نقل قول:
البته در مورد این تی وی جایی مطالعه نکردم اما این مساله یه قاعده ی کلی در مورد کنتراست هست که زیاد کردن کنتراست (تا حد منطقی ونه بیش از حد) منجر به روشن تر و درخشان تر شدن تصویر میشه...حتی شما میتونید از منوی اصلی تی وی با کم و زیاد کردن کنتراست متوجه این موضوع بشید...
درسته اما
کلا با این تغییر رنگها روشن تر و زنده تر میشن..مخصوصا رنگ سفید( که بنظرم تو این تی وی به خاکستری میزنه) خیلی بهتر شد ...اما کمی از میزان جزییات تصویر کم میشه که برای من به شخصه زیاد مهم نیست و رنگهای زنده تر رو ترجیح میدم...
اگه امتحان کردید نتیجه رو به من هم بگید ..میخوام ببینم ایا نظر شما هم همینطوره و بنظر شما هم کیفیت بهتر میشه یا نه؟.به نظر خودم که تصویر خیلی بهتر میشه...:20:
درسته زیاد کردن کنتراست باعث درخشندگی بیشتر میشه،اما درخشندگی بیشتر همونطور که خودت گفتی تو خیلی از جاها باعث میشه جزئیات تصویر رو از دست بدی،فرضا یه نقطه تاریک رو به قدری تاریکتر نشون میده که دیگه چیزی جز تاریکی مطلق قابل مشاهده نیست.همچنین درمورد صحنه های روشن نیز این مساله صادقه.
همون Dynamic Contrast خودش بیش از اندازه زیاده چه برسه به اینکه بخوای از طریق سرویس منو بازهم زیادش کنی...
من خودم اصلا از Dynamic Contrast خوشم نمیاد و رو مد Standard یه سری تنظیمات انجام دادم.
اما درمورد اینکه رنگ سفید رو خاکستری نشون میده،من اصلا همچین چیزی که میگی رو مشاهده نکردم!
شاید خوب کالیبره نکردی...
نقل قول:
راستی : من هنوز تو منو مخفی این تی وی راهی برای زیاد کردن نور بک لایت پیدا نکردم ایا اصلا راهی هست واسه اینکار؟ و اگه هست کسی میدونه چجوری میشه اینکار رو انجام داد؟..تو منوی مخفی یه قسمت هست بنام advanced که قفل هست و نمیدونم کاربردش چیه..ایا کسی از دوستان وارد این قسمت شده؟
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اینقدر وارد منو مخفی نشی،کار دست خودت میدیا:13:
از بچه های که وارد منو مخفی شدن و با یک قطعی برق ساده مجبور به تعویض بورد اصلی شدن،عبرت بگیر:11:
نقل قول:
اره..ممکنه تفاوت باشه اما بنظرم اینقدر کمه که برای عام مردم تشخیصش سخته ...حتی برای کسانی هم که حرفه ای تر هستند امکان تشخیصش خیلی راحت نیست.و باید مدتی وقت برای تست و بررسی دقیق صرف کرد که با شرایط نمایندگی های ما و فروشنده های خوش اخلاقی!! (:31:) که داریم تقریبا کار سختیه و حتی بعضی وقتها غیر ممکنه!!!...حتی اگه برای عام مردم هم قابل تشخیص باشه باز هم اینقدر کیفیت تصاویر خوبه که حتی اون مدلی رو که بدتر هست رو هم مشتری می پسنده...غافل ازاینکه تی وی رو میخره و میاد خونه و تصاویر SD رو میبینه و اینجاست که مسائلی مثل Backlight و contrast و مخصوصا Upscaling اهمیتشون رو نشون میدن...
درکل بهترین مقایسه کنار هم گزاشتن TVها و یک تصویر خاص از جفتشون دیدن هستش.
:11: