند و اصلا پست طرف مقابل رو نمیخونند...! و دلیل های فاقد اعتبار میارند..! به هر حال بیخیال...! مهم نیست...!
برادر رئالی وقتی هرحرفی رو خودت برچسب معتبر ویا غیر معتبر بهش میدی ما باید باچی شمارو قانع کنیم؟:eh:
اگه مسئولان یوفا میدونستن با این قرعه کشی ها همیچن جنجالی در این فروم ایجاد میشه مطمئنا قرعه کشی رو تکرار میکردن :31:
فکر نکنم بحث مقایسه ای لیگها به اون صورت به لیگ قهرمانان ارتباط پیدا کنه.
البته نتایج داخلی هم در نتیجه گیری و مقایسات تاثیرگذار هستن ولی نه به اندازه دو بازی حذفی در لیگ قهرمانان.
فعلا که نه رئال در مقابل آپوئل تیم صعود کننده حساب میشه و نه بایرن در مقابل مارسی صعود کرده.
هنوز هر دو تیم دو بازی تا نیمه نهایی و برخورد با همدیگه فاصله دارن :31:
البته با توجه به احتمالات و نتیجه گیری های روی کاغذ از حالا میشه بایرن و رئال رو در نیمه نهایی . مقابل همدیگه دید
ولی این نتیجه گیری های کاغذی زیاد به کسی وفا نکرده :20:
فکر کنم اگه در مورد نقاط ضعف و قوت هر دو تیم صحبت کنیم اینطوری بتونیم نتیجه بهتری بگیریم .
درگیری شما هم در این جور موارد خیلی کمتر میشه :31:
اقا من طرفدار چلسی هستم.... تیممون خورده به بنفیکا خورده... روی کاغذ شانس چلسی بیشتره... اما فراموش نکنیم بنفیکا منچستریونایتد رو خذف کرده... من نگران این مرحله نیستم. بیشتر نگران مرحله بعد هستم که به میلان یا بارسا میخوریم... ترجیح میدم به میلان بخوریم... بارسلونا تیم وحشتناکیه... هر چند چلسی همیشه مقابل بارسا خوب بازی کرده.. یه جورایی گربه سیاه بارسا هست...
خوب بازی با بازی فرق میکنه...بارسلونا به خاطر سبک بازییش نسبت به رئال برتری داره...! کجای بارسا شبیه با یارن هست که بخوایم این دوتا رو با هم مقایسه کنیم؟ بایرن چه چیزه خاصی داره؟نقل قول:
آقا من یک سوال کردم ...بر چه اساسی عقیده دارید احتمال حذف رئال بیشتر از بایرن هست؟ دلیل مدرک قانع کننده بیارید...!نقل قول:
بین غرور چیز خوبی نیستش.
برادر رئالی وقتی هرحرفی رو خودت برچسب معتبر ویا غیر معتبر بهش میدی ما باید باچی شمارو قانع کنیم؟
تیمی که در طول یک فصل داره ناپایدار عمل میکنه و از طرف دیگه مهره ضعیف تری داره (از کادر فنی تا بازیکن ) در مقابل تیمی که در طول فصل فقط 2 باخت و یک تساوی داشته و مرحله گروهی رو با 100% امتیاز اومده بالا و داره تمام رکورد هارو مشکونه در لیگ خودش بهترین عملکرد رو داشته و از قهرمان سال قبل CL 10 امتیاز بالاتره ، احتمال پیروزیش بیشتره یا کمتر...
خوب به یک غیر فوتبالی هم این آمار رو نشون بدید میگه قطعا تیم رئال شانس بیشتری داره..! درسته فوتبال غیر قابل پیش بینیه ولی تا حدودی میشه حدس زد روال بازی هارو...!
خب خوتون جواب خودتون رو دادید : " بازی با بازی فرق داره ... پس نمی شه از روی امار و ارقام تیمی رو از پیش برنده دونست !نقل قول:
خوب بازی با بازی فرق میکنه
با تشکر از برادر رئالی گل:نقل قول:
قا من یک سوال کردم ...بر چه اساسی عقیده دارید احتمال حذف رئال بیشتر از بایرن هست؟ دلیل مدرک قانع کننده بیارید...!
تیمی که در طول یک فصل داره ناپایدار عمل میکنه و از طرف دیگه مهره ضعیف تری داره (از کادر فنی تا بازیکن ) در مقابل تیمی که در طول فصل فقط 2 باخت و یک تساوی داشته و مرحله گروهی رو با 100% امتیاز اومده بالا و داره تمام رکورد هارو مشکونه در لیگ خودش بهترین عملکرد رو داشته و از قهرمان سال قبل CL 10 امتیاز بالاتره ، احتمال پیروزیش بیشتره یا کمتر...
خوب به یک غیر فوتبالی هم این آمار رو نشون بدید میگه قطعا تیم رئال شانس بیشتری داره..! درسته فوتبال غیر قابل پیش بینیه ولی تا حدودی میشه حدس زد روال بازی هارو...!
1-ما ادعا نکردیم که از رئال برتر هستیم یا 100%صعود خواهیم کرد.بلکه شما بودین که استدلال کردین.(جون من منکر نشو:31:)
2-ثبات تیمی در طول لیگ ربطی به خوب عمل کردن در جام قهرمانان اون هم توی مرحله حذفی نیست بابا.
3-اگه شما کمی بی طرف فقط کمی بی طرفانه به بایرن نگاه کنی میفهمی بردنش کار ساده وآسونی اونهم توی این مرحله نیست.سابقه شما هم که درخشانه الحمدالله.
4-سبک فوتبال بارسا باعث میشه شما اونهارو نتونید ببرید؟عجیبه این حرف.
چطور مورینیو با اینتر اشک بارسا رو در اورد ولی با رئال نمیتونه؟
سبک وسیاق بازی بارسا بهانه ای بیش نیست.رئال هم مثل تمام تیم های جهان نقطه ضعف داره.چرا به ضعفتون اعتراف نمیکنید؟
5-بایرن چه چیز خاصی داره؟
خب برام سخته به شخصی که جایی رو نمیبینه ماه رو نشون بدم.
.................................................. ...........................
پ ن:امیدوارم که بازیها جوری رقم بخوره که حداقل بایرن ورئال به هم برسن تا تفاوت سبک هاینکس(مربی بایرن جهت اطلاع) با فوتبال مورینیو مشخص بشه.
حیف که اگه چلسی - بارسا مرحله سمی فاینال به هم بخورن، بازی برگشت مثل فصل 09-2008 تو استمفوردبریج نیست. : )
+
راستی خنده دار ترین فینال: آپوئل - بنفیکا!:31::31: تو پرانتز: واقعا چند درصد امکان داره که این شادی نصیبمون بشه!:31::46:
مدیر باشگاه میلان: شانس بارسا و میلان برای صعود به نیمه نهایی به یک اندازه است
میلان و بارسا در مرحله گروهی نیز با یکدیگر رو برو شدند که بعد از تساوی 2-2 در نوکمپ، بارسا در سن سیرو 3-2 میلان را شکست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- امبرتو گاندینی، مدیر باشگاه میلان، از اینکه تیمش باید در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ با بارسا روبرو شود، ناراحت نیست وشانس دو تیم برای صعود را به یک اندازه می داند.
میلان و بارسا در مرحله گروهی نیز با یکدیگر رو برو شدند که بعد از تساوی 2-2 در نوکمپ، بارسا در سن سیرو 3-2 میلان را شکست داد.
به همین دلیل گاندینی معتقد است میلان دلیلی برای ترسیدن از رویارویی با بارسا ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما پیش از این هم با بارسا روبرو شدیم و در حال حار قوی تر از مرحله گروهی هستیم. ما از شانس زیادی مقابل بارسا برخورداریم.
هر تیمی می تواند برنده این دیدار باشد. می توانیم بگوئیم در دو دیدار مرحله گروهی ما در مجموع 5-4 شکست خوردیم و اینکه پیش از این مقابل آنها قرار گرفتیم به ما کمک زیادی خواهد کرد.
تساوی مقابل بارسا اعتماد به نفس زیادی به ما خواهد داد. در دیدار خانگی علی رغم اینکه شکست خوردیم، خیلی بهتر بازی کردیم و تنها به خاطر یک پنالتی عجیب و غریب بازی را واگذار کردیم.
ما می دانیم مقابل آنها چطور بازی کنیم. می دانیم دیدار دشواری خواهد بود اما فکر می کنم دو تیم از شانس برابری برخوردار هستند."
دیدار رفت دو تیم روز 28 مارس در سن سیرو و دیدار برگشت 4 آوریل در نوکمپ برگزار خواهد شد.
وای خدای مننقل قول:
نویر الان از کاسیاس ضعیف تره؟
مربع ریبری مولر روبن گومز ضعیف ترن از دی ماریا رونالدو هیگواین اوزیل(کاکا)؟
شواین اشتایگر ضعیف تره از خدیرا و آلونسو
یا توی دفاع لام ضعیف تر از آربلوا هستش(یا آلتین توپ یا کونترائو)؟
زوج راموس پپه یا راموس کاروالیو یا کاروالیو پپه خیلی خفن تر از بادشتوبر و بواتنگ هستن؟
فقط دفاع چپ رئال هستش که برتری فاحشی نسبت به دفاع چپ بایرن داره.
نیمکت رئال هم قبول دارم نسبت به بایرن پرمهره تر هستش ولی مقایسه 11 به 11،رئال برتری قابل توجهی نسبت به بایرن نداره
البته کلا شک دارم قبل اینکه پست منو بخونی میدونستی که کیا تو بایرن بازی میکنن که میگی بایرن مهره هاش ضعیف تره نسبت به رئال.
در نهایت اون تیمی صعود میکنه که توی خونش بیشتر گل بزنه
افاضات اخیر جناب پلاتینی هم که به شخصه برای من خیلی نگران کننده هستش.
Platini: Real-Barca final would be great
UEFA President Michel Platini commented that a Champions League final between arch rivals Real Madrid and Barcelona would be a "great" occasion for the entire world.
چند درصد:هرچی باشه میزانش خیلی کمه اما ممکنه که به حقیقت برسه.نقل قول:
.................................................. ..........
اون موقع باید عکس تک تک بچه های انجمن رو بزاری و یه دل سیر بخندی:27:
چی میگه این؟حالش خوبه؟:eh:نقل قول:
این بنده خدا حرف مفت زیاد میزنه اینم روش..
پ ن:از صحت مطلب اطمینان داری؟
واقعا براش متاسفم...
گواردیولا: تنها نگرانی من بازی با میلان است
تهران - سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از قرعه كشی مسابقات مرحله یك چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت كه در حال حاضر تنها نگرانی او گذشتن از سد آث میلان است و اصلا به احتمال رویارویی با رئال مادرید در فینال این رقابت ها فكر نمی كند.
در این قرعه كشی مشخص شد بارسلونا مدافع عنوان قهرمانی باید برای راهیابی به مرحله نیمه نهایی به مصاف میلان از ایتالیا برود.
بارسلونا در صورت صعود به نیمه نهایی، در این مرحله برابر برنده دیدار تیم های بنفیكا و چلسی قرار خواهد گرفت بدین ترتیب احتمال رویارویی كاتالان ها با رئال مادرید در فینال مونیخ وجود خواهد داشت.
با وجود این 'پپ گواردیولا' سرمربی بارسلونا دست كم گرفتن میلان به عنوان تیمی كه در مرحله گروهی مشكلات زیادی را برای آنها به وجود آورد را احمقانه دانست و به سایت باشگاهش گفت: من حتی به نیمه نهایی هم فكر نمی كنم چون بازی یك چهارم نهایی با میلان به خودی خود بسیار دشوار است.
وی افزود: میلان حریف سر سختی است و ما به حمایت هوادارانمان در مقابل آنها نیاز داریم. این تیم بازیكنان باتجربه ای دارد كه علاوه بر دفاع خوب، به راحتی فرصت گلزنی ایجاد می می كنند.
گواردیولا خاطر نشان كرد: با این وجود برای قهرمانی باید بهترین ها را شكست بدهید و میلان یكی از همین بهترین ها است.
مدیر باشگاه میلان: شانس بارسا و میلان برای صعود به نیمه نهایی به یک اندازه است
سایت گل- امبرتو گاندینی، مدیر باشگاه میلان، از اینکه تیمش باید در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ با بارسا روبرو شود، ناراحت نیست وشانس دو تیم برای صعود را به یک اندازه می داند.
به همین دلیل گاندینی معتقد است میلان دلیلی برای ترسیدن از رویارویی با بارسا ندارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما پیش از این هم با بارسا روبرو شدیم و در حال حار قوی تر از مرحله گروهی هستیم. ما از شانس زیادی مقابل بارسا برخورداریم.
هر تیمی می تواند برنده این دیدار باشد. می توانیم بگوئیم در دو دیدار مرحله گروهی ما در مجموع 5-4 شکست خوردیم و اینکه پیش از این مقابل آنها قرار گرفتیم به ما کمک زیادی خواهد کرد.
تساوی مقابل بارسا اعتماد به نفس زیادی به ما خواهد داد. در دیدار خانگی علی رغم اینکه شکست خوردیم، خیلی بهتر بازی کردیم و تنها به خاطر یک پنالتی عجیب و غریب بازی را واگذار کردیم.
ما می دانیم مقابل آنها چطور بازی کنیم. می دانیم دیدار دشواری خواهد بود اما فکر می کنم دو تیم از شانس برابری برخوردار هستند."
دیدار رفت دو تیم روز 28 مارس در سن سیرو و دیدار برگشت 4 آوریل در نوکمپ برگزار خواهد شد.
من تو تیمهای اروپایی طرفدار منچستر یونایتد ومیلان هستم.اما اگه بخواییم با انصاف صحبت کنم چلسی حقش بوده که قهرمان لیگ قهرمانان اروپا بشه تو این چند سال اون از زمانی که مورینیو سرمربی چلسی بود مرحله نیمه نهایی با لیورپول توپی که از خط نگذشته بود داور به اشتباه گل حساب کرد و نرسیدن به فینال بعد فینال با منچستر که در طول جریان بازی سه بار توپ به تیر دروازه منچستر کوبید و اخر سر لیز خوردن پای جان تری و اوت زدن پنالتی پنجمی و شاهکارشونم که باز ی تو استمفورد بریج که به ناداوری داور پنالتی متععدی برای چلسی گرفته نشد و به ناحق به فینال نرسید به نظر من هم اگه بارسا به چلسی بخوره خیلی سخت بتونه از چلسی بگذره مثل اون سال که تو دو بازی رفت و برگشت با شاهکار گاس هیدینگ بارسا 3موقعیت گل هم نداشت اگه داور دیگه ای بود با نتیجه پرگل بارسا حذف میکرد:27:نقل قول:
سرمربی روسونری تایید کرد که کاتالان ها رقیب سرسختی هستند اما مطمئن است که تیمش می تواند نمایش خوبی مقابل آنها ارائه بدهد
سایت گل- ماکسی آلگری، سرمربی میلان، بعد از برخورد با بارسا در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، از هم اکنون رویای حضور در فینال این رقابت ها را در سر دارد.
سرمربی روسونری تایید کرد که کاتالان ها رقیب سرسختی هستند اما مطمئن است که تیمش می تواند نمایش خوبی مقابل آنها ارائه بدهد و معتقد است با عبور از بارسا، مسیر میلان برای رسیدن به فینال باز است.
او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" ما باید مقابل بهترین تیم دنیا قرار بگیریم؛ البته می توانیم مقابل آنها خوب کار کنیم زیرا نسبت به آخرین رویارویی مان با آنها خیلی بهتر شده ایم.
دیدار مقابل بارسا باعث می شود ما بهترین نمایش های مان را ارائه بدهیم. اجازه بدهید نیمه پر لیوان را ببینیم. اگر بتوانیم آنها را شکست دهیم، شانس زیادی برای رسیدن به فینال داریم."
برنده دیدار میلان- بارسا باید در مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ با برنده دیدار بنفیکا- چلسی روبرو شود.
دوستان رئالی اینقدر مطمئن حرف نزنید
چرا کسی به این مطلب توجه نمیکنه که ترتیب بازی های رئال در اون مقطع زمانی که با بایرن بازی می کنه شدیدا سخته:
14 آپریل: رئال مادرید - والنسیا (لالیگا)
18 آپریل: بایرن مونیخ - رئال مادرید(CL)
21 آپریل: بارسلونا - رئال مادرید (لالیگا)
24 آپریل: رئال مادرید - بایرن مونیخ (CL)
در عرض 10 روز چهار بازی سنگین داره رئال
فقط محض اطلاع بود
Platini: Real-Barca final would be greatنقل قول:
UEFA President Michel Platini commented that a Champions League final between arch rivals Real Madrid and Barcelona would be a "great" occasion for the entire world.
Platini: Real Madrid - Barcelona could be a great Champions League final
The Uefa president is not tipping any club to reach the decider in the competition, but admitted that a match between the two Liga giants would be very appealing
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
جلوی آینه بودی و راجع به نمک پاشیدن صحبت میکردی؟نقل قول:
شما طبق چه اصولی بایرن رو برنده میدونید؟نقل قول:
برنامه کامل بازیهای لیگ قهرمانان 2012-2011 :
مرحله یک چهارم نهایی:
دور رفت:
سه شنبه 27 مارس 2012 (8 فروردین 1391) :
آپوئل (قبرس) - رئال مادرید (اسپانیا)
بنفیکا (پرتغال) - چلسی (انگلیس)
چهارشنبه 28 مارس 2012 (9 فروردین 1391) :
مارسی (فرانسه) - بایرن مونیخ (آلمان)
میلان (ایتالیا) - بارسلونا (اسپانیا)
-------------------------------------------------------------------------------
دور برگشت:
سه شنبه 3 آوریل 2012 (15 فروردین 1391) :
بایرن مونیخ (آلمان) - مارسی (فرانسه)
بارسلونا (اسپانیا) - میلان (ایتالیا)
چهارشنبه 4 آوریل 2012 (16 فروردین 1391) :
رئال مادرید (اسپانیا) - آپوئل (قبرس)
چلسی (انگلیس) - بنفیکا (پرتغال)
================================================== ========== ====
مرحله نیمه نهایی:
دور رفت:
سه شنبه 17 آوریل 2012 (29 فروردین 1391) :
(1) برنده دیدار مارسی/بایرن مونیخ - برنده دیدار آپوئل/رئال مادرید
چهارشنبه 18 آوریل 2012 (30 فروردین 1391) :
(2) برنده دیدار بنفیکا/چلسی - برنده دیدار میلان/بارسلونا
-------------------------------------------------------------------------------
دور برگشت:
سه شنبه 24 آوریل 2012 (5 اردیبهشت 1391) :
برنده دیدار میلان/بارسلونا - برنده دیدار بنفیکا/چلسی
چهارشنبه 25 آوریل 2012 (6 اردیبهشت 1391) :
برنده دیدار آپوئل/رئال مادرید - برنده دیدار مارسی/بایرن مونیخ
================================================== ========== ====
فینال:
شنبه 19 می 2012 (30 اردیبهشت 1391) :
ورزشگاه آلیانز آره نا - مونیخ آلمان
برنده دیدار شماره 1 نیمه نهایی - برنده دیدار شماره 2 نیمه نهایی
اولا:مشخصا تعیین کنند سطح بازیکنان و باشگاه شما نیستید.پس از هرگونه مقایسه خودداری فرمایید.(خطرناکه حسن)نقل قول:
دوما:معمولا باشگاه رو باباشگاه....بازیکن رو با بازیکن..و..میسنجن.
سوما:رونالدو همسطح مارکو مارین هم نیست چه برسه به باشگاه بایرن.
..................................................
آخه واسه چی میخواید برید فینال؟
که بازم جلوی بارسا یا میلان ضایع بشین:31:شاید هم چلسی بیاد بالا اما بهرحال زورتون به اون هم نمیرسه...:31:
رومنيگه: بايد بازي رفت در مارسي را ببريم
کارل هاينس رومنيگه مدير باشگاه فوتبال بايرن مونيخ معتقد است اين تيم براي صعود به نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بايد بازي رفت خود مقابل المپيک مارسي را با پيروزي به پايان برساند.
به گزارش سایت باشگاه بایرن مونیخ، این تیم پس از قرعه کشی مسابقات مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا باید بازی رفت را در مارسی برگزار کند. برنده این دیدار در نیمه نهایی مقابل یکی از دو تیم رئال مادرید یا آپوئل قرار خواهد گرفت.
رومنیگه در این باره گفت: مارسی اینترمیلان را شکست داده به همین دلیل ما باید مراقب باشیم.
وی افزود: سعی خواهیم کرد نتیجه خوبی در مارسی بگیریم تا به نیمه نهایی برسیم چون درصورت صعود رئالی ها، بازی مهیجی در نیمه نهایی در پیش خواهیم داشت.
رومنیگه با وجود این به بازیکنان بایرن مونیخ هشدار داد، مراقب باشند و پیشاپیش به نیمه نهایی فکر نکنند.
مدیر باشگاه بایرن مونیخ تصدیق کرد: رئال بازی راحتی با آپوئل در پیش دارد اما بهتر است که ما به احتمال رویارویی با آنها در نیمه نهایی فکر نکنیم. هدف ما رسیدن به مرحله بعد است اما باید ابتدا گام نخست را برداریم.
با وجود این ''فیلیپ لام'' مدافع بایرن مونیخ اعلام کرد که همچنان دو تیم قدرتمند اسپانیایی یعنی بارسلونا و رئال مادرید را به عنوان مدعیان اصلی بازی فینال می داند.
وی گفت: مدعیان اصلی هنوز هم بارسلونا و رئال مادرید هستند. خوب می شد اگر در راه رسیدن به فینال به هیچکدام از آنها برخورد نمی کردیم.
دیدیه دشام: بایرن تفاوت زیادی با بارسا و رئال ندارد
دشام که به عنوان بازیکن در سال 1993 با مارسی قهرمان این رقابت ها شد، معتقد است حریف باواریایی در اندازه های بارسا و رئال است.
سایت گل- دیدیه دشام، سرمربی المپیک مارسی، معتقد است تیمش در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، کار دشواری مقابل بایرن مونیخ در پیش دارد.
دشام که به عنوان بازیکن در سال 1993 با مارسی قهرمان این رقابت ها شد، معتقد است حریف باواریایی در اندازه های بارسا و رئال است.
او بعد از برگزاری مراسم قرعه کشی امروز در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه مارسی گفت:" مطمئنا دیدار بسیار بسیار دشواری خواهد بود. بی تردید دوست نداشتیم مقابل دو تیم اسپانیایی قرار بگیریم اما فکر می کنم بایرن هم تفاوت زیادی با آنها ندارد.
ما دو دیدار سخت مقابل تیمی خواهیم داشت که همه ویژگی های فوتبال آلمان را داراست: قدرت و توان هجومی بالا با در اختیار داشتن توماس مولر، ماریو گومز، ریبری و روبن، یک دروازه بان در کلاس جهانی، یک خط دفاعی خوب....
آنها بسیار منسجم هستند؛ البته در این مرحله همه بازی ها در سطح بالایی برگزار می شود.
ما باید همان طور بازی کنیم که مقابل اینتر بازی کردیم اما از این ناراحتم که دیدار برگشت را تنها سه روز بعد از دیدار مقابل مون پلیه برگزار می کنیم. ترجیح می دادم بازی مان روز چهارشنبه برگزار شود.
بسیار مهم است که بتوانیم مانند دیدار مقابل اینتر از دیدار رفت دست پر خارج شویم. هرچند قرار گرفتن مقابل بایرن در دیدار برگشت در آلیانس آره نا موضوع کاملا متفاوتی است."
گواردیولا: فینال چمپیونزلیگ مقابل رئال؟ اصلا به آن فکر نمی کنم
قرعه کشی مراحل یک چهارم نهایی و نیمه نهایی چمپیونزلیگ امروز در نیون سوئیس برگزار شد
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، اعلام کرد به جای فکر کردن به رویارویی احتمالی با رئال در فینال چمپیونزلیگ، تنها به دیدار مقابل میلان در مرحله یک چهارم نهایی فکر می کند.
قرعه کشی مراحل یک چهارم نهایی و نیمه نهایی چمپیونزلیگ امروز در نیون سوئیس برگزار شد و با توجه به قرار گرفتن رئال و بارسا در دو طرف جدول، احتمال برخورد آنها تنها در دیدار فینال در آلیانس آره نا وجود دارد.
سرمربی آبی و اناری ها در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد رویارویی احتمالی با رئال در فینال گفت:" من حتی به دیدار نیمه نهایی مقابل چلسی یا بنفیکا هم فکر نمی کنم. دیدار یک چهارم نهایی به اندازه کافی دشوار هست.
دیدار مقابل میلان بسیار دشوار است. ما به حمایت هواداران مان نیاز داریم. میلانی ها بازیکنان باتجربه ای دارند. آنها به راحتی موقعیت سازی می کنند و مدافعان خوبی دارند.
اما برای قهرمانی در چمپیونزلیگ باید مقابل بهترین تیمها به پیروزی رسید و میلان یکی از بهترین هاست."
دیدار رفت دو تیم در سن سیرو برگزار خواهد شد و بارسا میزبان دیدار برگشت خواهد بود.
رئال 14 آپریل با والنسیا بازی نداره.با اسپورتینگ گیخون تو خونه بازی داره.
قابل توجه دوستان که نگن 4 تا بازی سخت داره...
ممنون :20:
بردیا جان نگران نباش. پلاتینی یجوری چیده شیره بارسا تا فینال گرفته بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهم
سر بارسلونا شلوغه. برخلاف رئال بارسا محکوم به بردن بازی های باقیمونده است.نقل قول:
25 March
Spain - Primera Division
Mallorca - Barcelona
28 March
UEFA Champions League
Milan - Barcelona
1 April
Spain - Primera Division
Barcelona - Athletic Bilbao
3 April
UEFA Champions League
Barcelona - Milan