میشه بگید این آپدیت 98 مگی چه فایده ای داره ؟
Printable View
میشه بگید این آپدیت 98 مگی چه فایده ای داره ؟
باگ ها و لگ هایی که با DX11 در بازی بود رو برطرف می کنه ...نقل قول:
ولی یه نکته ای که مهمه اینه که اگه با کرک بازی می کنید نمی شه این آپدیت رو نصب کنید ... ( در واقع هنوز براش کرک نیومده ... ) و برای استفاده از اون باید از روش mini image استفاده کنید ...
کسی نبود جواب ما رو بده.اینی که قرار بود بگیرم لینکاش خراب بود این نسخه Multi9 سایت p30day.com مشکلی نداره دانلود کنم؟نقل قول:
سلام دوستان
من نسخه 17 گیگ رو دانلود و به روش مینی ایمیج کرک کردم حالا دارم بازی میکنم
میخواستم بپرسم این نسخه ای که دارم رو میشه به روش ساده تر کرک کرد؟
اگه اره لطف کنید لینکش رو بزارید
ممنون
جالبه. من تو چند تا تاپیک بازی رفتم و دیدم شما تو همشون عینا همین سوال رو با همین شکل و اندازه پرسیدید.نقل قول:
به هر حال :
The minimum system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows XP, Vista or 7
CPU:
Dual core CPU 2.4 Ghz
RAM:
2 GB
GRAPHICS:
NVIDIA 8800 series or ATI 3800
512MB video memory
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
17.5GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard
The recommended system requirements are as follows:
OPERATING SYSTEM:
Microsoft Windows 7
CPU:
Dual core CPU 2.5 GHz
RAM:
4GB
GRAPHICS:
NVIDIA 9800 series or ATI 4800 series with 512MB+
SOUND:
Microsoft Windows XP/Vista or 7 compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible)
DVD-ROM:
Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
HARD DRIVE:
17.5 GB free disk space
INPUT DEVICES:
100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard / Xbox 360 Controller for Windows
سلام دوستان
لطفا patch 1.01 بازی همراه با نحوه اجراش رو بذارین من نمیدونم از کجا دانلود کنم
فکر میکنم کرکی هم براش نیست لطفا راهنمایی کنین ممنون
سلام ...
من دی ال سی کرک و اپدیت رو گرفتم ...
1.ترتیب نصب رو برام میگید ؟؟
2.دی ال سی رو کجا باید نصب کنم ؟؟ توی پوشهای که بازی رو ریختم ؟؟ دقیق میگید ؟؟
3.مثل اینکه زبان دی ال سی میشه روسی ...راهی داره انگلیسی بشه ؟؟
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:37 PM ----------
نقل قول:نقل قول:
اگه این مشکل رو داره نریزم ...
با اون روش نتونستم وارد بازی بشم اخه ...
الان تو فروم های دیگه خوندم که این مشکل رو نداره !!!نقل قول:
یعنی با روش کرک هم می شه آپدیت رو ریخت ...
خودم امشب دانلود می کنم ... فردا تست ! نتیجش رو بهتون می گم ! :31::31:
بچه ها این dlc ها رو بریزیم کرک از بین میره؟
نه ربطی به کرک نداره
سلام ...
من گفتم قبل از اینکه اصلا پچ رو دانلود کنم یه تستی با DX11 بزنم ببینم چه جوریاس ....
به نتیجه زیر رسیدم ::::
1 . DX11 روشن و TESSELATION روی HIGH .... ( بقیه موارد همگی روی VERY HIGH . )
2 . DX11 و TESSELATION خاموش ... ( بقیه موارد همگی روی VERY HIGH . )
تذکر . البته گرافیک من 6850 هست و در نتیجه فیزیک خاموش ! ولی همون طور که می دونید فیزیک در گرافیک تاثیری نداره و فقط مواقع انفجار یا پرت شدن اشیا خودی نشون می ده !!
------------------------------------------
همون طور که در عکس ها می بینید ، روشن کردن DX11 فریم رو 20 تا پایین آورده ...
ولی واقعا تفاوت آن قدر زیاد نیست ...
البته کاملا واضح است که گوشه های اجسام خیلی نرم تر شده و سطح های اجسام خیلی طبیعی تر شده و کلا همه چیز نرم تر شده است .... ولی این قدر جزییات در Arkham بالاست که اصلا چیزهای جزیی به چشم نمی آیند !
البته من هنوز درایور 11.11 رو که برای DX11 بتمن بهینه شده است ، نصب نکردم و آپدیت رو هم نصب نکردم .
احتمال زیاد با 2 مورد بالا می تونم تا 40 فریم رو بگیرم ...
حالا اگه وقت کردم ، یه تستی می زنم ....
----------------------------------------------------------
این هم یه عکس توپ با DX11 برای همه بچه های گل این فروم ! :31::31:
اینجا خوب فریمی گرفتم هاااااا !! :31::31: واسه اینه که گذاشتم همه چیز رندر بشه بعد عکس گرفتم !!! :46::46:
یا حق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چرا وقتی بازی رو اجرا میکنی اینقدر طول میکشه بره تو بازی؟
با همین آپدیت جدید این مشکل هم رفع شده است ...نقل قول:
مگه چند تا آپدیت اومده ؟نقل قول:
یه آپدیت اومده که اون هم مشکا دیر باز شدن بازی رو برطرف نکرده.
ممنون محمد جان:46:
البته منم با تحقیقاتی که توی نت انجام دادم به این نتیجه رسیدم که اکثر تفاوت DX11 و DX9.c توی این بازی در تسلیشنی هست که معمولا در سطح زمین اعمال شده,والبته همین طور که خودت اشاره کردی کمی هم در نورپردازی...
اصولا این رو بگم که توی این نسل با توجه به ساپورت نکردن کنسولهای کنونی از DX11 سازنده بازیها اصلا صرفشون نمیکنه روی DX11 خیلی مانور بدن چون واقعا خرج برداره!!
این تاخیری یک ماهه ای هم که بازی خورد بعدا کاملا مشخص شد که به خاطر این قفل کزایی بود که روی بازی سوار شده بود:13:
(خود من که شخصا حال کردم بازی ظرف کتر از 72 ساعت کرک شد چون ممکن بود برامون خیلی گرون تموم شه:31:)
آقا یکی کمک کنه من نسخه fightclub که 17 گیگه زدم و detail level از very high بیشتر نمیشه و برای extreme آپدیت 1.1 میخواد حالا یکی بگه کدام کرک برای آپدیت 1.1 روی این نسخه سازگاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
شما منظورت کدوم آپدیت هست؟
نقل قول:کسی جوابی نداره ؟؟نقل قول:
دوستان تو صفحه اول این فایل آپدیت Batman.Arkham.City.UPDATE 1.1 مثل اینکه سر کاری هست!!!!!!
اگه دانلود کرده باشین بعد از اکسترکت کردن تو فولدر Binaries>Win32 با ماوس برید رو فایل BatmanAC.exe مکث کنید حواهید دید که مینویسه:
File version: 1.0.0.0
اگه لینک آپدیت صفحه اول همون ورژن 1.0.0.0 بود میگفتید بیخودی دانلود نمیکردیم!!!!!!!!
در ضمن اون CRACK V2 هم هیچ دردی از من دوا نکرد باز هم مثل قبل 4 دقیقه طول میکشه تا بازی بالا بیاد و هنوز هم در حین بازی باگ داره و وسط بازی آدمو میندازه بیرون....
دوستان ...
من اول اپدیت رو ریختم ...
بعد دی ال سی
بعد کرک ...
حالا این ارورها رو میده ...
جریان چیه ؟؟
عزیز همونطور که بالا گفتم گویا آپدیت 1.1 (که مال گروه Skidrow هست) ایراد داره چون نه تنها آپدیت نمیکنه یخورده هم میزنه داغون میکنه بازی رو...نقل قول:
بخاطر همین شما آپدیت رو بیخیال شو. اول کرک رو نصب کن بعدش DLC ها رو نصب کن همین...
کسی تونسته بازی رو به ورژن 1.01 ارتقا بده با اون فایل صفحه اول؟
یعنی 800 مگ پر ؟؟نقل قول:
دوستان من نسخه 5 دی وی دی نیلوفر ابی را گرفتم
کسی این نسخه را داره؟کد:http://www.niloofarabi.com/index.php/released/151-batman-arkham-city#comments
بدون مشکله؟کرک و اینا میخواد؟
لینک دانلود دی ال سی را هم بدید
اونی که امتحان کردید نگید صفحه اول هست
از کجا بفهمم دی ال سی نصبه یا ورژن بازی چنده؟
800 چرا؟ ببین 600 مگ DLC و 53 مگ کرک و آخرش هم 100 مگ آپدیت که این آخری بدرد نمیخوره (حداقل برای من؟)نقل قول:
فقط 100 مگ به هدر دادیم رفت بقیه درست کار میکنن...
اولا 100% ورژن بازی 1.0.0.0 هست و بعد از اینکه بازی براتون بالا اومد یه گزینه دوم (Ranked Challenge) برید تو محیطی که باز میشه اگه BATMAN ، CATWOMAN ، ROBIN و NIGTHWING هستن همراه با لباسهای مختلفشون یعنی DLC هم کامل دارید.نقل قول:
لینک مستقیم DLC حجم 600 مگ:
[HTML]
http://dl.kingsdownload.com/dl/game/pc/batman-ac/BAC.DLC.PACK.WWW.KINGSDOWNLOAD.COM.rar[/HTML]
بازیو ریختم میخوام اجراش کنم این ارورو میده :
چی کار کنم ؟
سیستمم خیلی قویه
دی ال سی را چجوری باید نصب کردنقل قول:
نصب کردم کرک ها میره؟
این پست صفحه اول را یکی درست حسابی اپدیت کنه اینقدر سوال تکراری نپرسیم
من که خودم آپدیت نکردم ...نقل قول:
ولی تو چند تا فروم خوندم که بچه ها با این آپدیت ، خیلی بازی رو سریعتر اجرا کرده بودن و راضی بودن ...
البته خیلی ها هم ناراضی بودن و می گفتن فرقی نداشته ...
در هر صورت کلا معلوم نیست پچ اش چه جوریه !!!!!! یه سری گیمرها ازش راضی ان و یه سری ناراضی !!:31::31:
من بازی را با بالاترین گرافیک بازی میکنم و هیچ مشکلی نیست اما هر بار tab را میزنم تا نقشه را ببینم اگه بیشتر از 2-3 ثانیه نقشه را نگاه کنم قفل میکنه بازی و دیگه باید ریست کنم تا الت +کنترل + دیلیت را بزنم از بازی بیام بیرون
گرافیک 4670 و رم 4 گیگ ویندوز ایکس پی سی پی یو فنوم 955
من تنظیمات بازی را دست نزدم و دیفالتش خودش رو حداکثر گذاشته
اگه یک ساعت هم بازی کنم مشکلی نیست ولی اگه 2 دقیقه بازی کنم بعد tab را بزنم قفل میکنه
چاره؟
آقا کسی کرک درسته حسابی واسه بازی پیدا نکرده؟
کرکی که روی patch 1.01 کار کنه؟
بدجوری روی dx11 لگ داره!!!
دوستان نسخه كرك شده توسط گروه FightClub شامل دي ال سي ها هم ميشه يا نه ؟نقل قول:
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------
نسخه Scene Release بازي هست، يعني يه گروه معتبر كركر اين بازي رو كرك و منتشر كرده، حجمش هم 14 گيگ هست.نقل قول:
ایراد از سیستمتون نیست فقط یک فایل احتمالا از مسیر ذخیره های بازیتون حذف شده که بهتره بازی را کلا پاک کنید و آنتی-ویروس رو خاموش و دوباره نصب کنین.نقل قول:
DLC ها رو روی یدونه پوشه ی جداگانه مثل New Folder بریزید بعد خودتون دستی کنار فایلهای مشابه batman تو پوشه های زیر بریزید فقط به پسوند و حجم فایلها دقت کنید تا متوجه بشید جای مناسبشون کجاست:نقل قول:
BmGame>CookedPCConsole
BmGame>Localization
مشکل احتمالا از نصب بازی هست... یه بار گرافیک رو رو LOW بذارید و چیزهای جانبی رو OFF کنید اگه باز هم همون ایراد رو داد از پوشه ی SaveData (ذخیره های بازی توی My Documents>WB Games ) یه کپی بگیرید و بازی رو کلا پاک و با آنتی-ویروس خاموش دوباره نصب کنید.نقل قول:
تا اومدن ورژن جدید کرک فعلا باید Dx11 رو بیخیال شد..نقل قول:
دوستان این بازی سیو نمیشه ؟
چطور سیو میشه ؟
من مشکل سیو دارم
دوستان من یک نسخه 4 dvd یک نصبه گرفتم که هیچ کرکی نداشت و بازی هم اجرا میشه(کمی تو بازی جلو رفتم)
میخواستم بدونم نسخه من هم نیاز به کرک داره یا نه؟کرک براش بریزم؟یعنی این نسخه هم مثل نسخه قبل بدون کرک درست و حسابی ممکنه وسطای بازی به یک باگ برخورد کنه؟
آقا مثل اینکه fight club پچ 1.01 رو هم داده...
ولی واسه من که نسخه fidgt club رو ندارم کار نمیکنه و همش این error رو میده...
آقا مشکل رو حل کردم...
اونایی که نسخه fight club رو ندارن میتونن با patch 1.01 بازی رو اجرا کنن...
فقط بعد از اینکه patch رو نصب کردید اون فایل gameservices.dll رو توی فولدر win32 کپی نکنید...
وبعد بازی رو اجرا کنید...
حتی زمان بالا اومدن بازی هم خیلی بهتر و سریعتر شد...
واسه من بازی که بهتر اجرا شد ولی نه اونقدر که فکر میکردم بهتر میشه...
ظاهرا دارن یه patch دیگه میدن که مشکلات dx11 رو حل کنه...
سیو های بازی کجاست میخوام دوباره نسخه را روی ویندوز سون 64 بیتی نصب کنم
قبلا رو ایکس پی 32 نصب کردم مشکلی که پیش نمی یاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترو خدا اینو کسی میتونه حل کنه؟
شما احتمالا Games for windows live نصب نکردین و یا اگه نصب کردین براش اکانت نساختین تا بازی رو save کنهنقل قول:
کرک رو خودش موقع setup نصب میکنه... به احتمال زیاد بدون باگ باشه چون 4 dvd هست و DLC هم دارهنقل قول:
ای عزیز میدونستی این یدونه پست شما ارزشش بیشتر از اون طومار صفحه ی اول این تاپیک هست!نقل قول:
گل کاشتی برادر ... مشکل دیر بالا اومدن بازی و باگهای وسط بازی حل شد رفت :11: :11: :11:
Release: Batman.Arkham.City.Update.1.01-FiGHTCLUB
Size: 90 MB
اگه قبلا تو ویندوز xp نصب کردین باید تو My Documents دنبال پوشه ی WB Games بگردین.نقل قول:
من بازی رو نصب کردم بازی سیو نمیشه تو windows live هم اکانت دارم ولی واسه ورود یه کد 25 رقمی می خواد کدو از کجا گیر بیارم
اینقدر جواب مارو ندادید که این نسخه multi9 p30day.com خرابه که ما 12 گیگ الکی دانلود کردیم بقیه دوستان دچاراین اشتباه من نشن اون نسخه کاملا خرابه.نقل قول: