عزیز من رو xp سرویس پک 3 نصب کردم منظورتون از نصب بازی تو همون پوشه چیه؟
میشه بگید ورژن رو از کحا باید بفهمم؟؟
Printable View
عزیز من رو xp سرویس پک 3 نصب کردم منظورتون از نصب بازی تو همون پوشه چیه؟
میشه بگید ورژن رو از کحا باید بفهمم؟؟
آقا من یکدفه مشکل لگ بازیم درست شد :31:حالا مشکل موس رو دارم باید اون کرک 200مگا رو دانلود کنم؟میترسم دوباره لگدار بشه بازیم.:13:
سلام من یک کرک skidro دانلود کردم که جمش48 مگ بود توش یه فایلL.A.Noire.v1.0.2396.Update بود نصب کردم تو محل نصب بازی و چند تا فایل د یگه هم د اشت اونارم کپی کردم.بعد توی لانچر مینویسه v 1.00 که قبلا نمینوشت اما حالا د یگه اصلا تو باز ی نمیره و ارور مید ه من نسخه skidro ند ارم شاید به خاطر همین این کرک که مال اسکید رو اپد یت میشه اما موقع اومد ن ارور مید ه .و من نسخه complet edition رو د ارم میشه یه اپد یت برای این نسخه بد ید
کرک اسکیدرو بهترین کرکه برای حل مشکلات بازی.
دوست عزیز میشه لینک کرک رو برام بذاری؟من فقط مشکل ماوس رو دارم که میاد وسط صفحه البته خیلی هم مشکلساز نیست میتونم بازی کنم اگه ارزش داره و دوباره بازیم لگدار نمیشه دان کنم ممنون.
این کرک اسکیدرو ورژن 1 :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ورژن 1.0.2396 :
این کرک ها مشکل ماوس رو برطرف میکنند؟من فکر میکردم حتمآ باید 200mb رو دانلود کنم؟نقل قول:
آقا من تو نصب پچ مشکل دارم و این ارور رو میده )) patch_2382_02393_1.exe is not a valid win32 application (( تو ویندوز سون 32 و 64 و xp امتحان کردم همین ارور رو داد آنتی ویروس هم ندارم سیستمم هم بالاست چنتا پچ هم امتحان کردم همین ارور رو داد نسخه بازی هم theta هست .
آقا کسی نیست برای مشکل ما راه حل ارائه بده . فقط اگه میشه یکم سریعتر ممنون .
سلام،شما بهتره بی خیال نسخه theta بازی بشید چون پر از مشکله بهتره که نسخه اسکیدرو بازی رو تهیه کنید.نقل قول:
دوست عزیز بازی من بدون مشکل اجرا می شد، من به هوای حل مشکل لگ بازی این ها را دان کردم و ریختم، حالا دیگه اجرا نمیشه و ارور stopped working میده!! چیکار کنم؟نقل قول:
سلام ...
آقا قضیه این پچی که سایت p30day واسه دانلود گذاشته چیه ؟!
پچ رسمی واسه بهبود وضع فریم بازی ارائه شده ؟
سلام
من وقتی تو بازی میرم موس ویندوز تو صفحه دیده میشه:31:
ایرادش چیه؟!؟!؟!؟
دوستان یه مشکل اساسی با بازی من وجود داره! من بازی رو نصب کردم و تعداد پرونده هایی که باید انجام بدم فقط 5 تاست !!!
من شنیدم خیلی بیشتر ازینا تو این بازی پرونده وجود داره! آیا نسخه من ناقصه؟؟!!!
تا جایی هم که تحقیق کردم پرونده های من فقط DLC هستن و شامل اینا میشن : reefer madness, Nicholson Electroplating Disaster, A Slip of The Tongue, The Naked City, Chicago Lightning !
من فقط همین پنج پرونده رو دارم.
حجم فولدر روت بازی هم 13.4 گیگ هستش! کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟
ممنون.
من وقتی با این بازی تو ماشین راه میرم گرافیک یک جوری میشه و بعد درست میشه یک کمی هم مشکل لگ داره
چیکار کنم ؟
من تو command list -str رو زدم کسی میدونه کدوم بهتره؟؟؟؟مشکل موس هم داره
سیستم شما چیه ؟ شاید کامپیوتر جواب نمیده ...! افت فریم الکی نمیتونه باشه ...سیستم کم میاره احتمالا :41::13:نقل قول:
داداش cpu corei 5
ram 4 gig
graphic 6470 1 gig 3 gig shared
شما بدون لگ بازی میکردید؟؟؟؟؟ البته برای من یکمی لگ میده
این کده ربطی به بزگ و کوچیکیش داره؟
کسی که بدون لگ بازی کرده همین کد رو زده؟
سلام
باید چیکار کنیم که لگ بازی از بین بره؟اصلا این مشکل حل میشه؟
من دارم به شما میگم ! افت فریم یا لگ به قول شما ، بیشتر مربوط به سیستم میشه ! برید تو option بعد display بعد تنظیماتو یه ذره سبک تر کنید ، درست میشه ....
من تنظیمات گرافیکی رو به حداقل گذاشتم اما اصلا فرقی با زمانی که گرافیکش در حداکثر بود نکرد.نقل قول:
امکان نداره ! حتما ذخیرش نکردید !
دوستان برای مشکل بنده ( تیتر بالا ) کسی نظر دیگه ای نداره .نقل قول:
سلام دوستان
مشکل من اینه که توی تصویر پایین اومده
اگه میشه راهنماییم کنین!
ممنون
سلام دوستان
من نسخه 3 دی.وی.دی این بازی رو خریدم. مسیر نصب بازی رو هم بدون Space نصب کردم -- L.A.Noire
تو پوشه بازی فایلهای زیر خودشون موقع نصب وجود داشته:
Patch_2382_02393_1.exe --- lanc.dll ---- fmodex.dll --- THETA.nfo --- ypatcher.exe و یه فایل به اسم DLC که 1.43 gb حجمش هستش. --- (عکس زیر):
وقتی روی Patch_2382_02393_1.exe کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و ypatcher.exe هم همینطور--.
روی LANLauncher.exe هم که کلیک میکنم یه صفحه باز میشه و و زیرش نوشته ورژن 1.0 -- (عکس زیر):
وقتی روی lunchGame کلیک میکنم یه کادر دیگه باز میشه که نوشته L.A.Noire و بعد از 1 دقیقه بسته میشه!!!!
در ضمن یه پوشه کرک 64 مگابایتی هم هستش که همین فایلهای بالا توش هست ....اونا رو دفعه بعد هم کپی کردم ولی فایده نداشت.(عکس زیر):
روی ویندوز xp وویندوز 7 نسخه 32 بیتی نصب کردم ولی هردو همین مشکل رو دارند.
من چیکار باید بکنم؟؟؟؟
کمکم کنید لطفا
زمانی که بازی را اجرا می کنم روی نام بازی تصویر ثابت می شود و باید کامیوتر را ریست کنم پیغان زیر را می دهد
AD9E: Failed to create d3d resource. Please restart your computer
شرکت راک استار:
A title update is out now for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Updates include:این اپدیت رو نصب کنم کرک بازی مپره؟
- Fix to prevent mouse cursor from turning on when using -str command line to improve performance
- Render state optimizations to improve performance
- Single-threaded renderer option added to game launcher to improve graphics performance on certain setups
کرک من از نوع THETA هستش
منبع:
با سلام اقا منم دقیقا مشکل همین دوست خوبمون رو داشتم بازی منم 3 تا دی وی دی بود کاملا مشابه این دوستمون اول رفتم تو سایت این دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون فایل رو نصب کردم بعد هم با کرک 300 مگی SKIDROW مشکلم کاملا حل شد و حتی تیک هم نداره.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان عزیز. کسایی که بعد از وارد کردن دستور str- مشکل ظاهر شدن موس رو دارن باید بعد از str هم یه خط فاصله بزارن به این شکل: -str-
سلام دوستان عزیز
چرا این بازی لانویر تیک داره و هر وقت من بازی میکنم فن گرافیکم صداش زیادوکم میشه ویه جورایی اعصاب خردکن میشه
سیستمم
intel i5 2500k
main asus p8h61 usb3
vga zotac gt440 2g
ram 4g
باتشکر
فکر کنم کلا مورد داره برای منم با همین سیستم مثل خودت کمی گیر میکرد اینو -str -npd بنویس تو command line بهتر میشه وquality ها رو هم performence کن خیلی بهتر میشه
با این گرافیک بعیده که مشکل سخت افزاری باشه اگه سیستم عاملتون قدیمیه یا زمانه زیادیه که داری ازش استفاده میکنی تعویض کننقل قول:
شایدم مشکل از کرکش باشه منظورم کرکه بازی هست
موفق باشی
بره من ماشینها ظاهر نمیشن.
هرجا بخوام برم باید پیاده برم.
اصلا تا حالا ماشینی ندیدم تو بازی.
تو دموی اول بازی هم شخصیت ها رو هوا نشسته بودند.:19:
مشکل چیه؟
هیچکی هیچی نمی دونه؟
کرک اسکیدرو را دانلود کنم دوباره نصب کنم درست میشه؟
مشکل کرک هست اسکیدرو رو دانلود کن درست میشه ...
حذف شود اشتباه شد
آقا اینی که منگرفتم 6تا dvd هستش راحت نصب میشه ولی بازی اصلا اجرا نمیشه
البته تو فولدر کرکش یه فایل ستاپ هست ولی اونم نصب نمیشه
من کرک skidrow امتحان کردم کار نکرد بازی اصلا اجرا نمیشه (l.A.noir.exe کرش میشه )
یه کرک 60 مگی دیگه هم بود اونم کار نکرد
حالا من مانده ام خسته و تنهاااااا .... من مانده ام تنها میان سیل گیمهاااا دوستان... :دی
آقا یه سوال دیگه این DLC که میگن یعنی چی ؟؟؟ همون مراحل اضافی بازیه منظورشون؟؟؟؟؟
سلام
من 1.5 ما پیش بازی رو به خاطر اینکه روی synchronizing گیر میکرد ول کردم.
میخواستم بدونم آیا الان راه حل قطعی برای رفع اون مشکل پیدا شده؟
آقا یکی لینک اون پچ که باید بعد از نصب بازی نصب کرد تا بشه بازی کردو لینک کنه
همونی که میگید باید آدرسش بدون فاصله باشه
دوستان سلام
من امروز بازی رو خریدم و نصب کردم تو مراحل نصب هم مشکلی نداشت درایور کارت گرافیکم هم آپدیته همه بازی ها رو هم تا امروز با سیستمم اجرا کردم ولی وقتی میخوام برم توی این بازی ارور میده و وارد بازی نمیشه
در ضمن بازی من 4 تا DVD بود و مال شرکت حامی بود اگه مشکلم با کرکی چیزی حل میشه راهنماییم کنید لطفا
دوباره سلام
خواستم بگم کرک اسیدرو رو هم دانلود کردم ولی واسه ypatcher هم همون اروری که موقع run کردن بازی میداد رو میده
تورو خدا کمکم کنید