سلام ، خدمت دوستان
علت آب گیری خود به خود پکیج از خرابی کدوم قطعه میتونه باشه .
Printable View
سلام ، خدمت دوستان
علت آب گیری خود به خود پکیج از خرابی کدوم قطعه میتونه باشه .
منظورم اینکه بدون باز کردن شیر آبگیری ، فشار آب بالا میره ،تا شیر اطمینان 3 بار عمل میکنه .
چند تا دلیل میتونه داشته باشه از جمله خرابی شیر پر کن و سوراخ بودن مبدل.نقل قول:
دوست عزیز همونطور که دوست خوبمون pedi گفت یا شیر پرکن پکیج خرابه و آب رد میکنه یا اینکه مبدل سوراخ شده.نقل قول:
ممنون pedi عزيز
از راهنمايي هاتون اينطور فهميدم كه ايمر بهتر از بوشه پس تصميم گرفتم كه ايمر بخرم.
هر چند فرموديد تك مبدله از 2 مبدله ساده تر و تعميرش راحت تره ولي بازم جهت اطمينان مي پرسم از بين star 24KW كه ظاهرا تك مبدله و mini 24KW كه 2 مبدله هستند با توجه به اينكه من در سمنان زندگي مي كنم كدومو بخرم؟
ضمنا با توجه به اينكه من هنوز واحدمو تحويل نگرفتم و دقيقا مشخص نيست كه در كدوم طبقست و آيا شرایط نصب دستگاه بدون فن رو داره یا نه موندم چيكار كنم.
آيا فن دارو ميشه همه جا نصب كرد و اصلا مزيتي داره كه حتي اگه امكان نصب بدون فن هم بود آدم فن دار نصب كنه و ارزش پرداخت مبلغ اضافه ترو داره؟
براي رادياتور هم مي خوام فولادي بگيرم 2 تا 100 واسه حال و 2 تا 80 واسه خواب ها به نظرتون انتخاب خوبيه؟
بازم ممنون.
راستي يه چيزي در مورد ترموستات روي رادياتور شنيدم كه ظاهرا مصرف رو پايين مياره اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره لطفا راهنمايي بفرماييد
تو وبگرديام به وبلاگ يه دانشجوي مكانيك برخوردم كه در مورد رادياتور مطالب فني و علمي خوبي نوشته بود هرچند اينجا اكثرا خودشون استادن ولي لينكشو واسه اونايي كه مثه خودم دنبال كسب اطلاعات هستند ميزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
برای یک ویلا در حدود 150 متر دوبلکس در نوشهر چه پکیجی پیشنهاد می کنید؟
بنظرتون آلزان پکیج خوبی هست؟ایمر چطور؟
پیشاپیش از وقتی که برای پاسخ می گذارید ممنونم.
ببینین دوستان من اول از همه پکیج وایلانت رو توصیه میکنم ولی با توجه به تحریم الان نه توصیه نمیشود ولی در حال حاضر با تحقیق و با تجربه کافی خدمتتون عرض میکنم که بهترین جایگزین برای وایلانت پکیج عالی ویسمن هستش که هم مونتاژ هم ساختش آلمانه بدون استثنا و بعد اون هم بوش ولی بوش مونتاژ ترک به است
سلامنقل قول:
برای یک واحد 150 متری یکیج28 دیواری ایمر گاز بگیری خیلی بهتر از الزان من خودم تا حالا چندتا الزان بستم به نظرم خیلی آشغاله اصلا ایمنی نداره شعله زیرش کاملا همه اطرافو داغ میکونه به شیر گازم خیلی نزدیکه اما ایمر واقعا عالیه و یک چیزه دیگس.ایمنیشم خیلی بالاتره.جای کمتری هم میگیره.
من میدونم که ویسمن یک شرکت معتبر تو تولید پکیجه ،اما خیلی از پکیج های که تازه وارد میشن با تبلیق بالا چند سالی فروش میکنن بعد فروش تعطیل میشه و اثری هم از خدمات وفروشنده هاش نمیمونه من خودم امروز با یک موردش برخورد کردم بیچاره مبدلش سوراخ بود اما بخاطر مبدل باید کل دستگاهو عوض میکرد چرا چون کسی جوابگو نبود.و شرکت فروشنده به بهانه تحریم مشتری رو از سر خودش باز کرد.حالا میشه بگید ویسمن چند ساله وارده ایران شده و کیفیت خدماتش چطوره.نقل قول:
ویسمن خیلی وقته وارد ایران شده و خدمات و گارانتی شم ماله شرکتی که کولر های اجنرال رو گارانتی میکنهنقل قول:
من خودم از ویسمن نهایت رضایت رو دارم و میگم که نگران خدمات پس از فروش نباشین حرف نداره ...........
بقیه برند ها به غیر از این سه تا یعنی وایلانت و ویسمن و بوش معمولا یه جاشون میلنگه ولی اینا نه خدا وکیلی حرف ندارن مخصوصا ویسمن و وایلانت
یعنی اینارو که میگم دیدم که میگم هاااا من پکیج فرولی رو با ویسمن مقایسه کردم ساید بای ساید و قطعه به قطعه دیدم که بابا اینا اصلا خدا و پیغمبرشونم یکی نیست !!!
از لحاظ راندمان هم وایلانت اوله و بعدش ویسمن
باسلام من برای 150 متر یک پکیج درجه یک میخوام قیمت مهم نیست فوریه اگه میتونید بگید از کجا تهیه کنم من اصلا سر رشته ندارم اگه یه قورباغه بدن بگن پکیج من تشخیص نمیدم با تشکر
دوست عزیز شما که همه قطعاتشونو مقایسه کردی میشه بگید کدوم قسمتاش باعث شده بگی خدا پیغمبرشونم یکی نیست. بابا برای فروش بهتر سعی کنین خودتون خوب باشین بیاید تو بازار واقعا رقابت کنیدنه اینکه با کوبیدن بقیه خدوتونو بالا بکشید.منکه قبول دارم ویسمن پکیج خوبیه اما حرفاتونواصلا قبول ندارم.من خودم دستم تو کاره اما تا حالا نشده بگم فلان دستگاه بده امابا مقایسه میگم این خوبیش اینم بدیشه. انه اینکه فقط بگم بده نخرید. دلیلم نیارامنقل قول:
:8::8::8::8::8::8::8::8::10:نقل قول:
شما اگه اطلاعات در مورد پکیج داشته باشی باید بدونی که سیستم همه پکیج ها تقریبا یکی و این حرفو نمیزدی.شما با این حرفت میخوای بگی که پکیجهای مثل ایمر گاس یا باکسی یا وستن و یا حتی همین بوتان یجاش میلنگه و فقط ویسمن که عالیه این حرف اصلا درست نیست.من که قبول ندارم .اما به نظرتون احترام میذارم.نقل قول:
نقل قول:
ببینین دوستان من نمیگم فلان چیز بده فلان چیز خوبه ویسمن و وایلانت هم کارخونه بابام نیست که ازش تعریف کنم فقط دیدم که میگم عزیزان وا اللا ایمر گاز هم بله بد نیست خوبه....
بیبیننین من کارشناس ارشد مکانیک سیالاتم و راجبه اینجور چیزا هم ساختش و مونتاژش اطلاعاته بدی ندارم فقط چون چند تا پکیج رو مقایسه کردم دیدم....
کار زیاد سختی نیست شما یه پکیج ویسمن رو با یه پکیج معمولی کنار هم بذار و فقط مونتاژشونو مقایسه فقط مونتاژ ها حالا کیفیت ساخت و طراحی بکنار اون موقع متوجه میشی که چی به چیه ؟؟؟
مبارک باشه. هر دو دستگاه های خوبی هستن انتخاب با شماست. من پیشنهادم تک مبدله.نقل قول:
شما اصلا ریسک نکنید و دستگاه فن دار بخرید. فن دار رو همه جا مییشه نصب کرد مگه اینکه متراژ واحد کم باشه. انتخاب رادیاتور هم خوبه به شرطی که طبقه اول یا آخر نباشید.
این ترموستات ها با محدود کردن جریان آب دما رو کنترل میکنند. که بیشتر به درد موتور خونه میخوره نه پکیج.نقل قول:
با پکیج همیشه باید شیر های رادیاتور تا آخر باز باشن تا پمپ پکیج آسیب نبینه. پس به درد پکیج نمیخورن.
ضمنا بارها و بارها دیدم که شیر های ترموستاتیک در حالت نیمه باز (هنگام تنظیم بر روی یه درجه ی خاص) کلا مسیر ورود آب رو میبندن و کلا رادیاتور سرد میشه... نصف شب هنگام خواب....
28000 ایمر. قبل خرید با توجه به دوبلکس بودن خونه حتما کارشناسی بشه.نقل قول:
من تو این سه سال خیلی نه اسم ویسمن رو شنیدم و نه باهاش کار کردم. اما اینو میدونم په پکیج بدی نیست. کولر های اجنرال هم خدماتش دسته نیاس که بدک نیستن اما به هیچ وجه در زمینه پکیج نه تخصص دارن و نه تجربه.نقل قول:
خوب فرولی چینیه اما اینکه شما بگی کنار هم مقایسه کردی و فهمیدی خیلی با هم فرق دارن یعنی شما 10 15 سال کارت پکیج بوده. هرچند یه سری از مسائلو میشه با دیدن فهمید اما حتما باید دستگاه روشن بشه تا معلوم بشه چی به چیه.
از لحاظ راندمان هم پکیجه های کندانسی بالاترینن و بقیه تقریبا در یه سطحن.
من امروز يك پكيج ويسمن فندار 2مبدله 24 را به قيمت 17700000در تبريز گرفتم نظر تون در مورد قيمتش چيه؟
به نظر من که قیمت ها لحظه ای هر دقیقه داره تغییر میکنه پس بخر و شک نکننقل قول:
دوست عزیز تو تبریز فکر کنم نمایندش خیابان منصور بایستی که باشه تاسیسات پویا ...نقل قول:
قیمتشم بله خوبه بخر هفته بعد زیر 2 تومن نمیتونی بگیری
سلام به دوستان و اساتید عزیز
مطالب این فروم رو خوندم و انصافاً خیلی استفاده کردم
دست گلتوم درد نکنه به خاطر وقتی که میزارین
من یه واحد 88 متری دارم واقع در اراک دو خوابه (11 و 13 متری) سازه بتونی -سه بر روبه هوای آزاد (شمال-جنوب-شرق)-طبقه دوم (با احتساب پیلوت طبقه سوم)-آپارتمان 6 طبقه وپیلوت-دو واحده-نما سنگ -بدون دودکش- در ضمن شرایط آب اراک خیلی بده و حدود 800 پی پی ام فکر میکنم سختی داره.
راستش میخواستم پکیج و رادیاتوری انتخاب کنم که علاوه بر مناسب بودن هزینه کمی هم داشته باشه.اگه لطف کنید پیشنهادتونو در خصوص محصولات داخلی به من بدین ممنون میشم.
اگه ممکنه در رنج قیمتی بوتان و ایران رادیاتور.
با تشکر از شما عزیزان
سربلند و پیروز باشید
فقط بوتان اصلا به ایران رادیاتور فکر هم نکنید.نقل قول:
حتما از هنگام نصب از سختی گیر استفاده کنید تا مقداری از سختی آب کم بشه...
در انتخاب تعداد رادیاتور هم اصلا خسیس نباشید. هر چه بیشتر باشه خونه سریعتر گرم میشه و مصرف دستگاه کمتر میشه. مخصوصا چون از 3 طرف بازه ساختمونتون و اراک هم سرده و خیلی بادگیر.
دوستان نظرتون در مورد نصب سختی گیر روی پکیج چیه؟
کدوم سختی گیر خوبه ؟(مغناطیسی،شیمایی ویا ...)
کدام سختی گیر را توصیه میکنید؟
و مدت زمانی که سختی گیر بازده خوبی داره چقدره؟
سلام دوستان عزیز
من در حال تجهیز یک واحد 80 متری در باغی در حومه کرج هستم
برای سیستم گرمایشی پکیج رو انتخاب کردم و لوله کشی هاش رو هم انجام دادم
فقط می خواستم بدونم بین پکیج های ایران رادیاتور ، بوتان و آریستون کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
البته طبق مشاوره هائی که گرفتم نکات زیر رو در نظر داشتم
1- خدمات پس از فروش با توجه به اینکه در حومه کرج هستیم
2- دو مبدله بودن پکیج با توجه به اینکه احتمالا آب اون منطقه جرم بیشتری نسبت به آب تهران یا کرج خواهد داشت
3- بازدهی بهینه
4-قیمت
لطفا در مورد انتخاب رادیاتور هم راهنمائیم کنید که رادیاتورهای ایران رادیاتور بهتر هستند یا بوتان؟
ممنونم
املاح کلسیم و منیزیم موجود در آب را اصطلاحا سختی می نامند.نقل قول:
سختی گیر های مغناطیسی فقط ذرات رو معلق میکنه و اونا رو نمیگیره. اینکار باعث میشه که این سختی کمتر جذب جداره های فلزی بشه. کلا بد نیست اما به سختی گیر های رزینی نمیرسه.
در سختی گیر های رزینی آب سخت با عبور از میان بستر رزین مخزن سختی گیر، املاح کلسیم و منیزیم خود را با سدیم موجود مبادله نموده و بصورت آب نرم از سختی گیر خارج می شود. فقط باید توجه داشت که بعد از گذشت مدتی رزین سختی گیر که با جذب سختی آب از املاح کلسیم و منیزیم اشباع شده است باید توسط مصرف کننده و بوسیله محلول کلرید سدیم (نمک) مجدداً احیا و قابل استفاده گردد. اما خوب این نوع خیلی گرونه و بیشتر واسه مصارف صنعتی و یا موتورخونه و ... استفاده میشه پس بیخیالش.
اما اون چیزی که الان خیلی متداوله سختی گیر های پلی فسفات هستش. این سختی گیر ها شامل یک کارتریج فسفات می باشد(همون سنگهای سفید) وقتی آب از این کارتریج عبور می کند با مقادیر کوچک فسفات، نرم می شود. در واقع باعث میشه که سختی ته نشین نشه. این پلی فسفات ها از ته نشین شدن مواد معدنی سخت، از سخت شدن آب جلوگیری می کند. و معمولا 6 ماه تا 1 سال باید سنگهاش عوض بشه.
بوتان.نقل قول:
1. بهترین شرکت خدمات پس از فروشه.
2. 2 مبدله همونطور که خوبیاش بیشتره مشکلاتشم بیشتره. اما چون بوتان در کرج سرویس کارای خوبی داره میتونی با خیال راحت 2 مبدله انتخاب کنی.
3. فرق زیادی ندارن. اکثرا حول و حوش 90 درصد راندمان دارن.
4. بوتان و ایران رادیاتور
رادیاتور هم شک نکن که بوتان بهترینه. اصلا و اصلا و اصلا رادیاتور ایران رادیاتور نخر که با پکیج سازگار نیست. تو صفحات قبلی علتشو توضیح دادم.
ممنونم از پاسختون
سلام.من براي خونه 150متري در شمال كشور ميخواستم يه پكيج بخرم.نميخوام من اذيت كنه.برام كيفيت خيلي مهمه.ممنون ميشم راهنمايم كنيد
یک دستگاه 28000 (شاید 24000 بعضی از مارک ها هم جواب بده اما ریسک نکنید و همون 28000 بگیرید) اگه دستگاه وستن یا باکسی یا ایمر یا روکا پیدا کردید بهترین دستگاه ها هستند. اما فعلا که کمیاب شدند. بعدش هم فرولی و بوتان.نقل قول:
ايمر گاز جنسش چطوره؟چون تو شهر ما خدمات داره(نقل قول:دئوترم.تاچي.فرولي.ايران رادياتور و بوتانم نمايندگي داره)
ایمر کیفیتش عالیه.نقل قول:
تاچی قیمتش خیلی خوبه.
بوتان خدماتش بهترینه.
ایران رادیاتور افتضاخه.
فرولی هم خدمات و کیفیت مناسبی داره.
اينم سوال اخر.بين ايمر ونقل قول:دئوترم كدوم بهتره؟قيمتشونم اگر دارين بگين ممنون ميشم
ایمر. قیمت هم ندارم چون تهران هیچ کدوم فعلا فروش ندارن.نقل قول:
من این طور شنیدم که بوتان پکیج های تولید می کنه اصلاً کیفیت نداره ولی چون تو کشور هستش خدماتش بهتر از دیگر جاهاست ولی نسبت به ایران رادیاتور من ایران رادیاتور (مافیای تاسیسات ایران) ترجیح می دم. من والترو و وستن رو بین ایتالیایی ها قبول دارم
pedi عزیز سلام
من تو شهرستان دارم با روکا کار میکنم.یک پکیج سارا 24 فن دار دارم که در حالت تابستان گاهی مواقع در حالت کارکرد آبگرم خاموش می شود و هیچ اروروی هم نمی دهد.اما در حالت زمستانه بدون هیچ مشکلی آبگرم تولید میکند.فن را هم تمیز کرده ام اما مشکل برطرف نشده است .مبدل این پکیج هم سوراخ شده اما متاسفانه تو بازار گیر نیاوردم و فشار پکیج هم دایما بالا می رود .اگه زحمتی نیست کمکم کنی ممنونت میشم.اگر هم مبدلشو میتونی برام گیر بیاری خیلی عالیه میشه.
بله بوتان تولید میکنه. به عبارتی مونتاژ میکنه. از قطعات چینی درجه 2 استفاده میکنه ولی نه همه مدلاش. یه سری از مدلاش کاملا ایتالیائی و وارداتین مثل اپتیما. ایران رادیاتور به خاطر رقابت با بوتان داره هر کاری میکنه و همه جوره باج میده مخصوصا به نماینده های فروش که براش بفروشن و این یعنی خدمات افتضاح. چون سرویس کارا با نماینده های فروش مشکل پیدا میکنن.نقل قول: