اگر کسی توی گیم نت تونسته بدون اینترنت لن بازی کنه راه حلش رو بزاره ما هم طلبه ایم.:31:
Printable View
اگر کسی توی گیم نت تونسته بدون اینترنت لن بازی کنه راه حلش رو بزاره ما هم طلبه ایم.:31:
با سلام
من مولتی این بازی رو یه مدتیه که راه انداختم توی گیم نت گفتم یه آموزش بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنند.
خوب بریم سراغ آموزش که به صورت ساده و کاملا خلاصه تهیه شده !!!!:11:.
1- اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه اصلی بازی mw3 تا بازی شما به ورزن 1.4.382 آبدیت بشه.(این فایل از وبلاگ دوستمون برداشتم http://cod-multi.blogsky.com/ بااجازه البته:20:).
2-بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید توی پوشه اصلی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه سروره دیگه!
3- فایل Run_dedicated.bat رو روی اون سیستمی که قراره سرورباشه اجرا کنید.
4-حالا فقط کافیه توی سیستم های کلاینت فایل TeknoMW3.exe رو اجرا کنید و بعد آی پی سیستم سرور رو بدید و بعد از قسمت multiplayer بر روی ( start (lan/online کلیک کنید.
5-بعد از ورود به بازی بر روی options کلیک و بعد از قسمت dedicated server تیک مربوط به enable server browser رو به yes تغییر بدید.
6-حالا به صفحه اول بازی برگردید باید تبی به نام servers اضافه شده باشه .روی اون کلیک کنید و بعد از تب lan اون باید سروری که ساختید و به نام free for all هست ببینید و بقیه اش رو هم بهتر ازمن بلدید:46:.
چند نکته:
1-برای اجرای فایل teknogods به netframework 4 احتیاج دارید.
2- فایل شماره 1 رو باید برای کلاینت ها هم کپی کنید.
3- و اما مهمترین نکته :
باید هر سیستم سریال خاص خودش رو بگیره.برای این کار باید فایل teknogods.ini رو ادیت کنید.
خوب برای ادیت این فایل اول باید تیک Read only اون رو با Properties گرفتن بردارید تا بتونید ادیتش کنید.
بعد از برداشتن تیک رید اونلی باید دو عدد آخر این قسمت ID=bc196c78 که 78 رو به یه عدد دیگه تغییر و همچنین دو عدد آخر این قسمت رو ExternalIP=122.33.44.58 که 58 رو به یه عدد دیگه تغییر بدید ودر آخر دوباره تیک مربوط به Read only رو دوباره بزارید .یادتون نره چون خیلی مهمه!!!:31:
یادتون نره برای هر کلاینت باید همین تغییرات رو انجام بدید وگرنه نمیتونید به سرور وصل بشید.
توجه: راستی این سرور فقط مد free for all رو اجرا میکنه . برای تغییر مد به پوشه admin بازی برید و فایل ffa.dspl باز کنید .برای تغییر مد باید این قسمت رو ویرایش کنید: 1,ffa_default ,*
خوب میتونید ffa_default رو با هرکدوم از اینا
TDM_default (Team Deathmatch)
DOM_default (Domination)
CTF_default (Capture The Flag)
DZ_default (Drop Zone)
FFA_default (Free For All)
GG_default (Gun Game)
HQ_default (Headquarters)
INF_default (Infected)
JUG_default (Juggernaut)
KC_default (Kill Confirmed)
OIC_default (One In The Chamber)
SAB_default (Sabotage)
SD_default (Search and Destroy)
TDEF_default (Team Defender)
TJ_default (Team Juggernaut
جابجا کنید.
توجه کنید اون * به معنای اجرای تمام مپ های بازی به صورت راندوم هست .
آخ دیگه خسته شدم امیدوارم این آموزش بدردتون بخوره.
موفق باشید:11::11::11:.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
وقت کردم تست میزنم امیدوارم کار کنه.
سلام داداشنقل قول:
من دنبال همین راه هستم که بازی کنم
شما این راه رو تست کردید ؟؟
مطمئنی عمل میکنه ؟؟
آره عزیزنقل قول:
الان توی گیم نت بچه ها دارن بازی میکنن .وقت کردم چند تا اسکرین شات براتون میزارم .
اینم یکی از لینک هایی که ازش استفاده کردم:
کد:http://teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=40&t=6787&hilit=lan+offline
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
خواهش میکنم قابلی نداشت. فقط دقیق همین کارایی که گفتم رو انجام بدید که فکر نمیکنم سخت باشه:46:.نقل قول:
موفق باشید
داداش دمت گرم من همه این کارها رو انجام دادم و الان میتونم با برادرم LAN بازی کنمنقل قول:
فقط یه سری مشکل دارم ببین میتونی کمک کنی :46:
1- من و برادرم توی map ها تک و تنهاییم و باید با هم بجنگیم...امکانش هست هرکدوم از ما یه تیم داشته باشیم که اونا افراد غیرواقعی باشن ؟؟
2- وقتی فایل TeknoMW3.exe را اجرا میکنم و میرم تو قسمت setting تا نام و FOV خودمو تغییر بدم میاد بیرون و نمیتونم اسممو تغییر بدم و اسم شما روی بازی هست که نوشته Gomgashte :31: میتونی کمک کنی ؟؟
3- من چجوری میتونم برادرم را جز friend های خودم بیارم ؟؟!
ممنون :11:
ما هم میخوایم به جمع شما بپیوندیم ولی نمیدونم جمعتون کجاس !!! همه چیز علی الظاهر سالمه ولی ایرانی پیدا نمیکنم که بشه باهاش بازی کرد !
کسی نیست باهاش بشه یه قرار گذاشت !؟!؟
دوستان یه سوال ...... اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم تقریبا چقدر حجم مصرف میکنه ؟؟
1- راستش من نمیدونم چجوری میشه اضافه کرد و اصلا نمیدونم برای این بازی bot تعریف شده یا نه!:31:نقل قول:
2- خوب اینو میدونم فقط کافیه تیک read only رو که توی آموزش گفتم رو برداری و بعد فایل teknomw3 رو اجرا کنی و اسمتو عوض کنی و بعد دوباره تیک رو بذاری.:11:
3-راستش من تو کار بازی کردنش نیستم و فقط لن اون رو راه انداختم و باید اینا رو از بازیکن های mw3 بپرسی:19:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
خوب میتونی خودت تست کنی یه نیم ساعت بازی کن و بعد ببین چقدر از حجمت کم شده البته اگه isp شما میتونه این اطلاعات رو به شما بده.نقل قول:
آموزش لن بازی mw3 بصورت آفلاین
با سلام
من مولتی این بازی رو یه مدتیه که راه انداختم توی گیم نت گفتم یه آموزش بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنند.
خوب بریم سراغ آموزش که به صورت ساده و کاملا خلاصه تهیه شده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
1- اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه اصلی بازی mw3 تا بازی شما به ورزن 1.4.382 آبدیت بشه.(این فایل از وبلاگ دوستمون برداشتم http://cod-multi.blogsky.com/ بااجازه البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
2-بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید توی پوشه اصلی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه سروره دیگه!
3- فایل Run_dedicated.bat رو که توی فایلهای شماره 2 هست رو روی اون سیستمی که قراره سرور باشه اجرا کنید.
4-حالا فقط کافیه توی سیستم های کلاینت فایل TeknoMW3.exe رو اجرا کنید و بعد آی پی سیستم سرور وهمچنین پورت 55100 (بهتر) رو بدید و بعد از قسمت multiplayer بر روی ( start (lan/online کلیک کنید.
5-بعد از ورود به بازی بر روی options کلیک و بعد از قسمت dedicated server تیک مربوط به enable server browser رو به yes تغییر بدید.
6-حالا به صفحه اول بازی برگردید باید تبی به نام servers اضافه شده باشه .روی اون کلیک کنید و بعد از تب lan اون باید سروری که ساختید و به نام free for all هست ببینید و بقیه اش رو هم بهتر ازمن بلدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
چند نکته:
1-برای اجرای فایل teknogods به netframework 4 احتیاج دارید.
2- فایل شماره 1 رو باید برای کلاینت ها هم کپی کنید.
3- و اما مهمترین نکته :
باید هر سیستم سریال خاص خودش رو بگیره.برای این کار باید فایل teknogods.ini رو ادیت کنید.
خوب برای ادیت این فایل اول باید تیک Read only اون رو با Properties گرفتن بردارید تا بتونید ادیتش کنید.
بعد از برداشتن تیک رید اونلی باید دو عدد آخر این قسمت ID=bc196c78 که 78 رو به یه عدد دیگه تغییر و همچنین دو عدد آخر این قسمت رو ExternalIP=122.33.44.58 که 58 رو به یه عدد دیگه تغییر بدید ودر آخر دوباره تیک مربوط به Read only رو دوباره بزارید .یادتون نره چون خیلی مهمه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
1.3- برای تغییر نام لازمه که این تیک رو اول بردارید و بعد از تغییر نام دوباره بزارید.
----------------
یادتون نره برای هر کلاینت باید همین تغییرات رو انجام بدید وگرنه نمیتونید به سرور وصل بشید.
----------------
توجه: این سرور فقط مد free for all رو اجرا میکنه . برای تغییر مد به پوشه admin بازی برید و فایل ffa.dspl باز کنید .برای تغییر مد باید این قسمت رو ویرایش کنید: 1,ffa_default ,*
------------------------------------------------------------------------------------
خوب میتونید ffa_default رو با هرکدوم از اینا
TDM_default (Team Deathmatch)
DOM_default (Domination)
CTF_default (Capture The Flag)
DZ_default (Drop Zone)
FFA_default (Free For All)
GG_default (Gun Game)
HQ_default (Headquarters)
INF_default (Infected)
JUG_default (Juggernaut)
KC_default (Kill Confirmed)
OIC_default (One In The Chamber)
SAB_default (Sabotage)
SD_default (Search and Destroy)
TDEF_default (Team Defender)
TJ_default (Team Juggernaut
جابجا کنید.
توجه کنید اون ستاره( *) ابتدایی در 1,ffa_default ,* به معنای اجرای تمام مپ های بازی به صورت راندوم هست .
امیدوارم این آموزش بدردتون بخوره.
موفق باشید:11:.
با تشکر ویژه...از شما....خیلی دنبال این آموزش بودم...
حالا من م یخوام فقط تو مپ dome ه کوچیکتره بازی کنم باید چیکا رکنم فایل ادمین رو چه طوری دستکاری کنم...
یعنی همش ffa و فقط تو مپ dome ..به هیچ عنوان و هیچ وقت مپ عوض نشه...دلیلشم اینه که 2 تا کامپیوتر دارم شبکه خونگیه با داداشم بازی میکنیم..
بازم تشکر از این همه زحمت و علاقع شما به آموزش به دیگران...و آگاه سازی دیگران از چیزی که خودتون بلدید ...متشکرم :11:
سیستم Matchmaking رو فقط آلتر روش کار کرده بود و امکان اد کردن هم درش بود(و همونطور که میدونید آلتر تقریبا به انتهای خط رسیده). اما این روشی که شما استفاده میکنید با استفاده از Dedicate سرور هست که قابلیت اد کردن کلا درش موجود نیست.نقل قول:
3- من چجوری میتونم برادرم را جز friend های خودم بیارم ؟؟!
من نتونستم راه اندازی کنم...خودم نمیتونم به سرورم وصل بشم میگه شما بن شدید از این سرور..
چه طوری میتونم خودم رو آنبن کنم از سرور خودم؟
از دوستان فعال این تاپیک خواهش میکنم لینک پستهایی که روشهای آموزش آنلاین و LAN (دائمی و تست شده) رو توضیح داده اینجا بذارن تا توی پست اول قرار بگیرند.
دوستان عزیزی که میخوان LAN بازی کنننقل قول:
این لینکی که گذاشتم را بخونید
من تست کردم جواب داد البته بصورت LAN offline هست
من و برادرم از همین طریق داریم LAN بازی میکنیم :8:
اینم لینک پست آموزشی (( از دوست عزیزمون gomgashte_r هم بخاطر این مطلبش تشکر میکنم :11:))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بعد از شش ماه جستجو و سرگردانی و فلاکت بلاخره تونستم یک آموزش کامل تحت شبکه روپیدا کنم gomgashte جان عزیز این همه وقت کجا بودی که سعادت دیدار تو رو نداشتیم به هر حال مچکریم
اماحیف واسه من کار نکرد وقتی سرور رو ساختم و نفر اول وارد بازی شد نفر دوم نمی تونست وصل بشه وسرور تایم اوت رو میزد بعد از چند لحظه نفر اول هم با همین اخطار مواجه میشه اگه هر دو با هم متصل بشن که در کل وارد نمیشه و توکانکشن می مونه وبعد همون اخطار اگه یک نفر وارد بشه میتونه تو بازی بچرخه اما به چکار میاد
نمیدونم چکار کنم
وست عزیز منم می خوام بازی کنم با داداشم ولی نمیشه...آیا حتما ورژن باید 2.6 که لینکش رو گذاشتن باشه؟نقل قول:
ورژن تکنو گاد رو میگم.....چون من ورژنم نهایی 2.0.7.1 میگم شاید برای اینه که نمیشه ....
حالا دانگرید می کنم به ورژ« گذشته ببینم میشه...:11:
من که ه رکاری کردم نشد فقط یک سیستم وصل میشه به سرور وقتی اون یکی سیستم می خواد وصل بشه سیستم اول که تو سرور بود قطع میشه.....
2 ساعت وقت گذاشتم نشد...کلافه شدم ..نمیشه:41:
کمک کنید لطفا :11:
اینم عکس تنظیمات تکنوگاد:
اینم سیستم 2:
2 سیستم با کراس شبکن...اینترنت هم دارن هر دو سیستم کاملا شبکن....بازیهای دیگرو راحت لن بازی میکنم ولی این بازی نمیشه
منم همچین مشکلی دارمنقل قول:
دیگه چرا سرورهای ایرانی نمیاد برای من؟
نکنه تعطیل شده؟
دوستانی که ورژن 2.7 تکنوگاد رو دارن میتونن توی سرور ایرانی بازی کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ورژن 2.6 دارم
نمیتونم تو سرور ایرانی بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید لطفا :19:
سلام.
دوستان از ورژن آخر تکنوگاد استفاده نکنید چون نیاز به MW3 اریجینال داره(یا حداقل ورژنی که از استیم دانلود شده). بنابراین از ورژن 2.6.3 استفاده کنید.
نحوهی شبکه کردن هم خیلی سادهست. دوستمون در پست دیگهای توضیح دادن. توضیحات زیر قسمتی از آموزشی بود که قبلا نوشته بودم و مدیر تاپیکش رو پاک کرده بود:
4. به فولدر Plalyers2 برید و فایل Server.cfg رو با NotePad باز کنید. کد زیر رو تماما جایگزین کدهای فعلی کنید:
این کار هم صرفا به این خاطر هست که یک سری دستورها در این فایل به صورت ناقص هستند و وقتی که سرور Dedicate رو اجرا میکنید در خوندن این فایل دچار مشکل میشه. ممکنه در نسخهای که شما دارین این فایل مشکلی نداشته باشه، اما برای من داشت. به هر صورت محکمکاری هست و انجامش ضرری نداره. این فایل یکسری از مشخصات سرور شما رو تعیین میکنه مثل: اجازهی رایگیری، پسورد سرور، ماکزیمم تعداد بازیکنها، فعال بودن Voice و ... . توضیحات در خود فایل ذکر شده و میتونید مفصلتر همونجا بخونید.کد:// Modern Warfare 3 Server Configuration
//////////////////////////////////////////////////////////
// Server command-line parameters (this section is for documentation only)
// Specify server configuration file (this file)
//+seta sv_config "filename" (default "server.cfg")
// Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) )
//+set dedicated 1
// Open game port (Steam-visible server game port)
//+set net_queryPort 27014
// Secure game port
//+set net_port 27015
// Steam authentication port
//+set net_authPort 8766
// Steam master server (server browser) port
//+set net_masterServerPort 27016
//////////////////////////////////////////////////////////
// Server.cfg-configurable settings
// Server host name. This should always be set by the server admin.
seta sv_hostname "Modern Warfare 3"
// Dedicated server play list (DSPL) specifying server map rotation.
// Valid game options are controlled via DSR (dedicated server recipe) specified in the DSPL.
seta sv_maprotation "default"
// Maximum number of clients that may connect to this server (range 1-18)
seta sv_maxclients 16
// Server password. If set, users will be prompted on join attempt.
set g_password ""
// Maximum number of private clients allowed on the server (range 0-18 (clamped to sv_maxclients) )
seta sv_privateClients 0
// Password for the private slots on this server. If set, users will be prompted on join attempt.
// Users providing this password will have access to all slots.
// Users providing an incorrect password will have access to the (sv_maxClients - sv_privateClients) public slots.
seta sv_privatePassword ""
// Remote console password. If set, users will have access to a remote console, allowing server administration from a connected client.
set rcon_password ""
// Server voice chat configuration ( 0 = "No Chat", 1 = "Free Chat", 2 = "Team Chat" (default) )
seta sv_voice 2
// Toggle voting for [player kick/map restart/next map] (0 or 1 (default) )
set g_allowVote 1
// Toggle allowing dead players to chat with living players (0 (default) or 1)
set g_deadChat 0
// Time in seconds before the server will kick a user for inactivity (range 0 - 10000)
set g_inactivity 90
// Time in seconds for a player temporary ban (on kick/tempban) (range 0 - 3600)
seta sv_kickBanTime 300
// Toggle flood protection (throttling of user commands - should be enabled for non-password-protected Internet servers) (0 or 1 (default))
seta sv_floodProtect 1
5. حالا برای اینکه Loaderای رو که در مرحلهی 2 دانلود کردید و ریختین در فولدر بازی بتونید اجرا کنید نیاز به NET Framework 4.0 دارید. از لینک زیر با حجم حدود 50 مگ میتونید به صورت مستقیم دانلود کنید:
حالا Loader رو اجرا کنید و روی مالتیپلیر کلیک کنید.کد:http://download.microsoft.com/download/9/5/A/95A9616B-7A37-4AF6-BC36-D6EA96C8DAAE/dotNetFx40_Full_x86_x64.exe
متاسفانه ما با خانم زیبایی که در تصویر هستن کاری نداریم:happy:
ترجیحا پورت رو تغییری ندین و بذارین روی 27016 بمونه. این پورت در واقع پورت سرور شما رو تعیین میکنه. روی Start Dedicated Server کلیک کنید. پنجرهای به صورت زیر باز خواهد شد که بهش میگیم کنسول:
حالا در کنسول تایپ کنید start_map_rotate و اینتر بزنید. بعد از وارد کردن این دستور باید الزاما پیامی به صورت زیر در کنسول ظاهر بشه، و اگه غیر از این بود احتمالا سرور شما به مشکل برخورده که باید بررسی کنید مشکل چی هست:
حالا سرور شما آمادهست و افراد باید بهش وصل بشن.
6. کلاینتها(دوستانتون) و همچنین سرور در Loader دکمهی Start(LAN Game)l رو بزنن. وارد بازی که شدین به این مسیر بریدOptions -> Dedicated Server و Server Browser رو فعال کنید. حالا به منوی اصلی بازی برگردید و روی Servers کلیک کنید. به سربرگ LAN برید و روی سروری که در مرحلهی پیش ساختید و الآن در لیست میبینید کلیک کنید و وارد بشید.
نکتهی 1: چیزی که مهمه و باید دقت کنید اینه که شناسهی بازیکنها (ID) در فایل TeknoGods.ini که در فولدر بازی هست نباید یکی باشه. بنابراین هر بازیکن این فایل رو باز کنه(با نوتپد باز میشه) و جلوی ID یکی از کاراکترها رو به دلخواد تغییر بده تا با دیگران یکی نباشه. در غیر این صورت اگر کسی با شناسهی تکراری وارد بازی بشه شخص دیگه با پیام تایماوت مواجه میشه.
برای اینکه بتونی مپ و نوع بازی رو به راحتی تعیین کنی میتونی به روش زیر عمل کنی. من خودم از این روش استفاده میکنم:نقل قول:
حالا من م یخوام فقط تو مپ dome ه کوچیکتره بازی کنم باید چیکا رکنم فایل ادمین رو چه طوری دستکاری کنم...
یعنی همش ffa و فقط تو مپ dome ..به هیچ عنوان و هیچ وقت مپ عوض نشه...دلیلشم اینه که 2 تا کامپیوتر دارم شبکه خونگیه با داداشم بازی میکنیم..
در این ورژن از بازی شما میتونید نوع بازی و تنظیماتش رو به صورت دلخواه در قسمت Private Match تنظیم کنید و بعد اون رو در فایلی ذخیره کنید. پس به قسمت Private Match برید و بعد Game Setup. اونجا هر نوع بازی رو که میخواین(FFA, TDM یا هرچیز دیگهای) انتخاب کنید و تنظیمات بازی از جمله مدت زمان بازی و ... رو هم تعیین کنید(درست مثل CoD4). حالا دکمهی Save Recipe to Disk رو بزنید و اونو ذخیره کنید. حتی الامکان سعی کنید با اسمی ذخیره کنید که بدونید تنظیمات مربوط به چه نوع بازی ای هست. مثلا اگه Free for all ده دقیقه ای ساختین اسمشو بذارین ffa10. حالا هر نوع بازی ای که فکر میکنید ممکنه بخواین بعدا بازی کنید رو به روشی مشابه تنظیماتش رو اعمال کنید و در فایل های جداگانه ذخیره کنید.
برای اینکه تنظیماتی که ذخیره کردین رو فراخونی کنید به فولدر players2 برید و دنبال فایل default.dspl بگردین و با نوتپد اونو باز کنید. آخر متنی که میبینید این رو نوشته:
*,TDM_default,1
mp_alpha,DOM_default,1
mp_bootleg,DOM_default,1
*,TDEF_default,1000
mp_bravo,JUG_default,1
در توضیح این خطوط بالا باید بگم که اینها به ترتیب توسط سرور اجرا میشن. یعنی قبلا یک سری تنظیمات از طرف خود بازی تنظیم شده و در فایلهای جداگانهای ذخیره شده(مثلا فایل DOM_default در واقع بیانگر بازی Domination هست و JUG_default بیانگر بازی جگرنات هست و TDM_default بیانگر بازی Teamdeath Match هست). اگر دقت کنید میبینید که هر خط از سه قسمت تشکیل شده که با کاما از هم جدا شدن. اولین قسمت Map بازی رو تعیین میکنه؛ که اگر ستاره باشه یعنی سرور به طور رندم یک مپ رو انتخاب میکنه. قسمت دوم نوع بازی رو تعیین میکنه، یعنی همون تنظیماتی که در فایلها ذخیره شدهان رو فراخونی میکنه(همونایی که در قسمت قبل خودتون ذخیره کردین یا همچنین فایلهایی که خود شرکت Activision از قبل آماده کرده و چند موردیش رو ذکر کردیم). قسمت سوم هم مهم نیست اما جهت اطلاع احتمال انتخاب اون خط رو تعیین میکنه. یعنی اگر در بین این 5 خط شما یکی از اعداد رو به جای 1 بکنید 1000 در واقع سرور اول اون خط رو فراخونی میکنه. اما چون قراره ما همه ی خطوط رو پاک کنیم و تنها یکی رو باقی بذاریم پس فرقی نمیکنه قسمت سوم چه عددی باشه، چون سرور تنها یک انتخاب داره. بنابراین همهی خطوط رو پاک کنید و تنها یک مورد رو باقی بذارید. حالا با فرض اینکه شما یکی از تنظیماتی که ذخیره کردین اسمش بوده ffa10، شما باید قسمت دوم رو بکنید ffa10، قسمت اول رو اون مپی که دوست دارید، و قسمت سوم هم کلا بیخیال بشید. پس به صورت زیر خواهد بود:
حالا باید این تغییراتی که دادین رو ذخیره کنید که میتونید دکمهی Ctrl+S رو بزنید که ذخیره بشه. حالا باید به سرور بگین که فایل رو فراخونی کنه. در کنسول بازی دستور map_rotate رو تایپ کنید و اینتر کنید. میبینید که سرور اون مپ و نوع بازی دلخواهتون رو لود میکنه.کد:mp_plaza2,ffa10,1
این ارور رو وقتی میبینید که id کلاینت ها رو تغییر نداده باشین. id کلاینت ها که توی teknogods.ini رو همون طور که توی اموزش گفتم تغییر بدین انشاالله حل میشه:11:نقل قول:
ببینید تمام کارایی که من گفتم رو انجام دادید مثلا ورژن کلاینت مثل سرور هست 1.4.382 ؟ ببینید سرور dedicated بدون ارور اجرا شده؟ اینا رو یه چک بزنید خبر بدید:11:نقل قول:
نه رفیق همه چیز ردیفهنقل قول:
تنظیمات سرور اینجوریه
ID=bc196c79
ExternalIP=122.33.44.59
و کلاینت
ID=bc196c78
ExternalIP=122.33.44.58
ولی این مشکل همچنان پابرجاست
چند تا سوال داشتم
ای پی سیستم ها باید
192.168.101.101
یا
192.168.1.1
باشه
برای وارد شدن به سرور
سرور هم واسه اتصال باید در کلاینت خودش ای پی رو در کادر وارد کنه یا کلاینتهای دیگه فقط باید ای پی رو در کادر وارد کنند
در ضمن نیازی نیست
fav,
و
networkinterfacelist
رو تغییر بدیم
اخه تو کو آپ باید این کار رو میکردیم
امامن امتحان کردم نشد تستهای زیادی زدم نشد که نشد
اگه میشه کامل جزء به جزء به صورت تصویری بزارید
یا فایل دو کاینت رو واسه دانلود بزارید که تنظیماتشون مثل هم نباشه
در ضمن دوستمون گفته بود روی استارت لن گیم کلیک کنید
اما تکنو گاد من استارت لن انلاین داره
قضیه چیه
گرامی چون اون آموزش واسه ورژنهای قبلی بود هنوز دکمهی Lan/Online اضافه نشده بود. بنابراین فرقی نمیکنه Lan/Online باشه یا Lan Game.نقل قول:
ضمن اینکه بفرمایید چه ورژنی از تکنوگادز رو دارید؟ چون در ورژنهای قدیمیتر به خاطر تداخل آیپیها این مشکل تایم اوت بازم پیش میومد. از ورژن 2.6.3 استفاده کنید.
با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
بنده از همون ورژن که دوست عزیزمون در پستهای قبل گذاشته بودن استفاده میکنم در واقع در فایلهای دانلودی ایشون بود در ضمن دیگر سوالاتی که عرض کردم رو اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
با تشکر
دوستان یکی حواب منو بده!
برای من هیچکدوم از سرورهای ایرانی رو نمیاره!!! چیکار کنم؟
سلام بچه ها من ورژن اورجینال استیم دارم ولی ورژنش ۱.۵ هست
ایا میشه به این روش کرکش کرد؟
با تکنوگادز ۲.۷ امتحان کردم هیچ سروری رو نمیاره
اگه نمیشه چطوری دانگزید کنم؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk
بله تنها با ورژن 1.4.382 جواب میده. در مورد دانگرید کردن هم یه سرچ کنید. نمیدونم بشه یا نه.نقل قول:
وقتی تکنوگادز رو باز میکنید بالای پنجره ورژنش رو مینویسه. از اونجا چک بفرمایید. لینکی که دوستمون گذاشته بودن از روی اسم فایل مشخص نبود و حتما باید دانلود میکردم که بفهمم.نقل قول:
بقیه ی سرورا رو میاره؟ اگه میاره که شاید سرور ایرانی ای فعال نیست کلا.نقل قول:
در مورد آیپی سیستمها من متوجه منظورتون نشدم. چون تا جایی که اطلاع دارم آیپی ها به صورت اوتوماتیک ست میشه و فرقی نمیکنه چی باشه.نقل قول:
نیازی نیست آیپی ای رو در فیلد مربوطه وارد کنید، نه سرور نه کلاینت. فقط فیلدی که مال پورت هست در واقع پورت سرور رو تعیین میکنه. در مورد FOV و NetworkInterfaceList هم بذارین چیزی که هست بمونه(FOV که کلا ربطی به موضوع نداره)
NetworkInterface=255
NetworkInterfaceList=[0 = 192.168.2.1; 1 = 192.168.1.2; 255 (default) = ANY IP]
اره بقیه رو میاره . کلی سرور روسی میاد اما پینگاشون بالاست نمیشه بازی کرد تو اونا:13:نقل قول:
تا چند روز پیش سرورهای ایرانی رو میاورد اما الان هیچ کدوم نمیاد!!!
خیلی عجبه!
اینجا کسی نیست تو سرورهای ایرانی بازی کنه؟ یکی بگه برای شما میاد یا نه؟
من وقتی وارد سرور میشم خطای patch mp-ff is diffrent from server میده چی کار کنم توروخدا یکی بگه؟
این مشکل واسهی منم پیش اومد. من یه نسخهی 3 DVD از بازی رو نصب داشتم و هر وقت وارد سروری میشدم این ارور رو میداد. بعدتر نسخهی نصب شدهی دیگهای رو از کامپیوتر دوستم کپی گرفتم و دیدم مشکل حل شد. البته چون من فقط فایلهای نصب شده رو کپی کردم نمیدونم اون نسخهای که دوستم نصب کرده بود از چه نسخهای بوده، اما دیدم که توی بازار یه نسخهی 4 DVD هم هست.نقل قول:
من قبل از اینکه اون نسخهی صحیح رو پیدا کنم خیلی تلاش کردم که مشکلش رو حل کنم و به نتیجهای نرسیدم. پیشنهادم این هست که بری و نسخهی دیگهای از بازی رو بخری.
(ورژن هر دو 1.4.382 بود، منتها این ارور ربطی به ورژن نداره)
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
شما نسخهی اریجینال بازی رو داری؟ از چه ورژنی از تکنوگادز استفاده میکنی؟ 2.7؟نقل قول:
چون من دیشب با نسخهی 2.6.3 امتحان کردم و هیچ سروری رو پیدا نمیکرد. ضمن اینکه اگه آیپی سرورای ایرانی رو داری میتونی از Direct Connect استفاده کنی. به این صورت که آیپی و پورت رو تو کادر وارد میکنی و بعد Direct Connect رو میزنی. وقتی وارد بازی شدی F12 رو بزن.
دیشب با اینکه سروری رو نمیاورد، اما من با درکت کانکت به سرور زیر تونستم وصل شم(سرور ایرانی نیست):
lokke.homeserver.com
27016
ارجینال که نیست .موقع نصبش ever game میاد . ورژن 2.7 استفاده میکنم. تا چند روز پیش درست کار میکرد همه سرور های ایرانی رو هم میاورد اما الان هیچ کدوم رو نمیاره!نقل قول:
البته یه چیزی هست شایذ از این باشه نمیدونم اما بنظرم خیلی مسخره و عجیب میاد بعید میدونم از همچین چیزی باشه اونم اینه که تا چند روزپیش که کرج بودم همه سرور ها میامد اما الان مسافرت امدیم خرم اباد اینجا هیچ کدوم از سرورهای ایرانی نمیاد!!! اینگاری اینجا اینترنتش با بقیه جاها فرق میکنه! من مبین نت دارم مودم رو با خودم آوردم با اون وصل میشم هیچ مشکلی هم نداره اما این درست کار نمیکنه! نمیدونم دیگه از چی می تونه باشه!!!!:19:
نقل قول:
فایل دومی رو یکی اپلودش کنه که بالا نمیاد.
فایل اولی هم پاک شده یا سایتش الان خرابه که اپلودش کردم:
کد:http://www.rodfile.com/yyckln2k9oo7/MW3-Full_Update_1.4.382.rar.html
من الآن تونستم سرورای ایرانی رو پیدا کنم و به یکی هم وصل شدم.نقل قول:
(Iran Fray Clan)
نقل قول:
یکی این فایل دوم رو یه جای دیگه اپ کنه اصلا باز نمیشه.:40:
ورژن 2.6.3 هستش ورژن بازیها هم مثل هم هستندنقل قول:
نوشته شده توسط ;6917396
]نقل قول:
نوشته شده توسط ;6917396
مال من ای پی ها نبود
نظر شما چیه
در ضمن شاید ایراد از بازی باشه اخه مال من تو چهار دی وی دی بود که توسط یک اینستالر نصب می شد ه هی میگفت دیسک دو رو بزار (منظورش همون دیسک بعدی بود) و سرآخر یک پوشه بود حاوی فایهای اجرایی که باید تو محل بازی می ریختیم مثل همون آپدیت دوستمون حجم بازی هم 13 گیگ وخورده ای هستش
من دیگه کلافه شدم
اگه میشه شما از فایلهای پوشه اصلی بازی هر دوسیستم روواسم آپ کنید ببینم این اخرین روش چه میشه شرمنده
سلام
دوستان میشه توضیح بدید چطوری سرورهای ایرانی رو پیدا کنیم ؟؟؟؟؟
دارم کلافه میشم
انقدر با این خارجی ها بازی کردم خسته شدم :13:
این روزها همه دارند کلافه میشن شما چطور
نمیدونم این بازی کال اف دیوتی هستش یا کلافه دیوتی