اگه لینک دانلود کل این مراسم رو با کیفیت خوب پیدا کردین اینجا بذارین که ببینیم چی شده:31:
متشکر
Printable View
اگه لینک دانلود کل این مراسم رو با کیفیت خوب پیدا کردین اینجا بذارین که ببینیم چی شده:31:
متشکر
بتمن بازی خوبی بود ولی حق گیرز بود بهترین بازی X360 بشه.Best Shooter هم نمیدونم چرا mw3 شده......نقل قول:
یه انتخاب خیلی خوبشون هم انتخاب بتمن روی 360 هستش واقعا ارزششو داشت و لایقش بود این بتمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته امسال چون اکثر بازی های 360 (البته بازیی نداشت ) حتی نامزد هم نشدن این مراسم زیر سوال رفته وگرنه یهو میدیدی تبدیل به بهترین مراسم شد اگر برعکس میشد....
حامد مارو تحریک نکن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
منم پیش بینی هام خوبه ها :دی دقیقا همین شد :دینقل قول:
در مورد انتخاب ها هم خیلی سخت نگیرید و کلا هر جایی یه سلیقه خاصی داره دیگه
توی این تاپیک قبلا کلی پست دادم که کلا انتخاب نامزد ها اصلا خوب نبوده و می تونست خیلی بهتر باشه
ولی حالا از بین این نامزد ها در نظر بگیرم گزینه های بدی رو انتخاب نکردن و در کل خوب بود
فقط یه چیزی که دیگه خیلی جای سواله اینه که برای بهترین شوتر پارسال با وجود هیلو cod انتخاب میشه و امسال هم همین طور با وجود گیرز 3 دوباره cod انتخاب میشه! اصلا من با نظر خودم اینجا کاری ندارم. دیگه اکثر سایت ها اینجوری موقع ها معمولا گزینه اولی رو انتخاب می کنن! چیزی که پارسال در مورد هیلو دیدیم و از 80 درصد سایت بهترین شوتر سال شد...
+
من تعحب می کنم بعضی دوستان چرا اینقدر بر ضد پرتال 2 میگن! احساس می کنم درستو حسابی این ابرشاهکار رو بازی نکردن و فلسفه بازیو نمی دونن یا اینکه بیشتر عادت دارن به یه بازی که فقط باید بکشی بری جلو و دیگه در این شرایط از بازی های پرمحتوای معمایی که خیلی هم معنادار هستن اونجوری که باید خوششون نمیاد!
قبلا هم گفتم پرتال 2 امسال هر چه قدر جایز بگیره حقشه. فعلا میانگین امتیاز 95 و 5 تا جایزه در vga و نامزد اصلی برای بهترین بازی سال از نظر g4tv تنها بخشی از موفقیت های اونه...
+
در مورد دیابلو 3 هم بعضی ها شاید اونو خیلی جدی نگیرن ولی من میگم در حال حاضر کاندید اصلی گوتی سال بعدی اونه...
پس این تریلر دیابلو کجاس؟؟؟
نقل قول:
VGA 2011: Exclusive Cinematic TrailerDiablo III
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم خودمونی...خیلی خوشم میاد از این تصویر
خوب اولا تبریک به تمامه فن هایه TES .( مثله خودم :دی )
از همون اوله سال هم میشد خیلی راحت حدس زد و یک جورایی سال برا من یکی خنک شد ( فقط منتظر LAN بودم که اونم کاره خاصی نکرد )
دوباره VGA حداقل GOTY رو ( که مهم ترین هم هست ) درست انتخاب کرد بقیش زیاد برایه من مهم نیست.
انتخاب ها هم مثله همیشه کم و کاستی داره ولی خوب همه جا همینجوریه.
اما بهترین بازیه ساله بعد؟!!!
Diablo 3 , GTA V , ME3 , HALO 4 , Bioshock Infinite
?اینا فکر کنم نامزد هاش بشن :دی
و جالب اینجاست! که این استودیو ها ( جز 343 که جدیده ) چیزی جز شاهکار ندادن بیرون!!!!
بقیه که ممکنه حداقل یکیشون یک اتفاقی بیفته و یک جورایی شاهکار بشن :
Tomb Raider , Hitman , Max Payne , MGS:Rising
جالبه تمامه این عناوین تواناییه GOTY شدن دارن چون هرکودمشون در نوع بهترین بودن همیشه.
حالا و حالا و حالا همه در آخرین سالی میاد که دنیا به آخر میرسه :دی
2012 با 9 ! بازیه فوق شاهکار! عجیب ترین سال Game هیچ سالی حتی 2001 هم به 2012 نمیرسه.
یک چیزی هم اون وسط به ME3 رسید :دی نمایش بایوشاک بد بود ولی مطمئنم شاهکار میشه.
GOTY ساله دیگه هم اول بین GTA V و Diablo 3 هست بعد میرسه به Bioshock بعدم Halo 4 ته موندشم واسه Mass Effect 3 :دی
از الان گفته باشم ندید میگم ساله دیگه GTA V میشه GOTY .
البته از شاهکار احتمالی Naughty Dog نمیشه گذشت برای سال دیگه..................
تریلر Ingame که ازش نشون دادن خیلی شبیه به یه انیمیشن از پیش رندر شده بود.................
من یکی که خیلی بهش امید دارم..........
GTA V باید خیلی خیلی خیلی متفاوت باشه به نظرم تا بشه GOTY .
من نظرم اینه که دنیای تِک یک جوری از این Open World هایی که با GTA شروع میشه و با GTA هم به پایان میرسه خسته شده و برای تغییرش و شیفت کردن ِ این تک-محوری ، سعی کنه بشدت به GTA سخت بگیره .
به نظر شما با وجود بازی بسیار زیبای Witcher 2 , پرتال 2 حقشه ؟ مگه داستان نداره ؟ در مورد مولتی هم خودمم دو دلم پرتال 2 مولتی خوبی داشت و BF3 هم مولتی خوبینقل قول:
در مورد DIABLO III هم کاملا باهات موافقم ولی نباید فراموش کنیم که ME 3 هم هستش . در کل سال بعد هم رقابت دیدنی تر میشه
2012 هرچی باشه دیگه ب 2011 ک نمیرسه ...!:10:نقل قول:
مطمئنا هرچی باشه نمی تونه اون جهش سه نسبت به چهار رو داشته باشه و همون 4 هم از نظر نه ign و نه gamespot و نه AIAS بهترین بازی سال نشد و مطمئنا نسخه 5 هم نمیشه... مگه اینکه یه کاری کنن کارستون که با بضاعت این نسل خیلی خیلی بعیدهنقل قول:
GOTY ساله دیگه هم اول بین GTA V و Diablo 3 هست بعد میرسه به Bioshock بعدم Halo 4 ته موندشم واسه Mass Effect 3
اما از اونور کلی بازی تاپ هست که هرکدوم امسال میومدن شانس اول بهترین بازی سال بودن
مس افکت
هیلو
بایوشاک
دیابلو (البته این معلوم نیست سال دیگه بیاد... یهو دیدین تاخیر خورد رفت 2013 ... از بیلزاد بعید نیست)
خلاصه به نظر من با توجه به شرایط الان مس افکت 3 از همه شانسش بیشتره
ای بابا باز که رفتیم سر خونه اولنقل قول:
البته امسال چون اکثر بازی های 360 (البته بازیی نداشت ) حتی نامزد هم نشدن این مراسم زیر سوال رفته وگرنه یهو میدیدی تبدیل به بهترین مراسم شد اگر برعکس میشد....
این حرفا اصلا جاش اینجا نیست...
نزن این حرفونقل قول:
2012 هرچی باشه دیگه ب 2011 ک نمیرسه .
واستا بازی های سال دیگه بیان اونوقت حرفتو پس میگیری
:20: :26:نقل قول:
:41: :9:نقل قول:
دلیل :
اون بی شعورایی که اینا رو انتخاب کردن ، حتی اون شعور پایینشون به این نرسیده که Witcher 2 رو بذارن توی لیست !
دیگه چه انتظاری میشه داشت از اینا که مطمئنم عمرا همون شعور پایینشون که گفتم به حد و اندازه بازی Dark Souls برسه .
واقعا متاسفم
والا ساله پیش که ما چیزه دیگه ای رو شاهد بودیم! GTA در غرب وحشی! :دی به قوله دوستان. اینقدر موفقیت کسب کرد که بگه نه هنوزم رقیب رو دست Open World هایه بی نقص R* نیست.نقل قول:
2سال قبلشم که یک بازی با میانگین 97 دیدیم به اسم GTA IV !!...
بعد از 4 سال ، نوبت به GTA V میرسه. و مطمئنم اینقدر دوباره توش تغیرات و انقلاب جات! به نمایش میزاره که منتقد ها دوباره مات و مبحوط میشند. Open World هایه R* غیر ممکنه نمرات و جوایز رو درو نکنند ، دقت کنین غیر ممکن.
حالا هر بازیه بزرگی که میخواد 2012 بیاد حتی HL3 یا چمیدونم Warcraft 4 ! :دی هم یکدفعه بیاد ، بازم GTA در سطر اخبار ، رکورد هایه گینس :دی فروش، امتیازات و جوایز هست.
اتفاقا 2011 به نظرم ساله زیاد پرباری نیومد ، یعنی بازی های بسیار خوبی وجود داشت اما از اوله سال خیلی راحت میشد حدس بزنی بهترین بازیه سال چیه. حالا اون وسط Portal 2 و Batman خودی نشون دادن ، رقیب هایه انحصاری هم که افت کردن ( از نظر نمرات ) من خیلی از خیلی بازی ها توقع داشتم امسال که به همون دلیل استودیو و شرکت سازنده چیزه زیادی ازشون بیرون نیومد.نقل قول:
2012 هرچی باشه دیگه ب 2011 ک نمیرسه ...!
اما ساله دیگه سازنده ها مثل تیم بارسلونا شدن ، یعنی بد بازی دادنشون یک جورایی محاله مخصوصا از Blizzard و Rockstar که غیر ممکنه!
بله مطمئنن جهش گرافیکیش نسب به اون کم تره اما بازم پیشرفت میکنه.نقل قول:
مطمئنا هرچی باشه نمی تونه اون جهش سه نسبت به چهار رو داشته باشه و همون 4 هم از نظر نه ign و نه gamespot و نه AIAS بهترین بازی سال نشد و مطمئنا نسخه 5 هم نمیشه... مگه اینکه یه کاری کنن کارستون که با بضاعت این نسل خیلی خیلی بعیده
اما از اونور کلی بازی تاپ هست که هرکدوم امسال میومدن شانس اول بهترین بازی سال بودن
مس افکت
هیلو
بایوشاک
دیابلو (البته این معلوم نیست سال دیگه بیاد... یهو دیدین تاخیر خورد رفت 2013 ... از بیلزاد بعید نیست)
خلاصه به نظر من با توجه به شرایط الان مس افکت 3 از همه شانسش بیشتره
بعدشم مگه فقط اون 3 تا جایزه میدن؟ میتونی بری ببینی که چی همه سایت اون رو بهترین بازی سال کردن ، وقتی میانگین نمراتش رکورد بزنه دیگه GOTY چیزه عادی ای هست. ( AIAS که حرفشو نزن فکر کنم اون سال Little Big Planet رو بازیه سال کرد! بین اون همه بازی! میگم مسعود نکنه این AIAS آلمانیه چسبیدی بهش؟:دی )
اصلا یک چیزایی تویه بازی قرار میدند که عقله جنم نرسه! یکدفعه دیدی فصل زمستون گزاشتن تو بازی رفتیم اسکی :دی یا میری تو روستاهایه خراج شهر هوش مصنوعیه بازی میترکونه. همیشه جا برایه پیشرفت هست ، اون که سن دیگو بود اون کار رو کرد این که R* North هست با این همه مدت کار کردن ... بعید میدونم نترکونه.
Mass Effect 3 یک موقع اون تگ RPGشم برداره بزاره اکشن دیگه. تنها بازی ای بود که اینقدر سطح RPG رو آورد پایین ! ( تازه Bioware خوششم اومد رفت رو DA2 هم پیاده کنه! )
در ضمن لطفا تعداد سالی که رویه یک بازی کار شده رو دست کم نگیرین( تویه این استودیو ها ) من خودم شدیدا فکر میکنم Bioshock منفجر کنه.
این حرفو نزن مطمئنا هرچیش پیشرفت کنه این یکی اصلا گویا تو بازیا درست بشو نیستنقل قول:
هوش مصنوعیه بازی میترکونه.
گرافیک رو چیز کن بره : دینقل قول:
بله مطمئنن جهش گرافیکیش نسب به اون کم تره اما بازم پیشرفت میکنه.
کلا من خیلی انتظار پیشرفت خاصی ندارم
مگه تو جزئیاتی که گفتی
خودشون گفتن نقش آفرینی بازی با حفظ اکشن قسمت دو هستنقل قول:
Mass Effect 3 یک موقع اون تگ RPGشم برداره بزاره اکشن دیگه. تنها بازی ای بود که اینقدر سطح RPG رو آورد پایین ! ( تازه Bioware خوششم اومد رفت رو DA2 هم پیاده کنه! )
چیز دیگه گیر نیاوردی به این گیر دادی؟ : دی
بازی نقش آفرینی باشه یا نباشه ... هرچی باشه نسخه دومش بهترین بازی مدرن شد از نظر ign ..علاوه بر بازی سال
آره تنها گیم تریلرز و همین vga از همه معروف تر بودن وگرنه نیویورک تایمز و لس آنجلس تایمز رو چه به گیم.. اونا برن همون چرت های سیاسیشون رو بنویسننقل قول:
بعدشم مگه فقط اون 3 تا جایزه میدن؟ میتونی بری ببینی که چی همه سایت اون رو بهترین بازی سال کردن ، وقتی میانگین نمراتش رکورد بزنه دیگه GOTY چیزه عادی ای هست. ( AIAS که حرفشو نزن فکر کنم اون سال Little Big Planet رو بازیه سال کرد! بین اون همه بازی! میگم مسعود نکنه این AIAS آلمانیه چسبیدی بهش؟ )
ولی شایانی تو همونطور که تو فیلم اسکار از همه مهم تر هست اون سه تایی که گفتم اسکار گیم محسوب میشن یه جورایی
اگه آلمانی بود که تا الان دارت زده بودم : دی
خداییش سالی مثه 2011 دیگه تکرار نمیشه...با این ک 2012 بازیاش واسه گوتی شدن رقابت میکنن درواقع رقابت خیلی فشردس اما...
صحبت در مورد تریلر ها...
Diablo III VGA 2011: Exclusive Cinematic Trailer - وجود این جور صحنه های سینمایی در بازی های بلیزارد دیگه چیزی عادی و در عین حال هم فوق العاده است! کمتر از اینم انتظار نمیره. تریلر سینمایی بی نظیری بود. همچنان انتظار این بازی رو میکشم...
BioShock Infinite VGA 2011: Exclusive Trailer - این هم از اون بازیهایی هست که بخوبی داره داره روش کار میشه... تنها موردی که برام جدید بود چهره متفاوتی از هندی من (Handy-man) بود که در تریلر اولیه دیده شده بود. به نظر میاد این تفاوت هنگامی رخ داده که ظاهر الیزابت هم تغییر کرده بود...
Rainbow Six: Patriots VGA 2011: Exclusive Debut Trailer - واقعا تریلر قشنگی بود. خدا کنه نتیجه کار به اندازه زیبایی تریلر باشه, تریلری که با پایانی هم انفجاری به پایان رسید!
Command & Conquer: Generals 2 VGA 2011: Exclusive Debut Trailer - برگشت ژنرال ها به راستی خوشحال کننده - بخصوص برای ما ایرانی ها - ست. اما این چه دنباله ایی هست که پای بایوور وسطه؟ انتظار اینو هم داشتم که فراست بایت 2 در ساخت یکی دیگر از عناوین EA - به مانند NFS - استفاده بشه ولی دیگه تو ژانر استراتژی رو نه! داستان بازی 10 سال بعد رویداد های بازی اوله. صحبت از سه گروهه که GLA مثل سابق هست, EU یا همون اتحادیه اروپایی گروهی جدیده, از گروه سوم هم که اسمی برده نشده. هسته گیم پلی هم که قراره ثابت باشه. فقط این وسط چیزی که منو ناراحت میکنه وجود Generals 2 یی متفاوته. از بابت لوگو میگم...
Hitman: Absolution VGA 2011: Exclusive Trailer - پیشرفت هایی که در این بازی دیده میشه بالاست. عنوانی که در تریلر هاش اکشن بالایی مشاهده میشه اگه مقایسه بشه با تریلرهای بازیهای قبلش که موارد مخفی کار رو بیشتر به نمایش میزاشت. خدا رو شکر که هسته بازی دست نخورده... تریلر خیلی خوبی بود.
Mass Effect 3 VGA 2011: Exclusive Gameplay Trailer - به تصویر کشیدن عظمت نبرد یه ترشر ماو - که اسمشو میزارم ابر ترشر ماو - با یه ریپر که اینم میشه گفت ظاهری کاملا شبیه به نژاد هیراچی بازی استراتژی Universe at War داره... این تمامی این تریلر بود و گروه شپرد هم که در حاشیه این نبرد و فقط به دنبال فرار بود. انتظار کشیدن برای این دنباله هم واقعا سخته. دنباله ایی که باید پایانی در اوج باشه برای این سری...
اما صحبت در مورد جوایز... با اینکه خودم دوست داشتم عنوان بازی سال اول Portal 2 یا Batman: AC باشه ولی خوب نشد دیگه... زور Skirim چربید. به هر حال خوشحالم که Portal 2 تونست در کنار Skirim بیشتر سهم رو داشته باشه در کسب جوایز. انتخاب بهترین بازی اکشن ماجرایی و شوتر به همراه بهترین بازی قابل دانلود هم همون چیزایی بود که خودم هم میخواستم و واقعا هم لیاقتشو داشتن. اما در مورد انتخاب Most Anticipated Game... انتخاب - از بین BioShock و Diablo و Mass Effect برای خودم هم واقعا سخت بود که البته این وسط کمی میل به بایوشاک داشتم که اونم نشد. ( لعن و نفرینه که الان داره روم میباره!!) در مورد بهترین گرافیک هم به نظرم حق Crysis 2 و یا BF3 بود که انتخاب بشن که اینم انتخابی متفاوت دراومد!
راستش من چند بار جمله تو خوندم ولی متوجه نشدم دقیقا چی خواستی بگی :31:نقل قول:
پیشرفت هایی که در این بازی دیده میشه بالاست. عنوانی که در تریلر هاش اکشن بالایی مشاهده میشه اگه مقایسه بشه با تریلرهای بازیهای قبلش که موارد مخفی کار رو بیشتر به نمایش میزاشت. خدا رو شکر که هسته بازی دست نخورده... تریلر خیلی خوبی بود.
منم تریلر رو دیدم آخه این چه وضعشه :41:
را میره با تفنگ اینو اونو میکشه !
آخه مامور 47 که نباید این کارو کنه.
من موندم این تریلر کجا مخفی کاری نشون میده که همه میگن مخفی کاری به اوج خودش رسیده !؟
من خیلی نگران این بازیم.
از اونجایی که دست square enix افتاده میترسم گند بزنه به شخصیت محبوب هیتمن :41:
تو تریلر عناوین قبلی و یا بهتر بگم تو خود بازیای قبلی توجه کاملی شده بود به بخش مخفی کاری که در این عنوان اینبار بجاش اکشن بالایی دیده میشه. تا اینجاش اوکی هست؟ :31: مهم اینه که ریشه بازی دست نخوره که به به نظر هم نمیاد دست خورده باشه...نقل قول:
فرازهایی از سخنان یک سوپر فن راک استار:31:ولی بی شوخی راست می گی شایان جان باهات موافقم که openworld های راک استار همیشه عالی و قوی ظاهر میشن......نقل قول:
+
ولی در مورد شماره جدید gta باید بعضی چیزا رو قبول کرد : پیشرفت گرافیکی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت این نسل) پیشرفت هوش مصنوعی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت این نسل) پبشرفت گیم پلی انقلابی نخواهی دید(به خاطر محدودیت و اینکه شماره قبلی ازش در این نسل داشتیم)
در نتیجه فکر نکنم بتونه موفقیت هاش رو در حد قبل تکرار کنه مگر اینکه همونطور که rdr رو برد به غرب وحشی یه بلای عجیبی سر بازی بیاره که اونم باید دید(این تیکه رو مسعودم گفت)
+
کلا اون انقلابی رو که شما میخواهید دیگه تو این نسل نمیشه دید(رسیدیم به ته دیگ)مگر ip باشه که اولین شمارش تو این نسل بیاد مثه halflife 3(راس نمیگم هومان:31:)یا دیابلو 3 یا last guardian ........ .
در نتیجه در مورد بهترین سال بعد من نظر خاصی ندارم:31:فقط امیدوارم همشون خوب از آب دربیان(mass effect هم بازی نکردم ولی mass effect بازان رو دوست دارم:31:)
.
.
.
+نقل قول:
The Last guardian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (اگر تاخیر نخوره نامزد گوتیه )
+
و احتمالا FF
خاک وچوکت : دینقل قول:
mass effect هم بازی نکردم
+
آره راکستار کلا اپن ورلد خوراکش... این سبک هم تا هرکجا رسیده مدیون این کمپانی هست
خیلی تعریف کردم..شایان پر رو نشو : دی
آره دیگه انقلابی در کار نیست به اون صورتنقل قول:
کلا اون انقلابی رو که شما میخواهید دیگه تو این نسل نمیشه دید(رسیدیم به ته دیگ)مگر ip باشه که اولین شمارش تو این نسل بیاد مثه halflife 3(راس نمیگم هومان)یا دیابلو 3 یا last guardian ........ .
تو هم تا میگی ه میری سر وقت هالف لایف دی
خوشم میاد هر کسی یه جورایی پای بازی مورد علاقشو میکشه وسط : دی
آره خودمم گفتم گرافیک پیشرفت زیادی نمیکنه. هوش مصنوعی هم تغییر محدودی خواهد کرد.نقل قول:
ولی دیگه هنوز گیم پلی بازی ها به حد خودشون نرسیدن. یعنی هنوز جا داره . جدا جایه زیادی واسه پیشرفت داره.
همین RDR مگه گیم پلی بدی داشت؟
آقا اصلا یک سوال اینقدر بحث الکی نکنیم : مگه میشه GTA بیاد و پیشرفت گیم پلی نکنه :دی من خسته شدم از بس تو یاهو با اون مسعود آنگلوساکسون ( Saxon همون گروهه آلمانی تبار که قرن 5ام بیکار شدن گفتن بریم انگلیس از بیکاری در بیایم )سرو کله زدم :دی
یه ساله این موقع بهتون سلام میکنم :دی
الان اونور وحید میاد میگه خوب DA هم پتانسیل داشت! یا حامد از اونور با PSش رو سرمون میاد :دینقل قول:
نقل قول:
فعلا برین با همون اثر گرمی جرمیه چیه خوش باشین انشالا جرمش تویه 3 که زیاد شد بعد بیاد یک حرفی بزنه...
مراد همه فکر کنم علاقه ی خاصی به HL و مرگان فریمن داره فکر کنم مرادم پرسپولیسی باشه... :دی :D
@ شایان :
راک استار واقعا" چه جایی واسه مانور داره ؟ توی گرافیک ؟ اصلا" ، فقط ایمپروومنت ممکنه . توی Gameplay ؟ روی کدوم کنسول ؟ این جویستیک ها بیشتر از این دکمه ندارنها ؟ دیگه هر چی اضافه کنه تقلیده ( این جمله ی خبری کاملا" ناپخته س ولی به شکل عمومی حقیقت هست ) . مگر بره روی سنسور و این حرفا . OST و صداپیشگی که حرفی توش نیست . میمونه Fun ِ قضیه که خب GTA هست و Funش .
به نظرم غیر از اینکه یک شاهکار "تکرار" بشه ، چیز دیگه ای نخواهد بود . اما شاهکاری "آفریده" نخواهد شد ، چون محیط فراهم نیست براش .
حرق شما درسته ولی مگه جاهای دیگه غیر راک استار این اولویت هارو میتونن افزایش بدن تا چیزی افریدن کنن..؟ و این مواردی که گفتین رو پیاده کنه..نقل قول:
لامصب من تازه تریلر سینماتیک diablo 3 رو دیدم عجب چیز شاخی شده!
به راستی سلطان انیمیشن سازیه این بیلیزارد...
وحید توی تاپیک Metal gear Solid : Rising گفت که تریلر جدید این بازی رو توی این تاپیک دیده :31:
من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم...دوستان اگه لطف کنن لینک بدن ممنون میشم :20:
" ...و براستی آن مومنان چه ساده انگار بودند که گمان میبردند دیگر شاهد الطاف پروردگار خویش در این نسل نخواهند بود و خداوند بر همه چيز قادر و تواناست. "
یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.
مگه فامیل دارین تو استودیوها که اینطوری با یقین میگید؟: دی خام این مسعود نشید این یه ساله داره خودشو گول میزنه که این نسل تموم شده چون اشتباه کرد و در بدترین موقع ایکس باکسشو فروخت حالا زورش میاد دوباره بگیره و منتظر ایکس باکس بعدیه : دی: دی
این واسه شما:نقل قول:
وحید توی تاپیک Metal gear Solid : Rising گفت که تریلر جدید این بازی رو توی این تاپیک دیده
اما دیگه به این بازی نگید Metal gear Solid : Rising...اسمش هست Metal Gear Rising Revengeance . تریلرش نوید یه بازی نینجایی هیجان انگیز و جذاب رو میده. با موزیکش هم خیلی حال کردم.... . مشخصِ فقط از نظر داستانی ارتباطاتی با متال گیر داره و یه اسپین آفه با گیم پلی جدید واسه این آی پی. پیشنهادم اینه که طرفدارای متال گیر بهش بگن رایزینگ تا بتونن تحملش کنن: دی (در کتون میکنم این بلا حتی از بلایی که سر اپلینترسل هم اومد بدتره: دی)کد:http://www.youtube.com/watch?v=5SNo8h-KfAU
+
انتخاب ها به نظرم همه عادلانه بود و بتمن هم همونطور که امیدوار بودم جایزه های زیادی برد.دمه برگزار کننده هاش گرم... با این نفوذ و رشد سریع گیم تو دنیا این مراسم تا 4-5 سال دیگه یکی از مهم ترین رویداد های رسانه ایِ سال میشه... .
از نمایش ها هم بیشتر از همه The Last of Us تو کفم برد...خیلی دوست دارم ببینم چی از آب در میاد...اتمسفرش شبیه به سریال walking dead میزد... .کاراکتر دختره رو هم خیلی شبیه به Ellen Page بازیگر juno درآوردن. گرافیک هم خیلی خوب بود. در کل بازی خفنی به نظر میاد و با توجه به سابقه ی استودیوی ND بعید میدونم تنها چالش بازی زامبی ها باشن!
به لحاظ تکنیکی هم بهترین تریلر Diablo III بود. استعداد این جونورا تو ساخت سینماتیک تمام نشدنیه...هیچوقت خاطره ی شدت کف کردنم بعد از دیدن سینماتیک های star craft 1 یا diablo 2 یا war craft 3 رو فراموش نمیکنم. شمع هارو عالی درآوردن و پیرمدِ که حتی موهای توی بینیشم با ظرافت طراحی کردن: دی
Alan Wake American Nightmare هم ادامه ی روند موفق گذشتش خواهد بود و فراتر از اون اصلا به نظر نمیرسه. بازی اصلی شاهکار بود خیلی دوسش دارم...
Rainbow Six Patriots با این دوتا تریلری که داده حال و هوای داستانیش خیلی شبیه به وِگاس ها به نظر میرسه تا رینبوهای قبل از چهار. اینم پسندیدم...
بقیه رو هم دیدم اما چیزی راجبشون به نظرم نرسید که بگم...
ای بابا...پس چرا Metal Gear اینطوری شد؟!
مثل این که توی این نسخه مخفی کاری کلا تعطیل شده و بازی اکشن محض شده ! بیشتر شبیه نینجا گیدن و DMC بود تا این که بخواد ربطی به Metal Gear داشته باشه.
بین این تریلرها The Last Of US بسیار مجذوب کننده بود...حیف که اختصاصی PS3 یه .
آدم با دیدن عناوینی مثل Heavy Rain در گذشته و Uncharted بدجور وسوسه میشه که PS3 بخره
این آخری ( The Last Of US) هم که به نظر عنوان شاخی میشه.
بابت تریلر هم ممنون :46:
دیگه میخوای ریشه ی بازی چه جوری دست بخوره ؟نقل قول:
تو تریلر عناوین قبلی و یا بهتر بگم تو خود بازیای قبلی توجه کاملی شده بود به بخش مخفی کاری که در این عنوان اینبار بجاش اکشن بالایی دیده میشه. تا اینجاش اوکی هست؟ مهم اینه که ریشه بازی دست نخوره که به به نظر هم نمیاد دست خورده باشه...
مامور 47 دیگه اون شخصی نیس که ماموریت میگرفت برای ترور کردن افراد به صورت مخفیانه:41:
خب ریشه ی بازی این بود دیگه:41:
و خداوند عشق را افرید تا اخرین لحظه زندگی پایبند اهداف بماند ادمی.نقل قول:
+
نشد که به دکمه تشکر اکتفا کنم باید یه احسنت دیگه هم اینجا بفرستم
دقیقا 100 در صد همه گفته های من باید گفت رایزینگ زیرا که متال گیر اولیش فقط یه نام هستش
+
در اینکه اینا رو کنسول عالی بودن شکی نیس ولی مساله اینه که بهبوداشون در حد انقلاب و در حد "بهبود عظیم " نبود....نقل قول:
جریان کنسولا شده مثه اینکه :
ما تو یه دهی زندگی می کنیم که توش فقط پراید هست فرداش اگه این پراید رو رنگ کنی بیاری ده مردم ده کف می کنن و اینجوری میشه سالها سرکارگذاشتشون(یه بار یه چراغ اضافه کن و بیار ده ملت باز کف می کنن و ......)غافل از اینکه خارج از این ده ملت سوار بنز هستن:31:
حالا جریان ما هم همینه..........این کنسولا اگه به پیشرفت باشه به خاطر بهبودهای نرم افزاری تا سال 2020 هم هر سال یه ذره پیشرفت می کنن ولی پیشرفت سخت افزاری دیگه به تهش رسیده(که پیشرفت نرم افزاری هم ازش تاثیر می گیره )............ .
اینو من نم گم خیلی از بزرگای این صنعت هم میگن(البته مثال ده رو نه ها منظور محدودیت رو:31:)
+
راستی در مورد شماره جدید متال گیر هیچ کلمه ای رو نمیشه برای توصیف این تریلر گفت ...تو عمرم این همه نکته منفی یه جا ندیده بودم:31:
نمیدونم تریلر E3 سال قبل چه ایرادی داشت که بازی رو اینجوری کردن....آدما خیلی خیلی مصنوعی تر از تریلر قبلی میمیرن مثه اینکه داری سوسیس بلغاری رو تیکه تیکه می کنی:31:گرافیک هم که نگم بهتره......خود بازی هم که عینه VANQUISH ........ .
تاسف داره واسه کوجیما که واسه یه مشت پول کلاس و پرستیژ بازیش رو اینقدر اورد پایین.:41:
.
.
.
تصاویری ببینید از عنوان last-of-us
اگر ایشون بابای این دختره باشه معلومه که تو بازی اوج احساسات رو
فی مابین هم به گیمر منتقل خواهند کرد
به چی این چنین نگران مینگرد...
باقی سایزش کمی بزرگه..
امسال VGA خیلی جالب بود ... خیلی باهاش حال کردم و اکثر نتخاب ها عالی بود ... مخصوصا بهترین بازی شوتر سال ...
تریلر ها هم حرف نداشت ... بدجور تو کف الن ویک جدید و patriots هستم ...
تریلر THE LAST OF US هم بدجور وسوسه ام کرد که یه PS3 هم بگیرم بزارم کنار 360 ....
به نظر من کنسولهای این نسل به راحتی میتونن تا 1 سال دیگه بتازن ... بازیهای مثل Patriots و INsane هم که 2013 تاریخ خوردن که بدجور منتظرشونم ...
توی تریلر متال گیر یارو نوشته بود :
This is the real question: Can we still cut watermelons?
:دی
واقعا برای یک بازی همچین تریلری واقعا ضعیفه .....
نقل قول:حتی اگر هم بچه ش نباشه ، باز هم این حس وجود خواهد داشت .
بازی metalgear solid نیست....یعنی metalgear خالی هست و این یعنی اینکه یه نسخه فرعی هست ولی مشکل اینجاس که این نسخه فرعی به خودی خود ضعیف ساخته شده....... .نقل قول:
تو e3 از همین نسخه تریلری نشون دادن که واقعا به جو سری بازی میخورد ولی این اصلا یه چیز دیگس.......اگه اصلا اسم بازی رو بذارن " اصغر" و بدن بیرون باز هم به خودی خود کاملا ضعیف.......امیدوارم تا عرضه یه فکری به حالش بکنن.....
علت اصلی این ضعف هم این هست که قرار بود یه تیم از خود کوجیما پروداکشن بازی رو بسازه ولی مثه اینکه به بن بست خوردن و خبر اخراج تهیه کننده بازی هم چند وقت پیش شنیده شد.در نتیجه اینا بازی رو دادن که به پلاتینوم که سازنده بایونتا و ونکوییش بوده و اینجوری شده که بازی به کل نسبت به نمایش e3 خودش افت داشته
+
یه چند جای تریلر خدای ابروریزی هست که چون بچه ها تو bc ازش عکس گرفتن منم عکس اونا رو اینجا آپلود می کنم واستون:
رایدن در حال بریدن گچ یا بدن دشمن(جالب اینجاس این دشمنا در صحنه های دیگه شدیدا ازشون خود میپاشه بیرون)
رایدن در حال بلند کردن غول بسار عظیم الجثه
در کل امیدوارم تا عرضه یا خیلی خیلی خوب رو بازی کار کنن یا کلا کنسلش کنن(که ای کاش مورد دوم اتفاق بیفته...ما ابرو داریم:31:)
.
.
.
این لینک دانلود مراسم vga 2011 است با حجم 700 مگ که دوستان می تونند دانلود کنن.
کد:rapidshare.com/files/2964460842/spiketv.video.game.awards.2011.hdtv.xvid-2hd.avi
ببین چگونه پول میدهیم کنسول و برق را عدد بدهنقل قول:
" ...و براستی آن مومنان چه ساده انگار بودند که گمان میبردند دیگر شاهد الطاف پروردگار خویش در این نسل نخواهند بود و خداوند بر همه چيز قادر و تواناست. "
یادمه پارسالم خیلیا(مسعود: دی) این حرفارو میزدن ولی امثال اسکایریم و بتمن و آنچارتد و پرتال و گیرز و حتی سِنت رٌ روی کنسولها کم فک ننداخت از ملت... یادتون نره که تو همین نسل پیش RE4 در انتهای نسل کنسول های قبلی کَلِ همه رو خوابوند و یکی از بهترین بازیهای نسل گذشته شد.
مگه فامیل دارین تو استودیوها که اینطوری با یقین میگید؟: دی خام این مسعود نشید این یه ساله داره خودشو گول میزنه که این نسل تموم شده چون اشتباه کرد و در بدترین موقع ایکس باکسشو فروخت حالا زورش میاد دوباره بگیره و منتظر ایکس باکس بعدیه : دی: دی
این نکته زور رو خوب اومدی : دی
این پیشرفت بازیا تو زمان حاضر مثه پیشرفت مملکتمون یکی بود یکی نبوده ( اصلا مگه پیشرفت هم میکنیم: دی)
به نظر من بازیا فقط دارن تو گرافیک پیشرفت میکنن و اصلا انگاری براشون هوش مصنوعی مهم نیست چون گیمر جماعت تا یه سینماتیک یا گرافیک میبینم میگن ااااااااااااا این خداست .. اون پیغمبره ... اون یکی نواسه امامه و ...
خلاصه تا وقتی بازی ای مثه کال فروش میلیاردی داشته باشه همین آش و همین کاسه هست ;)
راستی حسین هر وقت رفتی خدمت کنسولات رو بده من ازشون نگهداری کنم : دی
+
بگو چرا بازی جدید سونی The Last of Us تو مایه های Enslaved میزد... نگو طراحش رفته اونور داره کار میکنهنقل قول:
Its also been revealed that former lead designer on Enslaved, Mark Richard Davies, is working on the project.
من همون اول گفتم کسی توجه نکرد : دی
یکی از مهمترین خبرارو نگفتینا.....
فک کنم تا آخر مراسمو ندیدین! دی!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=871
مگه متال گیر 4 بازی نکردی..؟نقل قول:
باش تا صبح دولتت بدمد...نقل قول:
این پیشرفت بازیا تو زمان حاضر مثه پیشرفت مملکتمون یکی بود یکی نبوده ( اصلا مگه پیشرفت هم میکنیم: دی)
به نظر من بازیا فقط دارن تو گرافیک پیشرفت میکنن و اصلا انگاری براشون هوش مصنوعی مهم نیست چون گیمر جماعت تا یه سینماتیک یا گرافیک میبینم میگن ااااااااااااا این خداست .. اون پیغمبره ... اون یکی نواسه امامه و ...
انگار یه رزمی کار میگه من دیگه خسته شدم دیگه به غیر دست و پا و بدن چیز دیگه ای وجود ندارن برای مبارزه کردن
یا یه قایقران میگه من می خوام رو خشکی قایق سواری کنم
تو پس تا اخر عمرت بشین به درو دیوار نگاه کن چون که بر فض نسل بعد یه چیز جدید دادن یه سال بعدش باز تکراری میشه دیگه
اون مملکت یه جاش فرق داره باز اینا هر 5 سال 6 سال یه تغییری میکنن اونا مثل این که موندنی هستن دی
مرسی سلامت باشینقل قول:
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟
الان ربط حرفات با حرفای خودم تو چیه؟
یکم توضیح بده
خوندی اصلا حرف منو...من حرفام همیشه نیاز به 24 ساعت فکر داره تو هر کلمش رازی نهفته هستش دی
یکم نمیشه اگه بخوام بشکافم نسل بعد میرسه دی ...واسه همین کوچولو میگم
پسر خوب اگه با دید تو نگاه کنیم تنها بازیی که اسمال اون تیپی هستش Minecraft میشه که گیم پلی رو عالی کار کرده
مثبت بخون تا مثبت ربط بدی وگرنه من کاری نمیتونم برات بکم ..:31:
بابا مراد اون زیر دریایی 10 برابر این بزرگی داشت نگو این حرفارو تو رو خدا...نقل قول:
بابا اونجا فقط اومد جلوی یه کشتی غول اسا رو گرفت اینجا اگه تریلرو دیده باشی این ادم اهنی رو یه بار تو هوا میچرخونه(مثه زور خونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اصلا کمی دیگه زیاد داری تو جزییات این بازی جلو میری و گیر میدی تو همون فروم بغلی هم تو اون عکسی که گذاشتی چند نفر گفتن که اینا رفع میشه . رفع نمیشه ؟
بتلفیلد 1 ماه مونده به انشتارش تو نسخه بتاش n تا مشکل داشت رفع نشدن..؟ خب با یه ویدئو نباید همه چیو شست رفت رو کرد
نقل قول:
احتمالا این رایدن از شماره 4 به بعد قشنگ رفته تمرین و این حرفا(اخر تریلر هم که جاذبه نیوتن رو به سخره می گیره)
یعنی تو هنوز ندونستی داستان بازی قبل متال گیر 4 هستش..؟